Beställt EXTREMT mycket saker de senaste två veckorna och jag har fått hem lite av det, bl.a. De blåa urbanears hörlurarna (de rosa hade jag sen innan, men blev en snyggare bild med båda) och lite lush produkter (ÄLSKAR lush!) Nu väntar jag bara på två paket från H&M, ett paket från Yankee candle, ett från impericon och lite grejer från eBay, tror det är allt... Haha

Dags att sova nu, good night.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej, denna tårtlängd åt vi i lördags/söndags och jag skulle lagt ut bilden då MEN jag orkade inte.. Och har inte orkat förens nu haha. Inte för att det är jätte kul att se eller läsa om en tårta vi köpte.. Men jag tyckte bilden blev höstig och mysig och det var en väldigt god tårta! Jag blev dock besviken för jag hoppades att den skulle innehålla pumpa eftersom den hette "pumpatårta" men den innehöll apelsin, vilket var gott också! Jag har aldrig ätit pumpa och vet inte hur det smakar, men det låter spännande. Jag får smaka pumpa på något annat vis, vet inte hur man kan äta det bara?

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg hem till Vetlanda, denna resa på 4 timmar är inte alls rolig men som tur är behöver jag inte köra någonting nu när det är två grabbar till som är med och gärna kör, så jag kan sova igenom en del av resan.
Denna helg blir det mycket att göra! Städning, tvättning, försöka kolla lite på bilen och så drinkkväll imorgon (som ska bli väldigt kul!)

Likes

Comments

Är så jäkla trött idag och har absolut ingen lust att sitta i klassrummet, inte ens vara ute i besiktningshallen har jag lust med... Vill bara ligga i sängen och läsa en bok eller något. Helst av allt vill jag hem till Vetlanda dock, börjar bli rätt segt här i Västerås!

Likes

Comments

Inte bloggat så mycket då jag varit lite nere i några dagar... Men börjar bli lite gladare igen, och nu kan jag lägga över bilder från kameran också, så nu ska jag försöka hitta något intressant att skriva om igen.
Är fortfarande på utbildningen i Västerås, är inne på fjärde veckan nu av 6-8 veckor. Börjat med det praktiska nu så nu ska man nog börja lära sig lite.
Orkar inte skriva mer nu för jag är så jävla trött.. Godnatt.

Likes

Comments

Ska fortsätta läsa lite i min bok nu, haft ett uppehåll på typ 2 veckor nu då jag helt enkelt inte orkat sätta mig och läsa.. Men nu måste jag ta och läsa ut den då jag har 6 böcker på kö!
Boken är en självbiografi av Jeremy Spencer, trummisen i Five finger death punch (som är mitt favoritband!)

Så nu ska jag läsa och hoppas att grannarna ovanför slutar festa snart, störigt som fan..

Likes

Comments

Har fortfarande inte möjlighet att lägga över bilder från min kamera till datorn, mobilen eller ipaden så jag får bjuda på mer mobilbilder.

Andra veckan har snart gått på utbildningen här i Västerås, och jag blir typ bara mer och mer orolig! Är så rädd att inte lyckas lära mig någonting och inte lyckas bli certifierad. Jag har en tendens att tycka att jag inte kan någonting, aldrig kommer lära mig och att alla är mycket bättre än mig...Men får hoppas att det går bra!
Nu ska jag ner till matsalen och käka. 

Likes

Comments

​Första dagen på utbildningen är nu gjord och det känns bra. Efter "skolan" utforskade jag Västerås lite och försökte hitta en matbutik, hittade lidl, vilket inte är mitt favoritställe precis men verkar som alla andra butiker ligger ganska långt bort (har ju bil men gillar inte att ge mig in i okända storstäder själv hehe) Men ska se om jag kan ta mig till de andra affärerna imorgon, jag har ju inget emot att gå... Eftersom jag inte beställde någon matlåda till middag vid frukosten idag så var jag ju tvungen att köpa någon smidig mat, så jag köpte mig en sallad och satte mig nere vid mälaren. Älskar att sitta vid vattnet en solig dag!

Nu sitter jag på hotellrummet och glor på vloggar, kanske går ner till allrummet sen och ser om några från min klass är där, får se.

bye.

Likes

Comments

Igår tog vi en dagstripp till Göteborg, det var jag, min sambo, hans föräldrar, syster och hennes kille. Vi gick runt i affärer, dock köpte jag ingenting (duktigt Michelle!), vi åt på Pinchos och sen gick vi runt lite på liseberg. Jag och Niklas tog en tur i lisebergshjulet då jag ville ta lite bilder på utsikten, men blev bara en jobbig upplevelse då det tog längre tid än det enligt en anställd skulle göra och det började bli tajt om tid tillslut då vi skulle med bussen. Jag fick även lite panikkänslor av att sitta där uppe så jävla länge, instängd.

Nu sitter jag i en bil påväg till Västerås. Har ju fått nytt jobb och ska nu utbilda mig i 6-8 veckor för att bli certifierad besiktningstekniker, kul!

Ha en bra kväll, vi hörs!

Likes

Comments

Sitter i en buss påväg till Göteborg. Företaget min sambo jobbar på anordnar resa för de anställda och deras närstående så att man bara kan åka dit över dagen och shoppa, gå på Liseberg eller vad man nu vill, för min del blir det shopping och dricka drinkar på någon nice cocktailbar. Fota med min nya kamera ska jag förstås göra också!

Likes

Comments