Nu sitter jag äntligen på tåget till Stockholm, och lyckats packa inför sommaren i storstan har jag lyckats med. Det var så frustrerande att packa o tänka "detta vill jag ha på mig om 1 månad" samt prioritera vad som skulle med till Sthlm/Italien. Men nu så! Min bästa vän möter upp mig och ikväll tror jag att vi går ut. Jag lever typ hemmakväll livet i Lidköping så i helgen vill jag passa på att ha kul. Pågrund av dåligt väder så blir det inte jobb som planerat men jag kommer att svänga förbi där ändå och planera lite för sommaren, kramas och skratta.

Som vanligt när jag är on the road blev det Espresso House haha...har blivit lite tradition det där.

Hörs snart x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Känslan att bara prata över några glas vin i en mysig omgivning är något alldeles extra...

//the feeling to just talk over a glass of wine in a cozy surrounding is really something...//

...och med denna tjej! Som varit världens bästa stöttepelare genom mina äventyr de senaste åren

...and with this girl! She has been the world greatest supporter through my adventures the last couple of years//

happy me!

Hej alla fina, jag har med handen på hjärtat inte kunnat lägga en stund på bloggen på hela veckan. Vilket är oerhört frustrerande eftersom att jag vill kunna göra det hela tiden. Jag skriver hellre riktiga inlägg som för med sig något och med relaterande bilder än att skriva flera inlägg utan innebörd. Den föregångna veckan var verkligen hektiskt i och med att jag blev sjuk och prioriterade jobbet ändå så fanns inte rum för multitasking, haha!

Jag har mycket som måste styras upp och en hel del planerat de kommande veckorna, egentligen kan vi nog säga 1 hel månad framåt. Riktigt roliga saker faktiskt. Såhär ser pågående vecka ut:

Måndag till Torsdag jobbar jag 08.00-17.00 på kontoret. I och med pendlande så är klockan 18.30 när jag kommer hem. Så jag har Tisdag och Onsdag på mig att packa inför både säsongen i Stockholm och Italien i månadsskiftet, efter jobb. Torsdag kväll åker jag till Stockholm. Fredag, Lördag och Söndag så jobbar jag på Strandbistron, gissa om jag är taggad? Stockholm, Sol och Strandvägen. Hoppas på sol iallafall!

Jag ska äntligen få träffa mina kollegor och mina vänner. Jag har saknat dom så mycket. Påtal om fredagens hemska händelser som satt hela landet i sorg och bearbetning så vill jag skänka mina tankar till de som förlorade sina liv. Många klarade sig förstås, men det finns dom som inte gjorde det och jag kan inte tänka mig tanken att förlora någon på det sättet. Jag är tacksam att jag fick behålla mina änglar och längtar efter att få krama om dem alla ännu en gång i helgen.

...och precis som så många andra är jag så imponerad av våra poliser, medmänniskor och alla som frivilligt ställt upp för varandra. Känslan går inte riktigt att sätta ord på, den liknas vid en överväldigande kärleksvåg och rusande stolthet över våran nation.

Vi hörs snart igen, ta hand om varandra x

//Hello, I really didnt have the time to update my blog last week which was very annoying since I really wanted to. At the same time I rather update with good posts worth reading than just putting something together quickly for you to read.

So, this week I have to pack for moving to Stockholm and for my trip to Italy. I'm also going to Stockholm over the weekend to hang with my colleges and friends who lives there. I'm so greatful that I get to see them again referring to what went down in our capital. I'm so sad for those who never got home that day, but still greatful I got to keep all of my angels and the opportunity to hug all of them one more time.

...and as many others I'm very impressed of our policeforces and people. It's hard to put what I feel into words, Im so proud of our nation

Talk later, take care of one another x//


Likes

Comments

Jag har knappt rört en penna på 2 år, vet inte varför men inspirationen har stått på noll. Jag gick därför och köpte akvarellfärg och block. I helgen fick jag en liten stund för mig själv då jag kände för att designa en liten blå dröm...färgerna blir fantastiskt fina när man blandar ut dem med vatten (se nedan) 😊

Hej fina, det finns en anledning till att jag inte har uppdaterat. Mina dagar är hektiska atm just för att jag är sjuk och jobbet tar mina krafter, så när jag kommer hem så fixar jag inte mer i stunden förutom omedelbums i sängen.

Jag var på körskolan igår och bokade in mina körlektioner för September samt mina prov, och idag ska jag till min farmor efter jobbet. Just för att det är så omständigt nu med söndrig dator och tid just nu så hinner jag ej fota och redigera :( Jag planerar inlägg och lite struktur för bloggen framöver, häng kvar! Jag har inte glömt.

Ha en fin dag nu! x

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

I detta kollage har jag sammanfattat vad jag drömmer om just nu,

- Koppla av med ett bad
- Åka moped på den italienska landsbygden
- Hitta de perfekta jeansen med slitning nedtill
- En hemlig getaway för mig själv
- Äta kakor utan hjärnspöken
- Sneakers i färg
- En säsong på Strandvägen badandes i Rosé och servera Moet
- Upptäcka vackra stränder
- Välkomna våren iklädd puderrosa


//Things I dream about at the moment.
- Relaxing with a baht
- Ride a motorbike in the Italian countryside
- Finding the perfect jeans with split ends
- A secret getaway too myself
- Eat cookies without feeling bad about it
- Coloured sneakers
- A season at Strandvägen, Stockholm, swimming in Rosé and serving Moet.
- Discover beautiful beaches
- Welcoming the spring wearing powderpink//

Likes

Comments

Även fast att det har gått månader och jag har gått vidare, så kommer jag på mig själv drömmandes tillbaka till en plats som idag bara är en skugga av ett kapitel så långt borta. Ett kapitel utav mitt liv som är över men stundvis smyger sig på. Det kommer när jag sitter på bussen påväg till jobbet eller vargtimmen precis innan jag ska sova. När vänner säger att de sett personen som hade en så stor plats i mitt hjärta och jag föreställer mig honom gåendes på gator som brukade kännas som hemma. Gator som jag känner till så väl och som har burit mina steg i alla tillstånd. Det tar mig tillbaka. Jag kan inte kontrollera den här delen av min känslobank hur mycket jag än försöker. Det blir sådär påfrestande i bröstkorgen, tårkanalerna fylls diskret och jag känner det även nu när jag sitter och skriver detta inlägg.

Hur kunde det bli så fel? Känslan är misslyckande.

Min tanke med detta inlägg är att visa att det tar tid. Det går inte över, långt därinne sitter den klumpen. Den må bli mindre men den är fortfarande kvar. Värt att säga är att jag uppskattar min vardag som den är idag, även om allt inte är perfekt och jag hade faktiskt inte ändrat något om jag så kunde.

//Even though months have gone by now and I've moved on, I catch myself dreaming back to a place that today is a shadow of what used to be so beautiful. It comes to me when I'm on the bus on my way to work or the wolfhour right before I go to bed. When my friends says that they have seen the person who had a freaking penthouse in my heart and I unaware starts picturing him waking down those streets that used to feel like home. Those streets that I know very well and that have carried me through every condition. I can't control this part of my emotionbank no matter how hard I try. It becomes this rough feeling in my chest, my canaliculus fills up discretely and I even feel it now as I am writing this post.

How did it even get to that point? The feeling is failure.

My tought with this post is to show that i takes time. It wont pass just like that, somewhere deep inside theres this bump. It may get smaller but it's still there. Worth saying is that I really appreiacte my life as it is today, even if its not perfect i would no thave changed anything if I could. //

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Follow me@michaelamedor