Header

Alltså wow vilket intressant liv man lever, har härtills denhär veckan varit i skolan, pluggat i bibban efter skolan varje dag och tränat :-) EXITING!!!!! Idag har vi innebandy match och skall därefter och se en innebandymatch och sedan därefter och tränaa <3 Det är dagens planer, hoppas att ni har ett mer händelsefullt liv än jag 😜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Helt tydligt vad jag gör hela tiden: tränar & festar 😜 true though. Blir dock inte i januari för har tipaton tammikuu, vet inte vad det heter på svenska men att man inte dricker alkohol i hela januari 🍻❌! Nån annan som gör det?

Likes

Comments

Ovan ser ni några bilder från veckan. Jag har blivit simttad av influensan så har inte varit alls och tränat för vill bli ordentligt frisk annars försvinner den aldrig.. Har sakta men säkert börja läsa på studentskrivningarna då matematiken och hälsokunskapen behöver läsas på en hel del😬 Annars så spenderade jag kvällen igår på Evelinas landeställe med ett stort gäng vänner, jätte trevligt var det, vi spelade kort, pratade och drack och somsagt väldigt mysigt var det!

Idag kommer jag nog bara att vara hemma och försöka bli frisk, kolla filmer och göra lite läxor.

Likes

Comments

Två produkter jag har köpt på senaste tiden, favorit torrshampo från batiste och en ny produkt jag inte testat förr från mitt favorit märke!!

Likes

Comments

1 & 2 bilden är från förra veckans fredag då jag, Sebastian och Benjamin spontant drog till Helsingfors 22 på kvällen och mötte upp Frida & Selma där. Vi drog till några barer och sedan blev det nattmat på mcdonalds före vi drog hem vid 3! - 3: Mina fina paletter😍

1: Bild på mig och min bästa vän Jessica från nyåret! Syrran hade hemmafest så jag, Jessica och Nadine joina, bästa festen jag varit med om helt klart, hade så roligt!! - 2: Kopp med te som jag idag har druckit cirka 10 av då jag har sån halsont.. - 3: Bok jag nyss läste klart, rätt trög i början men ändå helt bra!

Bild 1 & 2 är från igår då jag var och såg lillebrorsan innebandymatch, ser ut som mögel hahah i mitten bilden men det är inte, smuts bara. - 3: Jag i min GRL PWR tröja!

Två paket jag idag fick, ett skal från ideal of sweden, SÅ fint!!! & från ebay dermacol makeup cover, om ni har sett dendär produkten på IG t.ex. som täcker tatueringar, det är den :-)

Likes

Comments