weheartit

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som sagt, efter jobbet så begav jag mig till Sjulnäs sporthall för att se då Böle Bulls spelade basket mot Vråken. En match som slutade med vinst. Efter det har jag chillat, det är ju sista dagen på lovet. Känns helt okej med skola dock, hade däremot kanske behövt en eller två dagar ledig eftersom jag inte vart ledig en enda dag under lovet vilket jag egentligen inte kan skylla på någon annan än mig själv. Har en tendens att ta på mig för mycket. Men det är ju inte allt för länge till helg, så nog vet jag att det går bra! Men för att orka ska jag sova nu. Goodnight hoppas ni haft ett bra sportlov!

Likes

Comments

Bilder från mitt sportlov. Jobbade de första dagarna under lovet och efter det startade proddveckan inför SMASK. Rep och riggning utav scenen inför showen som var på fredag och det har vart oerhört roligt. Är så oerhört glad över att ha medverkat, och framförallt tacksam över att vi från Strömbackaskolan fick vara med i SMASK överhuvudtaget, det har verkligen vart fantastiskt kul! Efter SMASK var klart så har jag jobbat. Utöver jobb och föreställning har jag lyckats klämma in några tillfällen att umgås med Astrid och Hanna, sen så är både svinkoppor och ögoninflammation borta. Halleluja! Idag far jag och tittar på basket efter jobbet, blir kul! Vi hörs.

Likes

Comments

3 bilder från idag då jag lyckades få med mig Martin på en promenad idag då han kom hem från skolan. Har vart så otroligt fint väder idag! Klarblå himmel, solen har skinit och det har vart varmt. Mars och våren är här, och så är sportlovet också. Men för min del är det full rulle under lovet med jobb och smask så hoppas som sagt att penicillinet verkar fort! Raderna till min NK-inlämning som blev skrivna idag var inte speciellt många, men antalen avsnitt av how to get away with murder jag såg var desto fler. Är helt fast, så spännande serie! Så innan jag går och lägger mig ska jag se ett till avsnitt. Godnatt, trevlig helg!

Likes

Comments

Fredag morgon. Är hemma från skolan idag igen. Är nämligen inte bara förkyld längre utan har dragit på mig både svinkoppor och ögoninflammation, så igår på förmiddagen for jag förbi läkaren och fick penicillin så det borde gå över rätt fort. Det hoppas jag åtminstone då jag både jobbar och har SMASK under kommande vecka. Jag tycker verkligen att jag har så otur med att vara sjuk ofta då detta är den fjärde penicillinkuren jag behövt ta på mindre än ett år. Får hoppas att jag håller mig frisk efter detta! Efter att ha vilat igår under dagen så for jag på kvällen in till Småstaden där Idol hade anordnat en open mic kväll där jag skulle vara med. Så jag for dit, sjöng en låt och fick lite tips inför framtiden, och jag är ändå nöjd med min insats. Kul dessutom att få höra fler sjunga!

Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, ta det lugnt och fara på ett möte inför SMASK. Vi hörs!

Likes

Comments

Tio bilder sen senast. Har myst med Wilma & Clara, jobbat, gått i skolan såklart och idag kan jag bocka av entreprenörskaps kursen for good (hallelujah), haft barndans, repat inför SMASK, och i lördags gick jag ut på stat. Först så hade jag det super trevligt på förfesten för alla tjejer där var så himla trevliga, och sen väl ute så mötte jag upp Hanna och vi spenderade den mesta tiden av kvällen med henne på dansgolvet. Men det bästa var nog att få umgås med alla under kvällen.

Imorgon så repar vi inför musikalen hela dagen, så för att orka ska jag sova nu. Kram.

Likes

Comments

Skrev i förra inlägget att jag tyckte det skulle bli intressant med utbildningsmässa. Det var det inte. Inte för min del i alla fall. Men jag har ingenting som jag känner att jag vill studera vidare så där eftersom jag vill bli artist. Men jag pratade med en tjej där om att vara Au Pair ett år och det verkade faktiskt riktigt roligt. Sen var det kul att stöta på lite annat folk utanför klassen. Efter att ha vart på mässan tog jag bussen hem vid tvåtiden och det var så skönt att komma hem medan det fortfarande var ljust ute, men väl inne så somnade jag och var helt okontaktbar mellan halv fyra och sju. Men det var nog bra för mig att få sova så att min förkylning går över, men vi får hoppas att jag lyckas somna relativt bra i tid ändå trots att jag redan sovit. Godnatt och glad alla hjärtans dag.

Likes

Comments