Mitt Lill älskade hjärta tänk att du blir 7 månader den 20 Juli 💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer ett resultat efter 2 användningar av en helt underbar Mudmask! Skriv i kommentar om du är intresserad :)

Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag har vi varit ner på stan och tittat på alla härliga studenter som åkte genom stan! Man får lite ont i magen ! Kommer verkligen ihåg hur roligt det var att stå där på stundentflaket UNDERBART grattis allihopa!

Vincent somna trots massa ljud och leksak i munnen :)

Likes

Comments

Idag var vi på bvc och Vincent fick sitt 5mån vaccin! Just nu verkar han inte så påverkad utav det så hoppas det håller i sig. Nu sover han så gott så nu blir det en stor kopp varmt kaffe 🌸

Bilder från senaste veckan ✨

Likes

Comments

Nu var det väldigt längesen jag skrev men här kommer lite bilder från vår helt underbara första semester som lilla familjen i Torrevieja.

Likes

Comments

Godkväll finaste ni!

Måste bara tipsa er om att ni nu kan köpa bland annat den här helt otroliga toppsäljande Mudmasken utav oss på MB skin & Body! Mer info gå in på denna länk nedan eller sök upp oss på Facebook MB skin & body eller instagram under mbskinbody 💚

https://m.facebook.com/mbskinbody/

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, Lägger upp lite bilder från senaste dagarna ❤️

Likes

Comments

Måndag idag och ny vecka! Dock lite tråkig vecka då David är iväg på jobbresa i Marbella tills på Torsdag så det är ganska tråkigt o inte ha han hemma med oss!! Hoppas det går fort.

Idag var vi hemma hos Paulina och fick se hennes helt underbart fina hus som hon och hennes sambo Andreas har hel renoverat. Så Ljust o fint, kände mig som hemma haha! Paulina bjöd på en sån himlans god sallad & kyckling till lunch ( hon är grym på matlagning!) Tasha var också med.

Efteråt så åkte jag o Tasha hem till henne så gick vi ut på en Pw i det varma vädret så mysig dag idag. Imorgon blir det nog en långpromenad med pappa sen middag hos mamma på kvällen 💋

Godnatt**

Likes

Comments

Idag har Vincent vart på babysim igen och idag fick han bada med vår bästa pappa David! Det är så roligt och Vincent verkar älska vattnet .

Efteråt så kom Tasha förbi en sväng & hade David hade ordnat lite eftermiddags mellis med gott bröd,pålägg & kaffe så mysigt! Vincent sov som en stock nästan hela eftermiddagen så därför har han somnat lite senare nu ikväll för natten förhoppningsvis, men de spelar ingen roll för oss för vi är vakna så sent ändå haha!

Likes

Comments