Header

Postad i: Vardag, Fotografi

Hej hörni!

Jag är äntligen tillbaka. Har faktiskt saknat det här. Men nu mår jag bättre, tagit tag i saker som var oklara förut och vet vad jag vill. Har även kommit igång bra med skolan, känner mig just nu ganska stabil.
Går även hos kuratorn på skolan just nu då jag behöver prata om lite saker, men det är lite privat för att ta upp här.

Så, vad har jag gjort tiden jag varit borta? Jo, jag har varit på speedway och fotat lite, jag har bestämt mig för att vara med i en fototävling på söndag och jag har färgat håret mörkare. Inte så mycket spännande, men mår bättre, vilket är det viktigaste.

Vi hörs senare, för nu ska jag ta tag i det jag tycker är kul.
Lite bilder från förra veckans speedway.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej hörni!
Länge sen jag satte mig ner och skrev ett tråkigt vardagligt inlägg, så här kommer ett.
Kom hem för ca 20 minuter sen och har inte gjort något under dessa 20 minuter. Skolan både igår och idag var jättelugn, slutade 11 igår, och slutade tidigare idag. De första lektionerna vi har kommer vara mycket intro lektioner då vi har nya lärare samt nya ämnen, mycket vi måste lära oss nu första tiden.

Här är min outfit idag förresten, en vit Calvin Klein t-shirt, köpt från nelly, mina mörkblåa crocker köpt på JC (mina favorit jeans!!) och sen hade jag min svarta kappa och ett par av mina adidas skor.

Likes

Comments

Postad i: Inspo
Maldiverna

Maldiverna, sagolika vackra stränder och det klarblåa vattnet. Det fantastiska livet under vattnet man kan se, wow. Och vi får inte glömma deras otroliga hotell som finns, vid havet. Hade inte tackat nej till en vecka där. Detta är verkligen ett DRÖM resemål, Maldiverna är sagolikt.


Bahamas

Hur coolt skulle det inte vara att få bada med grisar? Underbart. Bahamas vackra stränder och vatten, wow. Jag älskar det.


Route 66, road trip 

En road trip på Route 66 i USA är en dröm. Åka från Chicago enda vägen till Los Angeles med en fet Amerikansk muskelbil, hela Route 66. Mäktigt.


Las Vegas

Säger bara wow, över denna stad. Behöver jag ens säga så mycket? Man behöver bara kolla på bilderna.


New York

Efter att jag såg Anty på Youtubes vloggar från New York har den staden varit ett mål för mig. Shoppingen, nattlivet och sevärdheterna.
Klicka här för att komma till Antys New York vlogg.


Detta är bara några få drömresemål jag har, men kan inte ta med alla i ett inlägg, blir alldeles för mycket då.
❤Vad är era drömresemål?❤

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Anastasia glow kit, Nicole Guerriero

Denna palett använder jag varje dag, och vilket Glow man får, wow. Värd varenda liten krona! Älskar alla Anastasia's produkter, har också deras dipdrow som jag också använder varje dag, och köper om och om igen.

❤️Vad är eran favorit sminkprodukt/märke?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

När jag kom hem idag, hade det trillat ner en liten box i brevlådan, till mig. Kände att det var skumt och konstigt då jag inte beställt något. När jag öppnar det brister jag ut i tårar, glädjetårar.
Jag hade alltså fått en godisbox hemskickad till mig från min storebror, Sussie, Millie & Liam. En godsbox kanske inte låter som värsta grejen för er, men för mig betydde det massor. Ord kan inte beskriva hur glad och tacksam jag är över att ha de i mitt liv, finaste människorna. Jag älskar de så mycket.❤

Förresten vet ni vad jag sitter och bloggar ifrån, just nu? Jo, min dator som vi fick idag av skolan! Som jag längtat... Ska bli så skönt att äntligen ha en egen dator istället för att behöva sno mammas hela tiden. Tror hon också kommer tycka att det är rätt skönt...
Ful är den ju absolut inte heller, alldeles ny.

Likes

Comments