Summering av mitt sista lov någonsin: fantastiskt.
Lovet spenderades i Tandådalen med J's familj, vilket var helt underbart. Vi åkte skidor dagarna i ända, träffade J's gamla hockeykompisar och samlades även i slutet av dagen på Afterski.
Vi kom hem i torsdags och har sedan dess bara tagit det väldigt lugnt. Firat påsk, träffat släkt och bara njutit av ledigheten.
Jag har även hunnit städat och förberett lite inför en grej som jag snart kommer tillkännage!

Ovan, lite bilder från min mystory under veckan. Vill ni följa allt, så följ mig på Snapchat där jag heter @ mickanss!

Nu ska jag fortsätta mysa med J. Puss 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En dag som denna, spenderar jag tiden i soffan eller sängen i J´s famn. Så mysigt och välbehövligt att ladda energi inför sista månaden i skolan.
I skrivande stund tittar vi på den nya Netflix serien "13 reasons why". HUR bra är inte den? Rekommenderas starkt från vår sida iallafall!
Ikväll åker vi hem till mig och sover där, imorgon ska vi träna och på kvällen ska jag jobba. På onsdag drar skolan igång igen, något jag verkligen inte ser fram emot. Skulle kunna ha påsklov minst en vecka till iallafall.

Hörs ikväll;
/M


Likes

Comments

Just i skrivande stund sitter jag i J´s säng och väntar på att han ska komma hem. Det ekade lite tomt här igår, så jag tänkte berätta lite kort vad som hände igår.
Åkte som vanligt in till stan, träffade J i 10 minuter och gick sedan vidare till gymmet. Brände på ett hårt benpass och idag har de varit jobbigt att bara gå! haha.
Sedan bar det av till jobbet som jag slutade vid 20, och fick då skjuts av en jobbkompis till farmor som fyllde år igår. Stannade där ett par timmar tills det blev kanske lite för sent och åkte då hem med bussen som jag somnade på två gånger...Väl hemma somnade jag direkt.

Håll utkik på fredag! Då kommer nämligen ett inlägg om en liten speciell grej.. Nu hör jag J vid ytterdörren.. Puss!Likes

Comments

Två soliga bilder ifrån igår!

Nu är jag nästan hemma efter en heldag med skola och jobb. Jag hade planer på att löpträna nu, men det var nog lite väl optimistiskt..
Ska bara tvätta av sminket, duscha och äta lite. Sen sussa.

Puss ❤️

Likes

Comments

Turkisk yoghurt, blandat med kardemumma och chiafrön. Toppat med äpple och gul kiwi. Kanel överst!

Jag vaknade för cirka en timme sedan och har hunnit vara ute på en PW i 50 minuter och lyssnat på ett gammalt podavsnitt på min favvo pod. Nu ska jag packa väskan och göra mig redo för en skoldag och även en lång eftermiddag/kväll med jobb i marieberg! Hoppas ni får en mysig måndag hjärtisar!

MÅNDAGS-KRAM

Likes

Comments

Det här inlägget riktar sig till de personer som frågar sig själv om man ska våga distans. Våga utsätta sitt förhållande för distans. Kanske är det på grund av en av er har fått jobb på annan ort, eller en annan kanske vill resa. Eller plugga till och med?
Det kommer komma tillfällen i livet där man i ett förhållande kommer få dela på sig av olika anledningar. Kanske är man inte ihop och frågar sig istället om man ska våga ge allt för någon annan, för man ser potential i en kommande relation? Men man tvekar på just det där med distansen.

Jag tror att, inte alla, men många har ställt sig just den där frågan "Kommer vårt förhållande överleva distans?". Om några månader kommer mitt egna förhållande utsättas för distans. Och jag vet att det kommer gå hur bra som helst, även om jag gärna skulle hoppa över det.
Jag tror att om man är rätt för varandra, om ens förhållande är bra, då är jag övertygad om att även fast tiden i från varandra inte kommer vara rolig så kommer det att fungera.
Vill man vara med varandra, då får man se till att det fungerar. Jag kan faktiskt till och med tycka att det finns fördelar med att utsätta sitt förhållande för distans. Eftersom den tiden då man får tillfälle att ses, den tiden tar man hand om lite mer kärt. Än kanske en vanlig fredagkväll. Det borde ju inte vara så, men så är det. Det blir ju så.

Jag tycker att i ett förhållande så ska man stötta varandra och pusha varandra till att göra det man vill, oavsett om distans är på tal. Tar man hänsyn till det då tror jag att känslorna i ett förhållande kommer dö, eftersom man måste låta varandra vara lite. Växa.
Bara för att en av er vill åka och plugga eller resa, betyder det så klart inte att han eller hon vill vara med dig mindre för det. Man älskar ju självklart varandra lika mycket, fast man tillåter sig leva efter sina drömmar och mål.
Är man rätt för varandra, då möts man ju på andra sidan, när distansen är över.Likes

Comments

​J och jag vaknade runt 7 imorse, och som jag skrev så hann vi äta frukost innan vi tog oss ut. Vi åkte till Kilsbergen för att gå, vi gick 1 mil. Sen grillade vi även korv och bara pratade. Så, mysigt. Komma ifrån stadssurret och allt annat ett tag.

Likes

Comments