​Here I am! 

Vilken höst. Mitt liv har mer eller mindre gjort en helomvändning. För drygt två månader sedan satt jag och funderade på va fasiken jag skulle göra med mitt liv, sen kom mejlet. Efter en kort arbetsdag stod jag och hängde med kollegorna så helt plötsligt får jag ett mejl från Antagningen.se "Du har bovit antagen..osv osv." 

Alla kollegorna kollade jätte fundersamt på mig tills jag halvt började skratta. Under ett bra tag har jag funderat på vad jag ska göra med min framtid.Tidigare under sommaren hade jag vidareutbildat mig via jobbet och var mer eller mindre garanterad en ny utmaning och dagen efter jag fick detta mejl skulle jag på en arbetsintervju som jag verkligen såg fram emot, och så helt plötsligt dimper denna lilla nyhet ner i mitt liv. 

Hur komiskt är inte det?! Från att vara rastlös/omotiverad, till att söka tre nya jobb och sedan komma in på en helt otrolig utbildning. 

Hela den här processen var otroligt komisk, jag försökte ringa personerna jag skulle på intervju hos dels på onsdagen när jag fick mejlet om skolan dock utan resultat. Så det slutade med att jag fick tag i en av dom en och en halv timme innan själva intervjun och förklarade läget. Han var så förstående och uppmuntrande för mitt val vilket var extremt tacksamt. Det bästa med att komma in på denna utbildning var att jag inte ens kom ihåg att jag sökt den! Jag hade inte ens vart inne på själva programbeskrivningen för att läsa om de, utan jag hade gått på -Grundnivå, -Heltid och självklart -Namnet på utbildningen. 

Sedan hade jag mer eller mindre tre veckor på mig att ordna med allt. Juste glömde berätta en sak, det var inte så att jag hamnade i en skola i Sthlm där jag bor nej nej nej, jag hamnade i Norrland haha. Så det var en liten chock de med. 

Men allt som allt är jag otroligt tacksam att jag är här. Jag hade det otroligt trögt i början, kändes mer som om det var problem och komplikationer än kul och spännande. Det börjar ÄNTLIGEN lätta på vissa saker vilket är så underbart, nu behöver jag bara komma ifatt med allt jag ligger efter i! Woop Woop


Livet från heltids jobb till relativt fattig student!

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ska jag berätta vad det värsta med att jobba övertid är? SOCKER! Jag blir så otroligt beroende av socker, speciellt när jag är trött. Idag har jag missat min träning, tryckt i mig kakor/kaffe/Clean Fit/Choklad, & jag jobbar fortfarande. Jag är uppe i snart 5 timmar övertid. JISSES säger jag. Men det kommer vara underbart nästa månad! Nu är det strax slut hoppas jag.

Likes

Comments

​Jag älskar mitt jobb, mitt jobb ger mig så otroligt mycket, jag ser en karriär där för mig. Men idag vet jag inte om jag borde skratta eller gråta. Min planerare ringde mig precis & informerade mig om att jag ska börja på ett nytt ställe imorrn (vilket jag är glad för). Dock har jag vart halvt inställd på att jobba några nätter här i Maj, så jag lever för tillfället på natten. Men imorgon börjar jag 08 hehe. Jag sitter & funderar på hur det ska gå då jag somnar runt 02-03 på natten....mycket intressant. Det är bara att ladda med Clean fit & bra mat imorgon! 


Likes

Comments

Jag känner mig alltid som en vinnare när jag lämnar träningen. Speciellt när jag tränat med de bästa gänget. Att sammanhållning kan göra så mycket är så fascinerande & underbart! Det var länge sen jag lyckades hålla igång träningen såhär länge som jag gjort nu. Som jag nämt tidigare är jag den bästa på att pendla när det gäller träning. Men med detta gäng längtar man till nästa gång. Man möts av ett leende & lämnar med ett större. Att stämningen är så fantastisk är för att vi har den bästa coachen. Hon är helt fantastisk på alla sätt och vis. Tack Pischa för allt du gör & så mycket mer där till!


Likes

Comments

Förra veckan började jag jobba natt, första gången i mitt liv. Det är....intressant. Jag känner att jag inte har någon koll på mitt liv alls. När man jobbar är det lugnt, det går mer eller mindre på rutin. Men att få in träning & träffar med mina vänner, det är svårt. Mitt schema är lite varierande, som t.ex. nu är jag ledig tills på onsdag. Det löser sig nog, det har som sagt bara gått en vecka.

Just nu sitter jag & försöker få i mig lite energi. Det har vart träning med världens bästa WörkOut gäng. Jag har nog inte varit såhär slut på bra länge. Detta gäng är helt otroligt, stämningen som skapas när vi är tillsammans är helt obeskrivlig. Alla peppar alla, alla hjälps åt. Jag tänker aldrig sluta!

IM A WÖRKOUTER FOR LIFE!


Likes

Comments

Folk måste tro att jag är hög eller något. Jag sov 3 timmar inatt, jobbat hela dagen & har träning ikväll. Strålande kombo! Min humor är så dålig just nu, skrattar åt dom konstigaste sakerna. Men det är ändå helt underbart. Glädje sprids på ett fantastiskt sätt. Jag fick ett skrattanfall idag åt en händelse som inte var ett dugg roligt. Men jag kunde inte sluta skratta. Ni vet när man börjar le & det där leendet bara växer. Det växer till fnitter, som växer till skratt, som växer till okontrollerat skratt, som leder till kramp i magen! Det var min morgon. Visst är det ett fantastiskt sätt att börja dagen?

Men nu ska jag försöka ta min trötta kropp till träningen och bara vara det bästa jag kan vara!

Likes

Comments

Jag ser mig själv som en stark person. Jag älskar att stötta mina vänner & finnas där för dom. Därför har den här dagen varit konstig, svårsmält & inte riktgt verklig.

För ett år sedan tog en mycket nära vän till mig sitt liv. Det känns som att året som passerat inte inträffat. Jag har fortfarande svårt att inse att hon är borta, även om jag satt på hennes begravning. Jag väntar fortfarande på att någon ska säga att det är ett dåligt skämt, även om tårarna som rinner är det verkliga.

Till en början hade jag otroligt svårt att förstå att det var verkligt. Hela situationen va så absurd och brutal. Jag satte mig i auto pilot & gjorde saker mer per automatik än egenvilja.
Efter några månader så kände jag att det bästa för mig var att skriva. Jag skrev ett brev till henne & till mig. Det var som om ett ton lättade från mina axlar.

http://asnapshot.blogg.se/2015/september/jag-forsoker-igen.html

Jag älskade den människan som min egna syster. Jag kommer alltid ha henne i mitt hjärta & jag kommer alltid henne i mitt minne.

Likes

Comments

Vilken dag säger jag bara. Men det är trots allt tisdag så jag är inte alls förvånad. Det är otroligt mycket som händer just nu, privat & arbetsmässigt. Jag är otroligt tacksam för jag vet vad mitt mål är, men jag har otroligt svårt att vänta. Jag vill att det ska hända nu nu nu, inte om ett år. Något som jag har svårt med är att fokusera på dom närmaste målen. Dom här delmålen som man bör checka av innan. I mitt huvud är jag redan färdigutbildad, bor i min drömlägenhet & älskar mitt jobb. Men så ser inte riktigt vardagen ut än.
Hur i hela friden ska jag lyckas fokusera & njuta av det som händer just nu?? Väldigt tacksam för tips! Jag är verkligen katastrofal på det.

Nu ska jag läsa min bok & försöka vända denna dag

Likes

Comments

Jag är en person som inte alls känner sig hemma i köket. Jag bränner oftast maten & har en tendens krydda lite extra än lagom. Jag vet inte om jag skulle våga bjuda någon på mat. Dock finns det en rätt som jag verkligen älskar & har självförtroende att göra. Den är snabb, stark & nyttig, kan det bli bättre? Tonfiskwrap.

En tränare jag hade för några år sedan introducerade denna för mig,

  • 1 Burk tonfisk
  • 2 msk lätt créme fraiche eller lätt majonnäs
  • 1 msk Sambal oelek

Blanda allt i en burk, färdigt på några sekunder. Sen kan du äta det hur du vill. Jag brukar göra en nyttigare wrap av det där jag har de tillbehör jag känner för.

Likes

Comments

När man här låten som bara är rätt! Den där låten som prickar rätt! Den där låten man bara vill sätta på högsta volym & spela överallt! Den sitter jag och lyssnar på nu.

Förr förra året introducerade en vän till mig Elliphant (nej tyvärr ingen levande elefant). Första låten jag hörde med henne gillade jag inte, jag klarade inte av musiken. Men desto mer jag lyssnade desto mer började jag gilla henne. Vi såg henne Live på Popaganda i somras & och det var en helt fantastisk upplevelse! Stämningen, musiken & Elliphants (Elinors) framträdande var otroligt! Det blev extas i publiken & varje gång jag hör hennes musik är jag tillbaka på Popaganda.

Elliphants musik slår aldrig fel oavsett vilket humör du är på. Den funkar alltid.

Lyssna & njut!Den här låten är lite mer attityd

Likes

Comments