Header

​Sedan jag insåg att jag inte borde äta bröd då min mage alltid svälls upp och jag får illa i magen så har jag bytt helt och hållet till gröt, glutenfri gröt för att vara exakt. Jag brukar sätta i 2 bananer, lite honung och mjölk och då är det godast änligt mig. Brukar till det ännu äta en apelsin och dricka ett stort glas vatten. Ett nyttigt och gott morgonmål.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tränade idag efter skolan samma upperbody program som jag gjorde på måndag, programmet ser finns här om ni är intresserade av det :-)! Efter skolan och gymmet så drog jag och mamma till stan och köpte nya inneskor till innebandyn och lite annat nödvändigt. Nyss åt vi middag och nu kollar vi på fast and furious 6. 

Ha ett bra veckoslut, kram! 

Likes

Comments

En av mina favorit maträtter fast jag efteråt mår skit för att jag alltid äter för mycket. Så gott.

Likes

Comments

Blev utmanad av syrran min att göra en challenge som går här runt på nouw just nu så tänkte här nu svara på frågorna!

JAG VILL INTE LEVA UTAN:

1. Min kära familj och mina underbara vänner som gör min vardag så mycket bättre och roligare. Världens bästa.

2.Träning. Sen jag var 8 år gammal har jag hållit på med antingen fotboll, innebandy, sagogymppa, friidrott eller gym och skulle inte kunna se ett liv utan det då det är en så stor del av mitt liv. Träning får mig att må så bra verkligen!

3.Att resa. Det är en sak jag i framtiden vill sätta pengarna på, att få se nya platser, kulturer och människor är nog en av de bästa sakerna jag vet och skulle inte vilja leva utan det.

4. Sociala median. Lite klyschigt svar men det är verkligen mitt liv ungefär så tråkigt skulle det vara utan instagram och bloggar :(


JAG ÄR RÄDD FÖR:

1. Mörker. Ingen förstår min rädsla för mörkret iallafall inomhus. Att cykla på kvällen är inte så hemskt men t.ex. att gå till toaletten för att borsta tänderna på kvällen om alla sover så alla lamporna är släckta och jag skall ta mig till andra sidan huset så fan springer jag för jag är så livrädd att nån är där i mörkret. Det är verkligen en rädsla jag inte slipper över, har haft den sen jag var liten.

2. Att alla mina nära och kära ska dö, vill inte uppleva att nån nära till mig går bort så helst skulle jag själv vilja dö först så att jag inte behöver gå igenom sånt.

3. Det går väl i familjen för som Jessy också sade så är hon rädd för att spy och det är även jag. Har inte många gånger i mitt liv spytt, kanske 5 gånger och inte på 3-4 år (om jag minns rätt) och vill inte heller för det är så hemskt.

JAG VILL GÖRA I MITT LIV:

1. Har väldigt många punkter på min bucketlist men att åka till New York är högst upp och kommer vara det tills jag åker dit!

2. Prova skydive, så häftigt men samtidigt skit skrämmande! Men det är helt klart en sak jag ännu kommer att göra i mitt liv.

3. Besöka varje världsdel förutom då Antarktis haha.

4. Leva ett bra och hälsosamt liv tillsammans med mannen jag älskar samt barn. Även att jobba med någonting jag brinner för är ett måste! :)


JAG ÄR VÄRDELÖS PÅ:

1. Att ha junkfood(snacks) paus / strejk eller vad man nu kallar det. Kan verkligen inte vara mer än 2 veckor utan junkfood och sen blir jag sugen på chips eller kinder maxi heheh.

2. Att komma ihåg viktiga saker!! Glömmer jämt saker jag måste göra. Jag måste alltid skriva upp ALLT annars glömmer jag det.

3. Spendera pengar på endast bra saker som jag verkligen behöver. Spenderar hela tiden pengar på mat (onödig) och kläder jag aldrig får användning på .. :D

4.Läsa dagstidningar och typ allmänt följa med vad som händer i världen, borde bli bättre på det!

JAG ÄR BRA PÅ:

1. Måste nog säga samma som Jessy för det är verkligen en sak vi är typ "known for" bland vänner och det är VSCO cam :D Om du visar en bild så kan jag påriktigt säga hur du har fått bilden så, vilket filter du använt och hur mycke kontrast du satt osv. creepy iknow. Ofta så frågar vänner tips på hur de ska redigera bilder eller att jag ska redigera deras bilder, what can I say I'm a genius. Mina vänner säger jämt åt mig att varje gång de ser mig på telefonen så är jag antingen på vsco cam och redigerar bilder eller på instagram hehe. Att redigera bilder är det jag brinner för. Jag och Jessy borde få jobb på VSCO cam :D Gud vilket skrytande det blev här, haha sorry

2. Att lyssna på folk, HATAR när folk inte lyssnar så jag vill inte vara som dem så därför lyssnar jag alltid väldigt bra då jag vet hur det känns när folk inte lyssnar.

3. Hitta bra ny musik. Älskar att söka igenom konstiga listor och bara söka och söka tills jag är på nån tjej från berlins lista och hittar massa bra musik hahah bokstavligen.

Jag utmanar @ellensoderberg , @matildasjöstedt och @neanordstrom , @FanniAmanda och​  att göra "utmaningen" :-)

Likes

Comments

En av de bästa köpen jag någonsin gjort är denna. Jag fick höra om denna produkt via en annan blogg och köpte den sedan ungefär nästa dag på apoteket. Kostar 16€ om jag minns rätt så ganska dyr men den håller väldigt länge (köpte min i augusti och har fortfarande kvar mycket) och är gör verkligen sitt jobb!

Vet inte om det funkar åt alla då vi alla har olika hyer men det är ju verkligen en aknebehandling så det borde ju gå lite åt alla. Har själv oftast inte finnar utan om jag har så har jag typ en som just nu mitt på näsan (<3333!!) men på före & efter bilderna nedanom så ser ni en bild från förra onsdagen då jag hade 10-12 stycken småsmå finnar på kinderna/runt näsan och så har jag nu 5 kvällar satt basiron på dem före jag gått och lagt mig och nu är de alla borta!!! Man ser kanske inte så bra på bilderna men lite iaf! Rekomenderar att prova om du vill bli av med finnar ( who doesn't? :D)

​Kram! 

Likes

Comments