Är precis hemkommen efter en påsk spenderad med familjen uppe i Stenudden. Vi har kört skoter, pimplat och framförallt njutit av det fantastiska vädret! Det är så fint där uppe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder från idag då mitt kusinbarn Ebbe döptes. Super fint dop, och är nöjd med min sånginsats. Sen bjöds det på super god mat och fika, och så var det kul att träffa få kusinerna som man ser allt för sällan. En oerhört fin dag trots aprilväder.

Likes

Comments

Musikalveckan är över och vi gick fantastisk respons. I söndags for jag och sökte till idol, och jag får inte avslöja hur det gick men hade en super bra dag och träffade massa härliga människor! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket. Jobbat, pluggat och tagit det lugnt. Gjorde bort en NK redovisning idag så från och med nu ska jag fokusera på körkortet och på lite planer jag har inför my music. Träffade Mattias Edfast och skapade en handlingsplan och bollade ideér, så känner mig aspeppad. NU ska jag ta tag i detta!

Likes

Comments

Hunnit bli en ny månad innan jag tog tag i att blogga. Sen senast har bland annat mina två bästisar fyllt 18 och 19. Så igår firade vi Astrid med att gå ut på stat, och i fredags var jag även på ett annat födelsedagsfirande så min helg har vart jätte bra! Utöver det så är vi i full fart med rep i skolan inför vår musikal som har premiär på tisdag! Så jag ska strax duscha och packa inför morgondagen då vi övar hela dagen. Kram.

Likes

Comments

Som sagt, efter jobbet så begav jag mig till Sjulnäs sporthall för att se då Böle Bulls spelade basket mot Vråken. En match som slutade med vinst. Efter det har jag chillat, det är ju sista dagen på lovet. Känns helt okej med skola dock, hade däremot kanske behövt en eller två dagar ledig eftersom jag inte vart ledig en enda dag under lovet vilket jag egentligen inte kan skylla på någon annan än mig själv. Har en tendens att ta på mig för mycket. Men det är ju inte allt för länge till helg, så nog vet jag att det går bra! Men för att orka ska jag sova nu. Goodnight hoppas ni haft ett bra sportlov!

Likes

Comments

Bilder från mitt sportlov. Jobbade de första dagarna under lovet och efter det startade proddveckan inför SMASK. Rep och riggning utav scenen inför showen som var på fredag och det har vart oerhört roligt. Är så oerhört glad över att ha medverkat, och framförallt tacksam över att vi från Strömbackaskolan fick vara med i SMASK överhuvudtaget, det har verkligen vart fantastiskt kul! Efter SMASK var klart så har jag jobbat. Utöver jobb och föreställning har jag lyckats klämma in några tillfällen att umgås med Astrid och Hanna, sen så är både svinkoppor och ögoninflammation borta. Halleluja! Idag far jag och tittar på basket efter jobbet, blir kul! Vi hörs.

Likes

Comments

3 bilder från idag då jag lyckades få med mig Martin på en promenad idag då han kom hem från skolan. Har vart så otroligt fint väder idag! Klarblå himmel, solen har skinit och det har vart varmt. Mars och våren är här, och så är sportlovet också. Men för min del är det full rulle under lovet med jobb och smask så hoppas som sagt att penicillinet verkar fort! Raderna till min NK-inlämning som blev skrivna idag var inte speciellt många, men antalen avsnitt av how to get away with murder jag såg var desto fler. Är helt fast, så spännande serie! Så innan jag går och lägger mig ska jag se ett till avsnitt. Godnatt, trevlig helg!

Likes

Comments