View tracker

Mitt i höstyret sitter jag i min mist lika gråa soffa och ser på Gossip Girl. Perfekt att titta på när man är sjuk. Tråkigt med dessa bakterier som stretar och yrar runt..kändes som att jag var sjuk nyss. Dags att stärka immunförsvaret? Ja!

Idag är det exakt en månad sedan jag och Cajsa, min bästa vän checkade in på Long Beach Hotel, Mauritius. Tiden rusar iväg och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag känner redan needs efter ledighet, då skolan och dess grupparbeten gör mig a bit crazy. Det ska bli så skönt att åka till Linköping med Martin i december. Det är vi värda. Vi ska se Håkan Hellström live.. Det kommer bli en riktig "wow-upplevelse" även om jag inte är Håkans största fan.

Snart kommer mormor med isglass och senaste numret av Elle, och jag ska fräscha upp mig med en dusch.

xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det kokar, brinner i min mage. Saltvattnet fylls i ögonen, men jag säger inget. Inte ett ord, mer än att vara lika kall som Twilights egen Edward Cullen. Det känns som att jag är på väg att explodera. Alla fula, arga ord. Allt gråt som samlats till den där stenen i halsen, det stannar inom mig. Så, jag exploderar inombords istället. Och det stannar där. Det jag vill skrika med min röst när jag hör den där andra vidriga rösten genom lurarna. Hur den rösten skrattar, säger obetydliga saker och får dig att le, att vara intresserad. Jag sitter på andra sidan somen kokande gryta, full med en massa kryddiga ord. Jag vill gå här ifrån, men är delvis för lat och delvis för att jag inte vet vart jag ska gå. Jag är provocerad. Jag vill slå sönder alla ting runt omkring mig. Slå det till ett kras. Jag vill se allt explodera, precis som den pågående explosionen inom mig. Men du märker, du observerar, du låter det gå. Du bryr dig inte och ser åt ett annat håll. Inte om mig på andra sidan i alla fall. För en stund i alla fall. Sedan är du åter till alla skärmar där den djävulska och onda, nästan som LordVoldemort exciterar. Jag vill spy. Jag vill spy alla delar av mig själv som nyss exploderat. På denne. Jag vill spy på dennes fula och äckliga kropp, tänkdig ett lik typ. Så vidrig. Jag vill spy på det härmade håret. Jag vill spy på ansiktet med den beniga näsan. Jag vill spy på det där fejkade leendet jag mött förut. Jag vill spy på orden, skrattet och allt. Jag vill spy på dennes allt. Jag vill trots en stark tro till Karma se livet till denne gå i kras. Jag kommer åtminstone inte önska någon som helst lycka. Aldrig. Vad är då problemet, varför är jag så arg att jag känner att kinderna rodnar? För allt jag vill göra mot denne har den gjort mot mig. Denne förstörde allt jag trodde var bra. Det har gått trehundrasextionio dagar, men det är inte mycket som skett till förändring. Jag skulle kunna skriva alla ord, men du skulle tolka mig på fel sätt. Se mig somden dåliga parten. Den omogna och svaga. Ibland önskar jag att jag var lite som Blair Waldorf. Den maktfulla och Upper East sides one and only Queen B, who blackmails everyone she hates to get them out of the city, and make them never want to come back. För jag vill inte. Jag vill inte ha denne här. Jag avskyr. Starkt. För jag vill inte hata och se allt i tusen små krossade bitar. För att jag vill inte koka och vara kall som Edward Cullen längre. 

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Idag unnade jag mig sovmorgon till nästan klockan nio. Att nästan nio har gått och blivit sovmorgon är något helt nytt.

Idag är jag så gott som ledig, då jag har möte i skolan en timma på eftermiddagen, annars är jag fri till vad som helst. Morgonen kommer få starta med bra musik, städning och packning. Efter skolan i eftermiddag ska jag träffa mamma för en fika.

Igår var jag och min vän Matilda på Ikea efter att ha pluggat ca sex timmar i skolan. Så mycket fint julpynt jag köpte..nu ska jag få Martin att gå med på en julgran bara.

xx

Likes

Comments

Deep där..

Under kvällen har humöret rusat neråt med ilfart. Jag vet egentligen inte varför. Det är en av mina sämre sidor, att jag kan känna irritation och ibland bli arg över saker som jag inte bör lägga min energi och tid på.

Just nu är det avundsjukan som tagit över. Det är sällan jag är avundsjuk då jag vanligtvis tänkt ett steg längre och insett att det bara är dumt och att jag har det rätt bra och främst att jag inte ska och behöver jämföra mig med någon annan. Jag blir alltid glad för alla mina nära och kära runtomkring mig när jag ser att de lyckas i livet. Sånt älskar jag att få ta del av, men nu ikväll är jag avundsjuk. Jag är avundsjuk för att jag inte fick lånelöfte på en bil jag länge velat ha och när jag nyligen fått reda på det så ska tydligen hela ens vänkrets köpa bil, att jag råkade radera ett mejl med erbjudande om en etagelägenhet i nyskick och också kort där efter ska helt plötsligt hela omgivningen flytta till fina lägenheter, känns det som iallafall. Och missförstå mig inte, jag älskar verkligen allt som jag har i mitt liv, både immateriellt och materiellt, vänner och familj och Martin såklart. Och jag önskar alla mina vänner lycka och är glad för deras skull. Det är en självklarhet.

Ibland tror jag att det är karma som tar över, att jag börjar tänka att jag gjort något dumt omedvetet och att det är därför allt som gör och önskar går rakt emot mig.

Imorgon är det förhoppningsvis en ny och lite bättre dag.

xx

Likes

Comments

Har jag redan insett att det finns. Nu i morse stötte jag på en föreläsare som läste av punkterna på sin pp.

I första pausen flydde jag snabbt till solfuxen för en dos av värme. Om bara sex dagar åker jag med min bästa vän till en liten ö i Indiska oceanen, Mauritius. Så under tre veckor har jag flitigt gått och solat för att bygga upp pigmenten och vant mig med att ligga stilla i värme.

Igår slog mig tanken att jag faktiskt kommer lämna min kärlek i tio dagar. Det var länge sedan vi var borta från varandra så länge, men det fixar vi. Jag får hålla om honom lite extra nu innan avresan.

Om en stund ska jag bege mig till skolan för att traggla grupparbete och kvällen kommer avslutas med sista vaccinationssprutan.

xx

Oj vad tiden kan ändra en person. Inte bara på insidan, men också utsidan. Ser mig inte så lik ut längre..

Likes

Comments

Höll nästan på att skriva välkommen oktober, men det stämmer ju inte riktigt. Oktober har snart gått halvvägs, vilket är sjukt. Det var nyss juli och min födelsedag.

Jag vill iallafall börja med att välkomna mig själv och också dig till en nystart av bloggande, med nya tankar och känslor.

Idag är det en typisk grå oktoberdag då jag helst vill mysa i soffan hela dagen med ett glas vin i handen och gossip girl på teven. Men idag har jag tagit bra vara på dagen och hälsat på en vän jag inte sett på månader.

Om en stund ska jag och min Martin till hans kusin som fyller år och ikväll kommer Marcus över för vinkväll. Kan inte bli bättre.

xx

Likes

Comments