Ligger i sängen och kollar på catfish, mysigt program.. Som jag sa tidigare var jag på vårdcentralen idag kom dit typ en kvart innan dem öppnade och fick vänta i ungefär 45 minuter innan jag fick träffa en läkare och var inne hos läkaren i 2 minuter kanske.. Så himla ovärt, men det bra var väl att det bara var hosta och ingen lunginflammation. Fick dock en remiss eller nån tid hos en öron/näsa klinik för att jag har blött näsblod varje dag i fyra dagar nu.
Kommer inte få gå ut på hela helgen eftersom att jag inte gick till skolan idag, visst har man snälla föräldrar...
Så blir ingen alla hjärtans dag dejt eller något detta året, eller vem försöker jag lura hade inte gått på nån dejt om jag var frisk heller ha ha. Eller hade nog kunnat träffa ett gammalt haff eller nån från tinder i värsta fall, haha nej men helst hade jag bara velat spendera tiden med mina älsklingar. Mina älsklingar som jag inte träffat nu på ett tag. Fast det går säkert att smita ut på söndag..
Laddade nyss ner appen videofyme, har typ 8 konton där med en massa roliga videos som jag kollade igenom. Bland annat var det videos från alla hjärtans dag 2013/2014, dem gamla goda tiderna, det var när jag såg dem videorna som jag kom i sån alla hjärtans dag stämning och bara tänkte på mina vänner som jag saknar så mycket! Ja iallafall som jag sa laddade jag ner videofyme för jag har tänkt börja videoblogga haha, något jag velat göra länge men aldrig orkat.
Så nu tänkte jag ladda ner lite redigeringsappar och så så att jag hör av mig senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså är så frustrerad och arg nu, hade planerat med min bästavän att vi skulle praoa tillsammans. Men igår fick jag hem reglerna för praktiken och så står det att man måste praoa själv, asså vaa aldrig har sån jävla grov socialfobi kommer aldrig klara av att vara ensam med okända människor liksom vem fan ska jag prata med? Kommer påriktigt typ dö är verkligen rädd för att vara ensam och för att prata med nya människor så där. Lösningen hade ju varit att praoa hos min pappa men såklart får man inte vara hos nån släkting eller nära vän, så det lutar mot att jag skulle praoa hos min pappas kompis men nej det går ju inte heller för han är ju min Gudfar.. Vill inte praktisera på nån resturang för jag vill ju inte förstöra deras mat eller behöva arbeta, så tänker nog ta dagis men det är ju ingen god mat direkt.. Ikea hade ju varit kul, dem har ju god mat men även en massa annat kul, men det kommer ta för lång tid att åka dit och mitt busskort funkar inte utanför Göteborg så det hade blivit jätte dyrt.. Jag har en killvän som ska praoa samtidigt som mig och han går på en annan skola så kanske kan praoa med honom dock är han lite sur på mig men haha det går ju att lösa hoppas jag...
Kommer nog sluta med att jag skolkar dessa två veckor för vad ska jag göra på en arbetsplats där jag bara typ vill dö för jag mår så dåligt, okej jag kanske överdriver lite men känner mig så himla obekväm när jag inte känner någon. Kommer troligtvis ringa till min lärare och gråta och förhoppningsvis tycker hon synd om mig så att jag får byta praktikplats!
Men det är inget att hetsa upp sig för nu det är inte förens vecka 14-15.

Likes

Comments

Just nu är klockan typ halv åtta och jag är så sjukt trött. Jag ska till vårdcentralen och dem öppnar åtta, så måste vara där en stund innan dem öppnar, igår kom jag först 9,04 på morgonen när dem öppnade 9 och det var redan 2 timmars kö på 4 minuter? Och så är det nån gammal gubbe som får komma fram till "läkaren" och så frågor hon vad han är där för och då svarar han jo jag har inte ont nån stans men skulle vilja kolla upp mig lite bara? Man bara vadå kolla upp dig boka tid och dra herregud.. Sen senare på dagen åkte jag till en annan vårdcentral som öppnade 5 och så kom vi 5,02 kanske och gissa vad, jo när vi kommer upp så är det redan fullt säkert över 3 timmars kö så vi gav upp där med men idag ska jag fan få träffa en läkare vägrar åka dit en gång till! Jag kan ha en liten lunginflammation eller så är det bara grov hosta, har även blött näsblod 3 dagar i rad nu och hostat i över 2 veckor och haft feber etc. Hela mitt kompisgäng har blivit sjukt förutom 2 stycken haha alla blev sjuka när dem träffat mig. Egentligen vill jag hellre gå till skolan så att jag kan träffa mina vänner senare (de som är friska då) men nej det kommer ju inte att hända.. Min bästavän kom hem från Teneriffa i tisdags och han hade varit där i en vecka, och innan det så var jag sjuk i en vecka så har inte kunnat träffa honom på snart 3 veckor, saknar honom enormt mycket.
Ja men nu ska jag väl dra mot bilen och ta mig till vårdcentralen för vill verkligen komma in idag så får jag det överstökat.

Likes

Comments

Min kväll tog en drastisk vändning när min mamma plötsligt behöver åka till sjukhuset av privata skäl, ambulansen åkte med henne för ungefär en halvtimma sen. Stämningen här hemma är ganska orolig men allt kommer bli bra eller hur Michelle.. Det finns ingen anledning till att det inte skulle gå bra.
Har precis ätit middag men åt nog för mycket för har fett ont i magen nu aja vad ska man göra.
Just nu kollar jag på greys anatomy, min absolut favorit serie! Brukar ligga halva nätterna och kolla om och om på avsnitt som jag redan sett tusentals gånger..
Eller så lyssnar jag på musik, just nu spelar jag sönder jaffar byn - min förort! riktigt bra är den.
Aja ska nog försöka få tag på min mamma nu.

Likes

Comments

Är väldigt ny på detta så vet inte riktigt vad jag ska skriva haha..
Hej iallafall! Mitt namn är Ida men kallar mig för Michelle ifall att nån jag känner skulle klicka in här.
Jag är 14 år gammal och bor i Göteborg, för er som känner till Göteborg så bor jag typ i ruddalen.
Jag går på en skola som heter Isgr det är en internationell skola, men självklart går jag på den nationella "sidan".
Hoppas ni fick en liten uppfattning om mig nu dock
har jag inte så mycket tid att skriva nu men hör av mig senare.

Likes

Comments