Header
View tracker

Hej på er, igårkväll efter innebandymatchen (bolags) så for jag, Nadine, Celine, Belinda och Jessica till Jessica och var där och åt, kollade fotbollsmatch, fixade oss och hade bara väldigt roligt före vi vid nie tiden drog vidare till själva festen! Det var Fanny & Neas 17 års fest och kvällen var rolig men blev inte så lång för min del då jag inte hade nån partyfeelis om man säger så!

Vaknade vid åttatiden idag och tog Nanna ut på morgonlänk (vilket var så skönt borde verkligen göras oftare!!) och gjorde därefter morgonmål på sängen och kollade på nya vampire diaries avsnittet och på youtube videos! Ska idag nog bara nu vila lite sen göra lite skolarbeten som imorgon skall vara klara och kanske dra till gymmet om jag orkar, vi får se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick hem denna igår och I approve att den är god som tur, vet verkligen inte vad jag skulle ha gjort om jag inte skulle ha gillat den! Den beställde jag ivarjefall från fitnesstukku förra veckan då de hade 40% av på den så kostade endast 17€!

Likes

Comments

View tracker

Fixade tortilla-pizza idag till middag vilket blev super gott, tortilla bröd som botten och sedan som normalt pizza på alla tillbehör, men de var bara cirka 5 minuter i ugnen ock så var det klart vilket gick därför snabbt och behändigt.

Sitter nu i bussen påväg till helsingfors då jag ska ock se en opera med skolan, kommer bli spännande, är dock inte så hemskt intresserad i denna slags teater meen vi får se hur det blir!

kvällens outfit: Jeans: Lewis - Blazer: Stradivarius - Top: H&M - Väska: Stradivarius

Likes

Comments

När jag kör armar + axlar så gör jag inte nån slag uppvärmning i form av cardio utan tänjer armarna & öppnar sedan alla "stelheter" med en pinne (snurrar sådär runt).

Sedan till själva träningen så börjar jag med ett trippelset (tre övningar) och 3 varv. Övningarna jag kör är 10 st. barbellcurls, 5st./arm front dumbbell raise &10 st. dumbbell lateral raise.

Sedan till näst så gör jag ett superset med två övningar i kabel maskinen, båda som tränar tricep!

Så först gör jag tricep cable pulldown 10 st. och sedan overhead tricep cable extension 10 st. Gör detta tre varv och alltid paus mellan varje set.

Gör i kabelmaskinen ännu ett till superset, i kabel maskinen så upright row 10 st. och sedan en övning som jag inte vet namnet på men alltså i kabelmaskinen så tar du handtagen och sätter dem där uppe, tar sedan i var sin och ställer dig såsom om du skulle visa upp musklerna därefter så drar du in armarna mot ansiktet så att det är som om du skulle slå dig själv, gör detta också 10 gånger.

Härefter så behövs bara en stol (bänk) och handtyngder! Första supersetet jag gör är enkla alternate dumbbell curls 20 st. och lateral raise 10 st.

Sedan gör jag ett superset på dumbbell kickback 10 stycken & preacher curl stående 10 stycken!

& Det var det, ganska så enkelt program! Alla övningarnas namn låter konstiga och ni vet inte säkert va de är men skriv övningens namn på google så vet ni :)!

Likes

Comments

1000 nights & beautiful silence är just nu på repeat i mina hörlurar heela tiden, det är båda så otroligt bra!! Jag sätter all bra musik jag diggar i min spotifylista som heter mickis och sedan har jag en annan som heter on fire och där sätter jag till låtar och tar bort såna jag tröttnat på, alltså den är en atm spellista på det sättet! Så ni hittar dem under användarnamnet michaelahenrika på spotify! :)

Likes

Comments