Den senaste veckan har jag varit väldigt duktig och promenerat varje dag runt sjön. Älskar verkligen att vistas vid vatten, det är lugnande på något sätt, och så fint är det där nere. Nu när jag inte har något jobb finns ju orken och lusten, när jag jobbade hände det några enstaka gånger att jag orkade ta mig iväg på en promenad men stressen släppte inte och det blev inte avslappnade på något sätt, man bara gick och tänkte på allt jobbigt och allt man borde göra istället. Ångest och stress finns fortfarande, absolut, men att slippa ett jobb man mår dåligt av tar bort mycket av det...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Testade att göra en rödbetslatte, även kallad red velvet latte. Gott, men ganska speciellt, smakar ju i princip bara rödbetor. Men när jag behöver lite extra energi inför träning så ska jag göra mig en red velvet latte då rödbetor innehåller nitrat som kan öka syreupptagningsförmågan i kroppen och förbättra både kondition och uthållighet, så det är ju bra. Sen får ju latten en fin färg också ;)

Likes

Comments

Ny tröja. Så fin, precis vad jag letat efter och bara 50 kr, love it.


Likes

Comments

Här om dagen tog jag och Niklas tåget till Jönköping för att handla de sista julklapparna, hittade tyvärr inget så vi gick och tog oss en varsin drink på pinchos istället, älskar deras godis drinkar, så goda och så fina!

Likes

Comments

En drink jag gjorde mig i förrgår innan vi skulle till vårt första julfirande, baileys, kaffe och sojamjölk, mums!
Och en bild på vår fina julgran, ersatte dock dom röda kulorna med små guldiga sen då jag tycket det passade bättre.

Likes

Comments

Sitter vid köksbordet, kollar på vloggar och försöker få ordning på mitt liv. Jag har nu börjat läsa engelska 6 på distans då jag ska söka in på högskola till hösten och måste läsa upp lite betyg. Kursen ska bli klar på 10 veckor så det är väldigt intensivt och samtidigt ska man jobba.. Så det krävs mycket planering.
Nu ska jag fortsätta med min planering, tjarå!

Likes

Comments

Suttit och rivit ut sidor ur alla gamla tidningar jag har liggandes. Sidorna tänkte jag nåla upp på väggen och ha som inspiration. Har en ful vägg i min klädkammare jag kan sätta dem på, så slipper jag se den mer...
Kollar på gamla the hills avsnitt också, och ska göra mig en kopp te till sen blir det läggdags.


Likes

Comments

1/ Niklas fixade lite goda smörgåsar åt mig som jag åt i sängen. 2/ Tårtan jag bakade åt mig själv. Verkligen inte nöjd med den dock då det ser ut som en bebistårta haha. 3-4/ Jag drack Aperol spritz hela kvällen, vet inte hur många drinkar det blev haha.

Min födelsedag firade jag hos mina föräldrar med familjen bara, men vi hade en riktigt rolig kväll och jag fick många fina presenter bl.a. Ljuslyktor med döskallar på från Nybro crystal, 2 vinyl skivor (I prevail och Volbeat), en ananasskål, en döskalleskål m.m.

Nu ligger jag och Niklas bakfulla i soffan och har ångest över att semestern är slut och vi ska jobba imorgon igen, usch.

Likes

Comments

I förrgår började vi måla min bil, har bara lagt första lagret än men ska måla sista lagret den kommande veckan. Lite tråkigt att behöva rolla bilen, men har inte precis råd med en riktig lack, det är inte värt det på den bilen heller. Men det blev faktiskt förvånansvärt bra detta!

Efter att jag varit i garaget och målat åkte vi och körde lite discgolf med två kompisar sedan åkte vi och käkade lite gott.

Likes

Comments