Vi har fått ett boende för resten av året!

Vi är såååå glada att vi äntligen har hittat någonstans att bo och lägenheten är SÅ FIN!
Inflytt är dock 28 oktober och nu behöver vi bara hitta boende fram tills dess, vilket inte är det lättaste om man inte vill lägga ut hur mycket pengar som helst.
Men känns skönt att vi snart kommer att ha ett eget boende som är vårat och där vi äntligen kan känna oss som hemma och packa upp våra saker (läs:kläder).

Idag har vi haft möte och där har vi gått igenom hur det nya kassasystemet fungerar, hur lagerhanteringen går till och lite sånt smått och gott. Kommer att bli spännande att sätta igång att jobba och nu kommer vi dessutom att använda iPads istället för vanliga kassor. High-tech ;)

Imorgon är vi lediga och kommer att (förhoppningsvis) checka in på ett nytt ställe att bo, kolla en sista gång på vår nya lägenhet innan kontraktet skrivs och träffa vår nya kollega Marita!

Until next time,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tog en välbehövlig sovmorgon imorse, följt av en frukost på subway som nu har blivit rutin haha.
Sen åkte vi faktiskt in till stan och har strosat runt hela eftermiddagen och kvällen där, såg bland annat London eye och Buckingham palace, och helt random så går vi in på en gata och jag ser en rosa byggnad och tycker att den verkar likna den jag haft som bakgrundsbild på telefonen de senaste två månaderna och det var exakt samma butik vilket vi tyckte var helt sjukt haha. Annars har vi mest bara gått runt, fönstershoppat, kollat på människor och ätit burritos haha.

Likes

Comments

Vi är inne på vår tredje dag här i London och hittills har vi hunnit kolla på några olika lägenheter att hyra, men har inte hittat the one ännu haha, har en till visning ikväll som vi ska gå på.
Idag har vi även hunnit träffa Gemma över en frukost på Nell's i Chelsea, och därefter gick vi till lokalen där första pop-up butiken kommer att öppna om ungefär en vecka!

Likes

Comments

I fredags träffade jag min syster med familj. Vi gick till Trattoria dell'isola här på Lidingö och åt riktigt god pizza och sen kollade vi på fredagsfinalen av idol. Det bestämdes iallafall att de ska komma på besök till London inom en snar framtid haha!

Resten av helgen har jag spenderat med min Isak. Vi gjorde mysfrukost och tog en vända på stan, tränade och åkte och handlade lite. Har även packat lite mer under helgen och är NÄSTAN klar nu, bara en jobbdag kvar här i Stockholm sen bär det av.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat heldag och mestadels ändrat om inför kommande kampanj. Vi har fått in så mycket fint i butiken nu, ser riktigt höstigt ut!
Har även insett att jag bara har 2(!) arbetsdagar kvar här i Sverige innan jag åker, känns sådär faktiskt haha, gillar verkligen vår fina butik och mina grymma kollegor. 

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Vad kul att du har hittat till min blogg!​
Jag kommer att blogga om mitt liv och vad jag gör på dagarna, om jobbet och kommer även lägga ut en del inspirationsbilder! 

Jag arbetar för tillfället på Newbie Store i Stockholm, men har nu fått erbjudande om att få vara en del av det team som kommer att vara med att starta upp två butiker i London, som kommer att öppna i November 2017.
Så redan på tisdag nästa vecka tar jag mitt pick och pack och flyger ner till London för att leta rätt på ett boende där jag och min vän/kollega ska bo.

Bara att börja packa haha!

Likes

Comments