Three little words.
So precious, so full of charge.
Words that can ruin an entire heart.

You are their words.
You are their energy.
You are the security of them.
You are weakness into them.

With me you are never alone.
I will always be home.

Because of the feeling,
because of weakness,
because of security,
because of you.

I love you.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag tar jag bussen in till Helsingborg och sedan byter till tåg till Malmö, var vaken ett tag innan klockan ringde, vet inte vad som hände men vakna 45min tidigare och var klarvaken. Så nu sitter jag på bussen, solen skiner och känner mig på topp!

Fick förfrågan på jobb om jag kunde baka min nutellastjärna efter att jag visat bild på en tidigaste, sagt och gjort, det blev 2st stjärnor åt mina kollegor idag, hoppas dem är lika goda idag, frös in dem så tog ut dem precis innan jag skulle gå. Blir spännande och se vad dem tycker.

Klockan är lite efter 5 och jag bara älskar att det är så ljust ute och solen skiner!

Likes

Comments

Hej! Ja efter att man kom hem igår så satt jag och Marcus på balkongen och pratade om allt möjligt, sambon hade redan dragit sig ut till torget. Efter en himla massa pratande så ringde sambon och även hans bror att vi skulle komma ner och umgås. Då hade dem redan fått i sig en del. Var lite käbbel men det löste sig. Vi hade en rolig kväll!

Nu ligger man i soffan med en huvudvärk som inte finns av denna värld och kollar film, sambon sover än!

Likes

Comments

Hej! Då tar man helg nu efter första dagen på jobbet. Har väl vart lite sådär idag, inte många samtal och har varit rätt seg, blev illamående runt lunchtid och humöret svacka. Annars har det varit kul med kollegorna och ska baka min nutellastjärna till måndag.

Nu väntar man på tåget hem och det är mega förseningar med tågen så humöret blir bara värre! Blir hem och äta och glo på film medans sambon ska ut och festa.

Peace out!

Likes

Comments

Godmorgon! Tog en liten sovmorgon på 1h ungefär och sitter nu på tåget istället, är i Malmö ungefär kvart i 8 så får hoppas jag hinner i tid!

Veckan har varit mycket info, tidiga morgonar och sena kvällar. Känns att det var ett tag sedan man jobba, dock är det mer pendlingen som kör ut mig för på jobbet stormtrivs jag! Kollegorna är underbara och cheferna likaså. Känns som detta kommer bli grymt, behöver bara få in min rutin så är det inga konstigheter.

Nu är det snart helg och det innebär sova för min del och ta igen sömnen!

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter återigen och väntar på tåget, dock en timme tidigare än i veckan för man börjar ju 8 idag istället. Var inte direkt pigg när jag skulle upp men efter lite kaffe i magen så börjar jag bli piggare, plus att en promenad till stationen i den här friska luften gör så mycket, kommer ju dock bli trött på tåget eftersom man sitter så länge, men det blir lite film så man håller ögonen öppna!

Solen har inte riktigt hunnit fram ännu men får hoppas den dyker upp senare! :)

Ha en bra dag alla!!


Likes

Comments

Hej! Då blir det sängen för mig del, uppe samtidigt som tuppen om inte tidigare då man börjar 8, så det blir tåget som går 05.40! Blir väl en film eller en bok jag får sysselsätta mig med så man inte somnar på tåget! Eftersom man ska upp så tidigt så ställde jag lite fler alarmklockor än vanligt för att inte försova mig!!

Nästa vecka börjar äntligen sommarkortet och håller sig fram till Augusti! Hela Skåne runt från dem 15 Juni till 15 Augusti för 605:-!

Godnatt folket och sov gott:)Likes

Comments

Vid sidan av dig, på vår väg, går jag nu.

Och jag har aldrig slutat gå, aldrig slutat leta, aldrig slutat tro att allt det bästa inte hänt än. För jag vet, att allt det bästa, hos mig, med dig, finns framför oss. 

Och att sluta gå, sluta springa,  bakåt och framåt i tiden, känns med dig självklart,
att stå stilla.

Att få dela alla stilla stunder med dig, är allt för mig. För ingen annan, får mig att vilja vara här, vara nu, och du är här. Och jag är här, jag följer i dina fotspår, som leder mig till en bättre verklighet jag själv aldrig fann. Jag älskar dig!


Likes

Comments

Hej! Nu är grillen igång och det luktar underbart! Nu blir det lite Fifa 15 med sambon!


Likes

Comments

Hej! Då var tredje dagen avklarad och man sitter nu på tåget hem, ikväll blir det grillat! Dagen har gått bra men känner mig lite trött, mycket att ta in och nya saker att lära, men det kommer gå så bra!:)

Likes

Comments