Godmorgon! Idag unnade jag mig sovmorgon till nästan klockan nio. Att nästan nio har gått och blivit sovmorgon är något helt nytt.

Idag är jag så gott som ledig, då jag har möte i skolan en timma på eftermiddagen, annars är jag fri till vad som helst. Morgonen kommer få starta med bra musik, städning och packning. Efter skolan i eftermiddag ska jag träffa mamma för en fika.

Igår var jag och min vän Matilda på Ikea efter att ha pluggat ca sex timmar i skolan. Så mycket fint julpynt jag köpte..nu ska jag få Martin att gå med på en julgran bara.

xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Deep där..

Under kvällen har humöret rusat neråt med ilfart. Jag vet egentligen inte varför. Det är en av mina sämre sidor, att jag kan känna irritation och ibland bli arg över saker som jag inte bör lägga min energi och tid på.

Just nu är det avundsjukan som tagit över. Det är sällan jag är avundsjuk då jag vanligtvis tänkt ett steg längre och insett att det bara är dumt och att jag har det rätt bra och främst att jag inte ska och behöver jämföra mig med någon annan. Jag blir alltid glad för alla mina nära och kära runtomkring mig när jag ser att de lyckas i livet. Sånt älskar jag att få ta del av, men nu ikväll är jag avundsjuk. Jag är avundsjuk för att jag inte fick lånelöfte på en bil jag länge velat ha och när jag nyligen fått reda på det så ska tydligen hela ens vänkrets köpa bil, att jag råkade radera ett mejl med erbjudande om en etagelägenhet i nyskick och också kort där efter ska helt plötsligt hela omgivningen flytta till fina lägenheter, känns det som iallafall. Och missförstå mig inte, jag älskar verkligen allt som jag har i mitt liv, både immateriellt och materiellt, vänner och familj och Martin såklart. Och jag önskar alla mina vänner lycka och är glad för deras skull. Det är en självklarhet.

Ibland tror jag att det är karma som tar över, att jag börjar tänka att jag gjort något dumt omedvetet och att det är därför allt som gör och önskar går rakt emot mig.

Imorgon är det förhoppningsvis en ny och lite bättre dag.

xx

Likes

Comments

Har jag redan insett att det finns. Nu i morse stötte jag på en föreläsare som läste av punkterna på sin pp.

I första pausen flydde jag snabbt till solfuxen för en dos av värme. Om bara sex dagar åker jag med min bästa vän till en liten ö i Indiska oceanen, Mauritius. Så under tre veckor har jag flitigt gått och solat för att bygga upp pigmenten och vant mig med att ligga stilla i värme.

Igår slog mig tanken att jag faktiskt kommer lämna min kärlek i tio dagar. Det var länge sedan vi var borta från varandra så länge, men det fixar vi. Jag får hålla om honom lite extra nu innan avresan.

Om en stund ska jag bege mig till skolan för att traggla grupparbete och kvällen kommer avslutas med sista vaccinationssprutan.

xx

Oj vad tiden kan ändra en person. Inte bara på insidan, men också utsidan. Ser mig inte så lik ut längre..

Likes

Comments

Höll nästan på att skriva välkommen oktober, men det stämmer ju inte riktigt. Oktober har snart gått halvvägs, vilket är sjukt. Det var nyss juli och min födelsedag.

Jag vill iallafall börja med att välkomna mig själv och också dig till en nystart av bloggande, med nya tankar och känslor.

Idag är det en typisk grå oktoberdag då jag helst vill mysa i soffan hela dagen med ett glas vin i handen och gossip girl på teven. Men idag har jag tagit bra vara på dagen och hälsat på en vän jag inte sett på månader.

Om en stund ska jag och min Martin till hans kusin som fyller år och ikväll kommer Marcus över för vinkväll. Kan inte bli bättre.

xx

Likes

Comments