View tracker

 
 

I höstas köpte jag detta tyget i Göteborg, och hade väl någon plan om nyårsklänning. Men tiden rann iväg efter mycket jobb i december så inte förens dagen innan nyår ritade jag upp och klippte ut mönsterdelarna. Sydde ihop gjorde jag på nyårsafton! Tyget i sig är så himla glittrigt, vilket gjorde att jag kände att en enklare modell på klänning hade vart snyggare! (Än den jag tänkt från början). Blev väldigt nöjd med resultatet, även om tyget ser brunare ut på bilderna än vad det är, i verkligheten är det mer rostbrun-rött och superglittrigt!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View trackerEtt utav mina nyårslöften är att jag ska ta tag i alla mina UFON. Så idag gjorde jag en lista på alla ofärdiga plagg jag har liggandes. Jag är expert på att starta projekt och handla tyger, men avslutar bara hälften. Och ja, jag fick ihop nästan två sidor!! Allt från barnkläder, toppar/kavajer till mig själ, två kappor(!) och en herrskjorta. Vissa saker saknar bara en ynka knapp eller sista fållen, men gör ändå plagget obrukbart och bara ligger. Deadline är två månader, så det är bara att sätta fart!

Likes

Comments

View tracker

 
Linne och shorts med volanger i stl. 74 som jag sydde förra sommaren till en liten tjej.
Så sött! Nu längtar jag till värmen igen, fast det snöar ute. (Det bästa jag vet!)
 
 

Likes

Comments

 
En dålig update igen. 
Ett set i stl. 50 till min brorson som föddes i september, så himla litet!
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Sydde denna klänningen i somras, men har inte hunnit lägga upp den förens nu. Hade den bl.a. i Kroatien och den var riktigt luftig och skön, med långt sprund i ryggen. Tyget är från Stoff & Stil (viscose) och mönstret från Ottobre 4/2015. (Där jag kortat av ärmen)
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Här kommer jag att lägga upp det jag syr och konstruerar. Då min förra blogg försvann så börjar jag om på nytt och kommer enbart att tillägna denna sidan till sådant jag skapar. Bilden är tagen på en modeskola i Paris som vi besökte med Malmö Tillskärarakademi 2014, med den mest underbara sy-utsikten!

 

Likes

Comments