Header


Sommarflicka x 3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Tisdagkväll. Yoga på innegården, storstädning till enbart guilty pleasure-låtar, och så ölkannor på Kalmars. Folket vad maj är bra

Likes

Comments

Källa


Trillade över David Hockney och FASTNADE. Vill pynta varenda millimeter av väggarna med hans konstverk. De är alla så olika. Olika tekniker, färgskalor och känslor. Konst har vanligtvis en melankolisk effekt på mig. Men inte det här. Befriande snarare.Likes

Comments


Med 86 kr på kontot – inte ens en tur & retur till Malmö, är jag så himla fast i Lund nu. I alla fall några dagar till. Snart kickar överlevnadsinstinkterna igång. Men för stunden är jag allmänt nöjd på en innegård, med en syrenbuske hängandes över mig och en svalnande kaffekopp på bordet framför mig.


Likes

Comments


*gör allt för att krydda till min pluggsituation*

Men sen firar jag också!! För jag har kommit in på linjer jag sökt, och fått höga betyg på tentor jag förväntades faila. Och för att vi ska se Hans Zimmer ikväll. Och för att det är 22 grader i mitten på maj. Det finns alltid många anledningar till kaffe och bulle! Gäller bara att leta lite extra.

Likes

Comments


Jag Lisa och Tove höll i ett alldeles eget TDC här hos oss i lördags. Det var. Så orimligt. Kul!!!! Så kul att jag endast har 1 bild från kvällen - från vår semester i "Indiska oceanen". Vi hann med en sväng till Irland och irish coffee med gräddberg i trädgården, Mexico och Margaritas, Island och snöbollar, La La Land i Hollywood och Ryssland med Vodka-roulette, för att avsluta på Östgöta nation. Om vi traditionsförklarade den här aktiviteten direkt?? Jaaaa!Likes

Comments


Vackra vackra våriga studentstad. Hittills har våren känts som en festival som aldrig tar slut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsHeeej vad helgen var drömmig! Imorgon upp till Stockholm för att se Hans Zimmer i globen. Mitt filmmusik-hjärta slår dubbla volter!!Likes

Comments


Lisa Bday frukost-pynt. We sprinkle that shit errywhere


Likes

Comments


Ett av mina attribut är att jag alltid är extremt dramatisk när det kommer till avslutande av kapitel i livet. Can't help it.

Här är sista kvällen innan flygresan hem 2016. För exakt ett år sedan idag landade vi på Arlanda igen. Nostalgi gör ont och jag är en expert på att älta över just tid.
Likes

Comments


Dubbelt upp


Likes

Comments


Jag har insett att måndag är min nya favoritdag! Fredag Lördag Söndag i all sin ära, men måndag ändå! Tänkt att var sjunde dag har man chans att börja om.


Likes

Comments


De två senaste veckornas alla spänningar är över. Bakom mig. Nu är alla intervjuer och arbetsprover färdiga. Allt jag kan göra är att invänta svar. Det får bära eller brista.

Fredagmorgon. Sommarstockholm. Köpte en stor kaffe latte och en sk. "vinnarbulle", satte mig på en brygga där morgonsolen redan fångades upp av mina svarta jean. Jag löste korsord och tappade bort tiden. Kan liksom inte beskriva lugnet som intog mig så fort jag vandrade på klipporna nedanför systers lägenhet och fick se och lukta havet på promenaden dit.

Efter fredagens arbetsprov flög jag hem. Mother nature - du överväldigar mig alltid.

Lördag - mer arbetsprov. Mycket mingel. Trevligt. Bra intryck.


Likes

Comments


Långpromenad till Skånes mest avlägsna ICA. Jag vet inte, men igår så kände jag mig verkligen ostoppbar. Ingen aning vad känslan grundar sig i eller hur den uppenbarade sig men det var härligt att vandra runt i utkanten av Lund och känna att jag klarar precis allt. Otroligt flyktig, men härlig känsla.


Snart hoppar jag på tåget som tar mig till Stockholm. Idag har jag hunnit med en föreläsning OCH träffat Ellen!! Efter typ 2,5 år från varandra! Hon är ett lyckopiller! En människa man vill vara runt! Vilken lyx att jag kommer få vara det i hela maj!Likes

Comments


Hejhej Lund i sitt esse!

Ännu en benbild från innegården. Men idag känns sommaren mer närvarande än någonsin. Alla sinnen skriker sommar. Har öppnat och läst första kapitlen i Internationell politik. Den här delkursen blir intressant! Äntligen lite krig och fred, som jag längtat hhehe. Imorgon tar jag tåg upp till Stockholm och arbetsprover. Direkt därefter måste jag raka vägen tillbaka med flyg till Skurup för fler prover. Min magkänsla går inte att lita på, den finns liksom inte ens. Såpass kluven är jag inför min egen vilja. Eller jag kan inte ens vara kluven för jag har ingen vilja. Jättejobbigt att inte ha någonting, varken konkret eller abstrakt att grunda sina beslut på.

Likes

Comments


Det är maj igen. Och jag vet inte hur jag kom hit. Jag har alltid varit obsessed över tid. Jag markerar den, analyserar den, jämför den. Datum sitter inpräntade i mig som tatueringar. Jag har försökt hitta mönster på det jag kommer ihåg och inte kommer ihåg, men utan resultat.

Trots min höga medvetenhet om tidens passerande blir jag lika förvånad i varje veckoskifte, månadsskifte, årsskifte. Hur kom jag hit igen?Likes

Comments