Kolla va fin alltså! Jag köpte den för kanske 3 veckor sedan och älskar den, tänkte redan då att jag skulle ha den på julafton, men tror också att den kommer passa till sommaren och bara ben.

Den är från HM och kostar 299 kr om jag inte minns helt fel! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Precis som de allra flesta så vill jag alltid göra om lite efter nyår och till 2018, vill jag ha mer svart inredning, så fint!
Kolla på dessa, de passar så bra speciellt i ljusa rum. Skulle verkligen vilja ha en svart byrå i sovrummet och svarta sängbord.

”Nya” floslampan, den helsvarta, är ju också en dröm. Men 23000 (eller ja 13000) tycker jag är lite väl överkurs för en lampa... men den är fortfarande väldigt snygg!

Likes

Comments

Uppe med tuppen! Försöker få lite plugg gjort innan jag ska dra och träna, tänkte också försöka få lite plugg gjort efter träningen, men jag behöver läsa ikapp mig lite på en hemuppgift vi fått!

Bästa frukosten nu i juletider, en skinkmacka och en kopp kaffe. Kommer vara så laddad för MC om typ en timme! 💪🏽

Sen ska jag springa lite intervaller senare i eftermiddag! 😅

Likes

Comments

Först ut av de trendspaningar som finns och som jag tror kommer bli stora under 2018 är stora örhängen. Vi har sett det massor nu på slutet av året och tror att de kommer ersätta sådant som chokers till exempel. Chokers har jag nog inte haft detta år överhuvudtaget så det känns som att de kommer uteslutas helt 2018.

Men stora örhängen i olika former. Kulor, ringar, tofsar you name it. Jag är ett big fan av det!

Likes

Comments

Det är lördag, det är bästa dagen!
Började lördagen med en morgonpromme med mamma och totte, det var så halt ute så promenaden tog väl dubbelt så lång tid bara därför.

Som jag skrev igår så har jag haft sån mensvärk även idag, men nu ska jag tvinga ut mig själv till Timrå för att kolla på Js match!

Likes

Comments

Långärmad topp - ida Sjöstedt, kjol - bubbleroom, kortärmad topp - Cubus, lackbyxor - hm, polo - monki, skor - Rebecca Stella.

Svart behöver väl inte vara tråkigt eller hur? Lack, tyll, spets, skinn, jeans, sammet, jaa you name it! Med olika material och olika stilar kan svart faktiskt vara sjukt snyggt iatället för tråkigt. Svart är ju min favoritfärg. Jag försöker använda mer färg men hamnar typ ändå bara med en svart hög av kläder när jag ska till provhytten.

Men som sagt! Svart är snyggt och kan göras ”roligare”.
Den kortärmade toppen har jag själv också! Supersnygg!

Likes

Comments

Efter en föreläsning som sög ur de sista hjärncellerna tyckte vi att vi förtjänade en god lunch. Jag Rebecca, Erika, Jennifer och Cajsa gick därför på opus och åt lunch vilket var så sjukt gott. Jag tog Oxfilépasta med pesto, Yummie in my tummy.

Sedan dess har jag bara legat på soffan. Började lite grann på hemuppgiften vi fått över jul men gav upp ganska fort. Hjärnan är så slut nu och jag har sån mensvärk att jag legat kissnödig i typ en timme bara för att det gör ont att resa sig upp och gå på toa.

Det är jobbigt det där, när man har ett syndrom/en sjukdom/ett problem, som inte syns på ytan. Många säger ta en Ipren så går det över, om det bara hjälpte skulle jag vara evigt tacksam. Less på denna skit nu!

Nä snart åker jag och köper pepsi max och popcorn så man har något gotta till idolfinalen ikväll!

Likes

Comments

Idag är jag så seg, har precis haft föreläsning och har knappt kunnat fokusera något men så kan det ju bli ibland. Speciellt om man inte ätit frukost eller druckit kaffe. Kaffe är typ min drog.

Så idag har varit en riktigt seg morgon, men tur att jag kände att jag fick ganska bra ”glow” idag iallafall så kanske det inte syns så mycket. 😂

Skämt åsido, ska bli skönt att ha en återhämtningshelg. Känner att kroppen verkligen behöver få vila lite.

Likes

Comments

Ikväll testade jag wipesen, och de var helt okej. Fick inte bort allt smink för som ni ser på bild två så hade jag där sköljt ansiktet och tagit en pad för att de hur mycket smink som var kvar. Så ganska mycket med andra ord. Den fick ändå bort en del och jag kan tänka mig att dessa är smidiga när man reser, men nja! Kanske endast kommer användas i nödfall för min del.

Men tog ju ändå (som jag alltid gör efter min makeup remover) en cleanser och djuprengör och sätter sedan på nattcreme. Nu är jag redo för sängen, god natt! ❤️

Likes

Comments

Idag kom ju som sagt Jeremy hem igen, så mysigt att äntligen kunna umgås några dagar innan han åker bort igen. Ganska oglamoröst det här livet, man är ensam mycket och har svårt att finna tid för varandra under säsong. Men samtidigt en fantastisk upplevelse och jag är tacksam att jag får dela den med honom.

Idag bestämde vi oss för att göra något mysigt ihop! Så vi åkte ner till stan och åt sushi till lunch, det var längesen vi båda åt det så det var ett givet val.

Nu ska vi bara kolla på film och mysa hela kvällen. Imorgon är det skola för mig och jobb för J!

Likes

Comments