Header

Allmänt, Vardag

Ja vi alla tycker väl det är skönt med lov och självklart jag med. Men ett lov som detta kan jag inte direkt hissa. Usch. Hade det riktigt roligt på en halloweenfest fredagen den 28:e men konsekvenserna var inte roliga.
Hade linser på mig och skulle va skithäftig med vita ögon men ha dem på sig gjorde fruktansvärt ont. Vad som gjorde ont det vet jag inte men läkare och andra personer misstänker samma som mig att något skit har kommit in när jag satt i dem. Linserna hade alltså rivit sönder båda hornhinnorna i mina ögon. Den ena mer än den andra men båda gjorde ont som F**..
Vaknade upp på söndagen dagen efter att sett suddigt hela lördagen men icke kunde jag öppna ögonen alls på söndagen. Låg med ögonen stängda 3 dagar och tvingade i mig salva i ögonen, klart man vill att dem ska bli hela igen men usch så ont. Inte förrän nu i slutet på lovet som jag har tvingat mig ut trots att jag ser suddigt.

Men fick bli en liten lunchtid med Emilia på torsdagen. Då jag även hämtade ut mina glasögon som jag numera ska ha. Kan inte bestämma mig och jag trivs i dem eller inte dock men som många säger så är det väl en vanesak.
Skulle egentligen bli en runda till Ystad men med mina ögon så hoppade jag det då jag inte vill riskera med mina ögon.

Idag lördag blir det en runda till Olofström efter long time no seen. Sen ikväll blir det en halloweenfest 2.0 ikväll. UTAN LINSER.

Likes

Comments

Photo by me , Allmänt, Vardag

Denna dag kan jag verkligen kalla mysig! Trots att vädret inte är som bäst varje timme så tänker man egentligen inte så värst mycket på det.
Idag tog jag, Cornelia och Vanja en fika på House Of Bagels. Supergott samtidigt som vi snackade om den kommande helgen inklusive lite allt chitchat vi kunde dela med oss av.
En mysig tid i stan med fika och lite ögonshopping.
Dem skulle sen vidare till en konsert som en bekant skulle medverka i så jag hakade på och fick en fin promenad dit. En mycket trevlig kväll/eftermiddag!!

Tack tjejer!

Bortsett från det så kanske ni märkt jag varit frånvarande här under en längre period. Ja tyvärr. Dels för jag hittar inte på så mycket i livet längre. Sen har det varit mycket stress och plugg i skolan. Men det kommer mer med tiden. Har jag bara något att skriva eller lägga ut här så självklart ska jag klämma in tid till det. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Allmänt

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Smilla eller Fideli

2. Vilken var den senaste filmen du såg? - Just my luck

3. Hur uppvaktar man dig? - Genom glädje

4. Har du bra självförtroende? - Nja i olika situationer har jag det. Men annars inte så jättebra.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Göra så tiden går snabbare!

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Idag är det endast plugg som står på listen men i livet är det väl att resa, resa, resa och leva livet.

7. Beskriv ditt drömutseende.. - Jag vill inte klassa något drömutseende för vill lära mig acceptera mig som jag är men vill absolut a finare kropp överlag.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Hertie

9. Någon du har kysst - Mamma såklart

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja

11. Den du senast sov över hos - Vet ej

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Olivia

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja det får jag väl säga

14. Vad väljer du, godis eller chips? - Chips

15.Har du instagram? - Ja, michaelaapalsson

16. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter, knappt sett filmerna men lite haha. Har inte sett Twilight alls.

17. Har du rykten efter dig? - Kanske det men vad för rykten vet jag ej. Vill inte veta heller.

18. Din absolut sämsta egenskap? - Att jag är för snäll ibland när jag egentligen borde säga ifrån.

19. Din bästa egenskap? - Att jag är ärlig och generös

20. En låt du är beroende av? - Pärlor men Håkan Hellström

21. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Truten"

22. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? - Hampus Marcussen från PH haha

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Åhja! Det kan man.

24. Har du kysst en kompis? - Ja

25. Hur lång är du? - 179cm

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Ojojoj längesen... ​

Idag är det ingen vanlig dag för det är min egen födelsedag! En väldigt bra födelsedag dessutom! 

Alltid kul att bli äldre som tonåring. Har egentligen inte haft något att klaga på eftersom vädret har varit kanon och dagen i skolan är alltid kort på fredagar så perfekt! 

Vad jag fick idag av mina föräldrar var bara pengar och choklad men fick även Calvin Klein underkläder av dem förra helgen då jag hade kalas då. Mycket nöjd. Sen fick jag en massa pengar under kalaset av släkt för ska eller rättare sagd har jag redan köpt det. Det vill säga ett objektiv till min kamera och har redan testat det och är än så länge väldigt nöjd. Bilder som är tagna kommer! 

Jag tackar så mycket för alla gratulationer som jag har fått idag! KRAM

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw