Postad i: Make-Up

Idag sminkade jag mig med en väldigt fin guldig ögonskugga och tonade in den i eyelinern då eyelinern inte blev som jag ville för att den håller på att ta slut haha. 

Fast att jag älskar vanlig svart eyeliner så faller detta mig i smaken med på grund av det mjuka resultatet. Matchade även med ett oranget läppstift då det blev lite för tråkigt med så neutrala färger för min smak.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Make-Up

För omväxlingens skull har jag bara använt 1 Ögonskugga till denna makeupen. Min absoluta favorit skugga just nu från en palett från Sleek. Älskar såhär röd/lila färger, också  väldigt fint till hösten.

Likes

Comments

Postad i: Make-Up

​Silver och mörkgrå ögon make-up, love the combination. Tog endast läppenna på läpparna för ville inte ha så mycket på dom haha.💄😘

Likes

Comments

Postad i: Make-Up
GODMORGON

Usch vad tidigt det är, brukar inte vara uppe så tidigt, och verkligen inte sminka mig såhära tidigt haha.

Men nu är det gjort, känner att det blir jobbigare och jobbigare att sminka sig, för att jag knappt ser. Blir att investera i lite bättre ljus och ett par nya glasögon då jag ser väldigt dåligt.

Körde på en gammal palett jag fick från min skola, en palett från Peggy Sage, där valde jag en guldig skugga och en av de bruna, lite basic sådär på morgonfronten. Självklart blev det ett lila läppstift, LOVE IT. 💄😘

Likes

Comments

Postad i: Make-Up

När man inte orkar​.

Love Orange lipstick 😍

Väldigt lätta "sand" färgade ögonskuggor, så får det bli när man är helt oinspirerad. 

Något av det finaste jag vet är faktiskt Oranget läppstift, det kan lyfta upp en sminkning så mycket, plus det är väldigt somrigt och fint. Ni som inte testat med den färgen, DO IT! Jag var tveksam först, men nu så älskar jag det.

Likes

Comments

Postad i: Tips

Dipliner Ink från H&M.

Denna eyelinern är super bra! Håller länge och lätt att applicera. Tipsar om denna då den är SUPER BILLIG, man köper den på H&M tro det eller ej. Använder nästan alltid denna när jag ska bära eyeliner.

Allt behöver inte vara så dyrt, lägger hellre lite pengar på något som funkar bra än att lägga supermycket pengar på något bara för det kommer från ett speciellt märke fast kanske funkar sådär. 

Likes

Comments

Postad i: Make-Up

Idag körde jag med lite röda detaljer. Rött under eyelinern så det sticker fram lite, ser faktiskt lite ond ut men äsch det kanske jag är liksom. Röda läppar, det är så många som är så sjukt fina i det, men jag ser ut som ett spöke i hyn när jag har det på mig. Ser även ut som jag är en seriefigur när jag har det på mig. Vill så gära passa i det.. 💄😘

Likes

Comments

Postad i: Make-Up

​Gjorde en väldigt lätt Make-up, där jag försökte sminka mig naturligt, vilket jag tycker är sjukt tråkigt men det kan vara väldigt fint ibland. 

Resultatet blev lite för tråkigt så jag var tvungen att lägga iallafall lite glitter så sminkningen piffades upp lite. 

Det är så himla mycket roligare att jobba med mer extrema make-ups med mycket färg. Men vissa dagar orkar man inte, eller så passar det sig helt enkelt inte. Får såna dagar ibland, där jag bara ser förjävlig ut i smink, då passar denna sminkninen bra för den är så "lätt". 💄😘

Likes

Comments