Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna fantastiska dag spenderas med min älskade mamma, hon är den bästa fantastiska människan jag vet.
Vi har ätit god asiatisk råbiff på urban deli och ska nu på en föreläsning, vi firar att jag fått nytt jobb!!

Likes

Comments

min familj lyckades missa sitt plan igår ?! hur det ens är möjligt..

jag hämtade dom och vi flaxade runt i bilen i nästan 6 timmar, iallafall jag som åkt långt, men det var kul att äntligen få träffa dom igen efter nästan 1 vecka i Spanien

Likes

Comments

hej, kul att se att det finns några som vill läsa eller titta på det jag skriver, men vill bara säga att denna blogg är till för att skriva av mig och lägga upp bilder. Gillar ni inte det ni läser eller ser så är det bara att sluta titta :). Det finns även många som säger att man inte kan skriva om vad som helst eller att man kan blotta sina känslor osv, men jag kan :) jag bryr mig inte vad folk tycker om det jag skriver, för första gången i mitt liv så skriver jag för att jag ska må bra, för att jag ska få lätta på det jag känner inom mig.


Mitt liv kanske ordnar sig tillslut, jag har under stor del utav mitt liv känt mig ensam i en värld fylld utav människor, vänner familj och kärlek. Jag har nog aldrig kunna förklara varför jag känner som jag gör eller varför jag är sjuk. Kanske har det med min barndom att göra, kanske har det med det jag trängt bort från mitt att göra, vad vet jag.

Vissa dagar är värre än andra, vissa dagar vaknar jag upp och tänker att jag är frisk, och andra dagar vaknar jag upp och känner att jag inte har någon livslust, att jag inte har lust till något, jag får ångest och går in i en depression. Jag förstår att det är svårt för mina vänner, familj och kille att leva med en människa som är så psykiskt instabil, jag tycker till och med att det är svårt att leva med en sån som mig, alla dessa känslor, tankar och funderingar har jag haft sedan jag var 10 år gammal och min mamma har försökt se till att jag fått hjälp men det har alltid kommit tillbaka ett tag efter, tills nu, jag äter medicin och känner nog för första gången i hela mitt liv att det på riktigt håller på att vända, att jag äntligen kommer bli frisk, att jag kommer få må bra på riktigt och jag är så glad för det, det tog mig nästan 20 år att känna mig hel och att få känna mig som mig själv vilket jag tror att jag gör nu, för att det jag känner nu har jag aldrig känt förut. LYCKA.

Likes

Comments

Idag har förmiddagen spenderats på Ikea, eftersom att flytten närmar sig så ville vi åka dit och handla lite grejer så att man betar av det liksom. Jag bestämde mig för att slänga ihop en middag innan vi ska på bio, kyckling med rotfrukter och sparris i ungen sedan en sommarsallad och min goda blåmögelost sås, det var väldigt gott och nu väntar en kvällsbio som sagt, älskar att hinna med massor.

Likes

Comments