DRAMMEN BY OG SVELVIK


· HOME SWEET HOME ·


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Heihei! Første innlegg! Jeg opprettet faktisk denne bloggen for en stund siden, men late meg har bare ikke prioritert den i det hele tatt - eller, lat og lat, jeg har jobbet. Og dere vet alle hvordan desember i butikk er.... Uansett, selv om denne bloggen kommer til å foregå mest i Sydney, så er jeg faktisk hjemme i Norge nå! Her har jeg ikke vært siden juli, så det har vært rart, fint, og jetlaggen kverket meg nesten første uken. Jeg skal ikke være her så lenge, men det er uansett utrolig godt å se igjen alle sammen, og spise norsk mat! (Klassisk savn). Jeg trodde jeg kom til å overspise, men jeg er nesten skuffet over at trangen ikke er der på samme måte som den var i Sydney. Nå er liksom bensinstasjonpølsene, sjokoladen, max hamburger, norsk pålegg, knekkebrød +++ tilgjengelig, så nå har jeg liksom ikke like lyst på det?? Hva er det for noe tull? Ned skal det uansett.

Forhåpentligvis klarer jeg å sette i gang denne bloggen nåå, selv om sist gang jeg hadde blogg var jeg 14 år og hadde trutemunn og peace-tegn på alle bildene (kan ikke garantere at det ikke gjentar seg). Wish me luck!!


Likes

Comments