Då var man tillbaka i de norra delarna av Sverige igen, blandade känslor men det börjar kännas mer okej. Jag sitter just nu och försöker hitta inspirationen till ta tag i min hemtenta som skulle in i måndags egentligen, men trög som jag är så hann jag inte det. Har en del kvar att göra på den och vill ta tag i det, men det känns som ett ton på axlarna och jag vill inte röra det. Trots att jag vet att det kommer kännas bättre när den är klar. Så istället för att fokusera, leker jag på instagram och ser vad som händer i människors liv. Så ramlar jag in på några personers konton och blir bar fylld med motivation att ta tag i mig själv. Dessa personer skriver inga överdrivet långa texter till sina bilder, men ändå förmedlar dom så förbaskat mycket!

Det första jag ser är Wörkout kontot, som en av världens bästa människor driver. När jag ramlar in på Pischas inlägg så väcks något inom mig, som driver mig framåt, ett jävlar-anamna väcks till liv. TACK jag vet inte hur du gör det men du är fasiken underbar!

Sedan har vi Cissi, bästa bästa Cissi! Denna tjejen har sån glöd och en motivation som jag nästan aldrig skådat tidigare. Även om vi inte setts på alldeles för länge så är det en människa jag håller varmt om hjärtat och jag ser hur långt hon har tagit sig, och det ger mig en riktigt duktig knuff att jobba mot mitt mål! Hon var det bästa stödet jag hade i mycket under en tid och hennes go fick mig att börja älska träning och ville bara utvecklas i allt! TACK fina du, för att du får mig att inse att det faktiskt bara är att bestämma sig!

Sen ramlar jag in på Maggans inlägg, som får mig att pusha vidare. Det är tungt men jag vet att hon klarade det och det kan jag med göra, jag kan klara skolan om jag bara bestämmer mig för de! Den här tjejen har så mycket glädje och kärlek att dela mig sig av och det får mig att pusha lite extra.

Jag har så många människor i mitt liv som riktiga eldsjälar som stöttar mig till 100, även om jag låter som en trasig skiva som bara hackar på samma ställe. TACK TACK TACK till alla underbara, fantastiska människor som finns i mitt liv. Jag hoppas att jag kan ger lika mycket som ni ger mig. Jag vet inte alls hur jag skulle överleva utan mina vänner, nära och kära! Utan er hade jag gått under för länge sen, ni gör så att jag pushar mig själv lite mer, hade aldrig kommit såhär långt utan er!

Älskar er alla


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​När jag jobbade heltid och hade vänner som pluggade så tyckte jag att dom överdrev med alla sina tenor och sitt pluggande. Jag tyckte det lät aningen överdrivet och jag hade så svårt att förstå hur mycket dom faktiskt hade i skolan. jag har bara en sak att säga JAG  ÄR SÅ LEDSEN, JAG HADE FEL. Haha jag hade verkligen mega fel. SÅ mycket tid man behöver lägga ner på skolan är inte ett skämt eller en överdrift! Jag är imponerad av er och nu ska jag bli lika duktig!

Sitter as I write i bibblan och leker duktig. Denna gång har vi en hemtenta som ska vara på sammanlagt 4000 ord. Det känns ändå på något sätt hanterbart, om jag bara kunde komma igång på riktigt. Jag är en person som pluggar otroligt långsamt. Börjar långsamt som en snigel och avslutar snabbt som en struts. Önskar att jag kunde börja som en struts och avsluta som en kung! Det hade vart något de, kanske nästa tenta. 

Igår var jag  på middag hemma hos mina farföräldrar och det var så otroligt mysigt. Älskar att vara där. Blev bjuden på en riktigt fancy middag, en lördag well spent. 

Nej om jag kanske ska börja skriva på min fråga som ska vara på 2000 ord istället för att uppdatera min blogg haha. Hejja heja! Ha en underbar Söndag i solen, ut och njut med er! 


Puss

Likes

Comments

Jag tror inte det blir så självklart förens man verkligen får det slängt i ansiktet! Jag hämtade ut mitt paket från HM idag efter skolan, jag var otroligt nyfiken på sakerna jag beställt men jag fick en annan överraskning istället. Ni vet när man befinner sig i en bubbla och slutar se och kanske ibland känna sig själv? Där har jag befunnit mig ett tag, men idag såg jag mig själv och vad som verkligen hänt! Testade ett par byxor i min vanliga storlek, dom var på tok för små. Testa en av jackorna jag beställt, på tok för tajt! WTF HAR HÄNT?! Hur har jag kunnat låta de gå såhär långt? 

Inte undra på att min kropp värker och min energi är på noll hela tiden, inte undra på att det är äckligt tungt i backarna och svetten lackar för minsta lilla. WOW vilket uppvaknande. Det värsta är dock att man vill göra något åt saken nu nu nu nu och man är inte super sugen på att vänta några veckor innan något händer. Men det är bara att rensa hemma och sluta vara så freaking lat! Något som förstör för mig är att mina vänner som är betydligt smalare än mig osv kan gå och köpa en chips påse eller en semla utan problem, och när jag handlar med någon av dom så tänker jag "Kan dom kan jag". Dock har jag en liten mini me så skriker "NEJ DE KAN DU INTE, INTE JUST NU IAF", men jag TOTAL ignorerar den!

Detta var ett uppvaknande jag behövde! Bättre mat, mer vatten, ordentligt med sömn och bra planering!

JAG LOVAR MIG SJÄLV ATT INTE BLI STÖRRE/TYNGRE/FETARE!! JAG SKA TA HAND OM MIG SJÄLV OCH TÄNKTA OM!

F-K THIS SHIT! SKÄRPNING MICHAN!!!


Är det någon som har tips på hur man motverkar sötsuget så är jag EVIGT tacksam! Nu jävlar klar jag!!


Likes

Comments

Så skulle jag ge hela världen till mina vänner! Dom stöttar mig och säger åt mig på skarpen när jag behöver det. Även om jag låter som en broken ass record så lyssnar dom och hjälper mig.
Men nu måste jag verkligen sluta hänga på dom! Jag vill att dom ska vara stolta över mig och elda på mig, inte hjälpa mig upp ur drunkningen jag just nu upplever (och jag upplevt sen jag flyttade upp hit). Enough is enough jag vill bli stolt över mig själv, jag vill att mina vänner ska vara stolta över mig och min familj! Från och med nu så är det slut på drunkningen! Nu jävlar ska jag kriga, kriga för den jag vill vara, kriga för min framtid och kriga för att visa att jag är någon att räkna med!!! NU JÄVLAR KÖR VI!!

Mina vänner JAG ÄLSKAR ER SÅ MYCKET ATT DET VÄRKER I BRÖSTET!! (Ibland förstår jag inte vad jag gjort för att för att förtjäna er)

Likes

Comments

Back in buisness! Nu ska vi se den 16de åkte jag hem till huvudstaden för en välförtjänt paus ifrån livet i norr. Det första jag gjorde när jag kom hem var att besöka Bounce med en min fina vän Åsa! Det var så jäkla roligt och kändes som en toppen start på min "ledighet". Alla som inte vart där än ÅK DIT, man känner som 10 igen haha.

Sedan fick jag mitt hår fixat på lördagen av världens bästa frisör, så otroligt nöjd med resultatet. Efter det besöket var det dags att fira min underbara vän Sandra som fyllt 25! Jäklar vilken fest det blev. För-drinkar och trevligt sällskap, sedan limo till klubben. Jag har inte vart så full på länge och vill aldrig bli så full igen! Det var kul och jag ångrar inget men bara onödigt att må dåligt dagen efter! Söndagen bestod av bakis pizza och film med mina älskade bröder.

Måndagen var ett jäkla flängande, kul men jag var helt slut när dagen var slut. Åkte och hälsade på mitt gamla jobb där jag hade ett x-antal personer att träffa, kom dit vid 11 åkte där ifrån 17. Hann inte äta något på hela dagen nästan, farfar bjöd på middag när jag kom förbi på vägen hem.

Sen var tanken att jag skulle åka upp igen med en klasskompis på tisdagen, men vaknade upp med frossa, ont i hela kroppen och illamående. det fanns inte en chans att jag hade klarat en 5 timmars tågresa och 2 timmar på en buss. Så jag stannade hemma och kurerade mig en extra vecka.

Nu är jag tillbaka och ligger efter något förfärligt, men helt klart värt det! Har redan lite hemlängtan! Men bara två kurser kvar, sen är det sommar och vem vet vad som hinner hända tills dess!

Lots and lots of love <3

Likes

Comments

Jag har inte känns mig såhär arg på otroligt länge. Det värsta är att jag inte riktigt förstår varför, eller jo de gör jag nog men jag vet inte va fasiken jag ska göra! Jag känner mig så otroligt instängd här uppe i Norrland i denna lilla stad. Det känns som om jag inte kan andas eller röra på mig och det enda jag vill är att skrika och ta sönder saker. Det kryper i mitt skinn och jag är bara så himla bitter. Det är som om någon förgiftat min själ och botemedlet existerar inte. Ovanpå dessa känslor känner jag mig otroligt ensam här uppe. Jag har liksom inte klickat med någon så bra att jag kan vara mig själv 100%, utan det känns som om jag måste anstränga mig med alla.

FUCK ALLT är det som snurrar runt i mitt huvud konstant på senaste tiden! Jag har nog aldrig känt mig såhär vilsen i hela mitt liv. Det är som att jag står i ett mörkt rum och vet inte hur jag ska hitta ut! Fasiken vad jag inte gillar detta. Min resa hem kommer nog inte mer lägligt än såhär. Dock har jag inte bokat någon tillbaka resa än, det kanske är ett tecken?!

Om dessa känslor bara är pga tentan så vet jag inte om jag kommer klara av att må såhär en gång i månaden inför varje tenta. Vet inte om det är värt det!

Jisses vad jag saknar mina vänner! Att träffa dom kommer vara som att ta ett djupt frisk andetag av lugn!


Likes

Comments

​Wow klockan är snart 19 och jag har inte gjort ett skvatt idag! Så fruktansvärt irriterande. Jag får inte till de att ta tag i pluggandet. Visserligen är det inte bara jag som har svårt att koncentrera mig (vilket ger mig en liten lättnad). Alltid samma problem inför tentorna, börjar inte i tid och lallar bara omkring! Jag blir bara arg på mig själv när jag tänker på de. Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig upp till gymmet och få bort lite frustration och min understimulans. Men det är inte heller jätte lockande! Kommer säkert sluta med att jag tränar hemma, jag har en hel del redskap. Jisses vad den här dagen suger, på tusen olika sätt! Vi lär se hur denna kväll slutar, gym eller inte gym, de är kvällens fråga! 

Likes

Comments

Det märks att det alla har gått in i sin lilla bubbla! På onsdag har vi tenta och alla har stängt in sig för att börja nöta. Jag verkar inte kunna bibehålla min koncentration mer än 5 min.. Det är sååå mycket som ska in i mitt lilla huvud och jag har inte börjat i tid (som vanligt!)

Just nu sitter jag och lyssnar på Södra Sidan och tittar på allt som ska läsas! Blä vad jag inte gillar detta. Insåg precis att jag inte har mjölk hemma så mitt kaffe kommer jag inte få i mig heller... Det här känns inte bra för fem öre. Tänk om man kunde på kaffe i dropp vid dessa tillfällen, vilken dröm!

Det som får bli min morot är att det snart är onsdag och efter tentan ÅKER JAG HEM!! Åh längtar så himla himla mycket!

Hoppas ni får en helt underbar söndag folket! Jag ska försöka komma igång med mitt pluggande.


Likes

Comments

Personligt

Dessa förbaskade dumma onödiga hjärnspöken! Jag vill få väck dom. Jag hade ett samtal med min kära kusin igår om psykisk ohälsa och hur jag ser på mig samt allt som hänt förra året. Det är ingen hemlighet att jag gått upp något sjukt de senaste 7-8 månaderna, då snackar vi att jag gått upp 15kg kanske mer. När något sådant händer och man samtidigt redan mår dåligt över annat, då är det tufft att ta sig ur den djupa svackan! 

Jag har lyckats ta mig ur den till 80% skulle jag vilja påstå, det är dom där sista avgörande 20% som måste bearbetas klart, men det är även dom sista 20% som är dom jävligaste. Det är som att du ska gå en match mot låt oss säga Alexander Gustafsson och du har aldrig tränat MMA/UFC, men för att må bra och kunna dribbla livet så måste du vinna! Där är jag nu, Alexander är hjärnspökena som vill lägga krokben och putta ner dig igen, hjärnspökena är minnen från hur du en gång såg ut/agerade och mådde. De minnena dinglar framför dig och säger att du ALDRIG kommer ta dig dit igen, du kommer ALDRIG lyckas, du har failat en gång för alla, vem vill ha dig nu

Jag är less på dessa spöken, less på att dom tar upp så mycket av mitt liv, less på att dom hindrar mig att försöka. Jag är där jag är, jag kan inte gå tillbaka i tiden för att bibehålla den jag var för 3 år sedan. Jag accepterar att jag är den jag är, att jag ser ut som jag gör och det viktigaste av allt jag VÄGRAR GE UPP! Jag ska sluta stressa efter resultat, jag ska ta en dag i taget och jag ska börja älska mig själv igen! 

Jag tänker möta mina spöken i en match och jag tänker vinna, nej JAG KOMMER vinna. Jag gör detta för mig själv, för jag vet vad som händer om man inte tar tag i dessa känslor, upplevelser, svackor i tid. 

Jag mår dåligt och jobbar dagligen med mina spöken och jag skäms inte över det, för jag tar tag i det. Det är svårt men man måste, för det lägger sig bara lager på lager annars! 


Likes

Comments

Om två veckor och en dag åker jag hem till huvudstaden! Som jag längtar! Hittade en billig enkel biljett och jag har börjat min nedräkning. Det kanske är därför jag har sånna grova problem att sova om nätterna.. Somnar nu förtiden runt 03 och går upp fyra fem timmar senare. Jisses vad det stör mig. Tyvärr kan jag inte träna heller eftersom min hals gör ont, det är lite grått i mitt liv just nu. MEN jag ska ju åka hem snart och ladda batterierna, bli fin i håret och ansiktet! 

Jag är så otroligt redo att välkomna våren nu! Inte jätte sugen på att vara torr och ha tusen lager på mig längre. Våren du är VARMT välkommen. 

Idag har jag försökt plugga, inte vart super duktig på den fronten. Men det är iaf rent och städat hos mig nu. Trevligt att man lyckas hitta så mycket annat att göra när man egenlien borde plugga. Innan jag lägger mig ska jag ha läst två kapitel i två av böckerna. Det får bli kvällens löfte. 

Likes

Comments

Title