Header

Gillar verkligen utseendet på denna bok! Har dock inte läst den än då jag har så många böcker jag ska läsa!

Tog tag i min klädkammare idag, men hann bara med att plocka upp lite skor, böcker och kepsar/hattar på hyllorna, ligger fortfarande en massa skit på golvet haha. Men såhär ser det ut på hyllorna nu, och undrar ni varför den svarta väggen är så ful är för att det är griffeltavelfärg där och det blir väll så efter ett tag när man målat mycket på det (förra hyresgästerna som gjorde detta) Jag tänkte att jag skulle ha kvar den färgen faktiskt, då kan man skriva lite motiverande ord och meningar till sig själv.

Likes

Comments

Fick hem lite grejer från fitnessguru igår. Här om dagen fick jag nämligen syn på deras proteinpulver med smak av red velvet cake och ett med blåbärssmak och var bara tvungen att smaka dessa! Fick även bli en shaker till och en t-shirt, som jag invigde på innebandyn igår. Innebandyn var tuff igår, vi är ju bara ett kompisgäng som spelar lite på onsdagar, men det går hårt till haha, så man blir heelt slut. Jag köpte mig en rosa klubba med, det måste man ju ha ;)

Likes

Comments

Bara för att uppdatera lite här på bloggen.. Jag sitter på jobbet nu, frukosten är strax slut men nästa bokade bil är om 20 minuter så inte mycket att göra ändå. Lugnt på jobbet idag och efter jobbet får jag försöka hitta på någon mat att laga och sedan blir det innebandy med några vänner. Ska nog försöka hinna med att plocka i ordning i min klädkammare med, nu när jag äntligen fått upp hyllor får jag ju ta och packa upp alla grejer med..
Nu - back to work!

Likes

Comments

I november var det terrängkörning ute hos Viktor i Fröderyd och som vanligt fotade och filmade jag och jag har nu (efter alldeles för lång tid...) satt ihop en film från den dagen. Det är inte jättebra filmat, men det är ju inte film jag huvudsakligen håller på med utan jag fotar ju helst. Men då jag vet att många gillar att se film med så filmar jag lite ibland också.

Likes

Comments

Har köpt hem lite kosttillskott nu när jag börjat träna igen. Proteinpulver hade jag egentligen redan hemma men så fick jag syn på detta proteinpulver med chai latte smak och jag var bara tvungen att köpa det, älskar chai latte! Bcaa tog jag i två smaker för att jag inte kunde bestämma mig för vilken jag ville ha och godissmakerna lät intressanta, jag ska dock köpa en från Femimal också, blue fuzz tror jag den heter. Egentligen tror jag inte man behöver kosttillskott men jag tycker protein pulver är ett smidigt mellanmål och Bcaa ska ju tydligen vara bra, haha, så jag testar.
Träningen är inget nyårslöfte jag har, jag och Niklas tränade ett tag förra året men sen slutade han och då blev det att jag slutade också för att det inte var lika kul att gå själv men nu har jag verkligen inte mått bra i kroppen eller psykiskt så jag måste komma igång igen (och jag fortsatte betala för gymkortet...) och det passade helt enkelt bäst att börja nu igen då jobbet och flytten gjort att jag inte haft mycket tid över. Enda nackdelen med att börja träna nu i början av det nya året är att det är mycket mer folk på gymmet, vilket jag tycker är ganska jobbigt..

Proteinpulvret och bcaan finns på fitnessbutiken.se

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet låg det ett paket från Impericon och väntade på mig, med de två vansinnigt snygga t-shirtarna jag beställt, och dom var ju ännu snyggare i verkligeheten!
Impericon.com har så sjukt nice musik-merchandise, annorlunda mot vad de flesta andra musikmerch webbshoppar har.


Likes

Comments

Nyårsafton firades med min älskade familj (och Simon). Kvällen blev inte som tänkt, men den blev väldigt bra ändå! Vi spelade sällskapsspel, drack alkohol och skrattade väldigt mycket, det var himla trevligt. Idag har jag bara legat i soffan och tittat på Grey's Anatomy, skönt att bara vila.

Snart är det läggdags, men först ska jag ta en kopp te till och sen läsa en bok, tror inte jag kommer somna så snabbt ändå eftersom jag sovit på soffan ett tag i dag också, riktigt lat har jag varit!

Likes

Comments

I veckan stannade jag till vid Sävsjö slottsruin påväg hem från jobbet då jag dagen innan såg en väldigt fin solnedgång när jag körde förbi. Jag älskar verkligen solnedgångar, har svårt att slita blicken från en vacker solnedgång.

Likes

Comments

Eftersom vi inte fick plats med en sån bar jag ville ha någon annanstans i huset så fick det bli en liten minibar i köket, och jag är nöjd. Gillar mini drinkdoftljus också, passar bra!

Likes

Comments