Vilken helg säger jag bara eller egentligen, vilken vecka. Jag undrar om man någonsin lär sig. Absolut att man lär sig av sina stora misstag, men av de mindre, lär man sig verkligen? Jag och några i min klass säger inför varje tenta "varför började vi inte plugga i tid?" "Varför inte läsa ett kapitel varannan dag eller något?" Ja varför är det så svårt att inte börja i tid?! Det här är en dålig cykel som vart med oss hela långa året, vi kommer på oss själva, men vi gör ju tydligen inget åt det. Så kan man verkligen bryta dåliga små vanor? Jag vill verkligen, jag ser framför mig hur jag efter varje lektion skummar igenom mina anteckningar och läser lite i litteraturen. Men verkligheten ser inte så bra ut! Vem vet, kanske nästa år är mitt år. Nästa å kanske jag har lärt mig något.

Men de är inte bara skolan som är en dålig cykel.. Jag är lika vek och dålig när det kommer till mitt kärleksliv också! Igår hade jag en jätte mysig kväll med några i klassen över mig, vi satt och snackade och ofc ramlade in på våra kärleksliv eller i alla fall mitt. Så vill du veta min stora feta dåliga vana on this department? Okej gör dig redo, sätt dig bekvämt, se till att du inte dricker något för jag vill inte att du ska sätta i halsen. Okej enough with the staling, så ni som känner mig känner till mitt kärleksliv relativt bra. I februari kontaktade jag mitt ex igen, I know wtf michan!! Vi snackade inte direkt och jag fintade bort min anledning till mitt samtal ganska bra. MEN sen anlände mars och jag gjorde det igen, visserligen var det som att få en kalldusch och jag svor att sluta. Men tragiska lilla jag, vi återtog kontakten igen vid påsk och har fortsatt prata sen dess. VA I HELA VÄRLDEN ÄR DE FÖR FEL?! Denna människa och jag träffades för två eller tre år sedan och vår historia är så patetisk...vi funkar ett halvår sen skiter de sig och sen är vi tillbaka igen ett halvår senare. Sist vi sågs måste vara ett år sedan nu och jag va sååå stolt att vi äntligen var klara med varandra. Tragiskt eller hur? Det jag dock känner för människan är nada, det lärde jag mig igår. Jag har noll intresse av honom men jag vill inte kapa bandet riktigt än. Vännerna jag hängde med igår sa åt mig att ta bort honom på sociala medier etc om jag verkligen inte kände något, men jag kunde inte. Detta är en kass cykel som jag MÅSTE bryta ASAP! Inget bra kommer att komma ur detta, så mycket vet jag. Varför har jag inte lärt mig något baserat på vår historia? ...

I dare myself to break free! Am I up for the challenge?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det känns som om vartannat inlägg handlar om hur min psykiska balans är eller hur jag har fått en insikt i något. Men det är nog bara för att det är där jag lägger min energi när jag är här uppe. Jag känner efter och lär känna mig på ett helt annat sätt. Det är som om allt blir förstärkt här uppe, vet inte om det är för att klassen är så liten och vi är konstant på varandra och staden som är så liten eller om de är för att jag befinner mig 45+mil ifrån mitt riktiga hem. Mitt absolut störta problem i livet är att jag är en people pleaser, jag vill vara omtyckt, inte gå någon på tårna, jag vill att dom omkring mig har de bra och är nöjda. Det är verkligen dags att jobba med det här... Man kan inte vara omtyckt av alla, men kan vara trevlig mot folk eller snarare man SKA vara trevlig mot andra, men man behöver inte bli bästis eller kompis med alla! Vet inte om det har med mina yngre år i låg t.om högstadiet där jag blev mobbad och knappt vågade öppna min mun, men det är dags att släppa de. Även om mitt största problem är att inte trampa någon på tårna, så är min största rädsla att bli lämnad själv, att inte ha någon i mitt liv som jag kan vända mig till.

Min styvmamma sa en sak till mig som va så otroligt on point när jag var hemma i mars. Vi skulle på bio bara vi två och hon påpekar att jag hela tiden säger sen, jag har tänkt göra det här, när jag nått min målvikt så kommer jag, jag har alltid velat testa …. men jag gör de sen, så låter jag konstant. Jag har aldrig tänkt på det tills hon informerade mig om det. Hon sa även att jag måste sluta med det, sluta leva i framtiden och dåtiden och börja leva nu. Jag vet det låter klyschigt men hon tillade även ”Nu är ditt liv där uppe, så skapa ditt liv där uppe. Släppa sthlm och fokusera på att skapa vänner där och hitta något som får dig att må bra där. Vi finns kvar här och vi backar dig i allt, men du kommer varken må bättre eller ta dig framåt om du hela tiden tänker på vad du ”missar” här. Lev ditt liv där uppe.” Hon har så rätt! Jag älskar alla min nära och kära jag har där nere, men jag är här uppe just nu, och jag måste få det att funka! Även om det tagit mig ett år att förstå detta så har det äntligen landat.

Likes

Comments

Då var man tillbaka i de norra delarna av Sverige igen, blandade känslor men det börjar kännas mer okej. Jag sitter just nu och försöker hitta inspirationen till ta tag i min hemtenta som skulle in i måndags egentligen, men trög som jag är så hann jag inte det. Har en del kvar att göra på den och vill ta tag i det, men det känns som ett ton på axlarna och jag vill inte röra det. Trots att jag vet att det kommer kännas bättre när den är klar. Så istället för att fokusera, leker jag på instagram och ser vad som händer i människors liv. Så ramlar jag in på några personers konton och blir bar fylld med motivation att ta tag i mig själv. Dessa personer skriver inga överdrivet långa texter till sina bilder, men ändå förmedlar dom så förbaskat mycket!

Det första jag ser är Wörkout kontot, som en av världens bästa människor driver. När jag ramlar in på Pischas inlägg så väcks något inom mig, som driver mig framåt, ett jävlar-anamna väcks till liv. TACK jag vet inte hur du gör det men du är fasiken underbar!

Sedan har vi Cissi, bästa bästa Cissi! Denna tjejen har sån glöd och en motivation som jag nästan aldrig skådat tidigare. Även om vi inte setts på alldeles för länge så är det en människa jag håller varmt om hjärtat och jag ser hur långt hon har tagit sig, och det ger mig en riktigt duktig knuff att jobba mot mitt mål! Hon var det bästa stödet jag hade i mycket under en tid och hennes go fick mig att börja älska träning och ville bara utvecklas i allt! TACK fina du, för att du får mig att inse att det faktiskt bara är att bestämma sig!

Sen ramlar jag in på Maggans inlägg, som får mig att pusha vidare. Det är tungt men jag vet att hon klarade det och det kan jag med göra, jag kan klara skolan om jag bara bestämmer mig för de! Den här tjejen har så mycket glädje och kärlek att dela mig sig av och det får mig att pusha lite extra.

Jag har så många människor i mitt liv som riktiga eldsjälar som stöttar mig till 100, även om jag låter som en trasig skiva som bara hackar på samma ställe. TACK TACK TACK till alla underbara, fantastiska människor som finns i mitt liv. Jag hoppas att jag kan ger lika mycket som ni ger mig. Jag vet inte alls hur jag skulle överleva utan mina vänner, nära och kära! Utan er hade jag gått under för länge sen, ni gör så att jag pushar mig själv lite mer, hade aldrig kommit såhär långt utan er!

Älskar er alla


Likes

Comments

​När jag jobbade heltid och hade vänner som pluggade så tyckte jag att dom överdrev med alla sina tenor och sitt pluggande. Jag tyckte det lät aningen överdrivet och jag hade så svårt att förstå hur mycket dom faktiskt hade i skolan. jag har bara en sak att säga JAG  ÄR SÅ LEDSEN, JAG HADE FEL. Haha jag hade verkligen mega fel. SÅ mycket tid man behöver lägga ner på skolan är inte ett skämt eller en överdrift! Jag är imponerad av er och nu ska jag bli lika duktig!

Sitter as I write i bibblan och leker duktig. Denna gång har vi en hemtenta som ska vara på sammanlagt 4000 ord. Det känns ändå på något sätt hanterbart, om jag bara kunde komma igång på riktigt. Jag är en person som pluggar otroligt långsamt. Börjar långsamt som en snigel och avslutar snabbt som en struts. Önskar att jag kunde börja som en struts och avsluta som en kung! Det hade vart något de, kanske nästa tenta. 

Igår var jag  på middag hemma hos mina farföräldrar och det var så otroligt mysigt. Älskar att vara där. Blev bjuden på en riktigt fancy middag, en lördag well spent. 

Nej om jag kanske ska börja skriva på min fråga som ska vara på 2000 ord istället för att uppdatera min blogg haha. Hejja heja! Ha en underbar Söndag i solen, ut och njut med er! 


Puss

Likes

Comments

Jag tror inte det blir så självklart förens man verkligen får det slängt i ansiktet! Jag hämtade ut mitt paket från HM idag efter skolan, jag var otroligt nyfiken på sakerna jag beställt men jag fick en annan överraskning istället. Ni vet när man befinner sig i en bubbla och slutar se och kanske ibland känna sig själv? Där har jag befunnit mig ett tag, men idag såg jag mig själv och vad som verkligen hänt! Testade ett par byxor i min vanliga storlek, dom var på tok för små. Testa en av jackorna jag beställt, på tok för tajt! WTF HAR HÄNT?! Hur har jag kunnat låta de gå såhär långt? 

Inte undra på att min kropp värker och min energi är på noll hela tiden, inte undra på att det är äckligt tungt i backarna och svetten lackar för minsta lilla. WOW vilket uppvaknande. Det värsta är dock att man vill göra något åt saken nu nu nu nu och man är inte super sugen på att vänta några veckor innan något händer. Men det är bara att rensa hemma och sluta vara så freaking lat! Något som förstör för mig är att mina vänner som är betydligt smalare än mig osv kan gå och köpa en chips påse eller en semla utan problem, och när jag handlar med någon av dom så tänker jag "Kan dom kan jag". Dock har jag en liten mini me så skriker "NEJ DE KAN DU INTE, INTE JUST NU IAF", men jag TOTAL ignorerar den!

Detta var ett uppvaknande jag behövde! Bättre mat, mer vatten, ordentligt med sömn och bra planering!

JAG LOVAR MIG SJÄLV ATT INTE BLI STÖRRE/TYNGRE/FETARE!! JAG SKA TA HAND OM MIG SJÄLV OCH TÄNKTA OM!

F-K THIS SHIT! SKÄRPNING MICHAN!!!


Är det någon som har tips på hur man motverkar sötsuget så är jag EVIGT tacksam! Nu jävlar klar jag!!


Likes

Comments

Så skulle jag ge hela världen till mina vänner! Dom stöttar mig och säger åt mig på skarpen när jag behöver det. Även om jag låter som en broken ass record så lyssnar dom och hjälper mig.
Men nu måste jag verkligen sluta hänga på dom! Jag vill att dom ska vara stolta över mig och elda på mig, inte hjälpa mig upp ur drunkningen jag just nu upplever (och jag upplevt sen jag flyttade upp hit). Enough is enough jag vill bli stolt över mig själv, jag vill att mina vänner ska vara stolta över mig och min familj! Från och med nu så är det slut på drunkningen! Nu jävlar ska jag kriga, kriga för den jag vill vara, kriga för min framtid och kriga för att visa att jag är någon att räkna med!!! NU JÄVLAR KÖR VI!!

Mina vänner JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET ATT DET VÄRKER I BRÖSTET!! (Ibland förstår jag inte vad jag gjort för att för att förtjäna er)

Likes

Comments

Back in buisness! Nu ska vi se den 16de åkte jag hem till huvudstaden för en välförtjänt paus ifrån livet i norr. Det första jag gjorde när jag kom hem var att besöka Bounce med en min fina vän Åsa! Det var så jäkla roligt och kändes som en toppen start på min "ledighet". Alla som inte vart där än ÅK DIT, man känner som 10 igen haha.

Sedan fick jag mitt hår fixat på lördagen av världens bästa frisör, så otroligt nöjd med resultatet. Efter det besöket var det dags att fira min underbara vän Sandra som fyllt 25! Jäklar vilken fest det blev. För-drinkar och trevligt sällskap, sedan limo till klubben. Jag har inte vart så full på länge och vill aldrig bli så full igen! Det var kul och jag ångrar inget men bara onödigt att må dåligt dagen efter! Söndagen bestod av bakis pizza och film med mina älskade bröder.

Måndagen var ett jäkla flängande, kul men jag var helt slut när dagen var slut. Åkte och hälsade på mitt gamla jobb där jag hade ett x-antal personer att träffa, kom dit vid 11 åkte där ifrån 17. Hann inte äta något på hela dagen nästan, farfar bjöd på middag när jag kom förbi på vägen hem.

Sen var tanken att jag skulle åka upp igen med en klasskompis på tisdagen, men vaknade upp med frossa, ont i hela kroppen och illamående. det fanns inte en chans att jag hade klarat en 5 timmars tågresa och 2 timmar på en buss. Så jag stannade hemma och kurerade mig en extra vecka.

Nu är jag tillbaka och ligger efter något förfärligt, men helt klart värt det! Har redan lite hemlängtan! Men bara två kurser kvar, sen är det sommar och vem vet vad som hinner hända tills dess!

Lots and lots of love <3

Likes

Comments

Jag har inte känns mig såhär arg på otroligt länge. Det värsta är att jag inte riktigt förstår varför, eller jo de gör jag nog men jag vet inte va fasiken jag ska göra! Jag känner mig så otroligt instängd här uppe i Norrland i denna lilla stad. Det känns som om jag inte kan andas eller röra på mig och det enda jag vill är att skrika och ta sönder saker. Det kryper i mitt skinn och jag är bara så himla bitter. Det är som om någon förgiftat min själ och botemedlet existerar inte. Ovanpå dessa känslor känner jag mig otroligt ensam här uppe. Jag har liksom inte klickat med någon så bra att jag kan vara mig själv 100%, utan det känns som om jag måste anstränga mig med alla.

FUCK ALLT är det som snurrar runt i mitt huvud konstant på senaste tiden! Jag har nog aldrig känt mig såhär vilsen i hela mitt liv. Det är som att jag står i ett mörkt rum och vet inte hur jag ska hitta ut! Fasiken vad jag inte gillar detta. Min resa hem kommer nog inte mer lägligt än såhär. Dock har jag inte bokat någon tillbaka resa än, det kanske är ett tecken?!

Om dessa känslor bara är pga tentan så vet jag inte om jag kommer klara av att må såhär en gång i månaden inför varje tenta. Vet inte om det är värt det!

Jisses vad jag saknar mina vänner! Att träffa dom kommer vara som att ta ett djupt frisk andetag av lugn!


Likes

Comments

​Wow klockan är snart 19 och jag har inte gjort ett skvatt idag! Så fruktansvärt irriterande. Jag får inte till de att ta tag i pluggandet. Visserligen är det inte bara jag som har svårt att koncentrera mig (vilket ger mig en liten lättnad). Alltid samma problem inför tentorna, börjar inte i tid och lallar bara omkring! Jag blir bara arg på mig själv när jag tänker på de. Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig upp till gymmet och få bort lite frustration och min understimulans. Men det är inte heller jätte lockande! Kommer säkert sluta med att jag tränar hemma, jag har en hel del redskap. Jisses vad den här dagen suger, på tusen olika sätt! Vi lär se hur denna kväll slutar, gym eller inte gym, de är kvällens fråga! 

Likes

Comments

Det märks att det alla har gått in i sin lilla bubbla! På onsdag har vi tenta och alla har stängt in sig för att börja nöta. Jag verkar inte kunna bibehålla min koncentration mer än 5 min.. Det är sååå mycket som ska in i mitt lilla huvud och jag har inte börjat i tid (som vanligt!)

Just nu sitter jag och lyssnar på Södra Sidan och tittar på allt som ska läsas! Blä vad jag inte gillar detta. Insåg precis att jag inte har mjölk hemma så mitt kaffe kommer jag inte få i mig heller... Det här känns inte bra för fem öre. Tänk om man kunde på kaffe i dropp vid dessa tillfällen, vilken dröm!

Det som får bli min morot är att det snart är onsdag och efter tentan ÅKER JAG HEM!! Åh längtar så himla himla mycket!

Hoppas ni får en helt underbar söndag folket! Jag ska försöka komma igång med mitt pluggande.


Likes

Comments

Title