OJOJOJ vad dålig jag är på att hålla mina planer, Så michaela idag ska du bara träna äta sova efter jobb sen hamna jag i något helt annat.

Skrev ju igår om min tränings tröja jag inhandla. Men ville visa en bild, och den är så snygg. Den får en att se lite större ut på grund av formen, och ger mig motivation varje gång en spegel syns. Och den är verkligen skön att träna i. Och en liten hemlighet är väl att den är köpt på stadium... fast på barn avdelningen. Ibland älskar jag att vara en liten tjej. Invigde faktiskt både tröjan och mina vit,grå byxor från BRING SPORTS WEAR. Tyckte det passa väldigt bra ihop även fast matchningen inte var planerad.

Idag blev de ett större rygg pass vilket var förvånads värt skönt även om min skada sitter i vägen ibland. Men sen körde jag lite mindre rump övningar. Börjar synas lite små muskler på min rygg vilket är amazing!

Dags att sova imorgon väntas en lång dag med nya planer för jobb, vad de innebär får ni veta imorgon om jag inte kommer hem allt för sent. 

🔝


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll ännu en gång på er. Lyckas alltid ha fullt upp fram tills denna tiden på kvällen. Min plan sprack idag, fick för mig att från ingenstans shoppa lite. Men idag har de stått mycket på de spontana schemat.

Jobb

Bära ner allt inför pappas flytt

Inhandlat inredning

Inhandlat träningskläder

Städat

Handlat mat


Ser inte ut som speciellt mycket men tiden bara springer iväg när man har kul som dom säger. Så min plan inför framtiden kommer att dyka upp en annan dag. Idag tänker jag inte skriva så mycket mer, men vill så gärna visa er mina nya inhandlade prylar. Kommentera gärna om era åsikter och tips. Älskar tips från alla med olika stilar.

Har inte berättat att jag faktiskt har två små katter också. Den ena kommer garanterat äta upp min blomma. My little girl Gucci

Likes

Comments

Godkväll allesammans, Sjukt stressig dag med mycket körning och nya saker har införskaffats. Idag efter jobb åkte jag och min sambo till Elgiganten och köpte mig en ny kamera. In love! Perfekt till de kom mina nya träningskläder ifrån BRING SPORTS WEAR. Har aldrig varit så nöjd med passform på tränings byxor som med dessa! Helt klart bästa rekommendation. Fick be min sambo provta bilder med nya kameran på de nya kläderna! Bättre bilder kommer att komma senare. Sitter här och funderar på allt spännande och roligt som jag vill visa er och nå fram till hos er. Och även till mig själv, de ger mig motivation att leva som jag gör.

Lite mat i magen efter ett lagom Triceps & Benpass inväntas från Kocken här hemma!

Imorgon kommer jag skriva ut och av mig lite kring vad som jag vill ska ske här. Men de får vi ta imorgon. Sov gott och glöm inte att drömma om er själva i dessa fantastiska kläder.


Mina favoriter. Vita 6 grå, Älskar dom!

Par nummer 2, rosa & grå

En passande tröja/topp. Ännu bättre!

Likes

Comments

Jasså, här hamna jag. Efter en lång dag med massa motivation insåg jag att jag sakna att skriva av mig. Ingenting här är ju klart.

Suttit och planerat lite inför hur allt ska gå. I veckan väntas fotografering inför framsidan här. Mer får ni veta i veckan! Säng dags för mig och min utkörda kropp.

Likes

Comments