Header

Photo by me

Pinchos

Tivoli- Danmark

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Photo by me

Hej IGEN!? Att jag är tillbaka efter ett fööör långt uppehåll vill jag inte riktigt säga men kanske tittar in lite oftare hädanefter.
Som alla kanske håller med om så har kanske inte sommaren varit den bästa. Dåligt väder och jag har inte badat i havet alls i år. Jag har heller inte hittat på så jättemycket som egentligen är märkvärdigt, självklart har det varit mysiga dagar då och då och man har fått träffa nya människor samt vänner men man har inte åkt iväg och hittat på saker som andra somrar. Någon kväll här och där under sommaren har man dragit ut och haft trevligt och man får inte minst uppskatta de stunderna. Men väl de händelserna som man har fått göra de lediga dagarna var att jag och min pojkvän åkte till Köpenhamn och nu senast när jag och hans familj åkte till Göteborg för en natt. Har även fått återupptagit kontakten med gamla vänner som nu är som nya vilket är skönt!

Som ni läst så har det knappt varit lov för min del. Har varit en del jobb. Eller ja, kanske inte mycket jobb men det har varit utspritt och därför känns det mycket. Max 3 dagar ledigt i rad och då har det varit att man under de dagarna har samlat nya krafter till de kommande jobbdagarna. Men nu är det sista veckan som innehåller jobb och ska bli skönt att sen kunna koncentrera sig på annat istället, bland annat körkortet som jag håller på att plugga inför samt allt kommande plugg i skolan.

Jag hoppas ni har haft en bra sommar och att ni är taggade för skola/jobb etc. jag tycker det ska bli skönt att återkomma till rutinerna.

Eftersom det inte har blivit så mycket påhitt under sommaren har jag heller inte tagit så mycket bilder men något får ni!!

GÖTEBORG

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Ja vi alla tycker väl det är skönt med lov och självklart jag med. Men ett lov som detta kan jag inte direkt hissa. Usch. Hade det riktigt roligt på en halloweenfest fredagen den 28:e men konsekvenserna var inte roliga.
Hade linser på mig och skulle va skithäftig med vita ögon men ha dem på sig gjorde fruktansvärt ont. Vad som gjorde ont det vet jag inte men läkare och andra personer misstänker samma som mig att något skit har kommit in när jag satt i dem. Linserna hade alltså rivit sönder båda hornhinnorna i mina ögon. Den ena mer än den andra men båda gjorde ont som F**..
Vaknade upp på söndagen dagen efter att sett suddigt hela lördagen men icke kunde jag öppna ögonen alls på söndagen. Låg med ögonen stängda 3 dagar och tvingade i mig salva i ögonen, klart man vill att dem ska bli hela igen men usch så ont. Inte förrän nu i slutet på lovet som jag har tvingat mig ut trots att jag ser suddigt.

Men fick bli en liten lunchtid med Emilia på torsdagen. Då jag även hämtade ut mina glasögon som jag numera ska ha. Kan inte bestämma mig och jag trivs i dem eller inte dock men som många säger så är det väl en vanesak.
Skulle egentligen bli en runda till Ystad men med mina ögon så hoppade jag det då jag inte vill riskera med mina ögon.

Idag lördag blir det en runda till Olofström efter long time no seen. Sen ikväll blir det en halloweenfest 2.0 ikväll. UTAN LINSER.

Likes

Comments

Photo by me , Allmänt, Vardag

Denna dag kan jag verkligen kalla mysig! Trots att vädret inte är som bäst varje timme så tänker man egentligen inte så värst mycket på det.
Idag tog jag, Cornelia och Vanja en fika på House Of Bagels. Supergott samtidigt som vi snackade om den kommande helgen inklusive lite allt chitchat vi kunde dela med oss av.
En mysig tid i stan med fika och lite ögonshopping.
Dem skulle sen vidare till en konsert som en bekant skulle medverka i så jag hakade på och fick en fin promenad dit. En mycket trevlig kväll/eftermiddag!!

Tack tjejer!

Bortsett från det så kanske ni märkt jag varit frånvarande här under en längre period. Ja tyvärr. Dels för jag hittar inte på så mycket i livet längre. Sen har det varit mycket stress och plugg i skolan. Men det kommer mer med tiden. Har jag bara något att skriva eller lägga ut här så självklart ska jag klämma in tid till det. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw