vardag

EN TISDAG

" Älskar verkligen fräscha blommor, hade velat ha en ny bukett hemma på skrivbordet varje vecka. Men…"

vardag

HEMMA

" Hej, det var ett tag sedan jag lyckades skriva ett vardagligt inlägg. Men här är jag, hemma i Värm…"

Postad i: vardag

Älskar verkligen fräscha blommor, hade velat ha en ny bukett hemma på skrivbordet varje vecka. Men ja, det orkar man aldrig se till att ha. Hur är det med er då? Jag mår, hör och häpna, bra. Trött såklart eftersom jag jobbar och så, men annars förvånansvärt bra. Det märks verkligen att beslutet om flytten hit är det bästa beslut jag tagit. Jag var med på idrotten idag, vi spelade volleyboll. Om ni varit med mig här länge så vet ni att jag avskyr idrott mer än självaste pesten eftersom ja, är jag inte duktig så vill jag inte vara med. Men idag var jag trots allt det, och jag hade kul.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, medveten om att klockan inte ens är åtta och lyssnar på lite skön musik. Pluggar lite och planerar mina kommande dagar. Imorgon är det ett frisörbesök som gäller, jag är taggad till tusen. Ska bli skönt med lite förändring. Är värd att skämma bort mig själv lite faktiskt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej, det var ett tag sedan jag lyckades skriva ett vardagligt inlägg. Men här är jag, hemma i Värmland. Åker tidigt imorgon tillbaka till Göteborg, kommer troligtvis vara helt slut imorgon kväll eftersom tåget går ungefär 05:30 men vad gör man inte för att få vara några timmar extra med familjen.

Strax ska vi iväg och äta mat, så det ska bli mysigt. Igår käkades det tacos, jag åt lunch med min kusin och fikade med pappa. Så jag hann med ganska mycket trots allt. Jobbade ju i fredags, och på tal om jobbet så går det bra. Man har dåliga och bra dagar, så är det med allt. Denna vecka är onsdag, lördag och söndag bokade för jobb. Men ja, allt rullar på. Jag börjar få in rutinerna och skolan går bra. Vi har det otroligt lugnt, det är riktigt skönt faktiskt.

Likes

Comments

Postad i: text

Jag vill älska, känna, uppleva. Jag vill ha en hand att hålla när mörkret omsluter kvällen, jag vill ha en axel att luta mig mot när mina egna tyngs ned. Jag vill ha två starka armar som omfamnar mig när vardagen fastnar i leriga spår. Och jag vill ha en tunga som formar orden ”jag är din” när tvivel smyger in i bilden.

Jag vill känna det där som beskrivs som fjärilar i magen, jag vill ha ett zoo fyllt av känslor i hela min sårbara kropp. Jag vill uppleva känslan, kär. Men det är som om Amor skjuter sina kärlekspilar någonstans bort i fjärran. Som om han skapat spärrar som ej vill öppnas, som inte kan knäckas av ens Romeo själv.

Jag vill att mina känslor ska kunna beskrivas med den djupaste och mest romantiska låten som skapats. Men jag kan inte, jag kan inte relatera till dessa så kallade varma lyckorus och hjärtan som pumpar i takt till varandra. Jag kan inte relatera till gnistorna som slås varje gång två par suktande läppar möts. Någonting stoppar mina känslor från att utvecklas till den där starka punkten. Men jag börjar tro att det är en ren och skär försvarsmekanism som hindrar min redan ärrade själ från att sluta som en sliten gammal trasa full av smuts som jag inte kan skaka av mig.

Likes

Comments

Postad i: vardag

[ bilder från lisa.olssons @ instagram ]

Jag tog tag i kragen och ringde en frisörsalong jag hört mycket om, Hair Angered. Så jag hoppas att de kan hjälpa mig med mitt hopplösa hår. Jag vill verkligen skaffa lugg, älskar frisyren på de tre bilderna ni kan se ovan. Vill ha! Nu är det ju så att jag har naturligt tjock, lockigt och frasigt hår. Så jag plattar ju håret var och varannan dag. Det börjar bli tröttsamt kan man kort säga och jag tror knappast att jag kommer kunna sköta luggen så den ser nice ut varje dag. Så ska därför se om jag kan permanenta det så att lockarna blir mer kontrollerbara och så att jag möjligtvis kan klippa lugg. Men detta är bara ett kanske, ska dit på onsdag den 20:e och så får ett beslut tas där och då med deras hjälp.

[ bilder från optimagbg @ instagram ]

Något jag också bokat in är fransförlängning, jag har velat göra det så länge nu och den 22:a September är det dax även för det. Så nu hoppas vi att jag hittat en bra salong för det, ja ganska dyra priset jag kommer att behöva betala haha. Så om lite mer om en vecka kommer jag vara jäkligt mycket fattigare, men förhoppningsvis grymt mycket fräschare också.

Likes

Comments

Postad i: text

Iskall, död. Känslomässigt död. Känner ingenting, men ändå, allting. Kan inte sätta huvudet på spiken, kan inte avgöra. Inte bara känslokall utan samtidigt överöst av tusen känslor. Är det ens möjligt? Att känna allt och ingenting på samma gång. Kär, men ändå inte. Sårad, men ändå inte. Glad, men ändå inte. Ett kaos som inte riktigt hittar vägen ut, jag är fast i en mörk tunnel och ljuset är långt, långt borta. Jag kan nästan känna smaken av de olika känslorna jag borde uppleva, men än så länge är det bara just det. Ett litet provsmak på något som borde vara smakfullt och mäktigt. Jag är inte framme än.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Nu finns äntligen min älskade Lucifer permanent på min vänstra underarm. Det blev verkligen superbra, är så himla nöjd. En enkel, men betydelsefull detalj.

Det har varit dåligt med bloggande från min sida igen, förlåt. Men jag jobbade på ett bröllop i lördags, i söndags tatuerades jag och sedan var jag helt slut eftersom jag slutade jobba vid tolv ungefär. Tåget hem gick vid fyratiden igår, självklart blev man också omgiven av skrikande småbarn och huvudvärk. Men nu är det ganska lugnt, jag ska andas, lyssna på musik och skriva av mig lite. Många känslor som bubblar i mig, eller ska jag säga "inte bubblar i mig"? Ja jag kanske lägger upp någon text framöver så får ni nog mer förståelse för vad jag menar med det.
Godnatt, sweet dreams på er!

Likes

Comments

Postad i: vardag

// Två random bilder från jagvetintenär, men ja. Fina ändå. //

Jag sitter nu på tåget med panik för att mina hörlurar troligtvis ligger någonstans i mitt place i Göteborg. Tåg, utan hörlurar. Ah ni vet kanske hur det är, det suger. Men jag har två datorer till hands haha, skoldatorn som jag nyss lagt in lite anteckningar på och min vanliga, till alla mina bilder och annat skit såklart.

Som sagt, på väg hem. Men åh vad jag trivs, och för att vara ärlig så har jag fått fler komplimanger under dessa två veckor i skolan än vad jag någonsin fick under hela min grundskoleutbildning. Jag älskar verkligen dessa underbara och generösa människor. Nästan varje dag blir man överöst med en mysig komplimang. Har blivit kallad klassens fashionista bland annat. Vilken ära är det inte att få höra det liksom? Ja det värmer hjärtat och stärker hela mig. Thank you schoolmates som lyckas förgylla mina dagar!

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: tips
Sweater Weather

Hösten är, tyvärr i princip här. Det är kanske inte helt fel med mysiga tröjor och färggranna löv, men jag är nog inte riktigt redo. Har inte ens tagit årets första riktiga dopp än!?. Men, nu väntar istället en fartfylld höst med plugg och jobb, så jag ska möta denna årstid med riktigt sköna tröjor. Här ovan är några favoriter från NA-KD.

Likes

Comments

Postad i: vardag

Det är onsdag, halva veckan är genomförd och jag har nyss fått mitt första arbetsschema. Så nästa vecka ska jag jobba fyra dagar i rad, från onsdag till lördag. Men sedan blir det nog bara två-tre dagar i veckan. Idag ramlade även den första, riktiga skoluppgiften in. En uppgift jag mer än gärna skulle vilja undvika eftersom vi ska spela in oss själva som ett liknande sommarprat och sedan spela upp inför hela klassen.

Men snart är det helg och åh vad jag längtar, ska faktiskt hem till Värmland. Familjen har precis skaffat en ny kissemiss så den ska det gosas med såklart. Sedan på lördag så ska jag även jobba på ett bröllop. Klart man längtar hem lite, men jag trivs samtidigt riktigt bra här. Men, jag har otroligt lite onyttigheter i mitt skafferi och gå och köpa gottigheter. Nej det orkar jag inte, kan bero på att jag är både snål och lat haha.

Likes

Comments

Instagram@michaelaamneteg