Detta är Nathalie, idag ska hon gifta sig. Detta skulle vara den lyckligaste dagen i hennes liv, och det är klart det måste se ut så då, hon skrattar och är glad och visar ingen hur hon egentligen känner.

​Men egentligen så känner hon hur allting bara har gått för fort och de har inte funnits tid eller plats till att stoppa det. De var ju detta hon ville, hon ville ju gifta sig med mannen som var hennes livs kärlek. Men mitt i all stress och planering har hon blivit osäker och försökt att säga detta men har bara fått till svar "det är klart vi ska gifta oss". Och idag står hon här glad utåt sett medans insidan skriker ledsamhet, oro och rädsla. Hon hade ju kommit fram till att hon faktiskt inte ville detta. Hur skulle hon nu avsluta detta?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är Nicole, på bilden så står hon och fixar det sista innan hon ska iväg på 18-års fest som hon har längtat efter att gå till hela veckan. Musiken dunkar i bakgrunden och vinet står på bordet och hon känner sig mer än redo för denna kvällen och har väldigt höga förväntningar.

När hon kommer till festen så möts hon av sin pojkvän som hon inte hade förväntat sig att se då han sa att han skulle vara hemma hela kvällen, dessutom står det en tjej hon känner till och klänger på honom. De hade redan bråkat lite under dagen så detta gjorde Nicole väldigt frustrerad.

Hon står ett tag och funderar på hur hon ska reagera innan hon bestämmer sig för att gå fram och konfrontera honom. Hennes pojkvän känner sig snabbt påhoppad och börjar direkt att argumentera tillbaka och blir mer och mer aggressiv. När han tillslut mitt i bråket som uppstått höjer sin hand mot henne så bestämmer sig Nicole för att vända ryggen till honom och börja gå sin väg. Då kommer pojkvännen efter och tar henne runt ett gatuhörn, när Nicole sedan vägrar prata med honom så händer det ofattbara. Hon ser hur det svartnar för hans ögon, och hör hur han skriker så det känns som att hennes öron blöder, hon vänder sig återigen för att gå och känner då en kraftig spark i ryggen innan hon faller till marken. Han sätter sig på henne och slår henne i ansiktet innan hon kommer loss och springer hem.

Nicole ligger nu i sin säng, hon är ledsen och har ont. Hon visste ju att han kunde bli aggressiv men trodde aldrig att han skulle kunna bli såhär våldsam. Hon har ju fått en lavett då och då men tänkt att hon kanske förtjänat det och allt har ju blivit bra sen. Men ibland är man för blind för att inse att det faktiskt inte är okej och det finns inga ursäkter till att det ska vara okej, men hon blev blind av kärleken.

Likes

Comments

Jag har gjort bilder på tillfällen som förväntas vara positiva och glada, men också bilder som speglar hur verkligheten faktiskt kan vara. Att allt inte alltid är som det ser ut och att man oftast inte kan se på utsidan hur något egentligen är. Detta är ett ämne som jag tycker bör uppmärksammas då jag själv har mycket erfarenhet om förväntningar till skillnad från verkligheten, därför är detta ett mycket personligt arbete.

Likes

Comments