Header
View tracker

Några bilder från onsdag och torsdag då jag följde med upp till Stenudden där det var renhage, och vi kämpade på trots tråkigt väder. Jag tycker det känns skönt att jag äntligen kan hjälpa till då jag far upp, sen trivs jag så bra i denna miljö också. Men jag har mycket att lära, så från och med nu ska jag följa med så mycket som möjligt vilket känns bra. Det är på tiden att jag lär mig! Men med träningsvärk och tunga ögonlock så känns det skönt med helg. Kram på er.

Likes

Comments

Men se där! Jag lyckades spendera pengar idag också, men det var det värt. Jag fyndade, på rea tro det eller ej (brukar nästan aldrig hitta någonting på rea) bland annat en sweatshirt från Carlings och dessa två snygga tröjor från BikBok som jag spanat på tidigare med broderade mönster (älskar) över boobiesarna. Och på tal om boobiesar så piercade jag mina nipples för lite mer än en vecka sedan. Jag är verkligen super nöjd över piercingarna men ännu mer stolt över mig själv och att jag faktiskt vågade, har svårt för nålar och blod så det var inte helt enkelt. Men det gick bra och det gjorde faktiskt inte alls så ont som jag trodde det skulle göra.
Nu så ska jag rensa mina byråar, plocka ihop lite i rummet och sedan packa inför morgondagen då jag far upp till Stenudden på renhage. Kram.

Likes

Comments

View tracker

Två bilder ifrån fredags då jag och Frida gick och tog en drink på KUST för att fira att jag är 18. Så himla fint ställe det där, och super mysigt att få spendera lite quality time med Frida!! På lördagen tog jag en fika och umgicks sedan med mina favvisar på kvällen, länge sedan jag fick skratta så mycket. Sen på söndagen gick jag och Hanna på stan, tog en fika och jag köpte äntligen en ny väska efter som någon snodde min på nyårsafton... *suck* Men det var lika bra, då tog jag tag i att köpa en ny som faktiskt rymmer alla mina saker. Ni som känner mig vet att jag alltid har med mig hur mycket packning som helst, så detta köp var lätt värt.

Nu ska jag lyssna på lite musik, packa skolväskan inför imorgon, läsa igenom lite inför första teorilektionen imorgon till körkortet och sedan läsa min svenskabok. Hoppas ni får en bra vecka, kram.

Likes

Comments

Nytt och fräscht. Igår for jag och klippte & färgade mitt hår hos Elin Wennberg och jag är super nöjd! Har aldrig haft så här pass mörkt hår förr men trivs jätte bra i det, så nu får det förbli mörkt ett tag.

Likes

Comments

Tja! Igår så åt jag och mina amigos på o'learys. Var länge sedan jag åt där så det var gott! Idag har det varit jätte varm ute så följde med Clara och åkte snowboard på dagen och snart ska jag till henne och chilla lite. Imorgon blir det en tripp till stan med Frida. Det är ju den sista jullovsdagen imorgon, men det är ingenting jag mår dåligt över. Sjävklart hade det vart skönt med lite mer lov men känns faktiskt skönt att komma tillbaka till skolan, vännerna, dansen, rutinerna. Alla mina rutiner är borta. Har varken ordentliga mattider eller sovtider för tillfället så det blir skönt att få tillbaka det. Hoppas ni alla haft ett bra jullov!


Likes

Comments

Min födelsedag fick jag spendera med mina favorit tjejer. Först bjöd de mig på spa på KUST. Hur trevligt som helst, fin solnedgång och fantastiskt skönt.  Sedan begav vi oss till Frida för mysmiddag. Har haft en super super bra 18-årsdag. Grattis till mig!

Likes

Comments

Efter många timmar i studion med Mattias Edfast så är allting färdig inspelat till en demo jag sjunger på. Första gången någonsin jag gör något sådant och gud vad kul det var! Fler gånger ska det bli.

Likes

Comments