View tracker

Jag är just nu i Göteborg. Vilket för mig var snart ett år sedan jag var här! Jag gör ett litet stopp här, för att imorgon åka vidare till mitt älskade København.

Ska bli så kul att få komma ner och hälsa på alla igen, festa och bara leva! Nu har det snart gått 6 månader sen jag besökte dom sist.

Jag tänkte att jag skulle kunna gå igenom dom senaste 12 månaderna som varit. Månad för månad och lägga upp vad som hänt i mitt liv och vad jag varit med om detta året. Det är en hel del. Jag ska även en dag berätta om min stress och depression.

Ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Det är så många gånger jag går in för att försöka skriva någon rad. Men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jag ser att det är många som är inne och läser och jag vet att många är intresserade av mitt liv.

För ja, det händer alltid mycket i mitt liv. Och jag vet att många vill höra och veta om det. Att det är så intressant.

Jag har gjort så otroligt mycket i mitt liv redan. Mer än vad folk vet om och mer än vad jag själv kan förstå ibland. Jag har fått vara med om så otroligt mycket och även gått igenom en hel del.

Jag har kommit så långt i personlig utveckling att det är overkligt för mig att förstå.

Men oavsett om jag rest Europa runt, besökt otroligt många länder och städer. Jobbat på så många orter och i tre länder. Och fått så otroligt mycket erfarenheter efter tolv hotell och ett fartyg så är jag aldrig nöjd.

Jag söker alltid efter nya äventyr, jag söker alltid efter nya saker att lära. Nya miljöer, nya människor. Folk kan tro att man lever ett perfekt liv. Och tro mig, det gör jag. För jag gör verkligen det jag vill, för stunden. Jag är så otroligt spontan av mig.

Men jag är fortfarande stressad i själen. Att stanna upp och tänka. Det vill jag inte göra. Att tänka för mig är som att bli deprimerad eller för lycklig. När jag väl stannar upp och tänker så kan jag bli gråtfärdig.

Men jag är så otroligt glad och jag mår såotroligt bra ändå! Jag är stressad och måste alltid ha något att göra. Men för mig gör det absolut ingenting. För 1 år sen mådde jag så otroligt dåligt och att ha kommit såhär långt på dessa år. Det är för mig starkt 🌟

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Oktober är här. Och likaså är hösten. Det gick sjukt fort att gå från t-shirt och ballerinaskor. Till jacka, halsduk, och handskar. 

Men hösten är fin. Jag tänker fortsätta njuta!

  • 50 readers

Likes

Comments

Det känns som att jag inte kan sluta tjata om hur fort tiden går?! Men det är så sjukt, jag hinner knappt med. Och jag har hela tiden så mycket att göra. Kanske därför tiden går?

I måndags, för en vecka sen så åkte jag över till Oslo. Träffade upp Amanda och vi kikade på lägenheter. För det är ju nämligen så att vi är fruktansvärt spontana. Lite för spontana kanske.. Kan man ens vara det? Jag kallar det iallafall för att leva livet.

Sen träffade jag Josefine, vi gick ut och käkade och myste hela kvällen. Somnade skönt och dagen efter åkte jag tillbaka till solstaden.

Fick ett samtal av Amanda som sa att vi fick lägenheten! Asså hur sjukt är inte det? Så nästa vecka flyttar vi till oslove. Så spännande! Så vi skriver kontrakt på 1 år.

Känns bara så jäkla härligt!


Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm, ska jobba några dagar på båten.. Alltså Cinderella. Är otroligt trött. Men det ska nog gå bra!

  • 50 readers

Likes

Comments

Måndag, älskar måndagar! Det är bästa dagen på veckan. En ny dag, en ny vecka. Man kan äntligen få saker gjort efter helgen osv. Finns ingen bättre dag!

Jag sitter iallafall just nu på tåget till Stockholm. För klockan 15 så hoppar jag på Cinderella båten i fyra dagar för att arbeta.

På torsdag kväll åker jag tillbaka till Karlstad igen och då är jag faktiskt ledig i 8 dagar. Än så länge iallafall.

I helgen är det födelsedagsfirande för Sanna som snart blir ett år äldre. Läskigt hur fort tiden går! Tänk att jag och Sanna känt varandra i 10 år redan.

  • 63 readers

Likes

Comments

Ännu en söndag är förbi. Min vecka har gått alldeles för fort! Har gjort så mycket att jag knappt kommer ihåg.

Fick ut en hel del av mina fyra lediga dagar.

I fredags jobbade jag igen, sen blev det en lång kväll med Jacob, Sanna och flera glas rött. Så gott!

Och även helgen har bestått av kvällsjobb, igår gick vi däremot ut och tog ett glas efter jobbet.

Har njutit så otroligt mycket av denna helgen! Har fått träffa alla nära och kära på en och samma vecka. Inte ofta man får det!

Är så lycklig!

  • 64 readers

Likes

Comments

Söndag. Härliga söndag. Du är så välkommen! Idag kör vi sista nattpasset. Så underbart!

Hoppas ni har haft en fin helg, själv har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Just nu är jag däremot påväg för att göra två naglar då jag igår bröt av två. Ser så hemskt ut utan!

I veckan som nu kommer så är jag ledig i fyra dagar. Har en del planer. Men kommer nog för det mesta bara ta det lugnt.

Puss på er och trevlig söndag!

  • 75 readers

Likes

Comments

Idag har jag gjort absolut ingenting. Förstår ni hur skönt det har varit? Inga måsten, ingenting. Förr klarade jag inte av sådana dagar. Men idag förstår jag hur viktiga dessa dagar är.

Snart ska jag iväg och jobba och när jag slutar så är det fredag. Det är ändå otroligt hur fort veckorna går! Hoppas ni haft en toppen dag!

  • 77 readers

Likes

Comments

Så har veckan börjat igen då man ska jobba nattpass. Redan inne på tredje nattpasset. Kan säga att tiden som vanligt går otroligt fort.

Annars så har jag lagat mat åt Putte och Jesper hemma hos dom. Då jag vaknade väldigt sent idag så blev matintaget lite senare än vanligt.

Jag fick även hem ett paket från Nelly. Klickade hem världens snyggaste camo klänning. Vilket jag säkert inte kommer kunna använda så mycket nu, då vi snart går in i oktober. Men gärna på en varm strand någonstans strax!

Har precis lagat matlåda och ska dra mig vidare till jobbet. Hoppas ni haft en toppen dag!

  • 79 readers

Likes

Comments

Varenda gång jag tänker efter så blir jag otroligt chockad vad tiden går fort. Jag hänger knappt med. Man blir ju lite rädd. Man ska ta vara på tiden man har. För bara ett år sen så bodde jag fortfarande i Köpenhamn.. Och däremellan har jag hunnit med att bo i Stockholm i 6 månader och även flyttat hem till en egen lägenhet i Karlstad, vilket är första gången i mitt liv det händer. 1,5 månad senare så kliar det i hela kroppen av rastlöshet att upptäcka andra delar av världen. Vi får helt enkelt se vad 2017 bjuder på.

Jag har iallafall precis haft min tjugotredje födelsedag på denna jord, vilket vi såklart ska fira imorgon med härliga människor hemma hos mig! Tills dess får ni ha en otroligt bra helg!

Likes

Comments