Ikväll är jag med Hanna och bara myser, och imorgon far vi in till stan ett tag! Länge sedan vi umgåtts bara vi 2 så det är välbehövligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så var vårföreställningen "Shewolf" över vilket känns både skönt och tråkigt samtidigt, så som det brukar vara. Älskar att jag får spendera min gymnasietid med alla fantastiska tjejer på dansgymnasiet. Om ni vill se bilder från föreställningen så kan ni klicka här för att ta er till Piteå Tidningens artikel.

Likes

Comments

Både klippte och färgade håret hos Elin Wennberg i torsdags. Blir alltid lika bra, hon är så duktig! Känns skönt att vara tillbaka mer åt min naturliga färg och slippa utväxt.

Likes

Comments

I torsdags så uppträdde vi från Piteå Dansgymnasium på Luleå Business Awards på Kulturens Hus. Först öppnade vi eventet till låten "Vintersaga" med UV-make. Efter det blev vi sminkade av Make Up Store som årets alla årstider (jag var sommar) och så dansade vi under middagen till Vivianne av Sofia Jannok. Det var super roligt, men det blev en oerhört lång dag så när man kom hem var man helt slut. Men det hör ju till! Ifall ni vill se fler bilder & videos så kan ni kika på @piteadansgymnasium på instagram.

Likes

Comments

Är precis hemkommen efter en påsk spenderad med familjen uppe i Stenudden. Vi har kört skoter, pimplat och framförallt njutit av det fantastiska vädret! Det är så fint där uppe.

Likes

Comments

Bilder från idag då mitt kusinbarn Ebbe döptes. Super fint dop, och är nöjd med min sånginsats. Sen bjöds det på super god mat och fika, och så var det kul att träffa få kusinerna som man ser allt för sällan. En oerhört fin dag trots aprilväder.

Likes

Comments

Musikalveckan är över och vi gick fantastisk respons. I söndags for jag och sökte till idol, och jag får inte avslöja hur det gick men hade en super bra dag och träffade massa härliga människor! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. Jobbat, pluggat och tagit det lugnt. Gjorde bort en NK redovisning idag så från och med nu ska jag fokusera på körkortet och på lite planer jag har inför my music. Träffade Mattias Edfast och skapade en handlingsplan och bollade ideér, så känner mig aspeppad. NU ska jag ta tag i detta!

Likes

Comments

Hunnit bli en ny månad innan jag tog tag i att blogga. Sen senast har bland annat mina två bästisar fyllt 18 och 19. Så igår firade vi Astrid med att gå ut på stat, och i fredags var jag även på ett annat födelsedagsfirande så min helg har vart jätte bra! Utöver det så är vi i full fart med rep i skolan inför vår musikal som har premiär på tisdag! Så jag ska strax duscha och packa inför morgondagen då vi övar hela dagen. Kram.

Likes

Comments