​De här skorna från Billi Bi står väldigt högt upp på min önskelista just nu. De är lite som ett substitut för de där espadrillosen från Chanel som känns så out of my reach. De ljusrosa vill jag allra helst ha (så klart) men det finns även ett par beige som mer än gärna får bli mina. Eller så tar jag allihop, tack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Fått tillbaka ett tråkigt tenta-resultat på en kurs jag verkligen slitit för att klara. Känt mig helt nere på grund av det men samtidigt kan jag inte göra så mycket mer än att sadla om och slita ännu mer över sommaren. Ibland måste man bara försöka släppa saker, trots att jag har väldigt lätt för att bli besviken på mig själv och sen älta.

Får glädja mig åt att jag idag får börja lägga till ett mål mat om dagen i min detox! Det var så gott efter att bara ha fått dricka diverse drycker och äta grönsaker och bär. Alltid något att vara lycklig över!

Likes

Comments


Genomgår just nu en kroppsrensning/detox och är inne på dag två. De första två dagarna dricker jag bara men har även en "fri lista" med främst bär och grönsaker som jag kan äta från med måtta när hungern kickar in. En liten jäkla jordgubbe har aldrig smakat så gott!

Är förvånad över hur pigg jag känner mig ändå och hur jag faktiskt orkar hålla samma tempo som jag vanligtvis gör på morgon-PW'n. Det som är värst är huvudvärken och att ta kontroll över behovet att småäta. Men jag känner att det verkligen ger mig något! Så det ska bli spännande att känna hur jag mår efter dessa 9 dagar.

Likes

Comments


Tre bilder från gårdagen som spenderades med tre andra mammor! Kul kväll. Mindre roligt att kliva upp med Tuva-Li idag men sånt är livet! 

Och kolla min nya jacka från Zara som jag fick av Peter! Typ det finaste jag sett. Kommer att användas flitigt i sommar!

Likes

Comments


För ett tag sedan hittade jag denna fantastiska pläden på Hemtex. Och idag när det ramlade in ett 20%-sms sprang jag ner med T efter förskolan och köpte den sista! Den passar så bra i vår soffa!

Likes

Comments


Två nyheter som finns inne hos H&M just nu och som mer än gärna skulle få kliva raka spåret in i min garderob. Älskar simpla, lite finare basic-linnen med detaljer. Och hur fint är det inte med korall och vitt när man är brun?

Likes

Comments


Älskar den här mixern när man ska göra smoothie! Perfekt att sätta lock på och ta med till skolan som mellis eller frukost on-the-go (tyvärr).

Är det något jag försöker bättra mig kring så är det regelbundna mattider. Men med mitt schema som inte lämnar mycket utrymme över till något som inte är inplanerat så äter jag ofta i farten eller samtidigt som jag gör något annat. Vilket är en sjukt dålig ovana!

Likes

Comments


Här är min nya fynd-klänning som jag hittade för 100 pix på Kappahl! Kommer att bli perfekt lite svalare dagar i sommar.

Likes

Comments


Fick möjlighet att springa en vända i butikerna här i stan under eftermiddagen. Så otroligt skönt! Fick med mig en superfin klänning hem för endast 100-lappen (laddar upp bild imorgon). Älskar när man lyckas göra ett oväntat fynd!

Likes

Comments