Tänk att jag gått upp fem för att hinna gymma före jobbet. Och jag som trodde det skulle vara tomt men nehej, haha.
Hade tänkt ta en helg då jag är ute och springer men jag överfölls av förkylning än en gång. Men mår mycket bättre nu så ett lugnt pass fick det bli. Jag som inte är van att vara omringade av barn största delen av tiden drar på mig förkylningar titt som tätt. Hur jag än tvättar mina händer så är jag ändå kvar i den onda cirkeln. Aja det är vad det är.
Kommer va en tuff vecka igen. Jobb och läsning på fysiken ååh så jag hatar den. Ska gotta mig med att kolla airbnbs i Italien och drömma mig bort. En skidsemester skulle inte sitta fel nu heller, haha ;)

Kram

Likes

Comments

En resa till Italien

Ni som känner mig vet att jag älskar Italien. Så därför vill jag resa till Italien i sommar eller i slutet av sommaren. Hyra en liten lägenhet och hyra en bil och bara åka runt och se på otroliga vyer och äta god mat. Ta en tur i Monte Carlo gå en tur i hamnen och se på alla fina båtar såklart och ta en runda på casinot, haha ;)

Weekend trip till London

En weekend trip till London för shopping. Och såklart njuta av allt som London kan erbjuda. Visst skulle New York vara en dröm men för ett veckoslut njaa. Så därför skulle London vara perfekt. Kanske nu i vår eller sent på hösten skulle inte orka åka på sommaren, för varmt för att shoppa loss.

Säsong jobba i Levi

Jag står mellan valet och kvalet att börja studera i höst eller åka och säsong jobba på någon skidort. Levi skulle vara coolt men också att åka utomlands och jobba där till sena april. Alltså en hel skidsäsong. Helst skulle jag vilja jobba i backarna och en bar på kvällen eller varför inte på toppen i en bar eller så. Tänk afterski efter att ha åkt hela dagen vilken jävla dröm det skulle vara ju. (Överväger starkt att bara göra detta, studera hinner jag alltid)

Likes

Comments

Tröja H&M // skjorta H&M // byxor Vero Moda // skor Uggs

Då var det tillbaks till vardagen efter ett långt lov, alltså tillbaka till vanliga rutiner. Så skönt att inte sova bort halva dagen. Dock sov jag inte någonting i natt. Så hoppas jag får sömn ikväll.
Nu ska jag dyka ner i fysik boken och försöka läsa lite och sen krypa ner i sängen.

Puss

Likes

Comments

Vill typ skratta lite åt mig själv då jag i mitt förra inlägg skrev att jag tycker det är överskattat med mål för det nya året. Jag har nu iaf skrivit ner flummiga mål för det här året för att kanske få min motivation att hålla sig uppe. Tänkte dela av mig av några.

• största målet är att komma in på medicinska. Idag har jag präntat med fysiken så jag är påväg iaf.

• jag ska lära mig spara pengar. Vilket jag alltid har varit dålig på. Har ju mitt sparkonto dit jag kan lägga till en summa varje månad.

• ska sätta min hälsa i prio ett. Tänka på vad jag äter och börja träna så ofta jag hinner. Så klyschigt egentligen men är så trött på mig själv att jag inte får röven upp från sängen.

• läsa mer böcker. Nu kommer jag ju ha näsan i fysik, kemi, biologi böckerna dom närmaste månaderna men så fort jag har tid ska jag absolut läsa mer. På jullovet läste jag en bok om en neurokirurg så jäkla intressant.

• satsa mer på bloggen och mitt instagram flöde.

Så där var några av mina mål. Vissa såklart sådana som man har varje år men så är det. Vad har ni för mål för 2017?

Likes

Comments

Firade det nya året uppe i Levi inte riktigt på toppen men nästan. Det var så fint. Vet inte om det var för att året 2016 var komplicerat på så många sätt eller för att jag insåg att tiden går så jävla fort, jag blev bara ledsen. Iaf firade jag in det nya året med det jag älskar mest alltså snö Haha. Minns inte när det senast varit snö på nyårsafton.
Men inga nyårslöften eller mål tycker det är överskattat, det går som det går och blir som det blir. Men ska försöka vara en bättre jag än vad jag var förra året, if that makes sense.

Det bästa jag har gjort härtills är att åka slalom påriktigt. Varje år har jag tänkt åka men aldrig vågat eftersom dom gånger jag har åkt har det gått åt helvete. Men nu, roligaste dagen jag har haft på denna resa. Och det gick bra. Började i barnbacken fortsatte sedan i en av de större. Ramlade en gång och vinglade till här och där skidorna fastnade i varandra men I still made it. Imorgon bär det av igen.

Liten uppdatering bara. Hoppas ni haft ett fint nyår!

Puss

Likes

Comments

Jag känner hur klumpen i magen växer. Den tar över hela systemet. Rötterna letar ut sig i bröstet och ner i min vänstra arm. Den blir svag och darrar lite lätt. Jag kallsvettas. Jag vill andas små snabba andetag.
Ångesten. Jag har inte haft ångest på jättelänge. Allt har varit bra. Jag har trivts på jobbet på ett sådant sätt jag aldrig trodde jag skulle trivas. Allt har varit så bra som det kan bli. Men jag borde ha fattat att lilla jag bryter ihop förr eller senare. Att min svaghet till slut hittar fram. Där jag fokuserar för mycket på ord som inte betyder någonting, på små saker som blir för mycket i min hjärna. Sen svämmar det över och jag går rakt in i dimman.
Klumpen hittar tillbaks, jag hör mitt hjärta slå, vänstra armen blir svag jag tappar kontrollen. Ångesten fångar mig som mörkret i natten. Minnena kommer smygande om hur det var, hur det gick, hur jag borde ha fattat tidigare. Allt kommer tillbaks på näthinnan. Så sårad i tusen bitar livrädd för att det ska hända igen.

Likes

Comments

Ni har väl inte missat den norska serien skam? Om ni har så börja kolla nu! Så bra och verkligen en serie man kan relatera till. Jag kollade slut hela serien på ett veckoslut så bra var den. Och alla säsonger var så bra men ändå olika så rekommenderar starkt.
Nu kan man kolla på den på Yle areena men dock bara på säsong ett och två. Jag har kollat på nrk.no med norsk text trodde aldrig jag skulle förstå norska så bra som jag gjorde. Tror dock jag ska flytta till Norge haha!

Likes

Comments

Island. Har hört så mycket om hur fint island är och deras varma källor. Så mycket fin natur och säkert jätte mysigt då Island inte är så stort heller. Hit ska jag absolut åka någon dag, åka runt och sätta mig i en het källa och njuta.

Arktis eller Antarktis ingen skillnad för mig bara det är is och snö. En dröm skulle vara att åka på en kryssning mellan all is och sen stiga i land någonstans där det är helt öde. Om ni inte har sett på mrbenbrowns vloggar då han är på en expedition genom Arktis så gör det. Har aldrig sett något så fint.

Bali, lite varmare breddgrader. Eller Maldiverna. Hit vill jag åka på en lång resa och stanna där ett tag. Kanske åka igenom andra länder också. Alltså på en backpacking resa. Det skulle vara rena drömmen.

Likes

Comments

Eyebrow pencil från Nyx 10,90€

Browgel från Maybelline 8,90€

"Svampar" från Real Techniques 14,90€

Likes

Comments

Volymen stiger på musiken inne i rummet. Glasen fylls och stämningen stiger. Skrattet blir allt högre. Tiden spelar längre ingen roll. En lördagskväll av dess slag, en hemmafest mitt ute i ingenstans. Inga förväntningar, inga måsten det är bara då.
Alkoholen sjunker in det sprids ett lugn i kroppen. Ingen stress det är bara då.
Det är sent eller kanske tidigt det är fortfarande mörkt. Nycklarna ligger på botten av väskan det är rätt komiskt och nyckelhålet är plötsligt allt för litet. Att försöka vara tyst är omöjligt. Men att lägga sig i sängen och le för att livet är fantastiskt det är bäst.

Likes

Comments