Hej svejs! Ville bara säga till mina stalkers härifrån att jag tog bort min blogg på Devote men har nu tagit tillbaka den igen! Samma bloggadress som inlägget innan! Så vänta några timma så ska ni få reda på smaskiga detaljer som händer i mitt liv tack puss på er, men några extra till min favorit stalker! :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu lägger jag ner allt, orkar inte. Har plockat ur batteriet från telefonen så jag slipper människor. Begraver mig i sängen och gråter ut...

Likes

Comments

Idag är jag helt jävla slut efter gårdagen! Jag ligger just nu i badet med en energidricka för att vakna till och tittar på The Hills. Bloggar lite senare när jag samlat krafter..

Likes

Comments

Pigg tjej här! Eller inte.. Är helt slut men får skylla mig själv som la mig fyra inatt/imorse.. 

Idag blire student för min fina prinsessa Victoria!! Är så taggad, utspring klockan ett och massa kul! Har mycket att göra idag. Ska hjälpa Victorias mamma i lokalen efter hennes utspring och fixa iordning inaför mottagningen. Vill att hon ska få en riktigt bra dag! Blir en fet utgång ikväll ikväll också, vi drar till rockbaren förstoch drar några shottar, sedan vidare till Bryggeriet och börjar festen där och sedan avslutar vi kvällen på Valand! Fest hela natten whoop whoop!!! 

Tror ej jag hinner blogga mer idag, isåfall kommer det nog massa imorgon. Hoppas ni alla får en grym dag! Likes

Comments

Usch och fy vad jag känner mig sliten idag.. Har ingen ork att ens ta mig upp ur sängen och fixa mig. Fast snart får jag ta tummen ur röven och gå ut till familjen som sitter och grillar, får se sedan vad jag hittar på. Måste först och främst piggna till rejält! Får nog dra i mig några koppar kaffe.. 

Bilder från igår!

Likes

Comments

Legat och kollat på SAW filmerna så nu mår jag lite bättre, ligga och njuta när folk dör är fan underbart!

Var på maskerad tidigare och var utklädd till militär! Det var sådär kul, drog hem tidigt och gick i typ en timme, fyfan. Aldrig mer fest mitt ute i ingenstans.. Kom hem i alla fall som tur var! Alkoholen har gått ur min kropp så nu är jag typs bakis, kul.... Ska gå och lägga mig strax så jag slipper denna äckliga huvudvärk! Godnatt mina fina läsare!

Likes

Comments

Man får veta så jävla mycket vad folk säger bakom ryggen på en, det är ÄCKLIGT. Alla falska människor kastar jag här och nu, ni är vidriga. Har ni något att säga om MIG så kom till mig, inte gå bakom min rygg och var äckliga. Fyfan vad arg jag är. Jag spyr på er, behöver verkligen inte sånna som er i mitt liv. :) Ha det gött haj era äckel!

 

Likes

Comments

Jag är arg, som ett jävla bi. Jag kokar, vet ej vad jag ska ta mig till men ska få ut min aggressioner på något sett! Just wait...

 

Likes

Comments

Jag tycker det är tråkigt när man har förtroende för en människa men personer bryter det gång på gång och fortfarande tror att man ska kunna lita på dem. Det tar inte en dag att bygga upp ett förtroende, det tar ett bra tag. Och hur ska man kunna lita på någon som verkligen tabbar sig flera gånger på fyllan? Det är omöjligt. Vill inte ha det så.

Vill man att man ska lita på någon så får man fan bevisa det också och inte köra på mycket snack, liten verkstad för det håller inte i längden. Förtroende finns på olika grader, det finns vissa små saker man kan berätta men dom större håller man för sig själv. Det är jätte svårt att träffa en människa man kan lita på till hundra procent. Jag har turen att jag har hittat en, Victoria. Jag kan berätta ALLT för henne och jag vet att till och med den dagen vi inte finns för varandra längre så är mina saker trygga hos henne.

Sen har jag även oturen att ha träffat en person jag tycker väldigt mycket om som jag absolut inte kan lita, tycker verkligen att det är jätte tråkigt, har även sagt det till honom och han säger att ha ska bevisa att jag kan lita på honom. Men ja det går inte så bra, gång på gång så tvivlar jag på att han kommer motbevisa mig. Att få sms som "hade inte du varit med hade jag tagit första bästa och satt på" får en att tveka ännu mera.. Likes

Comments