Jag vet att det är många som är avundsjuka på mitt liv. Och att jag ofta har det emot mig.

Att ta dom valen jag tar i mitt liv, att jag alltid gör vad jag vill när jag vill och att jag ofta bara tänker på mig själv - skär i mångas ögon.

I vårt svenska samhälle är det inte okej enligt vissa att vara som mig.

Men enligt mig så är det helt okej. Enligt mig så är man bara in the good twenties once in a life time. Så varför inte leva fullt ut? Jag har aldrig ångrat något i mitt liv. Jag kommer aldrig ångra något i mitt liv. Och det är för att jag tar vara på varenda minut av det.

Det borde ni också göra! Sluta bry er om vad alla kommer tycka eller tycker om er eller vad ni gör. Tänk mer på er själva. Och var mer spontana. Dom som väljer att kommentera negativt på era liv, skulle själva önska att dom var som du och det är deras förlust om dom väljer att förlora dig. Medans du ska ta vara på dom som står och hejar på dig!

Jag kan säga att jag hade aldrig stått här, stadigt på mina egna ben idag om det inte vore för dom valen jag tagit i mitt liv. Jag är idag så stolt över mig själv, mår bra i mig själv och älskar mig själv. Om andra har en mening om det så är det deras mening. Och hela tiden utvecklas man.

Jag är inte heller perfekt! Jag har inte drömkroppen, drömhåret, drömjobbet eller drömlivet. Men jag lever det iallafall precis som jag vill och det kan jag inte klaga på.

När jag blir äldre kan jag bara tacka mig själv för att ha levt livet när jag kunnat. Man vet aldrig vad som händer. Så bäst att ta vara på tiden när den väl finns ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min stress och utmattning tog ut sig på min kropp efter att jag levt med det för länge. Det tog mig månader att inse/förstå vad det var. Tills en dag då jag förstod att det handlade om att jag absolut inte mådde bra. Det är nu över 1 år sen jag insåg det. Jag hade aldrig någonsin stått där jag står idag om det inte vore för dom valen jag tog för 1 år sen. Många val är jobbiga att ta, men otroligt viktiga. Det gäller att tänka på sig själv i vissa stunder. Jag har än idag vissa saker att jobba med, men jag är också gladare än någonsin och inte nog med det så har jag lärt mig en hel del och även växt som person. Idag bär jag på mer erfarenheter än vad jag tidigare kunnat ana. Ta hand om er där ute, just du och din kropp är viktigare än någonting annat ❤️

Likes

Comments

Hur ska jag ens kunna summera detta året? Det är helt galet hur det började och hur det slutade. Det är sjukt hur mycket jag hunnit med på 12 månader!
Jag gick som nybliven singel in i 2016, jag flyttade till Sthlm i 6 månader, jag bodde även i Karlstad i totalt 4 månader och han även med att flytta till Oslo i slutet på oktober. Jag han med 6 olika jobb inom hotellbranschen och jag han även prova på att jobba i informationen på Viking Line och även ta på mig ett fast arbete på en av Norges största och bästa restauranger Egon.

Jag utmanar mig själv hela tiden, jag älskar att få vara med om nya saker och träffa nya människor. Jag står otroligt stadigt på mina egna ben och idag har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv, vem jag är och vad jag vill. Jag låter ingen få köra med mig eller över mig. Jag behandlar alla precis som jag själv vill bli behandlad.

Jag har blivit mycket gladare och avslappnad när det gäller allt. Jag ser positivt på det mesta och vill att alla ska ha det så bra som möjligt.

Jag har brutit kontakten med många som tagit min energi, vilket jag har lärt mig en hel del av. Man är aldrig beroende av en människa och man ska absolut inte leva sitt liv efter någon annans.

Året 2016 har verkligen fått mig till att leva fullt ut och få göra vad jag vill när jag vill. Jag har utvecklats enormt psykiskt. Från att året innan vara deprimerad och ledsen till att idag förstå och tänka på ett helt annat sätt. Jag är världens gladaste och lyckligaste för att få leva på denna jord. Jag är otroligt glad för det liv jag idag har!! Allt går bara man vill!!!

Nu jävlar kör vi 2017!!!!

Likes

Comments

Jag är just nu i Göteborg. Vilket för mig var snart ett år sedan jag var här! Jag gör ett litet stopp här, för att imorgon åka vidare till mitt älskade København.

Ska bli så kul att få komma ner och hälsa på alla igen, festa och bara leva! Nu har det snart gått 6 månader sen jag besökte dom sist.

Ta hand om er!

Likes

Comments

Det är så många gånger jag går in för att försöka skriva någon rad. Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jag ser att det är många som är inne och läser och jag vet att många är intresserade av mitt liv.

För ja, det händer alltid mycket i mitt liv. Och jag vet att många vill höra och veta om det. Att det är så intressant.

Jag har gjort så otroligt mycket i mitt liv redan. Mer än vad folk vet om och mer än vad jag själv kan förstå ibland. Jag har fått vara med om så otroligt mycket och även gått igenom en hel del.

Jag har kommit så långt i personlig utveckling att det är overkligt för mig att förstå.

Men oavsett om jag rest Europa runt, besökt otroligt många länder och städer. Jobbat på så många orter och i tre länder. Och fått så otroligt mycket erfarenheter efter tolv hotell och ett fartyg så är jag aldrig nöjd.

Jag söker alltid efter nya äventyr, jag söker alltid efter nya saker att lära. Nya miljöer, nya människor. Folk kan tro att man lever ett perfekt liv. Och tro mig, det gör jag. För jag gör verkligen det jag vill, för stunden. Jag är så otroligt spontan av mig.

Men jag är fortfarande stressad i själen. Att stanna upp och tänka. Det vill jag inte göra. Att tänka för mig är som att bli deprimerad eller för lycklig. När jag väl stannar upp och tänker så kan jag bli gråtfärdig.

Men jag är så otroligt glad och jag mår såotroligt bra ändå! Jag är stressad och måste alltid ha något att göra. Men för mig gör det absolut ingenting. För 1 år sen mådde jag så otroligt dåligt och att ha kommit såhär långt på dessa år. Det är för mig starkt 🌟

Likes

Comments

Oktober är här. Och likaså är hösten. Det gick sjukt fort att gå från t-shirt och ballerinaskor. Till jacka, halsduk, och handskar. 

Men hösten är fin. Jag tänker fortsätta njuta!

Likes

Comments

Det känns som att jag inte kan sluta tjata om hur fort tiden går?! Men det är så sjukt, jag hinner knappt med. Och jag har hela tiden så mycket att göra. Kanske därför tiden går?

I måndags, för en vecka sen så åkte jag över till Oslo. Träffade upp Amanda och vi kikade på lägenheter. För det är ju nämligen så att vi är fruktansvärt spontana. Lite för spontana kanske.. Kan man ens vara det? Jag kallar det iallafall för att leva livet.

Sen träffade jag Josefine, vi gick ut och käkade och myste hela kvällen. Somnade skönt och dagen efter åkte jag tillbaka till solstaden.

Fick ett samtal av Amanda som sa att vi fick lägenheten! Asså hur sjukt är inte det? Så nästa vecka flyttar vi till oslove. Så spännande! Så vi skriver kontrakt på 1 år.

Känns bara så jäkla härligt!


Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm, ska jobba några dagar på båten.. Alltså Cinderella. Är otroligt trött. Men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Måndag, älskar måndagar! Det är bästa dagen på veckan. En ny dag, en ny vecka. Man kan äntligen få saker gjort efter helgen osv. Finns ingen bättre dag!

Jag sitter iallafall just nu på tåget till Stockholm. För klockan 15 så hoppar jag på Cinderella båten i fyra dagar för att arbeta.

På torsdag kväll åker jag tillbaka till Karlstad igen och då är jag faktiskt ledig i 8 dagar. Än så länge iallafall.

I helgen är det födelsedagsfirande för Sanna som snart blir ett år äldre. Läskigt hur fort tiden går! Tänk att jag och Sanna känt varandra i 10 år redan.

Likes

Comments

Ännu en söndag är förbi. Min vecka har gått alldeles för fort! Har gjort så mycket att jag knappt kommer ihåg.

Fick ut en hel del av mina fyra lediga dagar.

I fredags jobbade jag igen, sen blev det en lång kväll med Jacob, Sanna och flera glas rött. Så gott!

Och även helgen har bestått av kvällsjobb, igår gick vi däremot ut och tog ett glas efter jobbet.

Har njutit så otroligt mycket av denna helgen! Har fått träffa alla nära och kära på en och samma vecka. Inte ofta man får det!

Är så lycklig!

Likes

Comments

Söndag. Härliga söndag. Du är så välkommen! Idag kör vi sista nattpasset. Så underbart!

Hoppas ni har haft en fin helg, själv har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Just nu är jag däremot påväg för att göra två naglar då jag igår bröt av två. Ser så hemskt ut utan!

I veckan som nu kommer så är jag ledig i fyra dagar. Har en del planer. Men kommer nog för det mesta bara ta det lugnt.

Puss på er och trevlig söndag!

Likes

Comments