alltså idag är en sån där dag där jag lätt skulle kunna åka tillbaka till Kroatien med detta gäng. att bara ligga och ta det lugnt en hel dag vid poolen eller flyta runt på luftmadrasserna vid stranden, det klarblåa vattnet, skratten, den fina kyrkan på Hvar, leta hjärtstenar på stranden Bol i Brac, alla fina middagar och sena nätter, värmen och till och med parasailingen fast jag va rädd i 5 av 10 min. jaa jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men bjuder på en hel del bilder istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

då har en och en halv vecka gått och skolan rullar på för fullt. jag har fortfarande punka på min cykel och nej jag har inte lagat det ännu. jag har iallafall kommit så långt att jag har varit enda ut till Biltema och köpt en ny innerslang. hur man gör sedan är den stora frågan, i värsta fall får jag försöka ta hjälp av någon men månne jag inte fixar detta själv? ibland måste man ju faktiskt tro lite på sig själv. läs: detta kommer sluta med tårar och ilska om jag gör det själv.


jamen annars då: i helgen blev det både middagar, shopping i stan, Olearys och avion med Jenny och Izabelle, varvat med lite plugg däremellan. jag och Jenny tecknade även gymkort på fitness 24seven idag, så nu jäklar kanske man tar tag i tränandet igen. bara man skulle hålla den där disciplinen och faktiskt åka dit, men de blir ju lättare när man är två och kan peppa varandra. veckan fortsätter iallafall med självstudier (ibland skulle man ju tro att vi pluggar på distans) och kräftkalas i Hörnefors på lördag. hoppas ni får en grym vecka!

lördagens festligheter

Likes

Comments

jag är tillbaka! sommaren på Åland har som vanligt varit helt fantastiskt. det har varit examensfirande, midsommar på Emils stuga och gårdsfest hos Gustav, överraskning för Elin, jobb, rockoff, förfest på Sofias balkong, min födelsedag, obligatorisk grillkväll hos mig, x antal rundor på stadshotellet, kräftskiva och så var vi till Kroatien också. om ni inte har varit dit så åk!! har aldrig varit med om ett så fint ställe och så klarblått vatten, så det rekommenderar jag starkt om man bara vill komma bort en vecka och bara ta de lugnt.

sista veckan på ön bestod mestadels att vinka av alla, födelsedagskalas hos Mia, bus med Freja och Lara, fika med Liss, Elin och Ninnie, mys med familjen samt en mysig helg med T. så i söndags tog jag mitt pick och pack och for tillbaka upp till Umeå igen. det är såklart blandade känslor att vara här igen, men så roligt att träffa alla igen och catcha upp! så nu sparkar jag igång den sista höstterminen och hoppas på att den blir grym!

Likes

Comments

då är dagen kommen, 23 juli då jag blir 26. det kändes som jag just blev 25 och åldersnojan blir bara större, men va gör det när jag får fira födelsedagen med min fina familj. jag minns inte senast mamma och pappa var hemma på min födelsedag så det känns så ofattbart att idag är det faktiskt min dag. dock ska jag snart iväg på kvällsjobb och mysa med gummorna och gubbarna, men nästa helg får jag fira födelsedagen riktigt ordentligt med en obligatorisk grillkväll med världens bästa, det är sista rockoff-helgen och sen blir det troligtvis en sväng till stadshotellet.

så egentligen känns det inte så tokigt att bli 26, åldern är väl ändå bara en siffra?

Likes

Comments

brännbollsyran är över för i år och den va grym! i år bestämde vi för att inte köpa pass till själva festivalen, och de var nog de bästa jag har gjort. slippa stressen, kön och spendera mer pengar därinne. men vi började iallafall redan på torsdagen med en öl på båten, och sedan gick vi vidare till Olearys för lite mer öl, bowling och shuffleboard.

på fredagen blev det ängarna, kikade lite brännboll och njöt i solen. på kvällen körde vi lite förfest hos mig, det kom mer folk, samt fest i korridoren och avslutade kvällen med brännisfesten!

lördagen såg ungefär likadan ut, tjejerna och Elin kom över, det blev en hel del trams, dans och skratt innan vi drog till brännisfesten igen. där vi träffade på Victor och hans gäng, fick nå YÖRG:en kepsar, och efterfest till halv fem. så på söndagen gick det inte många knop, men det var de värt efter en helg som denna! nu är jag hemma på ön igen, sommarjobbet drar igång på måndag och allt känns helt ofattbart att jag ska vara här i cirka 2,5 månad, men som jag har längtat efter sommaråland!

Likes

Comments

idag har det verkligen varit full rulle hela dagen, på dagen blev det shopping och fika med Elin. ett par timmar senare tog jag Jenny under armen och for till båten och åt burgare. trots det kalla men fina vädret så var de riktigt trevligt med lite vardagslyx en onsdag som denna.

Likes

Comments

eller sommarlov och sommarlov, idag var sista dagen jag var i skolan på ett bra jäkla tag. nu är det bara lite resultat och reflektion som ska skrivas till på min rapport och biologi-tenta den 7:e sen är det paus till 28:e augusti, det behövs verkligen efter dessa terminer! 

annars mår jag riktigt bra, förra veckan blev det en hel del solande, häng vid älven med Jessica och så firade vi Emma i lördags. vi började med lite förfest hos Jessica, fortsatte med middag på sjöbris och sen tillbaka till Jessica för lite efterrätt och kvällen slutade med att halva gänget for på olles. sen hände det väl en ganska stor olycka under kvällens gång när jag ramlade och skrapa upp både handleder och knät, men det håller på och läka för fullt.

min vecka fortsätter med lite Elin-häng, fira in sommarlovet med tjejerna, jobb och yran. håll tummar och tår att Umeå levererar bra väder då så man kan hänga på ängarna och brännis!

kör en liten tb från förra årets yra då tjejerna var här och vädret var grymt!

Likes

Comments

dom senaste helgerna har bara bestått av fest! förra förra helgen var det fulsittning på Innertavle som kåren hade ordnat, det blev korv och pulvermos till middag, en hel del lekar, dans och annat roligt innan vi cyklade hemåt. i fredags var det klassfest på Mariehem, musicquiz, charader (finns ingen värre lek än den), lite häng och gårdsfest. sen i lördags var de dags för phösar-fest, vårt lag förfestade lite i solen innan vi gick mot skolan. där blev det några tävlingar mot de andra lagen. där jag tex ställde upp och skala en citron med munnen och åt upp innehållet, dock blev jag nummer 4 av 9, fräsch andedräkt fick man iallafall! lite mellanfest hos Johan innan vi gick till tvistefesten, vilket var rent av galen men en riktigt bra kväll!

fulsittning

klassfest

favorit-Vickan

min tisdag bestod både av skola, kaffe vid älven med Jessica och plugg i solen, vilket resulterade att jag brände mig både i ansiktet och på axlarna, vem vill vara brun liksom?

Likes

Comments

idag hyllar jag min mamma lite extra, hon som alltid ställer upp och finns där för en. hon som vågar stå för sina åsikter, bryr sig inte om vad andra tycker om henne och tar inte emot skit. hon må vara 61 år gammal men hon är så ungdomlig och tuff i själen. hon som alltid vill allas bästa, hon som alltid har ett leende på läpparna och brinner för sitt yrke. hon är värd det bästa. min bästa vän, min största förebild, grattis på morsdagen kära mamma! 

Likes

Comments

i fredags bjöd Umeå på sommarvärme, så efter vi hade skrivit tentan drack jag kaffe i solen med Jenny. ett par timmar senare så for vi ner till stan med Emma för att inviga uteserveringarna men inget hade öppnat, så vi gick via systemet och köpte med oss ett par cider och satt oss i parken. 

lördagen fortsatte med en stadsrunda, fika och drinkkväll hos Mintra på kvällen. man gick ihop två och två och fixade varsin drink. det blev mojito, blue lagoon, margarita och Jenny och min drink: mango daiquiri som vann! tips från coachen: jag hade öppnat två påsar mango med en stor kökskniv och när jag skulle öppna tredje så slant kniven och for rakt in i mitt pekfinger. så till tipset: öppna aldrig en påse med en kökskniv, använd alltid sax. så vår drink var nog bara god för att den fick lite blod i sig, gott! nää skämtosido, kvällen avslutades på en av våra studentkrogar Origo och efterfest hos Gustavs kompis.

en kanonbra helg men typiskt att vädret inte höll i sig!

Likes

Comments