Present från tandläkaren :)

God morgon i slasket.


Äntligen har jag vågat ta ett stort steg i livet. Tandläkaren! Jag gick med tunga steg dit i början av april och pratade om min tandläkarskräck. Bokade en tid som jag var säker på att jag skulle avboka som vanligt, men var där på undersökning förra veckan och igår var jag där igen  och tog bort tandsten. Hon var helt fantastisk. Hon tog bort lite brunt lim från framtanden och polerade sedan alla tänder. Vilket resultat! Vita fräscha tänder.

Ska tillbaka och laga också men känns så skönt att vara i gång med detta dom jag fasat för så länge.

Fick även present för jag var så duktigt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej måndag.

Ny vecka, nya tag. Starta dagen med lite sovmorgon för Luna. Vi kom hem sent från skärgården igår, och eftersom jag börjar sent på måndagar kunde hon få en lugn morgon. Skönt för henne.

Blev träning innan jobbet. Cardio & zumba. Skön start på veckan.

Nu blir det hem och hämta lilltjejen, hämta veckans matkassar och fixa middag. Sen blir det en massa plugg när liten har somnat. Älsklingen ska på styrelsemöte så vi är ensamma hela kvällen.

Full fart!

Likes

Comments

God morgon från ett soligt skärgården.

Njuter av lugnet och tystnaden ute i Stockholms skärgård. Idag vaknade vi upp till klarblå himmel och sol. Helt fantastiskt.

Igår var vädret lite lustigt, jag tror vi hade alla 4 årstider på en dag. Haha. Men kvällen blev vindstilla och skön. Satt ute och spelade spel efter att Luna hade somnat.

Älskar tystnaden och lugnet här ute.

Likes

Comments

Den mysiga påskhelgen blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Hade en supermysig påskafton, vi hade en lugn morgon, åkte och handlade lite, åkte ut en sväng med båten, Luna ville titta på berg och dalbanorna (Gröna Lund), så vi tog en tur med båten dit, hoppade lite i vågor.

På kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag och hade det trevligt.

Men när vi kom hem vid 22 tiden så kom vi hem till en uppbruten dörr och en invaderad lägenhet. Sovrummet och badrummet var upp och ner vänt, vardagsrum och kök var alla skåpluckor öppna. Inbrott!

Tog det viktigaste och Luna och åkte hem till farmor lite smått hysterisk medan Dennis fick vara kvar och ringa polisen mm.

Känner mig så fruktansvärt nedstämd, ledsen, otrygg, rädd mm. I sin egna lägenhet där man ska känna värme och trygghet, känner jag nu bara oro. Hoppar till vid varje lilla ljud och har svårt att sova. 
Men så kommer det väl kännas ett tag framöver.

Det som gör mest ont är att Luna fick se allt kaos och se mig så ledsen. Men hon verkar ha tagit det ganska bra. Pratar lite om tjuvar och undrar varför dom har brutit upp vår dörr. Lilla hjärtat.

Likes

Comments

God morgon söndag.

Helgen lider mot sitt slut. Men har bara skola på onsdag så kan ju säga att jag har påsklov. Känns fantastiskt skönt.

Trots helg så har den känts ganska mörk. Efter det som hände i Stockholm i fredags så har nyheterna och sociala medier varit fulla med dystra inlägg. Det är verkligen helt ofattbart det som hände. Även om man har haft det på känn så har man nog någonstans innerst inne hoppats att det aldrig skulle hända här. Men nu har även vi drabbats. Jag lider med offren och deras anhöriga.

Jag hoppas att vi inte ska bli skrämda av detta. Vi ska kämpa mot hatet tillsammans. Tillsammans är vi starka!

Likes

Comments

På väg till dagmamman i morse. Vem blir inte pigg av sol och fågelkvitter?

Luna är en av dom som älskar detta väder och som älskar att vara ute, vilket jag är väldigt tacksam för. Hämtade ute i parken idag efter jobbet men hon ville inte gå in och så har de vart ute i skogen hela förmiddagen. När vi väl kom hem ville hon vara ute och cykla. Lilla hjärtat. En riktig utetjej.

Hon kommer nog att somna gott ikväll.

Nu vankas det dubbelpass för mig. Först lite cardiopass och sedan bodybalance klass.

Likes

Comments

Bild lånad från Google.

Hej hopp i vårvädret. Hur fantastiskt? På väg hem från jobb och skola. Intensiva dagar. Men snart är det slut på det. Nedräkningen har börjat.

Idag är det mormor och Luna dag, så jag ska hem och plugga lite, fixa middag och ge mig iväg på ett nytt pass: bodyattack, man hör ju bara på namnet, gulp! Men ska bli kul att testa något nytt. Det är Nordic Wellnes som håller i dessa pass. Ska bli kul! (om jag överlever)

Ha en fortsatt fin dag i solen!

Likes

Comments

God kväll.

Dessa dagar med sol och värme är bara för härliga. Hämtade Luna efter jobbet. Gick och hämtade våra matkassar och köpte varsin glass. Hamnade ute i trädgården innan middagen. Luna ville inte alls gå in, och vem vill det när det är strålande sol?

Och hur skönt är det inte med dessa ljusa kvällar? Underbart. Känns som alla blir på glatt humör.

Nu ska jag kika på lite jobb, 1.5 månad kvar med studierna, sedan är jag klar. Wiiiooooo!!

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

God kväll.

Vilken härlig dag vi haft idag. Det blev en hel del utelek och korvgrillning i det fina vädret. Äntligen säger jag bara. Detta har man längtat efter ett tag nu.
Såg att det är en stor sol både måndag och tisdag. Bra start på veckan.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

God kväll.


Känner mig lite snuvad på våren måste jag säga. Det var så otroligt fint både måndag och tisdag men nu bara vräker det ner blötsnö. Men men, det är dock bara mars så vi får nog vänta ett tag till innan den riktiga våren kommer.

Jag köpte iaf en ny ursöt vårjacka och mössa till Luna idag. Lika bra att passa på om det nu kommer några fina varmare dagar.

Nu blir det kvällsplugg.

Likes

Comments