Jag känner att jag måste ta paus ibland från sociala medier och fokusera på mig själv ibland, ibland så kan man känna sig lite sliten och ensam och då känner jag att jag måste ta tag och sätta igång mig själv med vissa sysslor eller bara träffa någon att prata ut med.

Men just nu så mår man bra efter igår! Julmiddag med släkten och massa kärlek av dom, det var full rulle och jag kunde fixa iordning mig som jag älskar. Älskar verkligen att klä upp mig bara för att kunna känna mig fin!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Har varit frånvarande ett tag nu, anledningen är att Lexi och Tim har varit magsjuka sen vart det planeringen för hennes födelsedag! Så igår fyllde hon 1 år gammal 😍 mammas stora tjej.
Men nu är Lexi frisk och Tim på gång att bli frisk så nu kan jag ta tag i bloggen igen, vissa dagar så kan jag vara frånvarande då jag antingen har fullt upp eller har haft jobbig natt så jag är för trött! Just nu sitter man och äter frukost kl 06.06.

Lexi håller på att få sina 2 framtänder som håller på att spricka igenom! Så hon skriker på nätterna om hon inte får alvedon! Men just inatt så har jag fått sova hela natten och det är helt underbart :)

En bild på min 1 åring <3

Likes

Comments

Har ej haft tid för att kunna blogga! Tim har varit uppe i Åre oo jobbat 5 dagar han kom hem i fredags och Lexi och jag är genom förkylda, Lexi är värre förkyld än mig då hon har så mycket slem så hon har spytt upp slemmet! Samt att hon bajsat riktigt mycke så de har gått igenom. Nu ligger Lexi iallafall och sover efter en skitdag och jag får hoppas att hon låter mig sova igenom hela natten.

Kände att bloggen stod stilla så är tvungen att uppdatera dagens läge med varför den står stilla just nu! Men kommer komma igång igen när vi eller åtminstone jag har blivit bättre och har energi för att orka med t.ex att blogga etc

Lite bilder på mitt nyfärgade röda hår

Likes

Comments

Har spenderat hela dagen med underbara Marie och suttit och pratat i flera timmar, tog och handlade vi 2 sedan gick vi hem till henne och fikade! Mot halv 4 tiden så var vi tvungna att börja röra oss hemåt då vi skulle iväg och hämta en grind vi köpte för att ha till rumsdörren.
När vi kom hem så hann vi äta lite innan min kompis mickis kom över och färgade håret på mig

Vi färgade först håret blont

Efter så hade vi i den röda färgen!

Är så himla nöjd nu! Och älsklingen Tim gillar färgen förhoppningsvis!

Likes

Comments

Är så lycklig ❤️ träffade en hur fin person som helst idag på babycafe idag! 😊 vi klickade på en gång. Dock så under fikat på babycafet så gick brandalarmet men det visade sig att vi bara bor några gator ifrån varandra 👌🏼 fick skjuts hem då vi inte hade någon barnvagn till Lexi för att kunna ta oss hem 😊 fikat fortsatte hemma hos mig, imorgon så blir det gå hem till henne 😊 hur fin person som helst! Hoppas på att vi blir nära vänner hon och jag!. ❤️

Likes

Comments

Idag så ska de bara segas i soffan med Lexi! Ska räkna ner tiden tills min älskling kommer hit imorgon 💖 har inget att skriva för tillfället för gör ingenting just nu om dagarna!

Bjuder på en bild

Likes

Comments

Idag så har man absolut inget planerat att göra varken gå ut eller sova :)

Igår så tog jag mig orken att åka hem till Tim med Lexi eftersom det var fars dag! Tog och käkade där och stannade tills Tim skulle åka och jobba med sin pappa, jag och Lexi fixade skjuts hem av pappa. Saknar dock Tim idag men ska dit och sova imorgon då jag ska till tandläkaren på onsdag och kolla mitt bett och mina tänder ifall om min tandläkare tycker att jag ska ha tandställning eller inte.


Beställde idag!

Lexi är så klumpig nu när hon har lärt sig att gå, hon slår i huvudet hela tiden så jag satte mig och titta efter en hjälm åt henne på tradera, så den kommer om ca. 1-3 dagar och ska bli sån lättnad att hon inte kommer göra sig illa så mycke längre.

Likes

Comments

Idag så tog jag med Lexi och systerdottern ”L” ut på en liten utflykt till nynäs! Hade småtjejerna i tvillingvagnen för att de skulle bli lätt för mig, vi tog bussen hem till Tim’s föräldrar för att vara där i några timmar! ”L” hade jätte kul men började tjafsa med Lexi när de gällde leksakerna fast det är Lexi’s leksaker så fick hon inte leka med dom för att hon skulle leka med dom. Tog bussen tillbaka hem till mina föräldrar i Ösmo vid 17.21, hur underbart som helst att man slapp ta tåg och att det inte fanns några vagnar på bussarna så man kunde åka utan några problem alls.

Fast forward:
Nu så ligger Lexi i famnen på mig och sover som en liten prinsessa - jag ligger och funderar på om man ska sova eller inte, men först ska man ringa sin älskling och säga godnatt! <3

Likes

Comments

Igår så drog jag och mamma med Lexi och hennes kusin till nynäs! Vi käkade lunch och gick i affärerna och köpte lite saker! Sen när vi kom kom hem så har Lexi bara haft otur.

Likes

Comments

Hann inte uppdatera igår så gör ett tidigt inlägg idag ist!

Well igår vart en rätt seg dag men började söka nya vänner och 3 stycken kom man i kontakt med 😊 den första tjejen och jag kommer så bra överens hon är min bae typ ❤️
Vart iaf ivägskickad igår för att handla så kom ut på min promenad!
På kvällen så kom Lexi’s kusin över och lekte med varandra 😊

Likes

Comments