Joline kom till Stockholm och hälsade på. Hon sov över och vi åt pannkaksfrukost. Vi spenderade lördagen ihop på stan...

Min lilla dubbla...dubbel lycka

Färska rosor i varje rum är en dröm. Det blir verkligen mer hemtrevligt.

Promenix längs världens färgglada ambassader

Yume Sushi på Sibyllegatan 29, Östermalm. Mina smaklökar är i evig skuld till Alva som tog med oss hit. TACK!!

...och härliga Alva var också med. Aperol Spritz på Napolyon Bistro och sushi från Yume Sushi stod på menyn. Sushin var i särklass och helt prisvärd.

Har aldrig varit svag för nutella men det är ytterst svårt att motstå ihop med banan, grädde...och pannkakor..haha!

Napolyon Bistro & Bar

Jag och Agustin promenerade i fredags från Karlaplan till Odenplan. Vi gick igenom ett helt område som såg ut att va taget ur en engelsk film från 1950-talet. Så fint!

Sushi är nog det enda jag skulle kunna äta 3 gånger om dagen, varje dag i resten av mitt liv.


Hoppas ni tycker om mina foton och att ni fortsätter att lika in på min sida. Ni är fantastiska. Next up: Eat, Pray, Love med Julia Roberts. Tips, se den!!!


God kväll x

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej kära ni,

Jag sitter just nu på lunchrast och fryser ganska rejält. Temperaturen på kontoret är enligt alla bra. Mitt problem är att jag är ständigt kall. Fötter och händer speciellt, så det absolut skönaste för mig på hösten är att kunna gå i tjocktröjor och klä mig varmt, alternativt lager på lager utan att variera mellan för varmt eller för kallt.

Jag gillar basic naturfärger och drar mig till dessa, men jäklar vilken skillnad det blir med riktiga färgklickar för att komplettera sin vardagsklädsel och va lite colour poppin istället. Jag har fallit för rött. Så se till att att hitta era knep för att bryta normen, lovar, det är ganska kul.

Vi hörs snart x

Likes

Comments

Hej alla fina, hur är det med er? Jag ligger under ett flertal duntäcken med en kopp kaffe och känner mig inspirerad.

Då kanske ni vill veta - varför har jag inte skrivit på länge? Det har varit en sommar full av förändringar och motgångar, men också full av framgångar. Det har vart svårt att balansera det med bloggandet eller med något jag tycker är kul alls.

Som tidigare skrivet så är jag fullkomligt förälskad i min nu även pojkvän Agustin. Jag har med andra ord någon att dela min vardag med, omställning? Ja! Men värt det? Absolut!

Nu är min favoritsäsong äntligen här, hösten. Löven börjar falla till marken, klimatet blir svalare, regnet är en tillhörande faktor för perfekta hemmakvällar eller uppfriskande långpromenader. Även kläder och mat är helt i min smak. Påtal om hem så har jag nyheter. Jag är så glad! Jag har fått lägenhetskontrakt på en 2:a i Stockholm och eftersom att jag har varit mellan jobb så har jag haft all tid i världen att vända upp och ned här hemma så nu - nu kan jag leva här, haha. Det känns fantastiskt att kunna kalla detta min trygga punkt kommande tid. Nu när jag känner detta lugn inuti mig själv så kommer jag att kunna blogga som vanligt och jag är supertaggad. Det kryper liksom i fingrarna efter den här sommaren.

Idag börjar jag på Vianor igen som smidigt har förflyttat mig från kontoret i Vara till Stockholm(!) Nu ska jag plocka fram kläder att ha på mig och ta en lång dusch, sedan bege mig till kontoret.

Jag är tacksam för allt just nu. Någon eller något lyser upp min väg och jag tänker njuta av det medan det varar samt kämpa för att behålla det precis som det är.

Önskar er en fin start på denna vecka,

Vi hörs snart igen x

  • Filed under: DAILY

Likes

Comments

Hej fina ni,
Senaste tiden har jag jobbat mycket på bistron och även hunnit flytta, jag har också hunnit bli kär i Agustin. Mycket kan hända på kort tid och wow - så glad jag är! Nu förbereder jag mig på en höst i Stockholm och kommande kapitel.

Vi hörs snart xx

Likes

Comments

Bästa helgen på länge.
Familj, vänner, god mat & dryck samt att bara kunna slappna av. Balsam för själen!
Xx

  • Filed under: DAILY

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Follow me@michaelamedor