Header

Vardag

Thailand februari 2014.
Dit åkte vi med pappa och hans fru som är från Thailand. Vi var där i två veckor och varje dag åkte vi på någon 'utflykt'. Vi hälsade på pappas svärmor som bor ute på landet i Thailand , i ett gammalt hus, det var så häftigt att se. I trädgården (som var gigantisk) så var allt ätbart, allt från bananer, mango och massa annat. Hon bodde i ett enkelt hus, en spisplatta och en madrass på golvet. Toaletten var gammal och man spolade genom att hälla i en hink vatten. Vi kunde inte kommunicera alls (förutom när pappas fru tolkade) men vi fick lära oss göra kinesiska bakelser och sen bjöds det på storslagen middag. Ryktet gick i byn att det var svenskar på besök. Några thailändare var fascinerade över att vi var så bleka, dom smekte oss på huden och tyckte den var så fin.
På stranden vid hotellet så fick vi också vara barnvakt åt världens sötaste flicka, hennes föräldrar hyrde ut solstolar och hade fullt upp.

Det är en resa som jag aldrig kommer glömma för jag upplevde så mycket och det var kul att få se Thailand på riktigt.

Kvällen när vi var ute på landet och blev bjudna på massor av mat, vi fick naglarna målade och fötterna fina 🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Just nu - mitt sockerberoende!! Jag har ända sedan Adrian föddes, ätit något sött varje dag. Usch, är så mätt på sötsaker men kan ändå inte låta bli. Måste skärpa mig nu. Jag tyckte liksom efter förlossningen att jag är värd massa godis 😂 men nu var det 11 veckor sedan och nu får det vara nog. Kanske inte ska skriva att jag bakade två plåtar hallongrottor idag 🙈😩

Likes

Comments

Vardag

Helt klart löpning! Jag gillar att träna, har tränat på gym men jag är en sån där människa som inte orkar ta mig dit. Att springa älskar jag, jag brukar sällan ta reda på hur långt jag springer och hålla på ta tid, utan jag löper på och märker ju för varje gång hur mycket mer jag orkar.
Har inte tränat något efter förlossningen men tänkte börja göra det snart, lite smått.

Likes

Comments

Hemmet, Vardag

Skönaste måndagen! Dagen började med att jag,Anna och Adrian gick på en promenad, strax över två timmar var vi ute och gick.

Nu har jag precis sprayat om lite grejer, köpte guldspray och började med en kruka, sen blev det en till kruka och två lampor. Älskar verkligen gulddetaljer 😍
Jerry tror att jag kommer gå all in och spraya kaffebryggaren men någon måtta får det vara ;) Lär dock bli fler saker i guld haha.

Glad bebis i vagnen, skönt att inte behöva klä på Adrian overall och vantar, nu var han nog varm med kläder och en filt.

Vi rensar hemma och allt som ska till tippen står på vår uteplats sålänge så jag satte ihop en liten hörna där jag kunde spraya 👍🏻

En kruka klar :) har tidningen under så inget färgas av på fönsterbrädan medans den torkar

Likes

Comments

Vardag

Idag så tog jag med mig Adrian och åkte till Vårby för att hämta upp Anna, sen åkte vi till mamma och hämtade henne. Vi gick över till mammas kompis och blev bjudna på riktigt god mat och efterrätt :)

Sen åkte vi till plantagen, vill fixa iordning med lite blommor och plantera något men det får vänta lite :)
Älskar såna här dagar, varmt och soligt och umgås med familjen ❤️

Hos moster på plantagen 🌸

Satt ute på mammas balkong och ammade, fick hålla koll så att jag inte fick böter på bilen :)

Likes

Comments

Vardag

Bild från när jag hade rosa hår för 2v sen.

5 fakta om mig;
- jag är sjukt envis och det hatar jag ibland
- jag älskar att pyssla,baka,skapa. Men jag gör det nästan aldrig för att jag inte tar mig tiden.
- jag älskar att vara frisör men jag hatar arbetstiderna, man jobbar helger och sena dagar oavsett om man är egen eller anställd
- jag har alltid velat få barn i ganska ung ålder
- jag älskar inredning och att städa

Likes

Comments

Vardag

Jaha, då har man börjat det här med att blogga igen. Bloggade för fleeeera år sen och tyckte att det var skitkul. Blev sugen på att blogga nu igen så jag provar! Kan ju vara rätt kul att gå tillbaka och läsa senare :)

För att ha något att blogga om så tänkte jag köra en 30dagars utmaning, men jag kommer även blanda in lite inlägg från min vardag. Tänkte börja redan ikväll med utmaningen, ligger i sängen och Adrian har precis somnat för natten och jag känner mig inte speciellt trött. Kommer ångra mig imorgon när vi har en pigg bebis vid 06 ;)

Här ligger mina killar och sover ❤️

Likes

Comments