View tracker

Vardagligt

Eller iallafall ut med sommaren & in med hösten!

Måste medge att jag är redo för höst och vinter, ska bli så skönt att få varva ner efter en sommar som denna.. Kan inte medge att min sommar har varit en dans på rosor men iallafall har det varit en sommar att minnas! Jag har hunnit med en hel del samtidigt som jag jobbat.

Samtidigt som våren omvandlades till sommar så omvandlades jag från studerande till arbetstagare. När praktiken var slut, alla skolarbeten inlämnade, slutarbetet godkänt och alla kurser på raden så fick jag äntligen betyget i handen. Samtidigt fick min storasyster examen och vi skulle ha vår bjudning tillsammans, men mitt i tillställningen till denna fina tid så gick min mormor bort, samma vecka som vi skulle ha vår examensfest. Kan även tillägga att i samma veva skulle jag packa ihop allt och flytta.

När ett kapitel avslutas så börjar ett nytt, så även för mig. Måndagen efter min examen var det direkt in i arbetslivet., vi tog ett sista farväl av vår fina mormor, killen tog sitt pick och pack för att sommarjobba där han är hemma. Så här lämnade jag i ett hav av flyttlådor, en hjärna som var kokhet efter en dag på nytt jobb, och en stor känsla av saknad.

Men sommaren har passerat och nu är det bara att blicka framåt, om tre veckor kommer killen hem tillbaka till mig, och det ska bli såååå skönt att få släppa allt och ladda om.


​Kände att jag ville dela med mig om varför bloggen har fått lida och varför kameran fått samla en hel del damm, men orsaken var att jag ville ta tag i vad som ska kallas livet.

Dagsfärsk bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fotografering, Om mig själv, Tips

Privata: michelle.backlund <- | -> Foto: gyllene_pixlar

Eftersom jag inte är världen effektivaste männsika att blogga just nu, tycker jag faktiskt att ni ska hänga med på Instagram istället, fö där är jag desto effektivare!

Häng på om du är intresserad av att se var jag håller hus.

Likes

Comments

View tracker

Fotografering

Canon 16-35mm f/4L!

En riktigt dyrgrip, men ack så nöjd man kan bli.

Efter tillräckligt många o sovandes nätter, flera dagars ångest så blev denna glugg min. Min familj har nog fått höra på mina funderingar helt tillräckligt.. Nåväl, förra onsdagen efter jobbet rusade jag, syrran och morsan till Vasa och det var nog min dyraste Vasa resa hittills!

Någon som är intresserad av en recension av denna? :)

Likes

Comments

Vardagligt

Som rubriken lysder så är ju vi nu kattägare kan man säga, vi har fått några få sommarkvällar senaste tiden, samt att jag och kärleken har påbörjat vår distans-sommar..

Annars då, livet rullar på. Jobbar fem dagar i veckan samtidigt som jag fösöker att städa upp och plocka alla saker ur flyttlådor om kvällarna. Senaste veckorna har varit aningen kaotiska för mång av oss, det har varit dimissioner x3, planering och genomförning av examensfest samtidigt som vi planerat begravning, jag har börjat jobba på ett helt nytt ställe med helt nya uppgifter så hjärnan har gått varm alla dgar. Nu är allt över och livet går vidare, jobbet börjar få en slags rutin också kan man säga.

Vädret en dag jag kom från jobbet | När jag & pappa hämtad N & hans bil förra helgen | Förra lördagens utflykt, Pedersöre Truck Meet

Sitter just nu i bilen med familjen påväg ner till Nyland för att kalasa med kärleken som blev 18-år förra veckan, imrogon tar vi en runda på Ikea när vi åker hemmåt också, så ska jag få ha sambon hemma några dagar igen, så härligt <3

Bilderna från en kväll vi var ut & körde när N hade fått körkort | Vår fiin söta kisse!

Sista slutligen vill jag bara påminna alla om att livet faktiskt fortsätter fastän det just då känns som att allt står stilla..
Har nu fyra veckor bakom mig fyllda med sorg, saknad, förväntningsfullhet och glädje.

Likes

Comments

Fotografering

​Fotade denna fina närvårdare för några veckor sen, som ni ser bjöd vädret på en mörk himmel, och när vi satte oss i bilen började det regna. 

Likes

Comments

Fotografering

Hade äran att fota Evelinas examens foton, så ovan ser ni en alldeles färsk närvårdare & en väldigt fin sådan! 

Likes

Comments

Fotografering, Vardagligt

Detta eviga tjatande om Tid, det är nog bara att konstatera att tiden inte räcker till allt här i världen.

Just nu har jag många bollar i luften men snart är allt stressande över. Är i Nyland nu och laddar batterierna för en full späckad vecka fylld med massor med roligheter! Bla. min dimission, festfixande inför helgen samt ett litet flyttkaos här mitt i, jag har nämligen sagt upp lägenheten så nu kommer vi har förflytta oss till lite större.

Igår gick hela dagen åt i Jeppis på min syrras dimisson sen var vi även på mat och photoshoot. När vi kom hem allt för sent så började vi lasta in i bilen och köra lite saker också, nöjda och belåtna hann vi sova några få timmar innan det var väckning kl.06 för att bege sig av hit!

Som sagt, denna vecka är fullpackad så ni behöver tyvärr inte vänta er så mycket uppdatering. Men sen, efter allt ståhej så ska ja bomba med bilder, från bla. examensfotograferingar!

Vi hör, ha det gått så länge! ❤

Likes

Comments

Om mig själv, Vardagligt

1. Vilka är de tre första sakerna du kommer att tänka på när du hör ordet SOMMAR?

- Utekvällar, varmt, underbart.

2. Vilken smak på glassen beställer du?

- Oftast något med choklad.

3. Sia eller Ingman?

- Spelar ingen större roll, hittar nog oftast något som passar mig.

4. Var tillbringar du helst din lediga kväll?

- Utomhus (bara det är fint väder) tillsammans med kärleken.

5. Ska du gå på student- eller examenskalas?

- Självklart, på min egen & syrrans! Hinner troligen inte med några andra fast jag så gärna skulle vilja uppvakta mina kompisar!

6. Smörgåstårta – najs eller bajs?

- SuperNAJS.

7. Vad hittar man dig en regnig dag?

- Troligen inomhus, under filten, i soffan. höh

8. Var och hur firar du midsommar?

- Har inte hunnit planera såå långt ännu men det slutar troligen med en Fagerö-kväll iallafall.

9. Vilken blir årets sommarplåga?

- Ingenaning, fråga den frågan till någon som är mera insatt i ämnet.

10. Vilket är ditt bästa tips för att koppla av i sommar?

- Lämna bort mobilen och umgås med nära och kära som inte ger dig en massa stress.

11. Ska du resa någonstans i sommar?

- Som förra sommaren blir det nog en hel del resor ner till Nyland, men har också en Sverige resa planerad till slutet av sommaren, och så skulle jag vilja en sväng till Umeå.

12. Ska du sommarjobba – eller har du semester?

- Jag kommer att börja jobba, har fått en vikariat tjänst och jag är SÅ nöjd!

13. Den ultimata sommarmaten för mig är...

- Grillat alla dagar i veckan, och sen någon fräsch sallad med jordgubbar i på det.

14. När tar du det första doppet?

- När jag har samlat mig tillräckligt, så troligen först nästa sommar. Haha badkruka här.

15. Beskriv din idyllsommar.

- Hmm. Det jag önskar mig mest är att få spendera en sommar tillsammans med kärleken, att inte måste köra flera hundra kilometer för att träffas i två dagar och sen köra igen. Det är nog det som skulle göra min sommar perfekt, men såklart lite sol och värme på det!

16. Avslutningsvis: nämn tre saker du ser fram emot med sommaren 2016!

- Min examen och nya jobbet, att min kille blir myndig och får bilkort samt att ha fotolust dygnet runt!

Hoppas ni alla får en TOPPEN sommar!

Likes

Comments

Om mig själv, Tips


Jag har en fråga till just Du som läser detta, vad önskar du se mera av här i bloggen?

Tex. mera vardagsinlägg, foto, inredning, kläder/smink, tips & trix, ja vad som tänkas kan! Släng in en kommentar, tar inte många minuter att påverka så att min blogg blir intressantare för Dig!

Likes

Comments