Vilket fantastiskt konditori! Inte förvånad att de blev årets konditori i Sverige 2016. Allting smakade perfekt! Det bästa var nog att de kom ut med min beställning plus diverse tillbehör och jag fick en liten kaffekanna med påtår när jag egentligen bara hade beställt en kopp. Jag tyckte att min beställning var lite klen men fick känslan av att jag fick så mycket mer tillbaka! 🌸 Här satt jag och läste ur min nya bok, det var skönt med en stund för mig själv medan jag väntade på bussen.

Jag påbörjade ett intressant kapitel om panikångest som gjorde ett starkt intryck på mig. Nu kryper det i fingrarna. Jag har själv valt att min blogg ska vara 100% och ikväll får ni ta del av en annan sida av mig.


Likes

Comments

Lantmjölk från Gäsene Mejeri. Hur originell är inte den här förpackningen? Påminner om förr när man köpte mjölk i glasflaskor. Närproducerat, smakrikt och prisvärt. 15:- på Willys.

Lite motivation för dagen

God morgon☕️

Solen sken imorse och jag följde med min mormor på en promenad vid sjön. Jag ville egentligen ligga kvar i sängen, men det är viktigt att pusha sig själv. En promenad har nog aldrig haft dålig påverkan på någon.

Vi har precis ätit en sen frukost så det fick bli lite brunch. Kan man tro att min måltid är helt vegetarisk? Haha! Alla dessa smarta ersättningar uppskattas av mig som annars älskat kött. Mitt tålamod testas varje dag, speciellt idag när mormor stekte bacon, haha.

Det gör det lite lättare ju längre tid det går dock så det funkar väl!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra något av denna dagen. Hoppas ni alla får en fortsatt fin dag.

Likes

Comments

"Jag vet inte om jag är bra på att acceptera förändringar eller om jag är en tickande bomb. Men jag vet vem jag är och vad jag står för. Jag är realistisk när jag säger att allting har sin väg. Jag är ärlig när jag säger att jag inte har svaret på allt. Jag är stark när jag säger att jag kan ta det. Jag är svag när jag säger att jag fällde en och annan tår. Jag är mänsklig när jag säger att det faktiskt påverkar mig. Men framförallt är jag JAG när jag säger att jag inte accepterar att någon trampar på mig eller försöker förminska min plats här i världen. Jag är jag när jag säger att absolut ingen har rätten att få mig känna att jag inte har en plats eller något att tillföra. Och jag är i mitt rätta esse när jag säger att eftersom du inte har mage att prata klarspråk så kan du lika gärna skicka ned dina bollar till Antarktis för din manlighet sjönk precis till 0. " -okänd

Likes

Comments

Detta var på riktigt det godaste kaffet jag druckit på länge, svart såklart.

Jag är inte perfekt, tyvärr

Min nya bok, så glad mihi!

Lunch - Lax & Penne sallad på Espresso House

Brenda Byxa

Ett hett tips, 299:- på Gina Tricot, bekväma och passar till ALLT! Jag ska hindra mig själv från att använda dom för mycket, risken med lösa byxor är att de börjar kännas som typ slapp byxor om jag använder dom what so ever.

Idag har jag umgåtts med min goa vän Amanda och hennes systerdotter. En behövlig promenad runt lidan, sedan lunch och fika på Espresso House. Det var skönt att prata av sig med en vän och komma ut en sväng. Imorgon kommer Maria hem till Lidköping, då ska vi fika och kramas.

Min mormor mötte upp mig på stan efter att Amanda hade åkt hem. Vi strosa runt i butiker och hade lite egentid. Eftersom de senaste 24 timmarna har varit hårda så köpte hon Michaela Forni's bok Jag är inte perfekt, tyvärr till mig. Jag är så glad! Den ska jag sjunka in i om en stund. Jag vet att man inte kan vara perfekt, för du kan inte alltid behaga alla vars vägar korsas med dina. Men den här boken kommer att ge mig perspektiv, jag vet det. There is power in books.

Det är dom små sakerna som gör ens vardag lättare ibland och att ha så många fanatiska individers stöd gör mig till en av the lucky ones. Jag har seriöst så många coola människor i mitt liv och i min krets!

Happy thoughts, happy thoughts...


Likes

Comments

Follow me@michaelamedor