Header

Du behöver inte kommentera eller något för att visa din saknad för min frånvaro med bloggandet. För jag vet att du saknat mig, och nu är jag tillbaka. Bättre än förut. Nej, men skämt o sido, jag är iallafall tillbaka med skrivandet då jag hade ett alldeles för stort craving att få skriva av mig och leka lite journalist. Så nu är jag här igen, i den tillhörande tråkiga delen av internet.

Under mitt cirka ett halvårs uppehåll från den här skiten har jag väll gjort allt mellan himmel och jord. Dvs skola, träna, sova, äta, festa and so on. Garanterar er att mitt liv inte utmärker sig ett dugg. Förutom att jag alltid har hundratusentals åsikter och funderingar som jag bara måste göra offentligt.

För övrigt känner jag inte ett stort behov att presentera mig, då jag förmodar att ni alla vet vem jag är. Eftersom du antagligen har anlänt hit via en länk från min Instagram eller Snapchat. Kommer inte heller berätta om mitt så himla händelserika liv under mitt frånvarande. Jag vet, det är synd, Men det är bara att bita i det sura äpplet och hänga med i mina framtida händelser.


Likes

Comments