Är så lycklig ❤️ träffade en hur fin person som helst idag på babycafe idag! 😊 vi klickade på en gång. Dock så under fikat på babycafet så gick brandalarmet men det visade sig att vi bara bor några gator ifrån varandra 👌🏼 fick skjuts hem då vi inte hade någon barnvagn till Lexi för att kunna ta oss hem 😊 fikat fortsatte hemma hos mig, imorgon så blir det gå hem till henne 😊 hur fin person som helst! Hoppas på att vi blir nära vänner hon och jag!. ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så ska de bara segas i soffan med Lexi! Ska räkna ner tiden tills min älskling kommer hit imorgon 💖 har inget att skriva för tillfället för gör ingenting just nu om dagarna!

Bjuder på en bild

Likes

Comments

Idag så har man absolut inget planerat att göra varken gå ut eller sova :)

Igår så tog jag mig orken att åka hem till Tim med Lexi eftersom det var fars dag! Tog och käkade där och stannade tills Tim skulle åka och jobba med sin pappa, jag och Lexi fixade skjuts hem av pappa. Saknar dock Tim idag men ska dit och sova imorgon då jag ska till tandläkaren på onsdag och kolla mitt bett och mina tänder ifall om min tandläkare tycker att jag ska ha tandställning eller inte.


Beställde idag!

Lexi är så klumpig nu när hon har lärt sig att gå, hon slår i huvudet hela tiden så jag satte mig och titta efter en hjälm åt henne på tradera, så den kommer om ca. 1-3 dagar och ska bli sån lättnad att hon inte kommer göra sig illa så mycke längre.

Likes

Comments

Idag så tog jag med Lexi och systerdottern ”L” ut på en liten utflykt till nynäs! Hade småtjejerna i tvillingvagnen för att de skulle bli lätt för mig, vi tog bussen hem till Tim’s föräldrar för att vara där i några timmar! ”L” hade jätte kul men började tjafsa med Lexi när de gällde leksakerna fast det är Lexi’s leksaker så fick hon inte leka med dom för att hon skulle leka med dom. Tog bussen tillbaka hem till mina föräldrar i Ösmo vid 17.21, hur underbart som helst att man slapp ta tåg och att det inte fanns några vagnar på bussarna så man kunde åka utan några problem alls.

Fast forward:
Nu så ligger Lexi i famnen på mig och sover som en liten prinsessa - jag ligger och funderar på om man ska sova eller inte, men först ska man ringa sin älskling och säga godnatt! <3

Likes

Comments

Igår så drog jag och mamma med Lexi och hennes kusin till nynäs! Vi käkade lunch och gick i affärerna och köpte lite saker! Sen när vi kom kom hem så har Lexi bara haft otur.

Likes

Comments

Hann inte uppdatera igår så gör ett tidigt inlägg idag ist!

Well igår vart en rätt seg dag men började söka nya vänner och 3 stycken kom man i kontakt med 😊 den första tjejen och jag kommer så bra överens hon är min bae typ ❤️
Vart iaf ivägskickad igår för att handla så kom ut på min promenad!
På kvällen så kom Lexi’s kusin över och lekte med varandra 😊

Likes

Comments

Denna dagen har varit jätte seg! Har bara suttit inne och lekt med Lexi och knappt kunna göra någonting för att man har varit så trött.

Älsklingen ska vara ifrån mig inatt då han ska jobba hela natten och han kommer sova en del av dagen imorgon 😔 hatar att inte ha någon att krama om nätterna när vi är ifrån varandra!

Men imorgon så tar man nya tag och ska komma ut och promenera!
Går ut och går i flera timmar om dagen bara för att kunna träna upp konditionen och få mer benmuskler! 💪🏼

Denna bilden togs när jag var 16 år gammal! Mina ben hade typ inga muskler och var pinnsmala!

Denna bilden togs för bara någon vecka sedan!
Man ser skillnad inte mycket men skillnad är det!

Likes

Comments

Denna bloggen kommer handla om:

Mig
Min fästman ~ Tim
Min dotter ~ Lexi

-

Jag hoppas att ni kommer att tycka om denna bloggen, kan vara lite seg med att uppdatera ibland men ska göra mitt bästa!

-

Lite om mig själv...

Jag är 18 år gammal och fick min dotter när jag vart 17, jag var 16 år gammal när jag fick reda på att jag var gravid! Jag är förlovad med min dotters underbara pappa 💍 jag och Tim bor hos våra föräldrar men ska snart börja leta efter egen lägenhet!

Likes

Comments