God kväll.

Nu ligger vi i soffan och tittar på mcstuffins och jag dricker kaffe. Vi har hämtat hem Luna som har sovit hos mormor och morfar inatt och sedan har vi vart på Lunas gympa.

Igår var det lite party för oss föräldrar. Först var tjejerna och såg 50 shades darker och sedan mötte vi upp grabbarna för tapas. Sedan blev det lite häng på en restaurang med goda drinkar och lite cava.

Nu blir det soffläge och ladda för en ny vecka med jobb, plugg och träning.

Likes

Comments

God förmiddag.

Idag kör jag och Luna en ledig dag. Vi ska strax åka till biblioteket vilket är hennes önskan idag. Sedan blir det pannkakor till lunch. Vi har gått i pyjamas hela morgonen och bara myst. Älskar sådana här dagar, och det blir ju inte sämre av att solen skiner med sina strålar.

Ikväll blir det fredagsmys med pappan i familjen också.

Happy friday.

Likes

Comments

God morgon söndag.

Solen skiner och himlen är alldeles blå. Underbart. Klockan är 8.30 och det är redan alldeles ljust ute. Vi går mot ljusare och varmare tider. Yeeey! Sitter med en kopp nespresso och ska strax väcka Luna, så hon kommer i säng ikväll.

I eftermiddag startar Lunas gympa. Ska bli så kul, hon älskar gympan hos dagmamman så detta kommer nog bil bra. Hon har gått förut men  tror hon har vart för lite  då, hon har inte riktigt uppskattat det, nu är hon lite mer medveten.

Ha en fin solig söndag.

Likes

Comments

God förmiddag söndag.

Igår var vi hela familjen på Wallmans Salonger. Riktigt trevligt. God mat och en massa sång och dans.

Vaknade tidigt i morse trots att vi somnade väldigt sent. Men men. Det blir en lugn skön söndag med middag hos farmor där barnen är.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Likes

Comments

God morgon onsdag.

Halva veckan har gått. Härligt.

Igår var jag som nästan varje tisdag på ett boxpass. Lika svettigt varje gång men riktigt kul. Tyvärr var Mika sjuk så jag fick gå själv.  Men fick köra med en annan tjej så det gick bra. Men hon hoppade över finalen i slutet så jag fick köra 2 rundor. Haha. Fick en applåd för det. Det var bra svettigt men kändes bra i kroppen efteråt.

Ingen träningsvärk idag men den brukar komma efter någon dag, eller så har man vant sig med denna träning så man inte får lika mkt längre.

Nu dags att fixa sig för jobb!

Likes

Comments

Jag älskar alla former av sallad. Varma, ljumna, kalla. Både min kropp och mage mår bra av det. Kanske inte varje dag men så ofta jag kan. Jag väljer det gärna som tillbehör också ist för ris, pasta och potatis.

Igår gjorde jag en riktigt smarrig sallad med keso, grönsaker och bacon. Idag ska jag göra en lite matigare med bla bönpasta och halloumi. Längtar redan. Haha.

Likes

Comments

God kväll.

Nu var det slut på det långa härliga jullovet som vi har haft sedan den 21 december.

Imorgon börjar allvaret med jobb, studier och dagmamma. Lite skönt att komma tillbaka till rutiner och veta att det är vårtermin och det vankas vår och sommar.

Men det har vart vänligt mysigt att vara hemma med Luna också.

I morgon startar 2 nya kurser. Spännande. Mer om det i morgon. Nu blir det strax en dusch och soffläge!

Ha en fin fortsatt söndagskväll.

Likes

Comments

Äntligen lite snö så här sista dagarna på jullovet. Trist bara att det inte kunde komma under jul och nyår. Men bättre sent än aldrig.

Luna har längtat efter snö så igår blev det en stund i pulkabacken. Men det var nästan snudd på för kallt. Efter 1 timme fick vi gå in för då sa Lunas kinder ifrån.  Så blev lite mellis och kaffe inne i värmen. Inte fy skam.

Idag skiner solen ordentligt så hoppas på att kunna gå ut en sväng, inte bra om det är för kallt.

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Mål 2017.

Man ska ha lite mål här i livet. Inte för stora och inte för många. Jag har några mål jag vill uppnå och ett av dom är att klara av monkey bars vid vårens tävlingar. Ett litet men inte något övermäktig mål. Utan det finns en chans att klara av det, om det så betyder att jag får gå spindelmannen gång på väg till bussen. Haha.

Så nu är fokus på armar och försöka bygga upp en styrka och dom. Skönt att man har boxningen  1 gång i veckan.

Likes

Comments

Lyckan när man kommer in på Ica och avokadon kostar 5 kr st. Att man kan bli så glad för så lite.

Perfekt till mellanmål, eller efter träningen, med lite keso och cayennepeppar. Mumma! Eller varför inte en avokado toast. 

Likes

Comments