Header

​Älskar att få meddelande om att söka ett paket iallafall när det är från en sportsida!! Beställde från sportamore the träningsskjortor från BLACC & en från WYTE.

En skrikgul t-skjorta & en skrikgul långärmad från BLACC som kostade 6,50€ & 10€. Även en grå långärmad med zipper för 11,90€!

Från WYTE så hittade jag en vit t-skjorta för 7,50€ så tog den just för att jag gillar att träna i vita skjortor!

Likes

Comments

Hej på er! Bilderna ovan är från igår då jag idag inte gjort mycket annat än kollat film, CHILLAT & haft innebandy träningar på kvällen. Är påriktigt lite taggad på att skolan börjar igen på måndag, orkar inte bara sitta och inte göra någonting hela tiden. Men som m & p säger så är det bra att bara vila och det har jag fan också gjort nu under jullovet. Hoppas att ni har haft ett mer händelserikt jullov än jag haha!

God middag vi hade idag, kört sötpotatis & potatis + mozarella tomat > favorit!!

Likes

Comments

Tre favoritlåtar just nu!! Alla är så himla bra och jag kan inte sluta lyssna på dem hehe.

Igår gjorde jag igen inte mycket, var ock tränade HIIT + armar vilket var skönt och på kvällen var jag med Jessica och såg Passengers som var riktigt bra, rekommenderar att gå ock se!

Har inga planer idag, blir restday från gymmet då jag nu 7 dagar i streck har tränat så håller idag paus för att vila kroppen, men har faktiskt innebandy träningar på kvällen men knga planer före det så får se vad jag nu hitta på, någonting förhoppningsvis.

Likes

Comments

Nyårslöften sätter man alltid upp men oftast så "uppnår" man ändå inte löftet. Förra året var mina löften de mest basic som de bara kunde bli: Börja träna på gymmet, ät nyttigare & spara pengar / sluta slösa pengar. Har faktiskt uppnå alla vilket jag är skit stolt över!! Har inte från dag 1 tränat på gymmet aktivt och ätit nyttigt men från sommaren framåt har jag, och räknar med det liksom hehe.

Till årets löften så har jag skrivit en rätt så lång lista men dessa är inte svåra att uppfylla alls så hoppas att i slutet av detta år så har jag iallafall uppfyllt över hälften. Här är dem ivarjefall.

1. Lära mig laga mer mat & baka mera, till framtiden är det bra att kunna så man måste ju börja någonstans haha!

2. Läsa mera böcker, är inte bra på att läsa böcker alls för att jag inte hittar bra böcker jag fastnar i mn jag köpte rätt så mångs böcker i England så första skall jag läsa dem och sedan fortsätta med läsningen!

3. Sluta prokastinera och göra uppgifter & läsa på prov tidigare och inte i sista minuten vilket jag nu härtills det här läsåret har bra lyckats med så på samma sätt bara fortsätta!

4. Börja spara pengar sakta men säkert för att någon dag efter studenten att kunna åka utomlands en tid.

5. Jag skall börja med HIIT träning ( high intensity intervall training) alltså mer cardio i träningen! Dock så är detta någonting jag behöver en kompis med på för att göra hiit ensam kan vara svårt då man lätt ger upp då man gör själv, men nog får jag nån med mig.

6. Sluta med drickandet för att jag inte har nån nytta / nöd av det, såklart när det är nåt " viktigare " tillfället såsom kompisarnas 18 fest eller vappen så kanske då men inte såsom förra året.

7. Jag skall försöka gå tidigare ock sova på vardagarna och veckoslutet för den delen också och försöka minska på mina "after school naps" då jag aldrig får sömn på kvällen om jag har vilat på dagen.

8. Äta junkfood (godis, chips) ENDAST på fredag & lördag, denna punkt kommer att bli den svåraste då jag ÄLSKAR chips mer än allt annat i världen men ska på ett eller annat sätt klara av det.

9. Hitta ett deltidsjobb till hösten & kanske ett nytt sommarjobb också!

Likes

Comments