Header

Hej på er! Ska strax bege mig till jobbet och mitt pass idag är 14:30-20:00 kort men lagom pass tycker jag.
Igår så var jag hos bästa Felicia och gjorde påfyllning av mina fransar, gjorde det för första gången för 3 veckor sedan och är jätte nöjd och bekväm med att ha det!
Fick även med 3 bars av henne och är så inlöve i dom.
Sen köpte jag även en inpackning som jag också älskar!
Märket kanske inte verkar så bekant och jag själv visste inte om märket förens Felicia berättade det. Hon säljer då produkter från detta märket som jag även fått testa, en mask och ett återfuktade kräm. 😙 älskar dessa produkter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er😍 hoppas allt är bra med er.
Eftersom det gått ett bra tag sedan jag bloggade ordentligt och mycket har hänt sen sist så tänkte jag uppdatera er lite. Först får jag la säga att detta med träning och inspiration har äntligen kommit tillbaka till mig. För ungefär 3 år sedan innan jag träffade Felix så mådde jag inte så bra. Och orkade heller inte gymma, sen när jag träffade Felix så gymma vi mycket tillsammans och pushade varandra. Senare med åren blev jag bara lat och fann ingen inspiration haha.
Men nu känns det faktiskt mycket bättre 😇

För det andra, så har jag nog inte skrivit så mycket om att Felix och jag ska bygga hus, har avstått från det och jag vet inte varför, men vi har skickat in förhandsbesked och det har ÄN så länge visat att det är positiv.
Vi skickade då in in sökan för ungefär 8-9 månader sedan. Så det har tagit ett tag till dit vi är idag.

Jag håller på att ta mitt jäkla körkort nu. Ska boka halkan nu i februari och sedan får vi hoppas på det bästa ❤
Har en del saker att jobba på men jag vet vart jag ska och vill komma. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Gokväll på er! 👋🏼
Har varit ledig nu i två dagar och har verkligen kunnat vila ut, sova till 11 pigg och utvilad! Underbart.
Sitter just nu hos min pappa och letar efter skor på internet, jag var i NK igår för att hitta ett par skor men dom hade inte så mycket vilket jag trodde.
Har lätt att hitta väskor o jackor men inte skor? Herregud vilket problem va? Hahaha.. Men är lite kluven på vad jag ska köpa... funderar på några av dessa?
Ååååhhh

Likes

Comments

NÄMEN! Gott nytt år på er, jag har haft mycket in i det sista av året 2016, vilket jag tror många har haft.
Ledig julen och då kände jag för att njuta lite. Sen efter jul jobbade jag fram till igår. Så jag har inte haft så mycket ledigt, jag spenderade nyår hos min kusin som hade fest, utan alkohol, med mina vänner och pojkvän.

Kunde inte vart bättre, nyår är lite överskattat?
Men haft en jätte bra jul, nyår och ett underbart år!😍
Och det hoppas jag ni också haft 👋🏼 chao

Likes

Comments

Hej på er👋🏼 skrev i ett äldre inlägg att jag skulle åka till Norge en helg och se Håkan Hellström! Igår kom vi hit, kollade hotellet, fixade oss och sen drog vi ut. Blev en sen kväll och jag somnade nog runt 5 tiden, men vaknade klockan 6 av att det gick ett brandalarm på hotellet... sen upp vid halv 10 för att äta frulle. Så e ganska slut i kroppen idag. Men det är bara att ladda om för idag ska vi på Håkan ! Anledningen till varför vi kom hit! Förutom att umgås 😏

det är synd att det är så äckligt dyrt här i Norge för vi har gallerior precis utanför hotellet, men försöker hålla hårt i mina pengar. 😬

Likes

Comments

Heeej på er 👋🏼 kom hem för en stund sedan och ligger nu och skrällar genom Nellys erbjudanden nu på black Friday, OM jag hade haft ekonomin för det hade jag ABSOLUT köpt. Men jag gillar att spara mina pengar och är väldigt snål av mig när jag kanske borde unna mig något ibland? Och något ja fastnat för är väskan Grineeh, har kollat på väskan länge samt en från Marc Jacobs men det har dom inga snygga väskor på Nelly, men tycker väskan är super fin! Samt massa fina saker, dom har ju allt från löshår från rapunzel till plattänger från ghd, smink, parfymer, smycken, och så vidare.
Men går ta och skrolla lite mer och överväga om jag skall köpa något 🙈

Likes

Comments

Hej på er 👋🏼

Hade tänkt att skriva om hur min nyår kommer att se ut! Samt lite annan skit. Men ja, jag har ju fasta varannan helg som jag jobbar, och eftersom nyår är på den helgen så åkte jag på att jobba. Ledig jul jobba nyår, faktiskt helt ok?

Jobbar både 31 och 1, vilket blir att jag inte kommer dricka på nyår, men det är något som jag känner att jag inte behöver göra, samt att jag skulle ju bli "nyttig" som ja skrev i förra inlägget! Jag kan ha SÅ kul utan alkohol ändå.

Och jag är hellre ledig jul och kan umgås med familj än att jobba. Är det bara jag som känner så? Jul e mysigare helt klart!

Förra nyår ÄGDE!

Likes

Comments

Hej på er! 👋🏼 hoppas allt är bra med er.
Sitter på bussen på g in till stan och det är ju inte speciellt jätte kul? Så att blogga är verkligen ett tidsfördriv och jag skriver nästan alla mina inlägg när jag åker buss eller tåg.

Men iallafall, jag är en godis gris. Älskar socker, och det känns som jag fick ett grovt beroende av socker under en period. Men nu så har jag och Felix beslutat att sluta med godis & chips osv, och istället äta nötter 1 gång i veckan eller grönsaker med dipp! Och jag VET att det är de första veckorna som suget hårt, men jag känner att det går sjukt bra ändå och har en bra inställning!
Nu gäller det bara också att få rätt kost vilket jag också skärpt mig med, samt att jag gymmar betydligt mer.
F**k nyårslöften. Kör bara kör 😎

Likes

Comments

Hej på er, ligger i min säng och håller på att kolla lite efter tavlor och sånt då jag aldrig ens haft uppe en tavla i mitt rum. Inte ens en klocka. Men skitsamma, när jag och Felix är klara med vårat hus så ska jag bomba huset med tavlor va han än säger! Tavlor gör så mycket mer än vad man tror, och hittat en hemsida med VÄRLDENS finaste posters! Älskar blandningen, att dom visar hur det kan " se ut " osv. Så fint. 😍

Posterstore.se

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@miiichhaa