Header

Nattstad.se/michaelamattsson
Nattstad.se/michaelamattsson
Nattstad.se/michaelamattsson

0310226283 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår började dagen med att jag gick upp och åt frukost, sedan gick jag till skolan för att ha en ANT dag (alkohol, narkotika och tobak). Det var faktiskt ganska okej. Vi hade ett roll spel där vi skulle spela en roll på en fest och då hade jag bara alkohol i glaset (endast vatten i glaset...) Men det fanns många andra roller också bara att jag hade lite otur...eller inte. Jaja, när jag kom hem satte jag mig i soffan och blev lite senare sur på min kära bror så jag gick in på mitt rum och satte på min tv för att titta om det fanns något kul, men det roliga slutade med att jag somnade i min säng. När jag vaknade var klockan ca.17.00 och då kollade jag på min telefon och hade fått sms av Paulina en kvart tidigare som undrade vad jag skulle göra på kvällen och vi bestämde att vi skulle träffas kl.18.00 hos henne men jag skulle göra pannkakor så det blev att jag kom till henne vi halv sju tiden.
När jag kom dit gick vi typ ut och fotograferade lite och sen gick vi in och kollade på "Mean Girls" tror den hette så. I vilket fall så slutade kvällen lyckat och jag hämtade moppen som jag kom dit med nu idag. (Inte för att jag hade druckit utan för att jag inte "fick" köra hem för mamma...)
Och nu idag har jag hjälpt pappa med att fylla grus till plattor till framsidan och sedan tvättade jag moppen, så den är riktigt ren nu. Och nu ikväll kollade jag på några avsnitt av "Pretty little liars" (grymt bra serie)

Puss o hej!

Bilder kommer imon.

 

Likes

Comments


Är nu äntligen klar med alla mina nationella i so, no och svenska. Har nu kvar två engelska och tre matte, och nu snackar vi nationella. Men de sista nu går typ inte att plugga på så det är vääääldiiigt skönt...
Vi hade ett i so igår som var det skriftliga och idag hade jag ett i so som handlade om kart grejer.
Nu sitter jag vid datorn, tänkte att jag i kväll ska sätta mig med lite "spa" behandlingar (lite fotad ansiktsmaskar och kanske göra en god smoothie) hehe, tycker att jag behöver det nu efter massor plugg.

Puss o hej!!!  

Likes

Comments

Va på Sture gymnasiet idag, för att träffa de blivande klasskompisar.

När jag kom hem satte jag upp studsmatta, och tog lite fotografier. :)

 

 

 

Likes

Comments

Har nu engelska där vi kollar på en dokumentär om hitler. Sen har vi idrott där jag och Jenny kanske ska hålla i idrotten, som eka vara boxning. Kul! Slutar om typ 5 min så får kolla på filmen nu dom sista minuterna.
Puss o hej!  

Likes

Comments


Efter en underbar promenad/joggning tur börjar jag bli hungrig och trött.

Denna dag spenderades med kusin med familj och ute i det vackra vädret.

Endast en dag kvar och sen är det slut på slappe dagarna hemma och får börja gå till skolan. :(

Puss o Kram  

Likes

Comments

Hej hallå!
Idag har jag inget in planerat så har tänkt på att åka in till stan för att bara gå runt lite och tänkte att jag ska göra ett iPhone skal så ska nog köpa grejer till det. :)

 

Likes

Comments