Hej fina ni!

Längesen jag var aktiv här tråkigt nog!
Jag hinner knappt skicka iväg ett sms till stackars pappa nu förtiden , kanske förklarar hur mycket jag faktiskt har att göra här!

Jobbar varje dag och nu har vi haft några lediga dagar som vi har spenderat ute mestadels!
Dansat ute på klubben och njutit av ledigheten med mina fina vänner !


Igår var det söndag och då åkte vi hela Goa gänget hem till cassandras fina hus och åt pizza och njöt av solen - och spenderade resten av dagen vid poolkanten !
Super mysigt ❤️

I lördags hade vi en Afterwork med jobbet , grillade på stranden , spelade volleyboll och hade de trevligt! Sedan på kvällen gick vi ut och stojade 😌

Har det hur bra som helst här, kan inte klaga ❤️

Hoppas att ni har det lika bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej!
Tänkte bara berätta om hur jag har det här i soliga Spanien !

Jag mår faktiskt ganska bra , har varit sjuk för ett tag sedan men börjar må bättre tror jag, och jag känner mig ganska glad och nöjd över livet här annars!

På jobbet har det satt mig på ett nytt projekt som jag är så himla glad för! Verkligen , blev en liten överraskning när jag kom från Sverige!
Juste! Glömt att berätta att jag var i Sverige och hälsade på i 6 dagar , hälsade på min familj och vänner! Eller de jag hann iallafall , det var lite tid och dagarna gick så snabbt!

Men det är skönt att vara hemma igen faktiskt!

Sen idag är det ju fredag, och då ska jag va med tjejerna och så får vi se vad som händer ikväll! Bästa '

Likes

Comments

Tjena!

Tänkte kort berätta om min vistelse och julfirande i marbella , pappa hade hyrt en lägenhet i hotellet i marbella högst upp där vi spenderade 5 dagar! Så det här var första dagen , jag och min syster var på taket och hade det bra! Super mysigt!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Tänkte skriva fler inlägg nu i veckan om hur min ledighet har varit osv men jag tänkte att varför inte ge lite motivation på en onsdag ?? Lite livsmotivation så som jag ser det! Hoppas ni alla har det bra! Som ni kanske vet så bor jag i Spanien i min egna lägenhet som jag betalar själv och alltid gjort , sen jobbar jag varje dag 9-17:30 och så ser min vardag ut ungefär ' sen gör jag saker utöver de såklart men så lever jag just nu! Sen att ta sig hit osv eller komma framåt de är livet ungefär haha låter super enkelt men det är det inte utan jag vill bara förklara hur jag tänker :)


Jag har alltid varit så att - Jag är den jag är och den jag alltid varit och jag ser nu att ingen kan ändra på mig utan jag är väldigt säker i mig själv , de finns ingen eller något som kan ändra de! Även om de kanske ibland inte känns så är det bra att ha den inställningen iallafall!


Tanken att jag skapar min egna framtid gör mig också stolt och motiverad till livet , jag vill och jag kan!

Jag har lärt mig att tålamod är bra i vissa fall men aldrig när det gäller dig själv , då så ska du ha lite bråttom tror jag, inte är jag någon viktig människa som har rätt i allt jag säger men de är så jag tror!

Tålamod kan man ha angående sina känslor eller saker man inte kan påverka.

Men allting man kan påverka tror jag att man ska ha lite bråttom med , bråttom kanske är fel ord men! Du ska aldrig stanna utan hela tiden blicka framåt till de som bara känns bra tror jag! Och det just DU strävar efter!

Alla är inte jag som sagt men jag tror att man kan motivera sig själv så!

Jag bygger upp mig själv och till alla er som känner mig och som vet vem jag är så har jag också svaga punkter , jag kan inte allt , jag vet inte allt!

Jag har hela mitt liv varit den personen till mina vänner och de nära mig som är "om mica säger det så är det rätt" eller att "mica klarar sig de gör hon alltid , hon klarar allt" ALLTID !

Folk bara antar att det har varit så alltid! Och nej ni har fel , visst förvånar de mig själv ibland att min roll inte räcker till men samtidigt så vafan?? Hallå jag är också människa , jag kan verkligen inte allt, och jag kan inte hantera alla känslor som jag vill , och ibland behöver jag också hjälp??

Men de är inte många som tänker på de!

Helt ärligt ni som känt mig , eller trodde ni kände mig har jag valt att inte ha i mitt liv , inte för att jag inte tycker om er utan för ert tankesätt inte passar mig då Ni är så egoistiska människor som tror de och antag något sånt!


Jag har alltid varit en självständig människa som alltid har haft mina egna åsikter och kunna yttra mig om dom, jag har alltid haft en lösning på mina vänners problem ännu en gång "vi frågar mica för hon vet" och jag har alltid varit den som är stark men bara egentligen försöka hantera mitt liv på det bästa sättet jag egentligen kan!

Mitt liv har varit en berg och dalbana , det är också en grej , ni som vet ni vet men ni som inte vet ni vet - absolut ingenting !

Jag måste också säga att det har format mig som person såklart och jag får väll tacka att jag blivit den jag blivit men de gör mig inte bättre än någon annan ???

Jag vet inte men människor antar så mycket att bara för att du har en stark personlighet och kan säga de du tycker då har du ett enkelt liv och då har du det mycket lättare än andra människor !

Men nej, jag tror inte folk förstår hur mycket detta drabbat mig också , och hur många käftsmällar jag fått pågrund av att jag är så! Men ännu en gång "hon har de enkelt" , "hon är inte ful och hon har ett bra självförtroende då lever hon ett bra och enkelt liv"

"Kolla hon har flyttat till Spanien hon måste ju ha det jävligt bra och enkelt" Haha detta är så skrattretande ! Men sant ni som tycker att det är coolt osv så tack! Verkligen tack! Men annars så tror ni jag glider runt på ett bananskal här? Jag hade inget när jag kom hit , fick leta lägenhet jag med , och jobbintervju dom alla andra och jag hår till jobbet varje dag och jag är 18 år?? Inte känner jag många som är 18 år och lever helt självständigt men detta är ju mitt val , detta är ju hur jag har valt mitt liv! Och som sagt , ni vet ju egentligen ingenting om mig om ni tror så!

Bara ett exempel en av mina största förebilder Adriana Lima , vs modell från Brasilien ... hon är sjukt snygg och en bra mamma och verkar som en bra kvinna i helhet!

Men varför tror ni hon har fått de hon fått i livet? Eller tror ni hon haft de bra bara för hon är snygg?? Nej tvärt om hon har för de fösta jobbat sig upp till där hon är och sen så har hon en bakgrund som inte vi ser ... men jag förstår bara inte hur man kan anta saker bara så , detta samhälle alltså!

Jag är trött , besviken och arg !

Jag har lärt mig en sak som jag kommer lära mina barn när eller om jag får några,anta aldrig saker tills du vet och även om du vet så kanske du inte vet allt? Vilket betyder anta inget alls för de är inte du! Yttra dig bara om ditt eget liv ! Och sen att man ska fokusera på sig själv inte andras liv'

Likes

Comments

Längtar till att jag ska få träffa mina vänner och familj i Halmstad en snabbis !

Längtar sååå till sommaren och våren här i Spanien , älskar detta landet sååå mycket!


Längtar tills jag ska få åka till Ikea och shoppa hahaha så konstigt men älskar Ikea och har en massa planer för hur jag ska göra om här i min lägenhet!

längtar tills min absoluta bästis kommer och hälsar på mig , szonja , saknar henne såååå mycket

Längtar tills jag ska få dansa , verkligen!!! Saknar det så mycket!!

Likes

Comments