I måndags började jag en mattekurs, Matematik 2b. Jag försökte undvika matte så gott det gick under gymnasiet så jag hade inte det som tillval för jag skulle "aldrig i liiiivet jobba med något som kräver matte" sen sitter jag här några år senare och önskar att jag hade gått natur istället för estet bara för att jag vill bli Näringsfysiolog nu... Haha. Nästa höst tänkte jag söka till en folkhögskola/ ett vuxengymnasium som har ett naturvetenskapligt basår, så att jag kan plugga in naturämnen. Dock behöver jag matte 2b för att söka. Sen måste jag ju ha enda till matte 4. Jag vet inte hur det ska gå men jag hoppas att jag klarar det!

Jag har i alla fall lektion nu två gånger i veckan, ca 4 timmar varje gång. Jag har alltid tyckt att det är jobbigt att sitta i klassrum av olika anledningar så jag får typ kämpa mig igenom det. Nu har jag bestämt mig för att jag varje dag ska sitta till runt klockan fyra och plugga matte när jag är hemma, för kursen är på 10 veckor så man måste gå igenom ungefär 30 sidor varje vecka. I hela mitt liv har jag fått lite panik av matte och jag känner verkligen frustrationen när jag inte fattar något. Vet inte hur många gånger jag haft gråten i halsen när jag har pluggat matte. En grej jag tycker är riktigt störande med matte är att de förklarar typ halvhjärtat i boken, sen när man ska göra talen säger de "gör det här" och sen ändrar de något utan att förklara HUR man ska göra?! Men jag hittade en kille på youtube som visar hur man räknar ut talen i just den boken jag har så när jag kör fast tänker jag "nä jag måste fråga min kompis" haha... Och jag önskar seriöst att han var min lärare för han gör verkligen att man förstår! På lektionerna jag har nu förklarar läraren lite för snabbt så det är svårt att hänga med. Och det är genomgång hela tiden så man måste verkligen sitta hemma och plugga en massa tal själv. Denna vecka när jag pluggat har jag som tur är faktiskt fattat mycket av det jag gjort. Jag blir faktiskt förvånad över mig själv så jag sitter och säger typ "I am nailing thiiiis!" Med en jättesvensk dialekt "aj äm neeeejling diss" Hahah. MEN det är så himla svårt att komma ihåg alla olika räknesätt till provet! Och i provet står det inte heller vilket räknesätt man ska använda så jag är fortfarande nervös för om jag klarar det nationella provet eller inte. Det är det enda provet vi kommer att ha och klarar jag inte det måste jag antagligen gå om hela kursen. Kul. Jag fick ju F på nationella i matte 1b så.. Haha. Men jag hade ett poäng från E och ett av felen var så att jag hade räknat rätt, men jag suddade det och gjorde om. Läraren sa att om jag inte hade suddat hade jag fått E. Man ba kul men kan du inte vara snäll och se att jag hade rätt ändå? Haha.. Men vi läste matte 1b under både ettan och tvåan så det är inte konstigt om man inte kommer ihåg saker från höstterminen i ettan när man sedan har provet under vårterminen i tvåan. Jag hoppas att jag inte behöver tänka att "aj äm feeejling diss" på provet nu i 2b. Det känns som att min framtid just nu hänger på att jag klarar alla mattekurser för annars kan jag inte få det jobbet jag vill ha... Och biologi är jag intresserad av så det har jag MYCKET lättare för, så den kursen är jag säker på att jag klarar.

Oj vad mycket text det blev nu, men jag har inte skrivit på länge nu så... Igår kväll var jag med några kompisar i alla fall och vi testade att göra pore strips med krossade koltabletter och lim. Det funkade inte alls på mig men jag tror att det var för att jag inte ångade ansiktet innan. Så imorse ångade jag, sen skrubbade, sen tog jag ett vanligt pore strip på. Det funkade inte heller. Alltså varför har jag fått en massa pormaskar som inte försvinner?! Jag funderar på att köpa ett verktyg som klämmer bort dem för jag vill inte att min näsa ska se ut som en jordgubbe. Okej, nu överdrev jag lite. Så äcklig är den inte.

En annan sak är att jag har köpt ett par jättesnygga stövlar från The Urban Project. Ett problem jag brukar ha med skor är att jag tror att min vänstra fot är en aning längre än den högra så det blir alltid för trångt i tårna. Det är så irriterande för det känns som att jag aldrig kan ha snygga skor utan att vänster fot känns obekväm. Senare idag ska jag gå till en skomakare och se om det går att töja ut den vänstra skon i tån eller något sånt, för jag vill verkligen behålla skorna! Trots att de var dyra så att man får ångest.. Haha. Men jag tycker att det är värt att betala mer för skor, jackor och väskor om man vet att man ska ha dem länge.

Om jag har någon felstavning i detta inlägg är det för att jag skrev det snabbt på min iPad så jag vet inte om den hittade på någon autocorrect.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu tycker jag att jag har klagat tillräckligt på den där sprutan i bloggen, men problemen kvarstår och jag är fortfarande orolig i alla fall. Jag gick till vårdcentralen i måndags och fick ingen hjälp. Som tur är har jag en telefontid imorgon till läkaren som jag brukar gå till. Tiden är dock för allt annat som jag var på vårdcentralen för tidigare förra månaden, men jag ska passa på att ta upp allt detta och förhoppningsvis få en ny tid.

Hur som helst så kan jag säga att den ena jackan jag beställde (den som jag hade tänkt som höstjacka) fick jag lämna tillbaka. Den var inte alls som jag hade tänkt mig IRL. Nu vill jag också ha nya skor. Sen att jag har haft ont i alla muskler och leder efter sprutan har jag insett hur obekväma mina skor jag har är. Funderar på Adidas Stan Smith, men vi får se! Egentligen tycker jag att Nike har snyggare skor än Adidas, men jag har provat en massa Nike's ett tag nu och INGEN har varit bekväm?! Fast frågan är ju om Adidas är bekväma då... 

Denna vecka hade jag i alla fall planerat att göra lite saker, men jag har gått runt som en zombie så jag ställde in typ allt förutom min körlektion. I fredags åkte jag dock in till stan en snabbis... Men när man kom hem var man helt slut igen. Haha... Jag hoppas verkligen att allt blir bättre snart!

Likes

Comments

Igår var det min namnsdag (som om det är viktigt, haha) och även dags för mig att se Justin Bieber för tredje gången. Sist var ju konserterna i Globen, men denna gång Tele2 Arena. Måste verkligen säga att jag föredrar Globen! Tele2 Arena är bara bra om man har ståplats tror jag, för det utrymmet var jättestort. Vi hade sittplats och då hamnade man väldigt långt ifrån när ståplatsgolvet var så brett. När vi var på Globen var vi nära scenen trots att vi hade sittplats. Och jag skulle aldrig kunna ha ståplats för jag skulle få panik av att stå och trängas bland alla människor. Dessutom ser jag aldrig något när jag är på utomhuskonserter där man måste stå, för det är alltid en massa långa människor i vägen.

I övrigt var konserten bra, men jag föredrog Believe tour. Det var en bättre upplevelse eftersom att jag hade en bättre plats (bilderna blev SÅ mycket bättre än denna kvalité haha), men även för att jag helt enkelt tyckte att det var en bättre show. Believe är också ett av mina favoritalbum från Bieber (Även om My World skivorna fick mig att börja lyssna)... Sen så mådde jag bättre under Believe tour konserterna så jag kunde njuta mer.

När vi skulle hem och skulle ut från parkeringen vid Globens köpcentrum var det kö i garaget och bilarna rörde inte ens på sig för ingen kom ut. Det slutade med att alla började tuta och sen började det låta som att alla spelade någon låt med tutorna. Eftersom att man var trött så var det kul även om man var irriterad och ville hem.

Och ja, jag har fortfarande brutal ångest över sprutan jag tog i måndags. Inte för att låta tjatig då men... Jag önskar inte något hellre än att gå tillbaka i tiden och få det ogjort. Även om jag inte skulle få någon värre biverkning så äcklas jag av att läsa saker som hänt med andra som tagit vaccinet. Och jag kan inte heller sluta läsa. Jag förstår verkligen inte hur jag tänkte. Med exakt ALLT.. ALLT(!!!) annat googlar jag sönder på samma mening om och om igen för att försäkra mig om att saker är säkert. Kan googla i evigheter på om en plattång eller sminkprodukt är bra. Men denna grej som faktiskt verkar vara att ta en stor risk med HÄLSAN sket jag i och frågade bara typ tre pers om de hade fått biverkningar. Som sagt så känner jag mig så sjukt äcklad och det känns som att jag sprutat in ett gift och förstört min kropp. Alltså, jag VET att jag låter aslöjlig, men jag är hypokondriker x1000. Enligt mig känns det som att jag hade ett annat liv innan sprutan, och nu har ett nytt liv där jag har ett gift i kroppen som jag själv valde att spruta in utan en vettig anledning. Varför tänkte jag ens tanken liksom? Det var mycket prat om den när den var NY och lite när de införde den i vaccinationsprogrammet. Min syster tog ju sin sista spruta FÖRRA året. Så vart fan ploppade tanken upp i mitt huvud nu i år?! Har ju inte hört talats om den någonstans nyligen. Ibland suger det att ha ett bra minne. Den där radioreklamen som jag alltid hörde i bilen på väg till skolan för åtta år sen om det nya vaccinet spelas upp i mitt huvud och jag blir så äckladdddd. Läste dessutom att det inte är en bra kombination att ta vaccinet när man har obalans i hormonerna, som jag misstänker att jag har. Inte fått svar på blodprovet än. Fick ännu mer ångest när jag såg det. Jaja, skratta åt mig, men det är så jag känner. Har haft ångest över sjukdomar så länge jag kan minnas. Att ens sitta på en vårdcentral eller ett sjukhus ger mig ångest för allt ser så obehagligt och deprimerande ut. Så ser man folk som har svårt att gå, hostar, eller läkare som rullar förbi med en vagn där man tydligt ser att en kropp ligger under skynket. Kan inte ens kolla på serier som utspelar sig i sjukhus, även om de ska anses som komiska.

Jag är SÅÅÅ avundsjuk på alla som inte tagit sprutan och vill vara med i "gänget" igen :( haha... Jag tar knappt alvedon när jag har extrem huvudvärk för att jag vill låta kroppen läka sig själv när det ändå inte är så allvarligt. Min kropp är i stort sätt helt frisk, (om nu vaccinet inte skadat den), så att tillsätta en massa saker i kroppen som riskerar att "förstöra" är ett no-no för mig... Om det inte känns livsviktigt förstås. Och jag trodde ju att detta var det eftersom att jag inte läste på innan. Därför förstår jag inte varför jag ens tänkte tanken på att vaccinera mig?!!?!?! Och som sagt vart idén ens kom ifrån helt plötsligt? Men jag visste egentligen inte om riskerna som finns med vaccin över huvud taget innan jag googlade på det efteråt nu i måndags. Jag är så arg på mig själv så det är inte sant. Fy fan. Vågar knappt ta TBE vaccinet i fortsättningen, som jag alltid gör. Men mamma har alltid tyckt att hela familjen ska ta det, för hon känner en som fått TBE och var nära att dö. Även fast det finns många som inte tar fästingvaccin och inte får fästingar så känns det som att jag skulle få TBE om jag sket i vad mamma sa och valde att inte vaccinera, bara för att. Och nej, jag är inte en sån människa som inte tänker vaccinera mina barn i framtiden mot t ex. stelkramp och alla de där grejerna. Men HPV vaccinet anser jag vara väldigt onödigt nu när jag läst om det.

Men nu är det här väl tillräckligt med klagande. Ha det bra! Haha.

Likes

Comments

Som jag skrev igår så tog jag första sprutan av Gardasil igår, och jag ångrar mig redan. Yrseln har inte försvunnit helt, och jag känner mig lite hängig...

Jag undvek att ta Gardasil i flera år just för att man hört så många saker om tjejer som fått bestående sjukdomar efter vaccinationen. Men eftersom att de jag känner, inklusive min syster, tagit vaccinet utan problem eller biverkningar tänkte jag att jag nog borde ta det. Sen så känns det som att man haft press på sig att vaccinera sig bara för att alla andra har gjort det. Jag måste dock lära mig att man inte behöver göra som alla andra 😊😊😊 Det är ju bra att vara skyddad mot cancer tänkte jag (eller ja, viruset som orsakar det). Alltsååååå varför var jag inte mer påläst innan? Har suttit och läst en massa skräckhistorier nu i EFTERHAND. Det jag kommit fram till är att det verkar som att man inte alls behöver oroa sig att få cancer av det viruset. HPV viruset är vanligt och läker oftast av sig självt, dessutom finns det olika typer av HPV och i flesta fall orsakar det inte ens cancer. Bara man går på cellprov när man blir kallad så att man kan upptäcka cellförändringar i tid så är risken inte så stor att man får cancer. Även fast livmoderhalscancer inte är ärftligt finns det ingen i min släkt som haft det, och mamma, som känner typ 1000 människor, känner inte en enda som har drabbats av det. Så flera generationer har klarat sig ganska bra utan vaccinet verkar det som?

MEN GJORT ÄR GJORT. Skrev ju i något inlägg på min blogg att min största rädsla är sjukdomar och olyckor. Så ja, jag tänkte ju dessutom att om jag vaccinerar mig så kan jag slippa risken att få livmoderhalscancer. Men tänk, om man aldrig vaccinerar sig är det inte ens säkert att man får livmoderhalscancer. Men vaccinerar man sig finns det en risk att man kanske får t ex. POTS eller paralysering. Läste om några tjejer som fick POTS redan några dagar/veckor/någon månad efter sin FÖRSTA spruta. Så jag sitter här med sjukt mycket ångest för det känns som att jag förstört min kropp nu. Alltså ja, jag kanske låter töntig för att jag oroar mig för allt. Men det är sån jag är och det är en rädsla jag har och jag lider av mycket ångest pga min rädsla för sjukdomar. Ett sånt dumt beslut. Jag är en blandning av att vara en sån person som läser och forskar sjukt mycket innan jag gör något, men ibland är jag den som tänker "äh, bara gör det!" utan att tänka igenom det ordentligt, sen ångrar jag mig redan en timme efter. Och jag HATAR den sistnämnda sidan av mig.

Jag vet att alla inte får biverkningar osv. Jag frågade ju folk jag känner och även min lillasyster. Men min syrra sa att sprutan inte gjorde ont och hon fick ingen biverkning. Det var som sagt den ondaste sprutan jag tagit, och jag blev yr och kände/känner(?) mig svag i kroppen. Och mina kompisar sa också att de inte hade fått biverkningar. Så om jag nu fick det kanske det är bäst att jag inte tar nästa. Det tänker jag fan heller inte ta ändå 😊😊😊 Har väl säkert redan förstört mig för livet med den första nu ändå. Alltså visst, jag vet att alla vaccinationer kan ge biverkningar som yrsel osv.. Men nu när jag är mer påläst om HPV så har jag kommit fram till att det inte är värt det. Risken för livmoderhalscancer verkar ändå inte vara stor, och de flesta överlever.

Är fortfarande arg på mig själv att jag tog den första sprutan. Så otroligt ovärt, speciellt med tanke på att jag inte tänker ta fler. Tack och lov att det var gratis ändå. Jaja, håll gärna tummarna för att jag håller mig frisk för livet, trots att jag tog sprutan.

Likes

Comments

I helgen beställde jag jackan till vänster, och idag jackan till höger (den fanns inte i min storlek när jag beställde den vänstra men den kom in idag, haha). Båda är från Nelly. Förra året började jag hata min vinterjacka som jag haft sen gymnasiet. Vinterjackor är ju stora, men jag kände mig EXTRA stor i den. Förut köpte jag alltid jackor i för stora storlekar för att få plats med en tjock tröja under (mamma sa åt mig att göra så under hela min uppväxt), men man får faktiskt plats med tjocka tröjor även om man har XS har jag lärt mig nu. Alla mina jackor som jag är nöjd med är i XS och jag känner mig obekväm i alla som är större just för att det känns som att jag är "stor" eller att de hänger på mig. Man känner typ att man inte bär upp plagget, utan plagget bär en själv. Så ja, en ny vinterjacka fick det bli! Lite "dyr", men det är tecken på att det är bra kvalitet. Hade dessutom en rabattkod på 15% så fick den för 300kr billigare. (Ska vi slå vad om att bara för att jag skrev detta så är jackan säkert liten i storleken och jag behöver skicka tillbaka och byta till en Small ändå).

Jackan till höger är jag lite osäker på. Inte för att jag tycker att den är ful. Den är rätt så snygg! Men tanken är att jag ska kunna ha den under hösten och tidiga våren när det fortfarande är lite kallt, för jag orkar inte gå runt med en klumpig vinterjacka under tre årstider liksom. Det räcker med vintern. Både min bomberjacka och skinnjacka är aningen för kalla för att ha under hösten när det är lite kallare, så jag hoppas nu att den jag beställde inte är för tunn! Det står att den är fodrad så man får hoppas att det är tillräckligt. Jag vill inte tvingas ha på mig tjocka tröjor under för då kan jag lika gärna ha bomberjackan eller skinnjackan. Jag får helt enkelt se när den kommer hem om den är varm nog för mig eller om jag får lämna tillbaka den.

Hahaha, så intressant inlägg att läsa om mina tankar om jackor.

Idag tog jag förresten den där Gardasilsprutan, den första som man ska ta. Känns som att alla tagit den utom jag och det är väl lika bra att ta den tänkte jag. Men det gjorde så ont?! Har inte varit spruträdd eller så, men är däremot rädd för blodprov. Man skulle tydligen ta den i muskeln? Vet inte om det gäller alla sprutor man tar men har nog aldrig tagit en spruta som gjort så ont förut. Det varade väl bara i några minuter efter i och för sig. Sen blev jag yr i huvudet och när jag gick hem var jag rädd och tänkte typ "Tänk om jag behöver sätta mig ner på marken och dör och så hittar ingen mig nu" hahaha vafan? Ska alltid oroa mig över minsta lilla grej.

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit nåt på ett bra tag. Tror jag skrev i det senaste inlägget att jag inte direkt varit på topp. Känns som att när ett problem försvinner kommer ett nytt?! Fick ta ett uppehåll med träningen i två veckor, men nu börjar jag komma igång igen. Jag har inte gjort så mycket speciellt utan bara vart med vänner, vart i skärgården, tagit körlektioner... Ja, väldigt vardagliga saker. För ungefär två veckor sedan fick jag ont i tandköttet över visdomstanden för typ 1010001001 gången eller något. Så jag var tvungen att slösa pengar på att gå till tandläkaren IGEN. Veckan innan det var jag dessutom hos en specialisttandläkare för en annan grej, och det kostade 2,600 för bara ett "samtal" och att hon kollade lite på tänderna. Helt vansinnigt vad tandläkare är dyra. (När använde jag ens ordet vansinnigt senast? Haha) Sen när värken i tandköttet gick över så fick jag ont i revbenet i flera dagar av okänd anledning. Och nu har tandköttet svullnat upp igen. Alltså...

I måndags var jag i alla fall och tog blodprover så jag får se sen vad resultatet blir. Ska också på en annan undersökning nästa månad.

Sen så funderar jag på att rakpermanenta håret med Matrix Opti Smooth, men jag är så rädd att det ska slita på mitt långa hår! Just nu har jag plattat det och jag trivs verkligen i det. Håret blir lent, glansigt och sååå mjukt. Bättre självförtroende får man också. Jag klarar inte av mitt lockiga hår. Det känns torrt pga frisset. Det är inte mjukt eller lätt att dra fingrarna i. Det är bara äckligt att ta på och jag varken passar eller trivs i det heller "Förlorar" också över 10 cm i längd eftersom att lockarna krymper håret. Jag orkar inte stå och fixa och platta och hålla på varje gång för att sedan gå ut och så blir det frissigt igen. Är såå extremt trött på det!! Rakpermanent kanske ändå är värt det? Ska kontakta en salong som utför Opti Smooth och, enligt deras Instagram, gör ett bra jobb. Ska fråga hur mycket det slits osv osv.

Ah men det var väl allt jag har att säga just nu, hehe.

Likes

Comments

​Denna vecka har jag knappt gjort någonting. Har känt mig trött, seg, nere, och lite annat som jag helst inte skriver här. Hahaha, inte för att vara sån då, men ja... Så jag har helt enkelt inte orkat göra något. Idag kom i alla fall Malin hem till mig några timmar så det gjorde min vecka lite bättre! Vi åt bara mat och pratade lite. 😜 När hon hade åkt hem försvann min energi igen och så fick jag ont i huvudet. Alltsååå. 

Jag gillar inte när man inte gör något. Visst, ibland behövs det, men jag blir så rastlös! Vill helst bara gå ut men vädret suger och JAG PALLAR INTE. SÅ SEG I HUVUDET.  Men nu ska jag sluta klaga och försöka hitta på något jag orkar göra. Lär väl bli Netflix eller något liknande. Wow, vad kul. 


Likes

Comments

Allmänna frågor


Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Ambitiös, snäll, pålitlig.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Dåligt tålamod, rädd för mycket, blyg.
Vad är du rädd för?
Mycket sa jag ju? Haha, men sjukdomar och olyckor för det mesta.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Utseendemässigt är det kanske ögonbrynen eller att mina ögonfransar är naturligt böjda.
😄 Personlighetsmässigt är det väl att jag är ambitiös.

Det roligaste jobbet du haft eller har: När jag var med i en reklamfilm är det enda jag kan komma på.
När grät du senast? Igår kväll grät jag nästan, haha.
När skrattade du senast? Idag, men minns inte varför? Haha.
Vilka åkte du bil med senast? Mamma och pappa
Vilka åt du mat med senast? Min familj
Vad var du rädd för när du var liten? Samma som n
u antar jag. Var också rädd när det blåste för mycket för jag tyckte att det var svårt att andas då.
Vad ville du som liten bli när du blev stor? Sockerbagare :D
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag vaxade armhålan (lol), eller när visdomständerna krånglat... Det är vad jag minns iaf.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Vet inget specifikt. Mycket.
Någonting som gjort dig riktigt ursinnig och ledsen någon gång i ditt liv: Mycket.
Har du någonsin sportat? Jag har inte gått i någon sport eller så...
Någon du ser upp till: Folk som inte ger upp och når sina mål.


Lite mer personliga frågor


Har du någonsin tagit eller provat droger? Nope
Har du rökt? Inte riktigt
Har du snusat? Nej
Har du druckit? Ja
Hur ska en kille vara eller se ut för att du ska falla pladask? Han ska se helt okej ut. Har han ett fint leende kan jag typ smälta, hahaha. Annars så ska han vara snäll, pålitlig och rolig. Sen så får han inte alls vara rädd för att ta det första steget för det vågar inte jag själv, så då kommer man ingenstans om båda är för fega. 😁
Finaste komplimangen du fått: Jag har väl fått några som är typ att jag är "den vackraste tjejen i hela världen och man vill gifta sig med en sån som dig", hahaha. Fast jag räknar inte det som en seriös komplimang för det kom från random dudes. 
😂 Men jag har blivit kallad vacker seriöst också och det är ju nice.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång? Nej
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång? Inte ordentligt kanske, men man har ju blivit ledsen. Lol.


Antingen- eller-frågor


Storstad eller landet? Storstad är ju mer bekvämt men jag vet inte
Kött eller fisk? Fisk
Hund eller katt? Vet intee
Vin eller öl? Vin isf
Charter- eller skidsemester? Vet inte
Sverige eller utlandet? Sverige är ju hemma liksom så aa
Sport eller nyheter? Nyheter
Hockey eller fotboll? Vet inte
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Brukar dras mest till ljushåriga när jag tänker efter? men båda är fina! Den färg som passar killen är finast typ.
Sommar eller vinter? Sommar.
Vår eller höst? Vår
Flyg eller tåg? Tåg
Bil eller buss? Bil


Så, det här var ju intressant. Fint att texten blev i olika stilar. Fattar inte hur man ändrar så jag känner mig som en oteknisk tant.

Likes

Comments

I morse tränade jag. Trodde först inte att jag skulle hinna med någon träning alls idag, så jag hade tänkt ta det imorgon. Men nu fick jag tid till att träna både idag och imorgon! Haha, sååå bra. Efter lunch åkte jag in till stan, men hittade inget förutom Pokémon vid Kungsträdgården. Fick faktiskt en hel del nya! Så jag är nöööjd. 

Det känns som att jag har gjort rätt mycket denna vecka ändå, men nu i helgen ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske bakar lite bröd eller något... haha.

Likes

Comments

I morse gick jag upp rätt så tidigt för att spela in några videor. Jag lyckades filma hela tre stycken och så här såg jag ut när jag var klar. Blev faktiskt riktigt nöjd med min sminkning. Jag brukar inte tycka att jag passar i svart eyeliner, men jag lyckades få till en helt okej vinge. De var dock snyggast när ögonen var stängda, hehe. Fast med ett par naturliga lösögonfransar såg det ganska bra ut ändå!


Sedan väntade jag en stund till klockan blev runt två, för då gick jag ut med Sofia på en liten Pokémonjakt! Tyvärr regnade det en del ibland så det var tur att jag i sista minuten bytte till en jacka med luva. Har man lockigt hår måste man protect it at all costs! Fin svengelska där... Hur som helst hittade jag typ tre nya Pokémon mot vad jag hade innan, och en massa fler, så det blev rätt lyckat. Sen träffade jag en arbetskamrat från mitt förra jobb vid centrum, så det var roligt att se henne igen! Däremot dog min mobil halvvägs hemåt, så jag förlorade väl någon kilometer på mitt 10km ägg. Meh. Jag gick i alla fall sammanlagt 10,000 steg idag så jag är nöjdddd :)

Denna gång tog jag på mig träningstights i hopp om att benen skulle klara sig bättre än i måndags, som man kan läsa om i det inlägget... Alltså... Det funkade lite, men det brände fortfarande! Fattar inte varför? När jag berättar om det för andra verkar ingen känna igen sig?! Vad är det för fel på mina ben då?

Likes

Comments