Har gjort en ny blogg, så ni vet!

http://www.nattstad.se/miicha

http://www.nattstad.se/miicha

http://www.nattstad.se/miicha

http://www.nattstad.se/miicha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta har varit den värsta natten på läääänge.. funderar starkt på att göra en blogg med lösenord på så egentligen ingen kan se den utan lösenordet.. jag lova ju inget mer depp, men jag måste skriva av mig, detta känns dock inte som det bästa stället.. men jag vet inte var? jag har testat word och det kändes inte heller rätt.. o skriva för hand går inte det hade blivit för många sidor.. Jag vill kunna skriva av mina hemligheter, saker och ting ingen vet om mig, saker jag vet om folk som tar kål på mig för det kan såra andra.. Det lättaste är om jag bara hade försvunnit, haft min egna värld.. Får väll se hur jag gör, allt är bara så himla kaos ibland.. men jag överlever väll!

 

Likes

Comments

hejsan hoppsan! 

Ligger här hemma i sängen o har inte gjort ett piss idag, har bara latat mig hela dagen! Hihi får gå ner till affären och köpa lite gottis sen till ikväll, för det blev inget kristianstad för min del, kände inte för det riktigt o sen av andra skäl. Så blir en hemmamyskväll igen antar jag, det tråkigaste är ju att jag blir forever alone, då hjärtat mitt är i sälen och kommer inte förrän imorgon kväll, så jag får väll stå ut! aja får väl lyfta på röven och städa upp på mitt rum iaf! 

puss&kram

Likes

Comments

Hejsan hoppsan, kom nyss hem från skolan. Väntar nu bara på maten så jag sen kan sova, hihi! 

Kommer nog inte uppdatera på några dagar då jag har en del att göra!

Tor, fre så är det rätt privat. Sen lördag så blir det antagligen fest i kristianstad tror jag det va, haha! Sen kommer det nog en uppdatering! 

Nej nu ska jag ner och tjata på mor min om maten så jag kan sova sen!

puss&kramLikes

Comments

Godmornin' sunshines!

Glömde bort bloggen igår, då det hänt lite. Men ska se om det blir något mer bloggande idag! 

Har dock försovit mig nu, skulle åkte med bussen som gick 07.06 egentligen men vakna precis när min fader körde så hann inte riktigt med.. så får ta nästa som går om typ 25 min.. 

Skriver KANSKE senare vi får se!

puss&kram

 

Likes

Comments

Haha kom inte på någon rubrik så det fick bli sådär, haha!

Hej iallafall! ;) 

Sorry för kass updates och depp updates men det kommer bli ändring på det nu, ska ta tag i bloggen för 1234566596858 gången typ, Jag vet inte riktigt vad som har hänt men jag känner att allt faller på plats för mig, har tänkt en del den senaste tiden och kommit fram till val som jag ska göra osv, osv! HAPPYFACE! ;D

Idag blev det ingen skola pga att jag har varit sjuk, men känner mig lite bättre nu förutom magont. :)

Helgen har jag spenderat med mitt hjärta och hans familj! :b 

Ska strax kolla på twilight breaking dawn del 2. Sen blir det nog sova tror jag så jag kommer upp i tid till skolan imorgon! :d

Aja natti på er! 

puss&kram

Likes

Comments

Det finns en person i min skalle just nu och det är min mamma, hade behövt henne mer än någonsin nu. Det värsta med att inte ha en mamma är att du får inte samma mammakärlek som dom flesta andra, du får aldrig känna dom kramarna när du ledsen du får inte höra din mamma säga att allt ordnar sig och att du hos finns här hos en.. Du får inte samma familjekänsla..  Jag hade kunnat göra vad som helst för att få min mamma tillbaka om det bara hade funnits ett sätt.. 

Jag hade velat veta hur mitt liv hade sett ut om min mamma fortfarande hade funnits..

Jag saknar dig mamma, jag önskar att du vore här hos mig nu, att du krama om mig hårt och sa att allt ordmar sig och ger mig samma mammakärlek som dem flesta får , jag vill höra dig säga att du älskar mig, precis så som jag älskar dig.

Mamma, jag älskar dig.

Likes

Comments

Nyligen hemkommen, från ljungby där jag har varit hos hjärtat då. Har inte hänt så värst mycket dock. 

Ni undrar säkert över min rubrik men det är så här att den 26 dec 2013 åker jag och bästavän till thailand i 3 freaking veckor helt ensamma, och jag kan inte mer än längta!!!! Och imorgon slutar vi röka helt! Vi ska visa hela världen att vi kommer faktiskt klara detta eftersom det inte är många som tror på oss men ni ska f*n o mej få se ett o annat :D

Under resan ska vi shoppa, supa, sola, shoppa, supa, sola ! :D 

2013 kommer bli vårt år! :D  

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag är i ljungby igen som vanligt haha! stannar tills imorgon. Idag har inte hänt så mke vi har bara legat o kollat johan falk o krängt pizza, mys!

Nu tycker jag ni ska klicka in på denna låten och lyssna på den,det är så att mitt hjärta har gjort den, Det är hans första proffsproducerad låt. Så klicka nu in förf*n !! ;)

 


Likes

Comments

Hejsan hoppsan, fyfasiken vad sleten jag är?! Helt galet vaf*n.. :O 

Hihi, nu är jag ääntliggeeeeeen hemma! ;D Galet skönt, HAHA! Nu väntas mat, sen har pretty little liars börjat igen , överlycklig :D wiie!

 

Sen är det lite annat,  har en massa blandade känslor ang en sak, men vi ser vad som händer. :) Hoppas jag gör rätt val helt enkelt, tråkigt nog är det något jag lär märka efteråt.. :/ aja!

Nej nu kallar mor min att det är mat! :)

puss&kram

Likes

Comments