Header


Mmmm världens trevligaste vecka. Till havs med familj och i skärgård med vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Andades tungt med blicken fäst på gatubelysningen, barrskogen och månen - som tillsammans skapade något filmiskt till de melankoliska dramatiska ljudet av La Ritournelle i högtalarna, så högt att basen rubbade hjärtas rytm.

Likes

Comments


Jag kan inte hålla koll på dagar och veckor längre. Det är så hektiskt, samtidigt som jag går omkring med känslan att jag inte gör något alls. Som ett kvitto på helgens aktiviteter har jag den grymmaste av träningsvärk över hela halsen. Både i nacken och i svalget… Gröna Lund jag börjar bli gammal. Knackade på med take away-kaffe hos William på morgonen och två timmar senare satt vi 4 pers och skrek i en berg-och-dalbana. Och sen: ELTON JOHN. Wow. Han glittrade som en diamant både metaforiskt och bildligt. Aldrig sett en 70 plussare rocka en glitterkavaj och glittersolbrillor bättre än han. Och den starka, så himla välbekanta rösten efter en hel barndom av Elton på pappas LP-spelare.Likes

Comments


För 24 h sedan stod hela Ullevi som en gigantisk pingvinflock i skydd mot regnet. Som inte bara regnade ner. Nej, hela arenan duschades.

Men långt fram kom vi. Jag tar alla hellregn i världen för Coldplays konfettiregn och Chris Martins otämda energi.

Vi fick smaka på livets skörhet innan, hur en händelse kan förändra precis allt

Det gjorde den inte. Döden lämnade oss i fred, den ville inte ha med oss att göra. Bara peta lite retsamt på en nära vän i en bil framför oss på en midsommartrafikerad motorled.

Så vi dansade och sjöng och HOPPADE

Trots mina läkarrekommendationer att absolut inte hoppa

Får jag inte hoppa så sprängs jag snart, tänkte jag

Så jag hoppade dubbelt så högt som alla andra

Och i videoklippen dagen efter hör man mina ohämmade gurgel av lyckaLikes

Comments


Påväg ner till Västkusten och midsommar med den här!!! Saknat att spendera ca 24 av 24 h om dygnet med henne!

Likes

Comments


Som den mugglare man så bittert är, så är Mother nature det närmsta vi någonsin kommer komma magi!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


En spegelbild om året, är bra för... låret?

Nylandad i långa landet falukorv. Spenderar 2 dagar på min plats på jorden Ingarö innan Västkusten och midsommar. Ingarö är bäst och sämst för hjärnan. Tänker så mycket. Avsaknad av wifi och annan mänsklighet does that. Har jobb att skriva på också. Får bli imorgon. Efter att jag har cyklar till tennisbanan och övat på min serve i någon timme!

Likes

Commentsall day erry day. Vaknar innan solen blir för varm, spelar tennis med storslagen utsikt, går hem och käkar frukost.

Likes

Comments


Läsa bok, spela tennis, äta, repeat.

Och älskar mitt nya frilansjobb som tillåter mig att skriva texter med benen dinglandes från poolkanten, eller med en kopp kaffe i solskuggan på altanen. Mmhm

Likes

Comments


Och bara några timmar senare käkar jag frukost på ett soldäck vid Spaniens solkust.

Likes

Comments


Gårdsfest i ingenstans (för oss stadsbor iaf) till 05. Åkte hem genom vackra landskap till en kopp maskinkaffe från en liten håla mitt i ingenstans den också. Brände mig på fingrarna till tonerna av bilens enda mixtape fylld av grandios opera. Södermanland never ceases to amaze meLikes

Comments


Har så mycket egentid. Förra året var det allt jag ville ha. Nu känner jag en liten touch av rastlöshet. Böcker och målarpenslar är mina vänner de här dagarna.

Likes

Comments


Last supper/Restfest! Strax därefter kom folket (inklusive Emilie som återvänt efter 4 månader på Island!!) och vi trängdes på balkongen i kvällssolen för att sen gå till Mejeriet och se Francis and The Lights med 0 förväntningar men som slutade som min topp fem konsert någonsin! Lyckorus genom hela konserten. Ville aldrig att det skulle ta slut!

Nedre bilden: hejdåkramar i lägenheten. Vi ses om 2 månader igen!

Likes

Comments


Tomma garderober. Den ljuva känslan av att stänga kapitel. När man vet om att allt finns kvar när jag återvänder.Likes

Comments