Header

Här är lite snaps från dagen. Blev en mysig frukostbuffé på ett bageri här i stan och sen en lite shoppingtur och fika i Eskilstuna. En väldigt bra dag med en väldigt bra vän.

Snart en ny vecka, har faktiskt lite väldigt roliga saker planerade denna vecka. Är så taggad. Ni kommer ju självklart få ta del av det, så sit tight.

Puss på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej hörrni, första riktiga inlägget på den "nya bloggen". Som ni ser i rubriken så tänkte jag faktiskt ta upp något som jag går igenom just nu och något som jag tycker är ganska jobbigt att vara i och framförallt att prata om. Arbetslöshet.

Jag måste bara säga nu innan, att allt jag skriver är mina egna tankar och jag utgår helt ifrån mig själv och hur jag känner, om jag skulle ta upp någon annan sorts information så kommer den självklart vara hänvisad till källan, detta gäller alla mina inlägg. Jag vill också, nu innan jag börjar detta inlägg, säga att detta är väldigt jobbigt för mig då jag som person aldrig, aldrig pratar om dessa saker irl. Jag är en sån person som går med mina tankar och känslor inom mig, i alla fall dessa viktiga saker. Så detta är ett ganska stort och väldigt läskigt steg för mig att ta, att faktiskt dela med mig av mig, men jag känner att det är dags.

Men okej, arbetslöshet var det ja. Jag själv är just nu arbetslös, något som börjar dra ner mig mer och mer. Det har snart gått 3 månader sen jag jobbade min sista dag på mitt senaste jobb som bara var ett sommarvikariat. I början så kan jag ärligt säga att det var väldigt skönt då jag blev väldigt sjuk, så att slippa vara borta från jobbet kändes bra. Men nu när jag äntligen mår bra (bättre) igen så börjar den jävla rastlösheten komma och alla jobbiga tankar poppar upp.

Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud och lusten att ens kliva upp på morgonen finns knappt. Jag känner mig besviken på mig själv och jag känner att jag gör andra besvikna för att jag inte gör något med mitt liv. Jag har ständigt denna press på mig att hitta ett jobb och jag söker det jag kan, men det går aldrig hela vägen. Det är tufft och det är jobbigt, för varje jobb man inte får känner man sig mer och mer misslyckad. Jag känner dock mig själv såpass bra att jag är duktig på att skingra dessa typer av tankar och låter dem inte trycka ner mig. Men precis som alla andra så har även jag mina svaga stunder där jag inte orkar hålla upp mina murar, där jag låter de elaka nedbrytande tankarna smyga sig igenom och dra mig ner mer och mer. Men det är också okej, att vara svag ibland och att släppa in negativa tankar och känslor. Man kan inte alltid må bra och det är okej.

Jag skriver inte bara detta för min skull, för att jag behöver lätta på trycket utan även för att jag vill att andra som går igenom samma saker ska veta att de inte är ensamma. Att det finns fler personer med nedbrytande tankar och att det är okej att må dåligt över saker som andra människor kanske rycker på axlarna över.

Detta var bara en väldigt liten del av det som snurrar i mitt huvud, men det kändes som en bra start.

Puss, på er.


Likes

Comments

​Jag har nu (once again) bestämt mig för att "starta upp" bloggen på riktigt igen. Jag har ju aldrig tagit bort den eller så, och det har vart lite strö inlägg då och då men nu känner jag att jag vill komma igång med bloggandet for real. 

Jag har aldrig vart särskilt personlig i mina inlägg, även fast de har handlat om mina dagar och mitt liv, så har jag aldrig gått djupare än att skriva hur min dag har varit. Mycket har hänt sen jag senast bloggade "på riktigt" och jag har förändrats ganska mycket skulle jag nog säga. Mitt liv ser väldigt annorlunda ut idag och jag är själv inte helt samma person. Jag kommer nu satsa mer på att ta upp personliga ämnen och låta er känna mig lite djupare. 

Jag hoppas att ni kommer tycka om den "nya" bloggen också.

Vi hörs, puss.

Likes

Comments

Likes

Comments

.

Likes

Comments

Nu är det fan vinter hörrni. Va inte beredd på denna kyla.. -4 grader när jag gick till jobbet här om dagen i mina converse och tunna ankelbyxor..va lite smått kyligt sådär. Och nu, nu är det ännu kallare. Dags att börja klä på sig varmare kläder. Är dock glad över den lilla snö/frost som vi fått. Hoppas den ligger kvar över julen också, skulle va så underbart med en vit julafton.


Likes

Comments