Gjorde du något under året som du inte gjort tidigare?
Tror det händer varje år att man gör något som man inte har gjort tidigare. Jag besökte New York för första gången. Någon som länge har drömt om & det var nog även det bästa som hände detta året. Skaffade även en lägenhet till mig själv(Förstahand), vilket jag trodde var omöjligt i denna stad, men jag LYCKADES

Genomdrev du någon stor förändring?
Skulle jag nog inte direkt påstå, jag bytte innebandylag det får väl vara en stor förändring. Alltid varit för lat och feg för att göra det innan. Så skulle man kunna säga att jag har blivit modig? haha

Blev någon/några av dina vänner föräldrar?
Nej.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?

15 September. Fast med mitt minne vet jag inte om det här kommer minnas så länge, men det återstå att se.

Dog någon som stod dig nära?
NEJ!

Vilka länder besökte du?
Thailand, Frankrike (Paris), England (london x2) & USA. Jag älskar att resa, så detta året har varit helt perfekt på den fronten. 2017 kommer nog inte bli lika många resor, då sparandet till att köpa min egen lägenhet är prio 1.

Bästa köpet?
Vilken fråga. Alla mina köp är bra köp, eller? Men bästa köpet måste nog ändå vara min kjol från Abercrombie &Fitch. Den kjolen har räddat mig från att gå ut naken på krogen så många gånger. Även min svarta basklänning från Gina Tricot. Fyndad på rean men ack så användbar när det gäller festkvällar och man har för kort tid på sig att hinna bestämma en roligare outfit.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla resor!!! och att jag nu fått tag i en lägenhet som jag kan bo i fram till att jag köper min alldeles egna lägenhet.

Saknar du något från året som du vill ha mer av nästa år?

2017 ska jag laga mer mat och baka mer! Det är ju så fruktansvärt kul. Jag ska även ta tag i min träning igen...+ att nu jävlar ska jag börja med fotbollen igen. Hoppas jag. I alla fall testa.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag önskar att jag spenderat mindre tid på att sova, men i mitt läge har det inte funnits så mycket att göra åt tröttheten.

Favoritprogram på TV?
Tittar aldrig på tv, eller jo men då är det ju Netflix eller liknande. Greys Anatomy & Gossip Girl är ett självklart val.

Bästa boken du läste?

Elsas Mode helt klart.

Bästa helgen?
Jag hade väldigt trevligt på juldagen iår.

Något du önskade dig och fick?
MANCHESTER UNITED´S MATCHTRÖJA MED NUMMER 9 PÅ RYGGEN!!!!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Den firades i Paris!

Likes

Comments

Att det ska vara så svårt att veta vad man vill göra med sitt liv. Igår ville jag packa väskan på en sekund och dra iväg ett år till USA för att jobba som aupair. I nästa sekund ville jag köpa en lägenhet och börja leva mitt liv här, här i Varberg. Hur ska man någonsin komma på vad man vill göra med sitt liv och kanske resten av sitt liv? Jag har inte en aning. Inte en blekaste aning. Fått ytterligare ett vikariat på förskolan så vet att jag blir kvar här i Varberg fram till sommaren i alla fall, sedan får man se vad som händer.

Just idag vet jag vad jag borde göra. Jag borde städa hela lägenheten och packa ihop mina grejer i flyttlådor. Jag borde gå ut och gå en promenad längs strandpromenaden, kanske fånga lite pokemon. Jag borde ringa min farmor för att se hur hon mår, jag borde helt enkelt göra något vettigt.

Från den absolut bästa resan jag har gjort.

  • 57 readers

Likes

Comments

new york

Eller Rockefeller center var verkligen det bästa jag har skådat i utsiktsväg! (Haha är det ens ett ord?)
Där i från kunde man se Empire, (wooow upplevelse för en gossipgirlnörd) så vackert. Och gick man runt ett varv så kunde man se Central Park. Går inte ens beskriva hur häftigt det var och jag kan inte ens förstå att jag faktiskt fått uppleva detta.

Om ni ska åka upp här så rekommenderar jag er att åka upp innan 10 på morgonen, absolut inga köer då. Inte för oss i alla fall.

  • 97 readers

Likes

Comments

new york

Ooooo myyy gaaaad, var min första tanka när jag såg denna underbara skapelse, Manhattan. Det första vi såg när vi kom med taxin från flygplatsen var ett Manhattan i solnedgångsljus. Redan där blev jag helt sålt!! Ni som inte varit här, åk hit. Ni kommer inte bli besvikna.

Finns dock en grej jag inte gillar som jag la märke till direkt. Bilarna som kör på vägarna aktar sig inte för räddningsbilar så som ambulans, polis, brandman. Så fruktansvärt. Tänk om din mamma: din pappa eller ditt lilla barn ligger svårt skadad någonstans och att ni inte flyttar bilen så att räddningen kan komma fram. Fy skäms.

Måste hitta en anledning att bosätta mig här snarast. Så underbart.

  • 128 readers

Likes

Comments

  • 132 readers

Likes

Comments

PARIS

Innan jag och Tim åkte till Paris, så drog pappa med mig till Kjell & co så att vi kunde köpa ett minneskort till kameran. Så äntligen kan jag börja fotografera med systemkameran igen. Tycker dock den är väldigt klumpig att ha med när man reser, så skulle vilja skaffa en mindre kamera som tar ungefär lika bra bilder. Tips på en bra liten kamera? Gärna ett rimligt pris.

Hade bara med kameran en dag så här får ni lite bilder från den dagen så lägger jag upp mer under veckans gång.

Likes

Comments

Började dagen med frukost och champagne man fyller ju bara 23 en gång i livet. Lite sena som vanligt och sedan begav vi oss till Disneyland, som jag längtat. Perfekt väder och väldigt lite köer. Attraktionerna var fantastiska så bra gjort allting.

Avslutade dagen med McDonalds och imorgon går flyget tidigt hem.

  • 170 readers

Likes

Comments

  • 176 readers

Likes

Comments

Nu ska vi alldeles strax dra ut och kolla in Paris. Bilder kommer jag lovar!! Idag blir det en sväng förbi Eiffeltornet så att jag kan ta en bild och skicka vykort till barnen på förskolan som jag lovat, någon mer som vill ha?

  • 175 readers

Likes

Comments

Tips

Är det redan höst?

Så himla tråkigt väder nu och vad är då bäst att ägna all tid åt? INTERNETSHOPPING.
Klickade nyss hem Michaela Fornis "nya" bok. Eller nya och nya är väl synd att säga då den skrevs för några år sedan. Hoppas den kommer i brevlådan redan imorgon men det har jag svårt att tro.

Hennes texter är så bra, man känner verkligen igen sig i allt man läser. Hon sätter ord på det som är svårt att sätta ord på.

  • 191 readers

Likes

Comments