Header
View tracker

hejsan!

bokade min biljett till Sverige i helgen och ska åka dit och vara där en vecka!

Ska bli kul att träffa mormor speciellt och min morbror och mina kära vänner! vet inte hur jag ska hinna med allt hahah men det fixar väll sig!

Ska bli mysigt att komma till Halmstad och bara vara lite har lite semester från jobbet för att jag jobbar så himla mycket nu och det kan va skönt med en liten semester och sen saknar jag ju faktiskt mina vänner och familjen!

Innan jag drar till sverige så ska jag vara men min lillasyster och pappa och mysa med dom lite! pappa har hyrt ett hur i Marbella som vi ska bo i och bara vara tror jag , vet inte riktigt vad pappa planerat men det märker vi väll!

hur ser er jul ut? hoppas ni får en bra jul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

HEEJ!

Hur mår ni? jag mår iallafall jätte bra!

Jag tänkte att jag har inte skrivit om vart jag kommer ifrån och det tycker jag blir viktigare och viktigare för varje dag faktiskt! när jag var liten brydde jag mig inte speciellt mycket men nu sitter jag på nätet och läser och vill veta hur det är!

Det är såhär att min pappa är från Jamaica men han är också uppvuxen i England , sen är min mamma från Sverige och Norge ( därför mitt efternamn är så konstigt haha)

Jag har ju faktiskt aldrig varit i Jamaica så jag vet inte så mycket bara de min pappa berättat om , hahah sitter som ett freak nu och googlar runt om fakta om Jamaica , det är ju pinsamt att man inte vet vart man är från liksom!

så nu vet ni de iallafall...

Jag måste bara åka dit någon dag , det verkar sååå himla fint och farligt haha!


Likes

Comments

View tracker

​tjenareee

Hoppas er helg varit super! själv har min vart bra faktiskt , kunnat vila ut men ändå gjort olika saker! 

i lördags fick jag ett litet ryck ni vet när man ställer in sig på något och man vill att det händer NU NU NU! haha sån är jag iallafall att jag vill ha det på en och samma gång allting hahah!

iallafall så fick jag för mig att jag ville verkligen göra en liten förändring med mitt hår så jag gick ner till frissan som ligger granne med oss och frågade om de hade tid med de samma! 

som tur hade dom det så hon frågade vad jag ville göra och jag hade inte riktigt koll på det själv ! men satt hos frissan i ungefär tre timmar och det färgade och klippte mitt hår och gjorde det mörkare! Kände mig som en ny människa när jag gick ut därifrån !

Är sjukt nöjd faktiskt ! 


Likes

Comments

- Jag har jätte lockigt och stort hår naturligt men plattar ofta ner det hahah! inte för att jag inte tycker om det utan mer för att det är så svårt att fixa till och sen är det så stort!


- Jag är jätte självständig , vad det beror på tror jag är min mamma som alltid låtit mig välja vad jag vill göra med mitt liv!


- Jag ÄLSKAR tomater , jag har det till allt ! kan sitta och äta tomat som frukt haha!


- Min pappa är den smartaste personen jag känner! Han har verkligen varit med om ALLT! Lär mig alltid något när man är med honom!


- Jag har alltid hatat gult , men tycker det är så himla fint när man är brun och fin! på plagg , många har frågat vart min gula klänning är ifrån , Och det var ett spontan köp när jag och tjejerna var i Göteborg , klänningen är från ZARA! 


Likes

Comments

tjenare hoppas allt är bra med er!

Skrev mycket på min tidigare blogg om mina tankar osv och det kommer jag inte sluta med haha! älskar att uttrycka mig via skrift !

Satt och tänkte för att detta ALLTID är ett problem om man är tjej speciellt.

När man är ny i skolan , när man är ny på ett arbete , när man är ny i en grupp eller bara random går in i ett fik där det sitter någon eller några! Med det menar jag avundsjuka eller negativitet på något sätt!

Säger bara från mitt perspektiv !

Jag har växt upp ensam med min mamma Carolina , hon och min mormor Marika tror jag har störst betydelse i min uppväxt! måste säga att det alltid har lärt mig att vara ödmjuk och väldigt openminded om man säger så! vår relation till varandra har varit väldigt öppen under min uppväxt , jag kan prata med dem om allt som har med ALLT att göra!

Men de har lärt mig så mycket speciellt om avundsjuka. Jag har själv sett när min mamma och mormor blivit utsatta för avundsjuka och de har alltid lärt mig att det är FEL att dömma någon för att den är bättre på något sätt eller att man ska vara elak mot någon som för det första inte gjort dig något utan bara är sig själv! Redan när jag var liten började jag se de själv , vad dom menade! och detta är något jag blivit van vid vilket är jätte hemskt men så är det! Jag minns första gången jag verkligen blev ledsen , då var det min dåvarande bildlärare som på en bildlektion sa till sina elever , vad var vi runt 8-10 år ungefär . Då kommer jag ihåg att hon var alltid otrevlig mot mig , hon sa alltid korta svar till mig eller undvek min ögonkontakt och en dag gjorde hon en sak som gjorde mica 8 år jätte förvirrad Hon skällde på mig framför klassen. Jag fattade verkligen inte vad det var som jag gjorde fel för att hon skulle va så mot mig! DÅ kommer jag ihåg att min mamma förklarade då för första gången att man inte ska ta åt sig utan de är så , människor hittar oftast en anledning! hon sa ju självklart att det inte var okej och att jag skulle va tvärt om och inte bli ledsen , utan att människan oftast har problem med sig själv! det fortsatte , med föräldrar till mina kompisar som var avundsjuka ,eller tjejer allmänt!

Men det har hållit i sig fast nu är jag ju äldre och hanterar de helt annorlunda nu... men jag HATAR avundsjuka ! Men man märker det snabbt och jag kommer alltid hata det!

Jag fattar bara inte varför vi tjejer är så JÄVLA elaka mot varandra , som när jag ser en snygg tjej som vet vad hon vill så blir jag så jävla glad jag försöker lära mig och istället ge de till henne säga att hon är grymt snygg och cool fan! Fattar inte vaarför jag skulle vara sur på henne?? Min mamma och mormor har lärt mig att man ska ha respekt du vet inte vem du pratar med eller bara för att en människa ser bra ut och kan prata med andra människor betyder det inte att hon är elak eller vill tävla mot dig!

Jag skulle ALDRIG vilja att någon har det så som jag haft det , att man hela tiden måste frågaisätta sig själv om man gör fel, eller måste anpassa sig för att inte ta för mycket plats eller uppmärksamhet , eller absolut inte vara för bra på något för då skulle man få ta det sen! Vill aldrig att det ska var så för NÅGON! utan man ska va precis som man vill och stå på er tjejer , skit i dom som är avundsjuka , va precis så som DU ÄR!


Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas ni har de mysigt!
Har haft en lång dag på jobbet idag och kom hem och tog ett bad och pratade med eternell i telefon i 1 timme och en halvtimme i telefon , hon är bäst!

Älskar att sitta och prata med henne speciellt ute på balkongen med massa choklad! Och prata massa tjejsnack som vi missar nu när vi inte spenderar så mycket tid tillsammans! Saknar henne så!!

Idag satt jag och tänkte på om jag kanske ska färga håret snart det känns som om jag behöver en liten förändring och älskar att gå till frissan!

Hmmm... tänker om jag ska göra mitt hår lite mörkare med ett antal slingor typ som på bilden nedan? Vad tycker ni? ❤️

Likes

Comments