Eftersom jag har jobbat de senaste dagarna har jag inte haft tiden att skriva något. Men idag är det jättefint väder så jag ligger just nu ute och solar. Vi tänkte dra ner på stan och köpa lite glass, sedan nalkas jobb. Ikväll kommer jag att börja skriva inlägget om Egypten så håll utkik!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni hade en trevlig midsommar, det hade iallafall jag. Vi firade med dans, god mat och massa lekar. Jag har funderat på vad jag ska skriva om här på bloggen och kommit fram till att jag tänker göra en slags "resedagbok". Jag har varit i 12 olika länder och jag tänkte att jag varje vecka ska skriva om ett land. Hur jag upplevde stället, vad man kan göra där, tips, visa bilder och filmer osv. Jag ska även fara i väg på en backpacker resa i Asien i december och kommer vara borta i 3-4 månader. Det kommer jag också att skriva mycket om. Iallafall så är Egypten det land jag kommer att skriva om i veckan.
Ha en fortsatt bra söndag!

Likes

Comments

För några veckor sedan gick jag bal. Jag och några tjejkompisar anordnade balen, och det blev verkligen lyckat, trots det regniga vädret. En sån fin och rolig kväll vi hade. Vi gick balen på måndag och det var ju också våran start på studentveckan eftersom vi tog studenten fredag samma vecka. Så det vart en jätte bra början på hela studenten. Under kvällen bjöds det på god mat och dryck, vi dansade och hade det riktigt trevligt. Så när det är eran tur att gå bal tveka inte! Jag låter bilderna tala för sig själv.

Likes

Comments

Godkväll!
Ikväll for jag och min kompis Amelia ut och åt. Vi ska utomlands om ett tag och satt och planerade massor kring det. Mer om det kommer jag skriva senare när det börjar närma sig. Efter vi hade ätit så for vi på hotellets spa och badade, riktigt skönt avslut på denna dag. Imorgon efter jobbet bär det av mot stugan för att fira midsommar med nära och kära.
Sköt om er!

Likes

Comments

Den 9 Juni tog jag studenten. Jag gick vård och omsorgsprogrammet på en skola som heter Tannbergsskolan. Jag kan erkänna att jag redan nu saknar min klass, vi var nästan som en liten "familj". Iallafall så tänkte jag berätta lite om min student. Vi började dagen med champange frukost hemma hos mig. Vi var 20 stycken i klassen så det blev lite trångt men det var trevligt. Sen tågade vi iväg sjungandes mot skolan. När vi kom till skolan så fikade vi, lyssnade på tal och musik, fick våra betyg och sa hejdå till våra lärare. Efter det gick vi ut från skolan och tog emots av våra anhöriga. Sen kom vi till dagens höjdpunkt, flaket. Ni som ska ta studenten har verkligen någonting att se fram emot, flaket var det bästa på hela dagen och studenten var en av de bästa dagarna i mitt liv. Hela studentveckan var rolig. Balen var också en trevlig dag, jag kommer att skriva om balen i ett senare inlägg. Iallafall så samlades vi i klassen senare på studentkvällen hos min kompis Filippa där vi lyssnade på musik dansade osv. Senare på kvällen for vi på hotellet och firade att vi tagit studenten hela natten. 🎉

Ett tips: far på studentresa! Jag och 10 andra tjejer for till Magaluf, vi reste med ett Bolag som heter uptours, kan verkligen rekommendera att resa med dom om ni ska på studentresa, jätte trevliga guider. Iallafall så var den här veckan riktigt bra, det går nästan inte att förklara. Vi hade det roligt konstant i en vecka helt enkelt, och vi har minnen som kommer vara hela livet. Så far på studentresa, tveka inte.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det så tråkigt väder ute så jag bestämde mig för att ta en lååång sovmorgon. Just nu ligger jag och kollar på Sandy Stadelmanns res poddar, har ni inte sett dom så gör det! Hon ger tips och visar hur det är att resa ensam runt om i världen. Dessutom är hon väldigt rolig. Senare idag tänkte jag fara ut på en liten springtur, jag ska även ut och äta med en god vän. I morgon är det ju midsommarafton, dock så jobbar jag men midsommar brukar vara trevligt hursom. Jag fyllde ju år här om dagen och då fick jag en macbook air, ska ni köpa en dator så rekommenderar jag vekligen apples datorer dom är grymt bra! I början kan dom vara lite krångliga eftersom dem är uppbyggd som en iPhone och inte som en vanlig dator, men ni lär er tillslut. Det var också för att jag fick en så bra dator som jag bestämde mig för att börja blogga igen.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Jag heter som sagt Michaela, är 19 år och bor i en liten stad i norra Sverige. Jag har nyss tagit studenten så jag bestämde mig för att börja blogga igen. I denna blogg kommer ni att få läsa om min vardag, resor, mode osv. Hoppas ni hänger kvar!

Likes

Comments