Header

Flyttar till ny lägenhet första mars så sitter & kollar lite inredning för tillfället, alltså SÅÅ svårt! Finns så mycket och allt ser ju så snyggt ut. Finns dock tre stilar som jag fallit mest för och en blandning av dem tre så ska nog lägenheten blir riktigt fin, längtar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Stockholm!! Bokade en liten miniweekend igår till sthlm över mellandagsresan, wiho, ska bli såå kul! ÄLSKAR verkligen den staden!

Likes

Comments

​Hmm, bilderna blev inte jättebra men här är några av alla tuuusen saker som jag önskar mig i julklapp. Med på listan finns även en Mac dator, en snygg weekendbag, en koskinnsmatta och ett par jeans från Lee som är såå snugga!! Hoppas att jag varit snäll i år. Puss

Likes

Comments

Att lyssna på pod är det bästa jag vet! Lyssnar verkligen alltid på poddar så fort jag får tillfälle till det. Här ovan har ni 2 favoriter. Veckans bläcka är en pod jag har följt sedan dem började att podda, kan komma på mig med att gå och skratta för mig själv när jag lyssnar på ​den, så bra, så "naket" & roligt! Den andra är en blogg jag precis börjat lyssna på men även den är riktigt bra, så tips från mig!! 

Likes

Comments

Har nu äntligen skaffat mig en blogg igen, ska bli så roligt att skriva här! Försöker att fixa till en snygg header men det går sådär, har en bild i mitt huvud hur jag vill att den ska se ut men det är svårt att få det så på datorn sen, är ju inte precis teknisk lagd. Har i alla fall kommit överens med min pojkvän att vi ska införskaffa oss en BRA systemkamera, då min iphones bilder inte blir riktigt så fina som jag vill när jag förstorar upp dem. En bra investering tycker jag!
Kram.

Likes

Comments