Header


Mindblown. Kanske var jag bara i rätt sinnestillstånd just där och då, men wow! Färgerna musiken skådespelarna. Hade väntat på en film som återigen kunde påminna mig om varför jag älskar film så mycket - och jag hittade den.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Måndagsface. Det när man trycker på stopp istället för snooze även fast man vet att det leder till försovning som sedan leder till att svepa en kaffe och frukostmacka i farten som sedan leder till att cykla till tågstationen som sedan leder till att glömma låsa cykeln som sedan leder till att man precis hinner smita in genom tågdörrarna som sedan leder till att sömndrucken delta i föreläsningen om Modul 2.


Likes

Comments


Standardsöndag.

Utforskat Photoshop ytterligare. Lärt mig den klassiska Spy Kids 3-layouten (90's kids ya'll know). Sådär störig och huvudvärksframkallande som bilderna blir representerar mina söndagar galant.


Likes

Comments


haj haj haj

Bilder: Min fina skola och fina klassisar som dricker vin och pysslar vimplar till ateljén


Likes

Comments


Lundalivet är annorlunda nu. Inte så mycket Lund till det. Mer Malmö. Och det är kul!

Skolan människorna och motivationen annorlunda. Jag sätter mig ner vid skrivbordet nu för att plugga med en helt ny krigarinställning.Likes

Comments


Skåne är "nyp mig i armen är det här ens Sverige"-vackert!! Landade i Lund i onsdags. Så konstigt hur en återvändo till en välkänd plats kan skapa föreställningen om att man aldrig ens varit borta. Fina dagar! Älskar augusti. Nästan för mycket. Gör lite ont att vinka hejdå.

Imorgon tar jag första steget mot något heeeeelt nytt. Ska lära mig att definiera mig själv som produktdesigner-student. Känns oerhört fel från allt jag någonsin gjort, men därför känns det helt rätt.

Likes

Comments


Fångar det sista av allt. Det sista av vind, av tystnad, av saltvatten. Det sista av sol, av korsord, av eftermiddagskaffet. Det sista av fiskmåsarnas skrik, av barret under fötterna, det sista av mina icke ockuperade tankar.

Augusti innebär alltid det sista av något. Man kramar ur sommaren som en vattenfylld trasa. Men varför jag älskar dig augusti är för att det inte tar slut här. Den här månaden är övergångsfasen, det lugna pirret i magen som lovar förändring. Slutet på början.

Likes

Comments


Mmmm jag är tillbaka sort of

10 långa dagar som bara rusade förbi i Budapest. Har klippt ihop en "official Aftermovie" av allt samlat skakigt material från veckan. Är ingen bra festivalfilmare. Stackars GoPro flyger och guppar i publikhavet då jag är alldeles för upptagen med att dansa och dricka öl. Men vilken färgbomb av en vecka det har varit. Är sådär lättad men extremt sorgsen över att det är över.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Mmmm världens trevligaste vecka. Till havs med familj och i skärgård med vänner.

Likes

Comments


Andades tungt med blicken fäst på gatubelysningen, barrskogen och månen - som tillsammans skapade något filmiskt till de melankoliska dramatiska ljudet av La Ritournelle i högtalarna, så högt att basen rubbade hjärtas rytm.

Likes

Comments

Likes

Comments


Jag kan inte hålla koll på dagar och veckor längre. Det är så hektiskt, samtidigt som jag går omkring med känslan att jag inte gör något alls. Som ett kvitto på helgens aktiviteter har jag den grymmaste av träningsvärk över hela halsen. Både i nacken och i svalget… Gröna Lund jag börjar bli gammal. Knackade på med take away-kaffe hos William på morgonen och två timmar senare satt vi 4 pers och skrek i en berg-och-dalbana. Och sen: ELTON JOHN. Wow. Han glittrade som en diamant både metaforiskt och bildligt. Aldrig sett en 70 plussare rocka en glitterkavaj och glittersolbrillor bättre än han. Och den starka, så himla välbekanta rösten efter en hel barndom av Elton på pappas LP-spelare.Likes

Comments


För 24 h sedan stod hela Ullevi som en gigantisk pingvinflock i skydd mot regnet. Som inte bara regnade ner. Nej, hela arenan duschades.

Men långt fram kom vi. Jag tar alla hellregn i världen för Coldplays konfettiregn och Chris Martins otämda energi.

Vi fick smaka på livets skörhet innan, hur en händelse kan förändra precis allt

Det gjorde den inte. Döden lämnade oss i fred, den ville inte ha med oss att göra. Bara peta lite retsamt på en nära vän i en bil framför oss på en midsommartrafikerad motorled.

Så vi dansade och sjöng och HOPPADE

Trots mina läkarrekommendationer att absolut inte hoppa

Får jag inte hoppa så sprängs jag snart, tänkte jag

Så jag hoppade dubbelt så högt som alla andra

Och i videoklippen dagen efter hör man mina ohämmade gurgel av lyckaLikes

Comments


Påväg ner till Västkusten och midsommar med den här!!! Saknat att spendera ca 24 av 24 h om dygnet med henne!

Likes

Comments


Som den mugglare man så bittert är, så är Mother nature det närmsta vi någonsin kommer komma magi!!

Likes

Comments


En spegelbild om året, är bra för... låret?

Nylandad i långa landet falukorv. Spenderar 2 dagar på min plats på jorden Ingarö innan Västkusten och midsommar. Ingarö är bäst och sämst för hjärnan. Tänker så mycket. Avsaknad av wifi och annan mänsklighet does that. Har jobb att skriva på också. Får bli imorgon. Efter att jag har cyklar till tennisbanan och övat på min serve i någon timme!

Likes

Commentsall day erry day. Vaknar innan solen blir för varm, spelar tennis med storslagen utsikt, går hem och käkar frukost.

Likes

Comments