Header

​Hej på er! 

Spenderade dagen med pappa och lillebror i helsingfors vilket var super kul & mysigt. Först så åkte vi till XXL & budget sport (visar imorgon vad jag köpte) och kollade runt där i butikerna och köpte lite grejer. Efter det så åkte vi till Flamingo och där spelade vi först hohtogolf, vet inte vad vad det heter på svenska men ni kan se från bilden :P Minigolfandet var super roligt + bra gick det för oss alla! Efter golfandet så blev det lite snabbmat och sedan blev det simdags då det finns en vattenpark där också! Där var vääldigt mycket folk men var ändå kul. Efter några timmars simmande så kom vi hem och hemma så städade jag före jag cyklade till gymmet och tränade! Körde först 3km cardio vilket var så tungt men skönt!! och tränade sedan armar vilket också var bra! 

Åt nyss middag med familjen och kollar nu på idol! 

Likes

Comments

​saknar allt detta, sommaren men mest av allt ellen! </3  

Likes

Comments

VAMPIRE DIARIES SÄSONG 8 

​Som ni alla säkert vet så älskar jag denna serie! Kan inte fatta att åttonde säsongen som nu startar på fredag är sista säsongen :( Får tårar i ögonen när jag tänker på det.. Nåväl sedan när det är slut så är det bara att kolla om alla avsnitt igen en tredje gång <3 

HALLOWEEN + 17 ÅR GAMMAL

Den 28 oktober så fyller jag åår! :) Samma kväll är det halloween och en fest då vilken jag och mina vänner skall till som kommer att bli roligt!

BRIGHTON + LONDON

Julen kommer i år att spenderas hos våra kusiner i Brighton vilket jag ser framemot så så mycket. Ingen i vår familj diggar julen sådär väldigt mycket och vi har alltid tala om att åka någonstans på julen och nu gör vi det äntligen. Vi kommer att bo hos våra kusiner som bor i Brighton och åka in till London iallafall en dag. Vi är där i sex hela dagar från 20 december > 26 december!

Likes

Comments

var ock såg en innebandymatch på torsdag

har tränat tränat tränat + druckit nutraminos goda heat drycker!! (mojito favo)

åt i subway en dag då skolmaten inte var det godaste som fanns

trääänaaat

var igår (lördag) hos Torbjörn ock spenderade kvällen där med vänner vilket var kul!

​Idag så har jag gjort lite skoluppgifter, varit ock coachat FTBF i innebandyn då jag själv inte får spela... Vilket verkligen suger. Åt nyss en skitgod middag med familjen och ska nu ock snart till gymmet och döda mina ben haha! Hoppas att ni har haft ett bra veckoslut så hörs vi, P&K

Likes

Comments

​Tre nya favoriter från One republics nya album Oh my my! Har alltid gillat one republic väldigt mycket och they strike again. Där finns många riktigt bra låtar på det nya albumet!  

Likes

Comments