Header

​Efter att jag kom hem från staffis, dushat och fixat mig så cyklade jag ner till stan med Juulia. Jag hade inte ätit mat sen morgonen så vi satte oss ner i kiva. Åt och talade i några timmar och cyklade sedan hem då jag var skit trött efter en lång dag och hon en lång jobbdag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er, idag var det igen den årliga stafettkarnevalen! Har varit med sen första klass i lågstadiet och såklart i år igen! Jag var med i masstafetten & gatustafetten som gick helt okej, inga medaljer kom men roligt var det som alltid. Borgå skolor (lypa & bogy) var verkligen on fire idag, "vi" tog hem hur många medaljer som helst, för en liten stad som Borgå så kan man vara riktigt stolt!!

Likes

Comments

T O R S D A G

Hej på er! På torsdag så blev det en lång lång dag. Cyklade till skolan kl. 8 och kom hem 19.30. Skoldagen var vääldigt tråkig och lång men jobbet gick fort dock var det så himla kallt så mina fingrar va iskalla hela tiden... Ivarjefall, när jag kom hem från jobbet så blev det endast lite provplugg och mat och så somnade jag som en stock redan 21.

F R E D A G

Igår så var det en mer skön dag då det var så himla fint väder ute, störande dock att jag hade jobb annars hade jag nog suttit ute i solen! Drog till gymmet och tränade armar & axlar vid 12 tiden och därifrån till skolan för att skriva finska prov som gick bra! Cyklade sedan hem, böt om, åt och for sedan på jobb till klockan åtta! Väldigt varmt ute och fast jag stod i skuggan så kunde jag ändå bara ha långärmad på!! När jag kom hem så var middag klar 😍 och därefter satt vi ute på terassen och myste före vi alla gick och sova!

Likes

Comments

Hej på er, planerna för ikväll blev ändrade då jag och Sofia skulle ses men hon fick hinder så vi tar det en annan dag! Blev istället finska provsplugg och youtube videos hehe. Ska nu dra med mamma till gymmet, körde på håltimmen idag ett bra ryggpass och tänkte nu köra sprints och magmuskler, så det blir inte ett långt pass.

Slutveckans planer ser följande ut; imorgon fullskoldag och jobb hela kvällen och samma på fredag. På lördag så är det stafettkarnevalen så jag är med och springer i masstafetten & gatustafetten, blir säkert roligt! På kvällen ska jag umgås med juulia och det blir kiva eller glass vid ån, vi får se! På söndag blir det mer av en chilldag. Måste börja läsa på prov då sista provveckan rullar igång nästa vecka. Träning står även på schema och kanske lite frisbeegolf, det är ju alltid kul.

Likes

Comments

Hehe 5 månader senare.. :D När vi kom hem från resan så satt jag och redigerade klart videon men min itunes funkade inte alls så jag fick inte bakgrundsmusik in... Sen har jag lite nu och då försökt få musik till videon men har inte fått det att funka så jag hade helt glömt bort videon for a while xd Men nu när jag satt och skrev en inlämningsuppgift så öppnade jag itunes och allt funkade som förr så jag fixade klart videon och satte upp den! Men hörni better late than ever right? Nu är det dock så att man endast kan se videon från en dator så om ni vill se videon så måste ni se den från en dator tyvärr. Skulle gärna fixa så att man också på telefonen kan se den men vet inte hur...

Hoppas ivarjefall att ni gillar den fast den inte så hemskt underhållande är :P Kram!

Likes

Comments