Här vräker snön ner och Eskilstuna är täckt med mängder av snö. Jag, och säkerligen en hel del som gått och hoppats på vår de senaste dagarna. Nåväl, Sveriges klimat i ett nötskal.

Om någon timma har jag läkarsamtal med min läkare från MSE. Jag är väldigt nervös över vad hon har att säga då min utredning pågått väldigt länge. Jag har tänkt berätta mer om detta i ett eget inlägg senare.

Mamma vill bjuda mig på lunch idag också, så sen ska jag ut i snöstormen. Uggs, en varm jacka och en mysig mössa är mitt störta tips för dagen.

Kram
xx

Likes

Comments

Efter ett par timmars sömn är måndag här igen. Idag ska jag på upprop i skolan då nästa delkurs drar igång. Jag har inte något att säga om detta. Jag känner mest att det är som det är och jag ska göra så gott jag kan.

I eftermiddag väntas politk och möte med distriktet. Och vad jag tycker om det gänget.

Mot kvällen ska jag och Martin till hans familj för att sova över och sedan vara barnvakt. Vad mysigt vi ska ha det.

Godmorgon..

Likes

Comments

Vilken vecka jag dragits med..
Hade tenta igår och under veckan har det varit mitt största fokus. Jag har trots det också hunnit med mer önskad tid till vänner i form av aw. Alla hjärtans dag tillbringades på biografen med La la land.

Efter tentan väntade finmiddag och tal tillsammans med mina närmsta och Sveriges stadsminister. Min vän som bott fem månader på Hawaii kom till Sverige för ett par få dagar sedan, och vad glad jag blev för att få träffa honom igen. Natten avslutades med x antal glas vin, dans, samtal och spel.

Nu myser jag i soffan med godsaker och kaffe. Har också ätit en god tacomiddag med min käraste och tittat på mello.

Hoppas du haft en fin vecka.

xx

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra. Jag tänker ofta hur saker ska vara och göras. Det finns en bild av hur allt ska se ut. Det kittlas i magen. Och inte på det där pirriga sättet som när man är kär eller åker berg- och dalbana, utan för att det finns oro, tror jag. Jag vet inte exakt, men det känns som att det var länge sedan jag var riktigt glad eller lycklig och jag har ingen koll på vad som ger mig denna oro. Det känns som att det är för många faktorer som berör för att jag ska veta vad. Det är som att jag fastnat i cement. Jag kan inte röra mig, jag kommer ingen vart.

Det finns ett mönster i mitt sätt att skriva. Jag märker att jag är nere och att jag ofta skriver det, men avslutar med ord som "imorgon är en ny dag". Ja, det är det men inget kommer vara förändrat. Det kommer definitivt inte förändras bara för att jag ska låta positiv. Det försvinner verkligen inte.

Jag är i en period som jag inte vet hur jag ska hantera. Det känns som att allt är hopplöst. Jag ser varken bak eller fram. Jag vill bara känna lycka..som att få en skrattattack med bästa vännen eller den man älskar. Jag vill skratta och njuta av det, inte gå tillbaka till det som nästan känns helt ensamt.

Likes

Comments

Bortsett från att jag och Martin har årsdag så ogillar jag februari starkt. Det känns som att livet står stilla. Jag är blek, håret är torrt och likaså huden. Solen visar sig kanske en gång varannan vecka. Skolan är min störta fiende och inget känns egentligen bra.

Jag saknar vänner som jag inte har haft tid att umgås med. Jag saknar en värmande vårsol, blomknoppar och sneakers. Nu hoppas jag att februari och mars kan passera fort så att våren kan få komma med uteservering som är det klara tecknet för vår.

Idag har jag varit i skolan och fått ännu mer ångest än vad jag redan bär på. Nu väntar disk och plock som förhoppningsvis kan ge mig mer motivation till att hålla fasaden för denna dag också.

Det blir bättre...

xx

Likes

Comments

Dagen jag längtat efter sedan söndagkvällen är äntligen här. Hur härligt är det inte att uppskatta tidens snabbhet för engångs skull? Jag har haft en blandad vecka, så den har varit både en pina men samtidigt bestått av plugg, myskvällar och 70 årskalas. En mix helt enkelt.

Idag är en relativt lugn dag. Jag ska snart ta mig till skolan när alla andra börjar röra sig hemåt för fredagsmys och tända ljus. Det är nog det bästa med att ha så nära till skolan- att jag lätt kan göra miljöombyte och komma och gå efter vad som passar mig.

Ikväll är jag hemma själv och det känns riktigt skönt. Jag har verkligen lärt mig att ta vara på min egna tid. Så om ett par timmar står jag kanske och dansar i soffan tillsammans med ett glas vin till favoritmusiken. Varför inte liksom?

xx

Likes

Comments

Efter att jag igår haft en riktig skitdag bestämde jag och Martin att vi skulle gå på bio och se Passengers, och vilken bra idé det var. Filmen var riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera den.

Vi får följa ett rymdskepp som lämnar jorden för att åka på en 120 års lång resa till en helt ny planet. De 5000 passagerarna är alltså sovande i 120 år, förutom en. Det är Jim. Jim vaknar alltså 90 år för tidigt och inser att han är den enda som är vaken på hela skeppet. Där efter får man följa med på äventyr, romans och dramatik.

Tips tips!

Likes

Comments

Ja, den nämns överallt. Speciellt hos bloggarna och jag hakar mer än gärna på det tåget. Att uppdatera garderoben känns såklart alltid som en bra idé, men med en bra basgarderob, accessoarer och detaljerade smycken tror jag på att idén om uppdaterad garderob och onödiga köp kan minska. En investering till en början, men som leder till plagg i fina material.

I min garderob finns det nästan bara plagg i färgerna blått, grått, vitt och svart som används flitigt till vardags. Sedan har jag den där byrålådan med överdelar bestående av slitna blusar och urtvättade t-shirts som jag borde gjort mig av med för månader sedan.

Igår var jag på jakt efter det "perfekta jeansparet", vilket aldrig är enkelt för min del. Sitter de bra i midjan och har den passformen jag önskar ser de i regel ut som piratbyxor på mina långa ben. Är längden rätt, ja då ser de ut som jag har på mig byxor i en allt för stor storlek. Men trots det lyckades jag hitta det där önskade jeansparet till min basgarderob och det bästa är ju ändå när man lyckas göra ett riktigt fynd.

Jeans från 2anday

Likes

Comments

Godmorgon..
Med täcket medtaget till soffan ligger jag och funderar på hur jag ska lyckas med att effektivisera dagen så bra som möjligt. Jag får inte ordning på tankarna och vet inte var jag ska börja. Gårdagens temuggar står kvar på bordet, grus på hallgolvet och kläder som dekorerar lägenhetens alla delar. Det där täcket vill jag mer än allt dra över huvudet just nu, men jag ska försöka ta mig upp och starta favoritlistan på Spotify eller kanske en bra podcast.

Idag ska jag bland annat gå ner på stan för jakt på tvål och annat smått som saknas här i lägenheten. Charmen med att bo i en småstad är att allt finns på ett och samma ställe. Igår åkte jag fel ett par gånger under Stockholms gator, därav gav jag upp jakten efter det jag sökte.

xx

Likes

Comments