Hej!

Avbryter mitt tentaplugg för ett litet blogginlägg! Har varit en väldigt långsam dag. Har hunnit hem till mamma och gymmat lite. Hämtade även hunden så nu har jag henne hos mig i min ensamhet! Jonathan åkte till Stockholm i söndags efter en permishelg. Kommer inte få ha kontakt med honom på en vecka från och med idag. Tiden kommer gå mest åt plugg och att fixa hemma ändå. Har köpt lite julpynt i år, vilket är väldigt ovanligt... Men men, alla kan vi förändras med tiden. Blev helt förälskad i rumsgranen som ni ser nedan på bild. Köptes på IKEA i går. De små julkulorna som syns på var helt slut! Men en snäll expedit plockade ner skylt-exen från en julgran. Lyktorna är från Majas Cottage! Köpta på Hässleholms Möbelaffär. Snart dags att plocka undan all kurslitteratur som ligger utspridda över hela bordet och bädda ner sig. Ha det bra!  


Likes

Comments

Hej!

Halvligger här i soffan och sneglar lite på tv samtidigt som jag försöker hitta motivation till att fortsätta med mitt paper som ska in om drygt en vecka. Lämnade Jonathan vid Ängelholms flygplats igår, kommer inte träffa honom förrän om ungefär två veckor. Känns tråkigt! Hatar detta livet, att bo själv! Känns bra att hans utbildning börjar lida mot sitt slut. den 13 november kommer han hem för gott!

För att sammanfatta mitt liv lite kort: Jag heter Michaela, jag bor i Broby med min pojkvän som för tillfället är uppe i Stockholm och går GMU grundläggande militärisk utbildning. Jag själv studerar också, inte till militär utan till personalvetare (HR) på Högskolan Kristianstad. Ursprungligen är jag från Åhus; som ligger en bit från Kristianstad, vid havet. Växte upp där med separerade föräldrar sedan åtta års ålder. Bodde mest hos min pappa i en villa vid Täppet nära den kända platsen där beachhandbollen spelas. Trivdes superbra tills papps bestämde sig för att flytta ihop med sin dåvarande särbo i en numera nyrenoverad gammal stärkelsefabrik.

Vid den tiden var det dags för mig att söka in till gymnasiet, och då slutade det hela med frisörlinjen på Stenforsagymnasiet i Östra Göinges kommun. Flyttade till egen lägenhet i Knislinge, men bytte efter första året till handel- och administrationsprogrammet på en annan skola i en annan kommun. Sade upp lägenheten och flyttade mer eller mindre in med min pojkvän som jag träffade på sommaren där innan gymnasiets start.

Jag och Jonathan är tillsammans än idag, vilket jag är otroligt glad över.

Idag bor jag som sagt i Broby och har intressen som innefattar matlagning, smink, hår, träning, vänner och inredning -framför allt! Bloggen kommer främst vara till för mig själv och för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad som har hänt under min utbildning och i mitt privatliv.

Likes

Comments