​jag förstår inte vad som har hänt! Jag är sååå trött hela tiden. Känns som att jag skulle kunna sova i flera dygn. När jag väl har somnat. Skulle behöva en energiboozt. Någon som har några tips?? Tacksam för allt ! 

Ska snart krypa till kojs men ville bara säga hej till er era sötnosar! 😘 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Dagen har nått sitt slut och gissa vad? Jag är vaken! Gick och la mig klockan 20 ikväll. Försökte sova, ryckte till direkt innan jag somnade å så höll det på. Tillslut tröttnade jag. Jag tror att jag lider av panikångest och depression. Måste prata med min läkare om detta. Någon som har och vet vad man kan göra ? Skulle uppskatta om jag fick några tips!

Idag har vi haft vattenkrig. Såg ut som dränkta katter när vi kom in. Men kul var det!

Bilen blev ren den också. Men hann aldrig dammsuga den. Kom skurar av och till hela tiden. Får se vad vi ska pyssla med i morgon. Tänkte säga godnatt nu och försöka sova igen. Nattinatt. Vi ses i morgon!

Likes

Comments

Dags att tvätta bilen. Som jag längtat. Eller inte. Köpt schampoo å rengöring för nästan 500:-.

Blir den inte ren nu så jäklar ! 

Likes

Comments

Hejsan på er! Hur är läget idag ? Med mig är det ganska bra. Ligger här som vanligt vid denna tidpunkt och kan inte sova.

Blev sjukskriven för en vecka sedan.i 16 dagar. Konstigt att man faktiskt vänjer sig vid det och tycker att det kan vara ganska skönt. Var väldigt rädd att jag skulle börja att klättra på väggarna efter bara någon dag. Jag hade tänkt att jag skulle gå upp klockan 7 till morgonen. Lycka till känner jag. Måste försöka få lite rutin sista veckan nu.

Ligger och tänker på en person som verkligen tog mitt hjärta och försvann. Tror aldrig att jag skulle kunna känna samma känslor för någon annan än honom. Men man förlitar sig på vad alla andra ska tycka och tänka hela tiden. Idag ångrar jag mig att jag inte följde mitt egna hjärta då jag saknar honom väldigt mycket. Hur kommer man över någon? Vi träffades för 3 år sedan i december. Han såg mig på stan och var med en kille som visste vad jag hette. När de hade stalkat mig på Facebook och Hitta.se ringde min telefon och undrade om vi kunde ta en fika. Killen var dock en "bad boy". Jag älskade att umgås tillsammans med honom. Kände mig trygg i hans sällskap. Men när folk i min närhet fick höra "vad" han var så tyckte de nästan att jag verkade dum i huvudet. Men jag har alltid hört att man ska följa sitt hjärta och inte sin hjärna. Men det blev hjärnan som tog över. Men jag kan inte glömma honom. Ibland önskar jag att vi kunde ses igen. Råka springa på varann. Så att jag fick säga hejdå på riktigt.

Hur har eran sommar varit ? här ska det regna hela veckan. Roligt. Har inga direkta planer för veckan. Måste tvätta och städa bilen i morgon. Ser ut som en riktig grisbil. Vilka värderingar man har. Hemmet skall vara skinande rent (så rent det kan bli med småbarn) men bilen ligger längst ner på listan. Tänkte köpa en ny bil inom kort så kan ju vara trevligt om den som köper den inte blir vettskrämd.

Jag tror att jag ska ta och lägga mig och blunda några timmar nu innan jag skall upp igen. Tänkte hinna städa och göra mig i ordning innan lilla bossen vaknar.

Vi hörs i morgon igen. Får se vad dagen har att erbjuda.


Hejdå med er ! 😘

Likes

Comments