Header

min dag.
från och med inatt kommer jag vara utloggad från fb och inte blogga, där ni når mig är på snapchat och instagram..
ha det bra alla ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbat. På min rast sov ja cirka 35minuter behövdes verkligen kan jag säga 😊. Innan jag åkte hem drog jag till en kompis en stund. Sedan tog jag bussen hem för att byta om sen gick ja ut på kvällspromenix på 1mil och gick på 1h 37minuter 💪. Tycker det börjar bli skönt om kvällarna att gå ut 🤗. Innan ja kom hem gick ja en stund till farmor. När jag kom hem kom mamma och syster hit på en snabbis kaffe. Har duschat och diskat. Nu ligger vi i soffan och glor på film. Ska sova snart, puss 💖

Likes

Comments

Hej! 😄
Igår jobbade jag för ja hade bytt söndag med en jobbarkompis helgen innan. Så slutade kl 15:30. Åkte direkt hem till familjen och under kvällen gjorde mamma köttfärspaj som var jättegod!😍 Sedan satt jag uppe och fixa nya filmer till min dator då ja inte har internet hemma hos mig. Har lekt massor med lillebror noah❤. Innan vi somna kolla vi på någon film och direkt efter slocknade jag va så trött. Idag vaknade jag vid 8-9 tiden och blev frukost då ja och noah åt havregrynsgröt tillsammans han gillar det sen kaffe till. Vid 13 tiden kom berit och fritz. Vi åt mat sedan blev det kaffe efter. Kom hem cirka 16-17tiden. Gick ut och gick när jag kom hem blev 9,9km. Mina promenader är det bästa av allt på hela dagen😍🙈. Innan ja gick hem drog ja till farmor och prata en stund. Är nu nyduschad och ligger i soffan med jenka kollar på skräckfilm.

puss 💖

Likes

Comments

Min dag:
Min tvättid börja vid 07 men la i vid 07:30 så jag fick lite sovmorgon eftersom ja är ledig idag. Tvätten blev klar vid 12. Då gick jag till erikshjälpen och fynda lite små saker. Där mötte jag Svante min kusins pappa som ja prata med. Har dammsugat lägenheten några gånger och diskat lite. Fick besök av min älskade familj idag så bjöd på fika, bakade hallongrottor och tuppkaka de är alltid godast med hembakat 😍. Under kvällen gick jag ut cirka 8km men efter halva vägen börja de regna lite och innan ja kom hem öste de ner bara va helt genomsur. Har pratat med farmor i telefon också. Jenka sover här inatt.  Ska sova snart.
Puss 💖

Likes

Comments

Hejs! ☺
Igår kom mamma och Johan hit med lillebror noah vid 14 tiden. Tog en kaffe och satt, prata. Då dem skulle iväg på en present mamma fick av honom när hon fyllde år. Senare kom jenka hit som också sov kvar tills idag. Igår var vi hos farmor och farfar två gånger under dagen. Även gick jag och noah en kvällsrunda innan han somnade. Emelie och Jennifer kom hit på fika alltid lika trevligt ☺❤. Gick upp med lillebror vid 06-07 tiden idag gick till park och gungade sen handla på Ica. När vi kom hem fixa ja frukost till oss. Noah åkte hem vid 13 tiden. Idag har ja dammsugat lägenheten sen gick ja en sväng till farmor. Sen gick jag med jennifer samt körde intervall 8km. Gjorde pannacotta till mig och jenka med hallon&blåbär så gott 😍.  Nu sitter ja nyduschad framför The conjuring med jenka. Ska sova snart. Godnatt puss 😘

Likes

Comments

Va på erikshjälpen igår med farmor och lillebror noah, hitta lite små saker som ja ville ha! Alltid roligt med lite nytt ☺.

Likes

Comments

Köpte nya träningskläder på min rast idag, skönt med shorts och linne när de är varmt ute ☺. Hitta dem på H&M.

Likes

Comments

Jobbat dag idag med. Va lite smått stressigt men annars blev de lugnt mot dagens slut så skönt 😊.  När jag kom hem kom jenka och emelie hit då vi fikade och satt&prata ❤. Jenka sover kvar här inatt alltid trevligt med sällskap hemma efter allt som hänt 💕. Gick ut på promenad innan kvällens slut 7,3km blev de. Sen duscha ja och nu ligger jag i soffan framför serie ska snart sova.
puss alla 😚

Likes

Comments