Header

Nu när det är fem veckor kvar till skrivningen så sitter jag varje ledig dag (kväll) jag har efter skolan i biblioteket och läser så det blir ens andra hem nu haha! Fick idag väldigt mycket gjort så det kändes bra när man lämnade bibban vid sju👏🏻!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HUR jäkla fina är inte dessa playsuits!! Dog lite när jag skrollade genom sidan och såg alla dessa... Det är ju inte värsta sommarvädret mera men jag kommer helt säkert att beställa hem några av dessa ovan för playsuits är ju verkligen (iallafall för mig) det bästa till fest eller när man ska klä upp sig lite! Föredrar playsuit före klänning och kjol alla dagar i veckan! Strumpbyxor under så klarar man sig hehe ;)

Annars också så har Choies inte bara fina playsuits utan även hur fina skjortor och tröjor som helst!! Lite av allt finns det och för förmånliga priser, vem vill liksom betala 50€ för en playsuit? Not me. På Choies hittar du för 30€ hur fina plagg som helst så jag rekommenderar att kolla in sidan, säger inte detta endast för att det är ett sammarbete utan tycker ärligt att de har skit fina kläder! <3 Kram

I sammarbete med Choies

.

Likes

Comments

Har länge velat pröva ingefära shot för att jag har hört och läst så mycket bra om det och idag hade jag inget att göra så jag cyklade till butiken och köpte ingredienser och kom sedan hem och gjorde det! Receptet jag använde hittar ni här satte själv ännu pressad apelsin och några dl äppel saft för att göra det mindre starkt!☺️ Så nu framöver ska jag varje morgon ta en shot😜

Efter att pappa, mamma och lillbrorsan kom hem från innebandymatcher så drog vi till Rafaels för att äta midda. Inte någontig vi gör varje söndag hahah så det vsr väldigt mysigt! Tog en kyckling bbq burgare och jätte god vad den!

Fina himlen!! Pappas ide att klättra upp på taket för att se himlen bättre så det gjorde jag, så fint! En av mina favorit "saker" är en himlen iallafall när den har fina färger!

Så allt som allt har det varit en bra och skön söndag! Hann även läsa på skrivningar lite och bara ladda batterierna för kommande vecka! Har ingenting planerat för nästa vecka så vi får se vad som sker :-) hörs!

Likes

Comments

Hej på er, ännu en chilldag då jag fortfarande är lite sjuk. Jag känner nog att jag har blivit friskare så imorgon ännu vila hemma så är jag på måndag frisk!💕

Har idag läst på hälsokunskap, vilat, kollat på new girl och redigerat split videon! Den är helt klar men måste ännu nu fixa musik till den som är no copyright😅! Har haft så mycket problem med det för jag vill ju helst ha vanliga låtar i bakgrunden men man får ju inte använda det... Ska försöka hitta bra bakgrundsmusik och försöka få upp den nästa vecka iallafall!

Likes

Comments

+

Den fina hamnen, port of Split ! Gamla stan är där också och det är nog det finaste staden har att erbjuda!

Znjan beach, vi besökte endast två stränder för vi alla gillade Znjan såpass mycket! Vattnet så fint och varmt, bra beach bar / restaurang med god & billig mat!

UBER!! Vi åkte hela resan endast med uber för det var såpass förmånligt och enkelt och nästan alla som körde var väldigt trevliga & sociala!

Och såklart PUBCRAWL! Det roligaste kvällarna i mitt liv verkligen var då💕 Vi lärde känna så mycket människor från alla delar av världen mest från australien men även california, sverige, tyskland, england osv! Alla var SÅ sociala och man hade bara så roligt!

-

De som arbetade i matbutiker var väldigt otrevliga vilket gav en dålig bild av split då det verkligen kunde vara elaka ärligt talat..

Maten var ofta inte väldigt bra, vi åt ju nästan varje måltid ute och ofta så blev man rätt besviken☹️

Största delen av Split såg verkligen ut som ett slumområdet och typ endast gamla stan / the port var fint😅

Värmen, vi gjorde misstaget att åka i augusti då det är tydligen som varmast.. Nästan 40 grader varje dag hela dagen blev väldigt jobbigt och en hel del pengar gick åt på vattten för man skulle annars ha fått vätskebrist...

Likes

Comments