Spenderade en magisk helg med familjen i Fjätervålen. Inget kunde ha varit bättre. Omgiven av människor jag älskar i fjällen med fantastisk skidåkning och fantastiskt väder. Även fast Fjätervålen är så litet är det verkligen värt att åka dit. Den är knappt några människor i backarna och det är fantastiska backar ändå, långa, breda och branta. Precis rätta kombon. Mår så bra i hjärtat av att ha varit där. Det kändes som en annan värld.

-M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Just nu sitter vi på flygplatsen i Fort Lauderdale. Klockan är 03.16 och vårt plan till Jamaica går inte förrän 09.35. Jag förstår inte hur man kan vara så trött men ändå inte kan somna. Kommer vara ett vrak imorgon. Önska mig lycka till.

-M 

Likes

Comments

Andra delen av vår resa spenderade vi på Aruba på kritvita stränder. Förutom stränderna tyckte vi dock inte att det var så himla speciellt. Men vi kanske är för bortskämda med fina stränder och fina miljöer nu hahah... Vi njöt iaf av vår resa då vi bara var där i sex dagar. 

Likes

Comments

Det här är för ungefär en vecka sedan när jag och min partner in crime var i Puerto Rico, San Juan. Vi varvade dagarna mellan att hänga på stranden och äta gott. Detta var första stoppet på vår resa och jag kan lova att jag komme bildbomba mer när jag kommer hem.

-M 

Likes

Comments