då är dagen kommen, 23 juli då jag blir 26. det kändes som jag just blev 25 och åldersnojan blir bara större, men va gör det när jag får fira födelsedagen med min fina familj. jag minns inte senast mamma och pappa var hemma på min födelsedag så det känns så ofattbart att idag är det faktiskt min dag. dock ska jag snart iväg på kvällsjobb och mysa med gummorna och gubbarna, men nästa helg får jag fira födelsedagen riktigt ordentligt med en obligatorisk grillkväll med världens bästa, det är sista rockoff-helgen och sen blir det troligtvis en sväng till stadshotellet.

så egentligen känns det inte så tokigt att bli 26, åldern är väl ändå bara en siffra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

brännbollsyran är över för i år och den va grym! i år bestämde vi för att inte köpa pass till själva festivalen, och de var nog de bästa jag har gjort. slippa stressen, kön och spendera mer pengar därinne. men vi började iallafall redan på torsdagen med en öl på båten, och sedan gick vi vidare till Olearys för lite mer öl, bowling och shuffleboard.

på fredagen blev det ängarna, kikade lite brännboll och njöt i solen. på kvällen körde vi lite förfest hos mig, det kom mer folk, samt fest i korridoren och avslutade kvällen med brännisfesten!

lördagen såg ungefär likadan ut, tjejerna och Elin kom över, det blev en hel del trams, dans och skratt innan vi drog till brännisfesten igen. där vi träffade på Victor och hans gäng, fick nå YÖRG:en kepsar, och efterfest till halv fem. så på söndagen gick det inte många knop, men det var de värt efter en helg som denna! nu är jag hemma på ön igen, sommarjobbet drar igång på måndag och allt känns helt ofattbart att jag ska vara här i cirka 2,5 månad, men som jag har längtat efter sommaråland!

Likes

Comments

idag har det verkligen varit full rulle hela dagen, på dagen blev det shopping och fika med Elin. ett par timmar senare tog jag Jenny under armen och for till båten och åt burgare. trots det kalla men fina vädret så var de riktigt trevligt med lite vardagslyx en onsdag som denna.

Likes

Comments

eller sommarlov och sommarlov, idag var sista dagen jag var i skolan på ett bra jäkla tag. nu är det bara lite resultat och reflektion som ska skrivas till på min rapport och biologi-tenta den 7:e sen är det paus till 28:e augusti, det behövs verkligen efter dessa terminer! 

annars mår jag riktigt bra, förra veckan blev det en hel del solande, häng vid älven med Jessica och så firade vi Emma i lördags. vi började med lite förfest hos Jessica, fortsatte med middag på sjöbris och sen tillbaka till Jessica för lite efterrätt och kvällen slutade med att halva gänget for på olles. sen hände det väl en ganska stor olycka under kvällens gång när jag ramlade och skrapa upp både handleder och knät, men det håller på och läka för fullt.

min vecka fortsätter med lite Elin-häng, fira in sommarlovet med tjejerna, jobb och yran. håll tummar och tår att Umeå levererar bra väder då så man kan hänga på ängarna och brännis!

kör en liten tb från förra årets yra då tjejerna var här och vädret var grymt!

Likes

Comments

dom senaste helgerna har bara bestått av fest! förra förra helgen var det fulsittning på Innertavle som kåren hade ordnat, det blev korv och pulvermos till middag, en hel del lekar, dans och annat roligt innan vi cyklade hemåt. i fredags var det klassfest på Mariehem, musicquiz, charader (finns ingen värre lek än den), lite häng och gårdsfest. sen i lördags var de dags för phösar-fest, vårt lag förfestade lite i solen innan vi gick mot skolan. där blev det några tävlingar mot de andra lagen. där jag tex ställde upp och skala en citron med munnen och åt upp innehållet, dock blev jag nummer 4 av 9, fräsch andedräkt fick man iallafall! lite mellanfest hos Johan innan vi gick till tvistefesten, vilket var rent av galen men en riktigt bra kväll!

fulsittning

klassfest

favorit-Vickan

min tisdag bestod både av skola, kaffe vid älven med Jessica och plugg i solen, vilket resulterade att jag brände mig både i ansiktet och på axlarna, vem vill vara brun liksom?

Likes

Comments

idag hyllar jag min mamma lite extra, hon som alltid ställer upp och finns där för en. hon som vågar stå för sina åsikter, bryr sig inte om vad andra tycker om henne och tar inte emot skit. hon må vara 61 år gammal men hon är så ungdomlig och tuff i själen. hon som alltid vill allas bästa, hon som alltid har ett leende på läpparna och brinner för sitt yrke. hon är värd det bästa. min bästa vän, min största förebild, grattis på morsdagen kära mamma! 

Likes

Comments

i fredags bjöd Umeå på sommarvärme, så efter vi hade skrivit tentan drack jag kaffe i solen med Jenny. ett par timmar senare så for vi ner till stan med Emma för att inviga uteserveringarna men inget hade öppnat, så vi gick via systemet och köpte med oss ett par cider och satt oss i parken. 

lördagen fortsatte med en stadsrunda, fika och drinkkväll hos Mintra på kvällen. man gick ihop två och två och fixade varsin drink. det blev mojito, blue lagoon, margarita och Jenny och min drink: mango daiquiri som vann! tips från coachen: jag hade öppnat två påsar mango med en stor kökskniv och när jag skulle öppna tredje så slant kniven och for rakt in i mitt pekfinger. så till tipset: öppna aldrig en påse med en kökskniv, använd alltid sax. så vår drink var nog bara god för att den fick lite blod i sig, gott! nää skämtosido, kvällen avslutades på en av våra studentkrogar Origo och efterfest hos Gustavs kompis.

en kanonbra helg men typiskt att vädret inte höll i sig!

Likes

Comments

valborg i Hörnefors var gryyymt! vi kom ut vid 14-tiden, där vi tog de lugnt en stund innan de va dags för kubb-spel. tjejerna mot killarna, tyvärr vann ju killarna. det blev också en hel del kortspel, god middag och mycket skratt. timmarna bara sprang iväg, så vid 23-tiden så delade vi alla på en taxi och avslutade kvällen på Olearys. så denna dag fick verkligen 5 av 5 toasters!

Likes

Comments

nu är jag tillbaka i Umeå igen, kemi-tentan är skriven och det resulterade i ett VG, vilket jag inte hade räknat med när jag pluggade så lite, men skönt att jag klarade den. nu är de dags för fysik och jag fattar noll. hela den här kursen har varit ett stort frågetecken och 80% av kursen kommer jag inte ens ha användning av.

annars har det varit phösarmöte om höstens nollning, invigt mina nya converse som jag verkligen älskarrr (tips till er som behöver nya: köp nya modellen med bra sula!), upplevt fyra årstider på en dag, försenat födelsedagsfirande för Elin med god tårta och lite shopping. på söndag är de ju valborg, och de här året ser ut som förra: vi har fått låna Jessicas föräldrar hus så vi ska vara där med ett gäng och bara ha de trevligt, sen får man se hur kvällen/natten slutar.

och på tal om någonting helt annat så är äntligen mitt sommarjobb fixat, i år blir jag på hemtjänsten i Jomala! tråkigt att de inte blir på förskola som jag ville, men de ska ju såklart bli skönt med lite omväxling. till skillnad från förra året så blir detta lite lättare och inte lika mycket tunga lyft, samt inte lika mycket helg-jobb vilket är oerhört skönt.

näst sista dagen jag var hemma for jag en sväng till Lara, Anders och Freja. älskade Freja som tyckte öllådan var de roligaste att leka med!

som sagt fysiken är igång, här var ett citat som läraren sa till oss. fint och ganska relevant!

inte världens finaste bild, men Elin har fyllt 25 så ica bjöd på gräddtårta

Likes

Comments

äntligen är vår Kroatien resa bokad, 12 augusti bär det iväg till Makarska tillsammans med Ninnie och Jonna. det ska bli så himla härligt, ett perfekt avslut på sommarlovet och speciellt när jag har velat åka till Kroatien så länge. jag har bara hört positivt så det här blir nog gryyymt!

Likes

Comments