Jag igår i min helsvarta outfit och fluffiga tofflor. Jag köpte dem typ min första dag här i Santa Barbara och har haft på mig dem varje dag sedan dess, så skönt att bara stoppa i fötterna och gå!

Igår (torsdag) hade vi Personal Development class precis som i onsdags och direkt efteråt köpte vi sallad i cafeterian och gick till stranden, på gott och ont. Solen var så jäkla stark och vi låg där på våra handdukar i typ tre timmar innan vi gick hemåt. Mot kvällen hängde vi med några andra tjejer som bor på vår sida av lägenheterna och sen gick vi ner till en fest i vårt lägenhetsområde och träffade andra som bor här, men vi var hemma ganska tidigt i och med att vi hade lektion även idag.

När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade legat och sovit på sandpapper, mina bakre lår är SÅ BRÄNDA. Det gör ont att ligga ner, ont att sitta och ont att röra sig. Dock är jag inte ens i närheten av lika bränd som Rebecca så egentligen borde jag inte ens klaga, hon är bränd från topp till tå den stackarn<3. Idag var iallafall sista PD lektionen, så nu har vi avverkat WAVE week! Vi hade lite övningar för att lära känna varandra, Campus Tour och avslutade med ett litet test. Jag och Rebecca gick sedan raka vägen till apoteket (notera att jag har haft på mig långbyxor i 25 grader strålande sol för att inte få minsta lilla solsken på mina ben) för att köpa Aloe Vera, och nu har vi ätit lunch hemma i lägenheten med Olivia och Lina. Vi får se vad vi gör ikväll, vi hade först planer på att åka till Isla Vista men det lutar nog mot pizza i solnedgången. Det sistnämnda lockar ju mer med tanke på hur trötta vi är...

Hoppas ni haft en bra fredag, vi har nu en helt ledig vecka framför oss innan skolan drar igång på riktigt så förhoppningsvis ska vi försöka hitta på lite roliga saker! KRAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@michaelalidnert