View tracker

Tillbaks igen..
Vet har vart lite dålig på att uppdatera men har haft väldigt mycket igång i mitt liv just nu som tar otroligt mycket med tid och ork.

Men tänkte berätta lite om min helg!
Fredags sov min " syster " över Mary, vi käka lite gott sen började vi kolla film men fick avsluta när det vart bråk utanför så polis och lite andra myndigheter fick komma. Men allt gick bra tillslut men kvällen slutade med att Max hämtade oss och va med oss hela kvällen och natten!


Lördagen, så följde jag med Max som skulle köra Tommy på födelsedags. Senare under kvällen så slutade det med att vi skulle göra folk till stan på lite efterfest och efter 2. Vi åkte väldigt trångt men ja jävligt roligt iallafall! :) Haha vi hamnade även på en strippklubb när vi skulle hämta födelsedagsbarnet och en till! haha ja det var det mest konstigaste stället jag vart på kan jag säga!
Vi var verkligen överallt i lördags men fyfan det var det värt inte haft så roligt på länge! Kom hem klockan 7 på morgonen så var jävligt sliten men roligt hade jag iallafall!!

Söndag, så åkte jag Max och Tommy och käka! Lite senare fick vi åka och kolla på som hade översvämning i sitt garage.
Sedan åkte vi till Hallsberg för att kolla på översvämningen och fyfan vad mycket vatten det var! Haha va till och med folk som badade och åkte båt😂

Fyfan denna helg var helt underbar tack till alla som var med!!

Så idag ligger man hemma och är sjuk, ingen röst knappt, feber, ont i kroppen, med lite snuva på det!
Så idag blir det att bara ligga hemma och ta det lugnt och försöka att bli frisk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att man kan bli så sårad pga kärlek och känslor...


Hur kan man vara så dum och tro på allt den man är kär i. Man blir bara sårad!!
Så dubbel moral, ena sekunden vill den ha en och andra så finns det nån annan där för den och inser inte vad den mister! Att säga till en människa "Jag älskar dig" är väldigt starkt och man ska inte säga det om man verkligen inte menar. Att få gå och vänta för att få ett svar om man ska satsa eller inte är också en jävligt jobbig sits och sen få veta att den personen håller på med nån annan samtidigt och inser att man bara blir utnyttjad.

När man älskar eller tycker om nån väldigt mycket så är det jobbigt att bli sårad gång på gång och tro på allt den säger.. Men man är så dum nog och tro på den och inte alla andra som verkligen ser vad som händer... Men är man kär osv så lyssnar man inte på nån man gör bara som vad man själv tycker och i slut änden blir man sårad.. Åter igen.. Det är då man tänker att man skulle lyssnat på dom som sa åt en att INTE göra det misstaget igen men man gör det iallafall, då känner man sig bara dum!!

Man kan tycka om eller älska en människa otroligt mycket men man måste ändå se vad som händer man klarar inte av att bli sårad hela tiden. Man mår bara dåligt och klarar ingenting..

Att kärlek ska vara så svårt och så komplicerat..
Ett förhållande är verkligen A och O, det kan vara hur bra i ena sekunden men andra så går det åt helvete eller så blir man lurad och blir utnyttjad för att man är svag och den personen vet det och kan utnyttja chansen och bli ännu mer sårad..


Man ska verkligen vara försiktig när det kommer till kärlek osv.. Man inser inte när det är försent..

Kärlek är väldigt jobbigt man kan bli så lurad, kärleken gör en verkligen blind och man inser när det är försent..


Nu tänker jag ta tag i mitt liv och tänker inte bli mer sårad och få höra lögner gång på gång på gång... Nu tänker jag leva mitt liv och bli lycklig! Jag vet att det kommer vara svårt att släppa allt osv med det är för mitt eget bästa! Jag mår inge bra av att bli sårad hela tiden och tror inte att nån mår bra av det!
Hitta en som är ärlig, seriös och skulle välja mig i alla lägen, den killen vill jag ha inte en som bara ljuger och håller på med fler samtidigt osv.. Man mår så mycket bättre utav att slippa det med att bli sårad, sviken osv..

Likes

Comments

View tracker

​Börjat skolan igen och trivs otroligt bra med min klass och allt! 
Just nu är livet på topp! Skolan går bra går bästa programmet och fått iordning det mesta på mitt liv med alt, lägenhet osv! Så skönt att äntligen få bo själv, eller ja jag har min lilla katt!

Idag o skolan började vi med färglära, som tex primärfärger, komplementfärger osv! 
Så jävla roligt! Imorgon har vi hudvård och sedan hårlektion! otroligt sköna dagar!

Tänkte uppdatera så mycket som möjligt när jag har tid för att blogga!
Men ibland vet jag inte vad jag ska skriva om så har ni något förslag så kommentera gärna, så det blir efter lite önskemål så det kan bli en intressant blogg! 
Men tänkte uppdatera mycket om hur det är i min vardag samt hur det går med skolan kommer komma upp massa om smink, hår och naglar det jag gör på mina lektioner i skolan!
Men kom gärna med förslag vad jag ska skriva om!

Likes

Comments

Jag tänkte nu gå ut med att jag har börjat jobba med Mary Kay som skönhetskonsult!

Vill nu satsa på Mary Kay och kunna lära mig ännu mer eftersom att jag redan går Stylist så är detta något jag vill göra på heltid! Vill kunna ge mina kunder den perfekta huden och efter deras behov på bästa sätt. Vill hitta dom kunderna som är intresserad och skulle vilja testa Mary Kay!

Efter att ha testat lite själv för jag hade problem med min hy så insåg jag att ingenting hjälpte det var då jag började testa Mary Kay, efter jag hade fått jätte konstiga "utslag" eller vad man ska kalla det, det såg ut som finnar men när man klämde dom så vart det stora sår istället och sved hela tiden oavsett om jag hade smink eller inte. Kunde göra rent huden men det gjorde fortfarande ont och sveda. Ett tag vill jag inte visa mig ute eller bland folk så då låg jag hemma hela dagarna för ville inte visa mig ute. Sen började jag testa Mary Kays produkter, resultatet märktes inte direkt eftersom att det måste ner i huden men efter ett par gånger jag använt en produkt så började det minska det vart bättre.
Det var då jag bestämde mig för att jag ville kunna ge andra möjligheten att få en fin hy och inte må dåligt av hur den är! Vill kunna hjälpa alla och ge dom de bästa produkterna för just dig!

Vi säljer både Smink, parfymer både för herr och dam och lika med hudvården kan killar använda!


Jag tycker att våra produkter är dom bästa och vill kunna ge fler möjligheten att få upptäcka möjligheten. Alla produkterna är väldigt dryga så när man använder våra produkter så behöver man inte använda så mycket och det räcker otroligt länge!
Alla våra produkter är testade och framtagna av läkare och speciallister. Du kan hitta produkter för alla hudtyper både i hudvård och makeup!


För mer information kontakta mig här eller via Facebook: Michaela Molthon


Likes

Comments

​Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men det har hänt massvis av olika saker i mitt liv både positivt och negativa saker! Så jag inte har orkar att skriva eller viljat skriva något!
Men jag tänkte att jag skulle börja blogga igen om mitt liv, min vardag och annat som jag kommer på att skriva om!
Och tänkte komma igång nu när min vardag kommer komma igång igen!

Snart är sommarlovet slut och det känns lite tråkigt men ändå skönt att få igång rutiner och börja skolan igen! Jag har inte gått ut med detta än så tänkte det var dags! Jag ska börja på plusgymnasiet igen och gå stylist programmet!
Jag trivdes inte alls på Virginska så jag valde att inte gå till skolan för mådde inte alls bra utav att vara där, så kändes bättre att börja där jag startade och där jag trivdes!

Sen har jag äntligen fått iordning på nya lägenhet nr 3 och denna trivs jag i!
Det är skönt att ha något eget och att kunna stänga in sig ibland!
Men i den här lägenheten trivs jag i den är lugn och ligger bra till!

Dom senaste månaderna har vart väldigt upp och ner för mig! Flyttat 3 gånger och mått väldigt olika, så det har vart mycket! Men allt börjar lugna ner sig nu och nu ska man förbereda sig för skolan och börja om och kunna få må bra och vara den glada istället för att få massa ångest och depressions attacker, men eftersom att jag trivs på plus både med skolan och lärarna så ska det inte vara med några problem!

Jag har även gått och skaffat mig en liten kattunge! Hon är helt underbar och söt!


Tänkte att skriver lite mer under nästa vecka hur min vardag kommer se ut och lite annat! 😋

Likes

Comments

Träffade underbara Bella idag var sjukt mysigt, har saknat henne massor!
Vi träffades sen gick vi på stan och tog en fika var helt underbart att få träffa henne och skratta och tala massa som vi inte kunnat gjort på sjukt länge. Denna underbara tjej kan man verkligen vara sig själv med, hon är sjukt underbar fin vän som alltid har funnits där för mig i alla lägen en tjej som alltid ställer upp och lyssnar om man vill prata och försöker alltid hjälpa till. Hon har sätt mig i alla tillstånd, glad, ledsen, arg ja i alla möjliga tillstånd.
Hon är en av mina närmaste vänner som jag kan berätta exakt allt för, att ha en sån vän som henne är fantastiskt.


Senare på kvällen vid 19 på kvällen så tog jag bussen till Adolfsberg och dansade lite.
Var sjukt skönt att få dansa lite att få tänka på annat och bara vara, har saknat dansen och dansen har förut alltid varit min räddning när jag mått dåligt eller liknande så har det alltid fått mig att må bra eller tänka på annat..
Var massa bra dansare där så hade en sjukt underbar bra kväll, träffade min underbara gudmor och hennes lillegrabb ur gullig😍
Efter dansen så tog jag en promenad från Adolfsberg till Krämaren, det tog sin lilla tid kan jag säga med det var skönt att gå ut och rensa tankar oså.

Likes

Comments

Den 5 April så var det födelsedagsfest, det vart det massa alkohol, underbara människor, limo och krogen kunde verkligen inte bli en bättre kväll!🍸
En helt underbar dag och natt! Började med att vi hade lite förfest senare så fick vi åka in till krogen med limousine vi tog ett varv på stan och när vi kom fram till Strömpis så fick vi gå in VIP.
Var verkligen en helt sjukt bra kväll, massa alkohol och skratt med underbara människor :)
Så ja man vart väldigt bakis men sjukt kul hade vi😊


Likes

Comments

Jag har blivit väldigt trött på folk som alltid vill förstöra för andra.

Jag blir så trött på folk som vill förstöra för ett par eller folk som håller på med varandra. Dom som verkligen inte har något annat för sig än att förstöra och få folk att må dåligt.
Tycker att det är otroligt jävla fel att lägga sig i vilka eller vem man får gilla och hålla på med eller inte, eller vänner som också vill förstöra och snackar massa jävla skit snack så att det ska förstöras.

Att folk inte kan vara glad eller lyckliga för sina kompisar eller andra som hittar kärleken eller är kär och tycker om nån varför förstöra för folk om man mår bra med varandra? Det fattar jag faktiskt inte och att folk ens har make att göra, att göra så att folk mår dåligt pga att folk inte tycker man ska håller på eller vara tillsammans med en person.

Är man lycklig så är man och ingen ska hålla på och förstöra för att man är en idiot. Man är inte riktiga vänner om man vill förstöra för andra och sedan få dom att må dåligt för dom inte fick vara med den dom tyckte om. Säger såhär till alla dom som vill förstöra för folk FUCK YOU😷 Vi klarar oss utan folk som får en att må dåligt eller liknande man är inte riktiga vänner om man inte är glad för sin kompis skull.


Detta har jag blivit utsatt för att mina såkallade "vänner" förstör för mig och mitt förhållande, snackar skit om mig eller om han så det börjar gå rykten och vi börjar bråka för att folk inte kan hålla sin käft stängd. Dom har skapat massa rykten och lögner så andra folk har trott på det och sedan ska dom förstöra för oss, visst dom kanske gjorde det men det vi fick ut ifrån det var att vi blev mycket starkare som par och förhållandet kommer bli starkare och starkare för vi har gått igenom det mesta och tagit konsekvenser för det och lärt oss av misstagen vi har gjort.


Till er alla som förstör eller har förstört förhållanden hoppas ni är nöjda med att få folk att må dåligt och tro ni är så mycket bättre än alla andra men där har ni fel, ni är så äckliga människor som bara avskyr.

Likes

Comments

​Sitter hemma idag och pluggar lite, tar det lungt bara.
Gick ut med hunden förut en sväng för att komma ut i det sköna vädret,
känns nästa som det är vår nu 😄

Nu ska jag väl lägga mig framför tvn en stund och kolla lite film och bara ta det lungt.

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit på länge och varit väldigt off på dom flesta sociala medierna, men tänkte att jag skulle ta upp det igen haft lite upp och ner i mitt liv på senaste tiden och har behövt vart ifred och ta det lugnt och tagit reda på mig själv.

Men det är dax o ta tag i livet nu känner jag, det gick alldeles för långt och jag vågade inte säga till nån vad som pågick men det tog stop och där tog min gräns slut så just nu så försöker jag ta reda på mitt liv och reda ut allt och få iordning på mitt liv så man kan få ett eget liv och få må bra!Mitt nyår var ganska bra den firades med underbara vänner och även min älskade, kunde inte ha ett mer underbar kväll som jag hade. Massa av goa vänner!

Jag har ju även fyllt 18 så det är väldigt skönt att kunna få bestämma över sig själv och allt annat i livet!

Ska även försöka ta upp dansen igen och börja dansa och träna. Dansen är en del av mig som får mig att på fantastiskt bra!

Jag har även vart på krogen och det var skit kul, träffade Smail och Paow fick shota med paow också. :D Dr. Bombay spelade även den kvällen, det var en såå sjukt jävla bra kväll!

Men tänkte berätta lite om mitt liv men tänkte inte gå ingående men lite kort bara sådär väldigt enkelt.

Min uppväxt har inte vart den bästa om man ska säga så och jag har fått klarat mig själv sen tidig ålder, så är väldigt glad över att jag inte är som min familj eller föräldrar. Är väldigt tacksam över att jag fått klara mig själv så jag inte gör samma misstag som dom.

Är väldigt tillbaka dragen när det kommer till kompisar och andra människor när det kommer till att prata osv för allt som har hänt under livets gång så lär man sig väldigt mycket och märker vilka man kan prata med om visa saker och inte, eller vilka man kan lita på eller inte. Blir man sviken under hela uppväxten så är man väldigt försiktig och även när det kommer till andra saker.
Mitt motto i livet efter allt jag har lärt mig " Trust no one". Blir man sviken gång på gång så har man väldigt svårt att lita och prata med folk.

Jag har verkligen inte vart guds bästa barn men eftersom att man fått klara allt själv så är jag väldigt mån om att andra ska ha det bra och inte ska få samma som mig för det är hemskt. Har lärt mig att man inte ska lita på folk och att man ska vara VÄLDIGT försiktig vem man pratar och även om vad man pratar om, gör man ett misstag så kan det följa än hela livet.Är väldigt tacksam att mina föräldrar dansade för vad hade jag gjort annars när allt vart som jobbigast? Det är något som jag mår väldigt bra av och den ända jag klarar av när jag är nere i botten och det tar mig upp igen och stärker mig och hjälper mig väldigt mycket genom allt.

Likes

Comments