Header

Nu var det ett tag sedan jag tittade in här.
Det kom lite annat i vägen som jag behövde fokusera på. Smärta och oro. Men nu vet jag vad det är och det är inget farligt i sig. Det krävs en liten operation och sedan är jag på banan igen. Lite tråkigt att det skulle blir problem just nu. Jag som hade tänkt att komma igång med gymmet. Men det får vänta lite. Känner jag att jag orkar kommer jag säkert att ta det innan.  Annars blir det efter operationen som är om två veckor.

Annars går allt väldigt bra. Jag äter nu fyra måltider per dag istället för fem stycken. Och det verkar gå bra. Jag fortsätter att gå ner och mår bättre och bättre.

Köpte mig ett nytt glas idag på Lagerhaus. För att påminna mig själv om att jag är bra -precis som jag är!

"Totally perfect in every way"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har nog skrivit det förr och kommer säkert att skrivadet igen. Siffran på vågen får allt mindre betydelse. Innan jag började med denna resa där jag verkligenförändrar min livsstil så var den siffran allt. Det var alltid den som avgjordeom jag tyckte att det gick bra eller inte.

Visade den upp någon gång kunde det få motsatt effekt,istället för att vilja få bort pluset så kunde jag tröstäta. Jag hade ju redanmisslyckats. Idag mäter jag mina framgångar mer i hur jag mår, bilder, nyakläder och mått.

I veckan blev det exempelvis ett par nya jeans. Ett parriktiga jeans med gylf och knapp. Det ni, det har jag nog inte köpt på i allafall åtta år. Dessutom på en avdelning som inte är för stora. Magiskt ska niveta. Den känslan går inte att beskriva. Men ni som själva gått ner mycket ivikt vet precis vad jag menar.

Jag närmar mig sakta men säkert minus 30 kg.


Likes

Comments

Vaknade med huvudvärk tidigt i morse. Eller snarare början på migrän.  Glad att jag vaknade lite tidigare. Tog tablett och lyckades somna om två timmar. Värken är inte borta, men det är lite bättre. Det ska bli så roligt att börja med styrketräning. Jag tror även att min huvudvärk kommer att bli bättre.

Börjar inse hur långt jag faktiskt kommit. Det är så lätt att bli självblind.

Likes

Comments


Denna vecka visar vågen +0.1 kg
Midjan visar - 1 cm.

Tidigare resultat:

v. 1: - 3.4 kg
v. 2: - 1.3 kg
v. 3: - 0.6 kg
v. 4: - 1.3 kg
v. 5: - 1.4 kg
v. 6: +/- 0 kg
v. 7:  - 1 kg
v. 8: - 1.2 kg
v. 9: - 2kg
v.10: + 0.2 kg
v.11: - 0.8 kg
v.12: -1 kg
v.13: - 0.6 kg
v. 14: -0.9 kg
v.15 : +/- 0 kg
v. 16: -1.4 kg
v.17: -1.1 kg
v.18: +0.1 kg

I helgen var det dags att fylla på garderoben med lite nytt. Nya byxor och en vit blus från H&M.

Likes

Comments

Denna lediga fredag började perfekt. Jag hämtade upp min vän Johanna och åkte för att köra ett pass utomhus. Vi har bestämt oss för att ses en gång i veckan minst och komma igång med att springa. Ja, ni hörde rätt. Springa.

Vi gick en bit innan vi satte igång med intervaller. Det är så bra på vår grusväg, då det sitter stolpar med lampor längst med hela vägen. Så vi bestämde oss för att springa två stolpar och gå en. Måste ändå säga att det var en fantastisk runda på 45 minuter. Härligt väder, underbar miljö och bästa sällskapet. Vi körde lite benböj i backe upp. Nu är vi laddade för nästa gång.

Det är första gången jag joggar på väldigt länge. Jag kände så tydligt att kroppen är lättare nu.

Likes

Comments

Min rapport medinformation om mig har kommit. Jag DNA testade mig för cirka två veckorsedan.  För ett projekt jag gör med minPt i programmet Malou efter tio. Ni kan se förra klippet här.

167 sidor om mig. Det ärmycket intressant information. Det står om allt från vilken kost och träningsom är optimal för mig till vilka sjukdomar jag löper större risk att få. Detsom ligger genetiskt.  Riktigt spännande.Så nu är målet att Micke ska göra ett program utifrån denna rapport. Jag skasedan följa det och så ska vi studera och se hur det går. Fungerar det ellerinte.  Följ oss i höst. Vi kommer attvara hos Malou redan på måndag.  Kika dåför att se vad rapporten sa.Likes

Comments

Idag fyller min fina svägerska år. Jag kunde inte låta bli att ge en present för att inspirera till en nyttig höst.

Gjorde en stor låda med massa smått och gott: kokosdryck, gojibär, mandlar, kokoschips, banan, morot, ingefära, fryst caja,  hallon,  blåbär och mango. Ett smoothieglas.

Hon bjöd på en god lunch. Mysigt mitt i veckan. Det var jag och alla mammalediga.

Likes

Comments

Alla har vi ett val...Jag valde idag fruktfatet istället för bullarna. Känns riktigt bra nu efter.

Likes

Comments

Den här resan har varit precis vad jagbehövde. Den är och har inte bara varit enkel. Jag minns de första veckorna. Jagskrev ofta till Micke om hur sugen jag var. Speciellt kvällar då jag skulle jobbanatt. Det var som att direkt jag satte min fot på jobbet så triggades detigång. I mitt jobb måste jag gå med och handla godis, chips, läsk och snabbmat.I början gick min hjärna igång på det.

Jag kunde även på en ledig fredagseftermiddag deppa över att jag inte skulle få äta godis eller chips tillfredagskvällen. Vad var det för mening med att sitta vid tv då? Och vad händemed fredagsmys? Det här satt i länge. Ett par veckor. Samma känsla varje gånghelgen närmade sig. Nu vet ju jag att det går alldeles utmärkt utan. Dessutomfinns det så mycket annat gott att göra, som är clean.

Samma sak med jobbkvällar, det minskademen det har suttit i länge. Så nu i fredags när jag satt på jobbet och tittadepå idol så kom jag på mig själv. Jag satt i soffan utan vare sig något attdricka eller äta. Jag hade inte ens tänkt på det. Jag har även denna helg varitoch handlat godis utan att känna att det vattnades i munnen.

Vilken resa jag har gjort. Och saktamen säkert börjar mitt huvud att hänga med. På onsdag är det exakt fyra månadersedan jag startade med Micke. Ett beslut som jag ALDRIG ångrat. Det har varit värtvarenda krona. Idag fyller jag min kropp med bra mat. Mat som den mår bra av. Matutan en massa SOCKER och annat skräp. Och vet ni – jag börjar känna av det meroch mer. Jag svävar fram. Jag är 18 kg lättare på fyra månader. 18 kilo!!!!!!Och hela 28 kg från mitt max. Inte konstigt att jag svävar. Min dotter på 12.5kg är ju så tung att bära.

Direkt hon är frisk blir det flerträningspass med mitt hjärta. Jag njuter mer och mer av livet. Har mindreångest, deppar mindre. Vaknar glad fast jag inte sovit lika mycket. Jag äraldrig hungrig eller går med lågt blodsocker. Jag har fortfarande problem med huvudvärki perioder men det ska jag förhoppningsvis få bukt på med tiden. Sakta mensäkert går allting åt rätt håll. Bara att jag nu orkar vara ute och leka ochskutta med minime är fantastiskt. Och att kunna sitta i en gunga utan att detkänns som att rumpan och låren ska gå sönder för att man inte riktigt fårplats.

Ja, vad ska jag säga. Allt går – det gällerbara att ta beslutet. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt de senaste12 åren. 12 år med quick fix eller en massa räknade av kalorier.

Det här var det bästa – att göra en livsstilsförändring.Det får ta den tid det tar.

Ha en underbar söndag på er J


Likes

Comments