Söndag igen men det är inga problem! Denna helg har varit så skön och lugn. Idag har jag haft söndags fika hos mig med mamma Emilia och Farmor blev massa gott.
Jag testade ett nytt vin igår och det var jättegott brukar inte hitta goda viner är inte min specialitet direkt så blev glatt överraskad! Nu ska jag vila lite sen äta något kramis.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har nog alltid köpt militär liknande kläder eller accessoarer, det är något jag alltid ser först i en butik om klädesplagget har den där militärgröna färgen. Har inhandlat lite militär liknande kläder som jag tänkte visa nedanför som jag använder mycket.


Likes

Comments

Aldrig en tråkig stund med dessa pinglor!

Nya favorit blusen ifrån Zara och med min nya tavla som bakgrund ifrån #desenio .

Likes

Comments

Tänker alltid på att veckorna går så snabbt, förut tänkte jag inte på det alls men nu är det något som jag ägnar en hel del tanke åt. Vet inte varför man kanske har mer rutiner nu än förut eller att man kanske ser saker på ett annat sätt. Men iallafall så har jag bestämt mig för att försöka resa mera än vad jag har gjort förut, jag jobbar hela tiden men jag gör inget annat speciellt och jag behöver förändring igen. Vi får se vart jag ska men behöver bara lite små resor då och då. På tal om små resor så har jag bokat en weekend till Stavanger med mamma om ca två veckor, hon hann aldrig se Stavanger när vi bodde där så det ska bli kul. Ska hälsa på vänner och vara lite turist, sånt som jag aldrig hade tid med när jag bodde där.

Gammal bild på mig från Stavanger.

Likes

Comments

Hej alla!
Vaknade nyss och kollar family guy. Jag väntar på att Niklas ska vakna så vi kan hämta ut tavlor jag har beställt och sedan äta frukost. Har verkligen utvecklat mitt intresse inom konst och tavlor på senaste tiden! De senaste tavlorna jag har beställt är ifrån #desenio där har jag alltid blivit nöjd och det går snabbt med frakten, tänkte visa sen hur dessa tavlor ser ut!
Anyway idag är det kulturnatten och det blir väl stanmys och lite vinkväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Fick en fråga angående mina favorit klackar och jag har alltid haft en kärlek för svarta pumps. De passar till allt och är klassiska. De kanske inte är de bekvämaste alltid att gå i men de förlänger benen och man får öva på hållningen i dessa som är perfekt för mig som har dålig hållning. Här ovan finns det två par, bild 1 är en rätt självklarhet vart de kommer ifrån med sin röda sula Christian Louboutin everybody och bild 2 fastnade jag också för som är snygga men basic ifrån Zalando.

Likes

Comments

Om någon kan bygga en sån här åt mig är jag evigt tacksam. Får man önska sig en sån här i present till nästa födelsedag haha!

Likes

Comments