View tracker

Glass i stora lass, har ätit det varje dag sen jag kom till Kroatien, denna måste nog vara min favorit med mörk choklad. Gillar mörk choklad egentligen inte, men den var sjukt god som glass.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

När maten är så god att man kommer tillbaka och beställer samma sak, kyckling sallad. Är en sådan person som måste ha dressing till sallader, men denna är så saftig att det ej behövs. Godaste salladen jag ätit

Likes

Comments

Att sitta varje dag under två veckors tid och plugga teori är ju inte riktigt det jag egentligen vill göra. Men eftersom att jag vill ha körkort är det bara att fortsätta, just nu sitter jag vaken 05.00 och tittar på när solen går upp, vet inte varför men har inte kunnat sova något under natten. Själv så har jag endast en v kvar att arbeta sen väntas 4v ledigt innan skolan börjar igen. / ha det så bra tills vi hörs nästa gång 

Likes

Comments

Kodaline

Likes

Comments

Dethär med bloggandet verkar vara något som jag inte är så bra på, filmar konstantoch tar konstant kort men är så dålig på att lägga upp dem. Som sagt vill jag hålla mig så anonym som möjligt speciellt så som det ser ut nu, det finns inte riktigt någon speciell anledning till det, utan det är mer för att jag vill att det är det som står i själva bloggen som ska stå i fokus.

Mennu jäklar ska jag ta det här med bloggandet mer ”seriöst”, jag har som ni sättvarit utomlands för några månader sedan och med det har jag filmat med enaction kamera. Först tänkte jag att filmen endast skulle vara för mig och minfamilj, men jag älskar att titta på resefilmer för att få idéer om vart jagsjälv en dag vill åka. Därför kommer jag att publicera ”vloggen” på YouTube,ända problemet är att jag inte vet hur man sätter in musik i klippet för att det ska vara lagligt.

Ha de så bra tills nästa gång. // Michelin

​- Stockholm 

Likes

Comments