• vardag

    GÅRDAGEN

    " Igår var jag på hockeymatch, tyvärr förlorade Färjestad men vi hade det riktigt kul ändå! Framföra…"

  • tips

    SO GOOD

    " Jag är förälskad i Zara, ni vet sådär förälskad att man börjar tvivla på sin egna sexuella läggnin…"

Postad i: vardag

Igår var jag på hockeymatch, tyvärr förlorade Färjestad men vi hade det riktigt kul ändå! Framförallt i bilen på väg hem med högsta volym i högtalarna igenom Karlstad med en mamma som skämdes haha. Vi kom hem runt elva, åt pizza och sedan la oss. Matilda har åkt för att spela handboll och jag är kvar här hemma, men vid tolv ska jag i väg på ett gympass. Sedan kommer hon tillbaka ikväll och då har vi huset för oss själva, så det nalkas tacomys.

En bra gårdag helt enkelt, men nu ska jag försöka plugga fysik innan jag och mamma ska bege oss till gymmet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: tips

Jag är förälskad i Zara, ni vet sådär förälskad att man börjar tvivla på sin egna sexuella läggning haha. Nej men wow vilken kvinna, när jag först lyssnade igenom hennes nya album så ville jag kasta av mig alla kläder och börja dansa. Det är så sjukt bra! Så på med lurarna, upp med volymen och lyssna!

Likes

Comments

Postad i: vardag

// Bilder från gårdagens gympass //

Imorgon är det fredag! Äntligen, ska faktiskt till Karlstad med mamma, Matilda och lillebror för att kika på hockey. Så det ska bli riktigt mysigt. Men nu är jag på väg till Sunne, ska dansa lite jazz och sedan hem för att duscha. Har inte duschat mitt hår sedan i söndags, så jag är rena rama smörpaketet i skallen.

Förutom hockey så har jag inga planer för denna helg, ska mest mysa med bästavän. Det var alldeles för länge sedan sist, hatar när det blir mycket i skolan och det måste pluggas, hon kan när jag inte kan och tvärt om. Vi måste nästan schemalägga varje gång vi ska ses haha. Frustrerande! Men imorgon får vi lite kvalitetstid, kommer bli riktigt kul.

Likes

Comments

Postad i: text

Hon skrek, rakt ut i det tomma intet. Utan ett svar. Föll ner på sina bara knän mot den iskalla asfalten. De små stenarna skar in i hennes magra knäskålar, men det fanns något annat som smärtade mer. Tusen slöa fickknivar i ett redan trasigt hjärta. Bedövad. Hon lät tårarna falla ned för kinderna, den salta smaken nådde hennes mungipa. Fastnar på hennes tunga. På sina bara knän bad hon, bad om hans uppmärksamhet. Bad för en stund, bad för en minut. Ersatt, kastad iväg, nerkyld. Förblindad, hon vill ha hans grova händer på hennes höfter, hans mjuka läppar mot hennes. Men hon ser inte, det var han som med fickknivar högg henne i hjärtat, det var han som förstörde hennes förmåga att älska.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Plugglusten finns inte just nu, ligger med mapparna framför mig men att öppna dem och ta tag i saken känns lite för ansträngande. Bläddrar lite i sidorna och sedan tar det emot. Har nämligen hörförståelse i spanska imorgon, så jag får hoppas att det går bra ändå.

Men nu till något lite roligare, min mens har dragit igång och bad mamma köpa hem lite bindor och tamponger igår. Fick en liten överraskning på köpet, en menskopp! Måste faktiskt säga att jag var riktigt skeptiskt först men har den i nu och det är både bekvämt och praktiskt. Gymmade även med den och inga problem, så skönt! Så för er tjejer som också får utstå att livmodern en gång i månaden rispar med knivar inuti magen, rekommenderar!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Här är mina sex senaste inatagrambilder, ni hittar mitt konto här. Så in och följ!! Ett av mina mål för 2017 är trots allt att nå 800 följare. Men, mitt feed. Skrattretande, det gick verkligen från planerat och snyggt till ett enda stort frågetecken. Har mest slutar bry mig om helheten utan vill att varje bild för sig ska vara on point, så de passar inte riktigt alltid ihop med varandra.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Okej, denna måndag har gått mig på nerverna. Vaknade upp till en vit gräsmatta när jag äntligen trodde att våren hittat hem, ramlade när jag gick ut med hunden och har haft mensvärk. Livet är ju helt underbart måste jag påstå haha. Jag har haft bättre dagar kan man säga, dessutom krånglar vårt internet här hemma. Så det får bli en tidigt dejt med sängen ikväll.

Kan inte påstå att min bergochdalbana är påväg uppåt vid denna punkt, men som sagt. Det är snart lov! Så jag ska skriva av mig lite, lyssna på skön musik och äta lite vindruvor för att sedan få svullna läppar eftersom det är en av de hundra sakerna jag är allergisk mot.

Likes

Comments

Postad i: vardag

I några bättre bilder såg gårdagens fruktskål ut såhär, tillsammans med fysikplugg. När det kommer till nationella vet man inte alls vad som kan komma på provet, så det är lika bra att plöja igenom hela boken.

Men just nu ligger jag i sängen, ska strax stiga upp och ta mig frukost. Sedan blir det förmodligen gymmet med mamma, tror det får bli mage och rumpa idag. Det är ju söndag, en dag fylld med ångest. Men förra skolveckan gick snabbt, så förhoppningsvis gör denna också det.

Likes

Comments

Instagram@michaelaamneteg