Skrev i förra inlägget att jag tyckte det skulle bli intressant med utbildningsmässa. Det var det inte. Inte för min del i alla fall. Men jag har ingenting som jag känner att jag vill studera vidare så där eftersom jag vill bli artist. Men jag pratade med en tjej där om att vara Au Pair ett år och det verkade faktiskt riktigt roligt. Sen var det kul att stöta på lite annat folk utanför klassen. Efter att ha vart på mässan tog jag bussen hem vid tvåtiden och det var så skönt att komma hem medan det fortfarande var ljust ute, men väl inne så somnade jag och var helt okontaktbar mellan halv fyra och sju. Men det var nog bra för mig att få sova så att min förkylning går över, men vi får hoppas att jag lyckas somna relativt bra i tid ändå trots att jag redan sovit. Godnatt och glad alla hjärtans dag.

Likes

Comments

Två bilder på mig och mina favoriter från ett utav helgens födelsedagsfiranden. Se så fina dom är de två <333
I fredags firade vi Stina som fyllt 17 och Hanna som fyllt 18, och i lördags firade vi Pihl och Pontus som båda fyllt 18. Trots att festerna kanske inte blev speciellt lyckade var det ändå roligt att få träffa lite folk och få spendera tid med mina bästisar. I helgen hann jag även med barndans, rep inför SMASK, att se Böle Bulls basketmatch och att gå på stan. Sen har jag gått och blivit super förkyld, men har känt på mig det länge så det är lika bra att den bröt ut nu så jag får bli av med den någon gång.

Nu ska jag äta kvällsmat och sen gå och lägga mig så jag är redo för skola imorgon. Ska skriva på min entreprenörskapsinlämning på morgonen, sen har jag svenska innan vi ska på en utbildningsmässa på Nolia. Blir intressant. Kram!

Likes

Comments

2016-08-10

Jag älskar dig min kära, mer och mer för varje dag.
Jag älskar dig min kära, och tacka dig vill jag.

Tack för att du alltid lyssnar, för att du alltid står ut
i alla tunga stunder då allting ser mörkt ut.

Tack för att du alltid tröstar, att du får mig att inse
att det alltid finns en anledning för mig att fortsätta le.

Tack för alla fina stunder, tack för alla skratt.
Tack för att du håller om mig hårt varenda natt.

Tack för att du är du och att jag får ha dig i mitt liv.
Tack för att du alltid fortsätter vara positiv.

Jag älskar dig min kära, tack för att jag kan kalla dig för min.
Jag älskar dig min kära, jag är så glad att jag på livet släppt dig in.

Jag älskar dig min kära, mer och mer för varje dag.
Jag älskar dig min kära, och tacka dig vill jag.

Tack.

2016-12-07

Jag älskar dig min kära, det gör jag varje dag.
Jag älskar dig min kära, och tacka dig vill jag.

Tack för att du alltid lyssnat, för att du alltid stått ut
i alla tunga stunder då allting såg mörkt ut.

Tack för att du alltid tröstat, att du fått mig att inse
att det alltid funnits en anledning för mig att fortsätta le.

Tack för alla fina stunder, tack för alla skratt.
Tack för att du höll om mig hårt varenda natt.

Tack för att du är du och för att jag fått ha dig i mitt liv.
Tack för att du alltid fortsatt vara positiv.

Jag älskar dig min kära, tack för att jag kunnat kalla dig för min.
Jag älskar dig min kära, jag är så glad att jag på livet släppte dig in.

Jag älskar dig min kära, ännu nu idag.
Jag älskar dig min kära, och tacka dig vill jag.

Tack.

Likes

Comments

Lihkku beavviin, Sápmi. Det betyder grattis på dagen, sapmi. Det är ju den samiska nationaldagen idag, det får man inte glömma. 
Jag s​itter nu och väntar utanför danssalarna på skolan på mina kollegor som strax ska komma hit för ett rep inför showerna vi har på Piteå Havsbad. Efter det får jag vandra fort som tusan till Acusticum för rep inför SMASK som jag nu är med i, blir svinkul. Efter blir det hem och göra lite skolarbete samt städa i mitt rum som vad jag än gör ser ut som ett bombnedslag. Annars? Gjorde bort ett NK prov idag som gick helt ok. Hade kunnat gå bättre men lilla jag lyckas alltid spara allt plugg till dagen innan. Vi hade ju dessutom show i lördags på havsbadet på en företagsfest, super roligt det med. Älskar att stå på scen. Men nu ska jag dricka upp min celcius innan repet, vi hörs!

Likes

Comments

En bild från måndagens vackra solnedgång får avsluta torsdagen. Fredag och helg imorgon!

Likes

Comments

2 bilder. En från i måndags då jag följde med Hanna och Astrid på stan efter skolan, fikade och köpte en super snygg tröja + fick en fin prommis i solnedgången. Den andra bilden är från igårkväll innan mormor kom hit. Mitt mood för tillfället är inte på topp. Efter en hel dag med huvudvärk som bara blir värre så har jag istället för att göra det jag borde gjort ikväll, bara legat på soffan och sett serie hela kvällen samt stickat. Något som mormor fick mig att göra igår, men får se hur långt jag kommer med denna stickning (har nämligen en tendes att bli less och lägga av efter en stund). Efter skolan idag så hade jag ett möte med Mattias Edfast från kulturens där vi pratade om framtidsplaner inom musiken, var jag vill nå och hur jag ska nå dit. Super roligt och motiverande, samtidigt som det är så märkligt att sitta och säga att man vill bli en etablerad artist internationellt. Man är verkligen så omedvetet påverkad av jantelagen, usch. Egentligen är det ju verkligen ingenting fel med att ha drömmar och försöka uppnå dem, atsäga att man är bra eller att bara att ta plats. However så ska jag dricka upp mitt glas med treo och göra kvällsmat. Torsdag imorgon = snart helg. Kram!

Likes

Comments

Inte för att jag tror att ni på något sätt lyckats missa detta, men Beyoncé är alltså gravid med tvillingar!! Tänk Beyoncé och Jay-Z med tre kids? Och Blue Ivy som får två yngre syskon? Jag kommer slaviskt följa all uppdatering om detta. Sen: what a picture to break the internet with, hon är så otroligt vacker. Kan titta på denna bild för alltid.

Likes

Comments

Någonting att lyssna och se på så här på kvällskvisten. Bästa bästa bästa Beyoncé, och hon är så otroligt vacker. Blir tårögd.

Likes

Comments