Godmorgon..
Med täcket medtaget till soffan ligger jag och funderar på hur jag ska lyckas med att effektivisera dagen så bra som möjligt. Jag får inte ordning på tankarna och vet inte var jag ska börja. Gårdagens temuggar står kvar på bordet, grus på hallgolvet och kläder som dekorerar lägenhetens alla delar. Det där täcket vill jag mer än allt dra över huvudet just nu, men jag ska försöka ta mig upp och starta favoritlistan på Spotify eller kanske en bra podcast.

Idag ska jag bland annat gå ner på stan för jakt på tvål och annat smått som saknas här i lägenheten. Charmen med att bo i en småstad är att allt finns på ett och samma ställe. Igår åkte jag fel ett par gånger under Stockholms gator, därav gav jag upp jakten efter det jag sökte.

xx

Likes

Comments

Ja, gud så skönt det ska bli med två dagars ledighet när första terminen av skolan avslutas. Jag ska inte göra så mycket med tiden egentligen, jag ska nog bara vara och njuta av varenda minut.

Men det är inte dags helt än. Idag ska jag en sista sväng till skolan för att avsluta terminen.

I helgen hoppas jag få upp de resterande möblerna jag och Martin köpte innan jul. Det är så tråkigt att se allt stå paketerat i hallen. Ändring på det!

xx

Likes

Comments

För inte så många dagar sedan välkomnade vi in det nya året med party, en nypa drama, fyrverkerier, tomtebloss, efterfest och utgång! Det där sammanfattar nyårsnatten väldigt exakt. Hade så himla kul, trots att min vän hade en liten olycka. Det viktiga är att vi alla fick må bra i slutändan såklart.

Idag ska jag tillbaka till verkligheten. Det betyder med andra ord att jag ska till skolan idag och under veckan skriva en hemtenta. Skönt att första terminen snart är avklarad.

Nu ska jag se vad 2017 har att erbjuda.

xx

Likes

Comments

Jippie! Vad är inte mer typiskt än tacos en fredag? Gud så längesedan det var jag åt tacos. Så gott det ska bli med lite mexikanska smaker..

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Besökte min guddotter för att leka lite och för att ge en försenad julklapp.

Nu sitter jag och gosar i soffan i favorittröjan från Acne tillsammans med senaste numret av Elle och ett stort gäng levande ljus på bordet. Det är var jag älskar mest med vinterhalvåret- alla härliga ljus och gosiga plagg.

Kram

Likes

Comments

Funna hos Mytheresa. Där kan jag spana länge efter alla fina och lyxiga plagg, accessoarer och skor. Wow!

Likes

Comments

Ja, hörni. Idag har livet inte varit på min sida eller gått min väg. Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, men jag bestämde mig ändå för att försöka göra något produktivt med dagen och dricka vatten.

Med huvudvärk och som tur var en skinande sol skjutsade jag hem Marcus, min fina vän till Stockholm efter helgens julfirande. Jag träffade också min älskling för att avnjuta en fika och tentaplugga. På plats inser jag att jag missat anmälan till tentan och måste göra den i augusti nästa år. Där och då kändes allt helt meningslöst och jag tappade allt hopp. Fy så klantigt!

Nu ligger jag i sängen med samma huvudvärk jag vaknade med och vill inget mer än att få en ny och förhoppningsvis bättre dag imorgon

Hoppas du haft en bättre dag än vad jag har.
xx

Likes

Comments

Godmorgon från ett sömnigt hushåll säger jag idag.
Efter gårdagens julfirande som bestod av tid med nära och kära, griljerad skinka, Jansson och söta praliner så laddades batterierna ut relativt snabbt igår.  

Nu ska jag snart resa mig upp från sängen och ta mig till köket för att ta en alvendon mot huvudvärken som retas med mig. Idag ska jag och Martin till Hällby för att spela sällskapsspel och äta gårdagens rester. Mums!

Enligt tradition ska vi såklart gå ut ikväll. Denna gång blir det till Biografbaren.

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag.

xx

Likes

Comments

Wow..jag förvånas jämt och ständigt hur fort tiden går. Hur alla dagar rullar förbi som på ett löpande band.

Julen påminner mig verkligen om hur fort detta år har gått. Det känns som att det nyss var jul 2015 och mitt trasiga jag bodde i min väns lägenhet när allt var som värst.

Jag fascineras av hur tiden kan göra så stora förändringar. Ett år har känts som en månad och det där trasiga jaget är numera helt och tusen gånger starkare och lyckligare.

Att ett år har givit mig en egen bostad, en kickstart med studier för framtiden och starkare kärlek. Jag är lycklig igen.

Jag har insett att det är bra att stanna upp ett par minuter och reflektera kring sig själv och omgivningen, speciellt när de tuffa stunderna besöker livet.

Idag är det mycket stress kring allt känns det som. Julen, tentor och ett bokslut som ska vara tipp topp redan idag. Och någonstans däremellan vill jag ju leva också. Jag har gett mig själv lite ledighet, men så fort jag gjort det förvandlas jag till en doer. Nu sitter jag hemkommen i lägenheten som inte liknar så mycket mer än ett bombnedslag. Anledningen är att "doer-Michaela" imorse bestämde sig för att göra om hallen med nya möbler.. Jag ska till Ikea med mina fina vänner för att köpa en ny byrå och sedan för att ha mitt inredningsöga öppet för att hjälpas åt att välja ett middagsbord med åt vännerna.

Nu ska jag starta min favorit lista på Spotify och sedan reda iordning röran här innan dagen kan startas på riktigt.

Ta hand om varandra och skänk en tanke till omgivningen.

Likes

Comments

Mitt i höstyret sitter jag i min mist lika gråa soffa och ser på Gossip Girl. Perfekt att titta på när man är sjuk. Tråkigt med dessa bakterier som stretar och yrar runt..kändes som att jag var sjuk nyss. Dags att stärka immunförsvaret? Ja!

Idag är det exakt en månad sedan jag och Cajsa, min bästa vän checkade in på Long Beach Hotel, Mauritius. Tiden rusar iväg och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag känner redan needs efter ledighet, då skolan och dess grupparbeten gör mig a bit crazy. Det ska bli så skönt att åka till Linköping med Martin i december. Det är vi värda. Vi ska se Håkan Hellström live.. Det kommer bli en riktig "wow-upplevelse" även om jag inte är Håkans största fan.

Snart kommer mormor med isglass och senaste numret av Elle, och jag ska fräscha upp mig med en dusch.

xx

Likes

Comments

Godmorgon! Idag unnade jag mig sovmorgon till nästan klockan nio. Att nästan nio har gått och blivit sovmorgon är något helt nytt.

Idag är jag så gott som ledig, då jag har möte i skolan en timma på eftermiddagen, annars är jag fri till vad som helst. Morgonen kommer få starta med bra musik, städning och packning. Efter skolan i eftermiddag ska jag träffa mamma för en fika.

Igår var jag och min vän Matilda på Ikea efter att ha pluggat ca sex timmar i skolan. Så mycket fint julpynt jag köpte..nu ska jag få Martin att gå med på en julgran bara.

xx

Likes

Comments