Header

Hej på er! Efter jobbet idag så cyklade jag till Sofia och var med henne resten av kvällen ungefär. Hon har flyttat in i en lägenhet inne i stan, väldigt mysigt och fin utsikt över stan! Så vi satt och åt bär och talade i 4 timmar typ hehe. Väldigt roligt att se henne!

När jag kom hem vid sju så åt jag middag och drog sedan till gymmet och tränade rumpa & ben! När jag kom hem så åt jag och kollade på film med pappa! Imorgon är första lediga dagen på länge så ska ta den till vara med en lång sovmorgon 😜! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Några matbilder från lärdagens middag. Oxfilé, potatissallad & halloumi och fylldkaka gjord av mig & mamma till efterrätt 😍!

Likes

Comments

top - ZARA / byxor - Urban outfitters

Hej på er! Hoppas att ni hade en bra midsommar igår, det rullar väl på idag ännu men för min del var det gårdagen som hade program. Hade åtta timmars jobb vilket var tungt men ändå roligt då vi var två stycken sånman var icke ensam. Kom sedan hem, duscha och fixade mig och sedan började folk komma. En väldigt rolig kväll full av god mat & dricka, musik & dans och olympiad som var skitkul. Blev en väldigt lång kväll, somnade först efter fem då de sista "gästerna" åkt hem så inte så pigg är man idag haha🙂

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt är bra med er. Allt är bra med mig lite nedstämd blir man av vädret idag men det går väl om. Igår så sov jag in länge på morgonen och drog sedan till gymmet och tränade armar och axlar och åt efter det lunch på subway före jag cyklade vidare till jobbet. 14 - 19 var det jobb som gällde och efter jobbet gjorde jag inget extra.

Likes

Comments

Jag & några kompisars gåva åt Buca! :-) / från gårdagens mys med kompisarna

Hej på eeer! Länge sen sist känns det som. Har haft ett väldigt hektiskt veckoslut så först på söndag kväll när kompisarna åkt hem vid 22 så kunde jag lägga mig i sängen och ba chilla haha.

På fredag hade jag jobb och skötte lite ärenden sedan med Jessy för föräldrarna och Nicke åkte till Vasa på konfirmation. Senare på kvällen så hade Jessy några vänner hos oss på vinkväll så jag joina med😋. Gick och sova endå rätt så tidigt då jag lördag morgon kl.9 skulle på jobb och hade framför mig en tie timmars jobbdag.

Efter jobbet kom jag hem, åt lite, fixade mig och blev sedan upphämtad av Frida och åkte till Bucas 20 års fest. En väldigt rolig och lyckad kväll som blev vääldigt sen 😄 Mådde som tur bra söndagmorgon då jag skulle på jobb once again.

Jessy hade fixat middag så vi pt middag och sedan senare kom Selma, Belinda & Nadine till mig och så myste vi och endast talade, super mysigt.

Likes

Comments