Header

Weheartit + Tumblr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så tur jag har att det i princip aldrig känns tråkigt att gå till jobbet! Går aldrig en dag utan att jag har roligt med barnen på skeppet och med mina kollegor. Däremot blir man super trött av att showa varenda dag och vara i den miljön, men det är det utan tvekan värt!

Likes

Comments

Besökt kalkkällan, träffat Hanna, jobbat både på skeppet och BikBok, haft min spelning och firat Selma & FIlip. Svårt att klaga.

Likes

Comments

Ett kort klipp från dagens rep inför onsdag. Är aspepp, blir riktigt kul och det låter riktigt bra. Alla som jag spelar med är så himla duktiga och härliga personer. Bortsett från repet har jag jobbat för att sedan bara ta det lugnt. Jobb imorgon med så nu ska jag sova. Tagga onsdag!!

Likes

Comments

Började dagen med att gå ut i solen innan jag for och jobbade på BikBok. Efter det for jag och jobbade på havsbadet för att sedan bege mig vidare till Böle för basketavslutning. Sista basketavslutningen för Böle Bulls, något som vart som en tradition. Att alla familjer samlas och umgås. Så vi satt vid elden till tolvslaget då vi for hem, super mysigt! Så nu är jag nyss hemkommen och ska göra mig redo för att sova. Märkte nyss att jag är ledig imorgon, så då får jag njuta av det bra vädret. Kram på er!

Likes

Comments

Har nu skapat en sida på facebook som ni kan följa för att inte missa några evenemang, låtar, videos eller liknande. Sen har jag även en spelning nu på onsdag på Kaleido kl 19:00 tillsammans med Hugo, Benjamin, Elias, Kajsa och Mattias, och det är klart att ni både ska klicka i att ni kommer på min spelning + gilla min facebooksida. Så för att ta er till facebooksidan klickar ni här och för att ta er till evenemanget klickar ni här. Vi ses!

Likes

Comments

Efter personalmöte på morgonen, jobb på skeppet och spelning på storstrand så for jag och åt med BikBok gänget på Bishops. Super mysigt att få lära känna alla lite bättre! Efter det tog jag det lugnt resten av kvällen med Astrid och Hanna. Idag har jag hämtat ut mitt körkort och sovit. Har alltså inte alls vart effektiv men det är skönt att bara ta det lugnt. Men nog med det, nu ska jag ta tag i rummet mitt och ikväll ska jag träff Astrid. Kram!

Likes

Comments

2 bilder som Frida tog igår. Så mysigt att få träffa henne för första gången på länge, få babbla på om allt och inget. Sen for vi till Sjulnäs och spelade kubb. Självklart var mitt lag det vinnande laget som vanligt ;-) Idag har jag suttit och pysslat lite med ett evenemang + en facebooksida där jag kan dela videos och evenemang för framtiden som jag ska släppa imorgon eller ikväll. Blir dock stressad på grund av min förkylning för det är inte nog med att jag jobbar varenda dag framöver, utan jag har dessutom rep kommande kvällar och två spelningar samt häng med jobbet. Så idag blev jag hemma från jobbet och tar det bara superlugnt hela dagen så kanske jag mår bättre imorgon. Det är så typiskt att jag ska bli förkyld så fort det är någonting viktigt på g. Men what to do. Får be många böner, sova gott och äta bra så ska det gå över fort förhoppningsvis. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Sett pif damer, kört vår nya bil (älskar den), sjungit och chillat med Astrid, samt hunnit sakna Göteborg. Men det känns skönt att vara hemma också.

Likes

Comments